Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
zsoleszkai #116847 üzenetére
Jó port van kiválasztva? Megnézted eszközkezelőbe melyik portra rakta?
-
Dr.Zoo
őstag
To All!
Köszönöm szépen!!
Szintén mindenki:
Ismét szükségem lenne egy élő adat nézésre, VAG progi és kábellel rendelkező embert keresek Pest megyében, vagy BP.-en. Természetesen az idejét honorálnám.
-
Brumi˘
addikt
válasz
zsoleszkai #116837 üzenetére
Milyen kábeled van pontosan? (409-től felfelé semmivel nem volt még bajom 8.1 és 10 64bit-en)
-
zsoleszkai
tag
Végre megjött a VAG-COM om.
Most megpróbáltam beüzemelni és a portok tesztelésénél ezt a hibát dobta:Jelnleg WIN8.1(64bit)-en fut xp sp3 -as kompatibilitással, lehetséges hogy valódi XP kell neki? Esetleg a virtual XP- vel is működhetne?
Köszönöm!
-
-
lenko
aktív tag
Nincs lemérve, az 1.6 se volt, de érzésre sacc/ kb tudja. Ha mondjuk csak 179 lett engem nagyon nem érdekel.(SOK helyen erre a motorra egyébként 185-186 lovat ígérnek, nekem nem volt cél a szarrá húzás, mert sokáig meg lesz, már jártam nála passattal, utána 2éven át eladásig szépen ketyegett akkor miért ne erre is)
Frissebb lett az auto, ugyanúgy alacsonyabbról húz jobban picivel, de még csak kb. 120km van mögöttem, pályára meg csak pünkösdkor megyek legközelebb. -
-
varsam
őstag
válasz
focvis #116823 üzenetére
A különbség csak annyi, hogy te 220 lovat etetsz, én meg csak 125-öt
(pláne nagyobb kaszniban) Amúgy ilyen teljesítmény mellett szerintem nagyon korrekt fogyasztás.
(#116816) lenko
Köszi. Már néztem az oldalukat, még alszom rá párat. Persze én sem számítok semmi csodára, plusz 5-10Le meg 20-30Nm és ha nem 4000-től indul meg hanem kicsit lejjebbről akkor az már nem rossz. -
Brumi˘
addikt
válasz
Dr.Zoo #116808 üzenetére
Magyar Turbó. Eddigi tapasztalat alpján jól dolgzonak.
-
lenko
aktív tag
válasz
Dr.Zoo #116819 üzenetére
Akkor gondolom 2. szívód van megiratva úgy mondod...
Az meg, hogy mit mond valaki, tök mind1. Én is csak azt hallottam, hogy f*szság, aztán jött a kellemes meglepetés....
101lóból lesz mondjuk 109-110, turboshoz mérten nyilván nem +20-30+40lóról beszélünk, de nekem elég volt, hogy még 2évig hajtsam a passatot, és ne azonnal adjam el, mert állapotra kb. új volt. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Mágus2 #116814 üzenetére
Szevasz Mókusbogár!!!
Hát, Mama picit megtörte, de tényleg csak a lökös, a bal első lámpa, meg a zárhíd.
Nem is igazán a lökhárító, hanem a homlokfal. Egyébként gurul még, én először azt hittem, hogy a cooler is kapott, vettem egy zsír új gyárit, szerelő betette, oszt' még mindig hiányoznak a pacik..
Így eljutottunk a turbóig, most épp keresgélek hozzáértőt, mert Wizardékhoz nem vinném vissza.(#116816) lenko:
Őőő, isten ments hogy belevaú, de véleményem szerint egy szívót megíratni nettó pénzkidobás..
-
ACAB95
tag
Üdv
Autóvásárlás előtt állok, VW Golf 4 est szemeltem ki magamnak. Mindenképp 1.9 TDi kell, azon belül hány kw -al rendelkező motor a legmegbízhatóbb? Hajlamosak a korrózióra és a lakk kopásra? Az utastér állapotából kiderülhet, hogy vissza van tekerve? Előre is köszönöm! -
brumi1024
veterán
válasz
i-sti #116806 üzenetére
Lehet, hogy lehet VCDS-sel, mintha láttam volna erre vonatkozó mezőt, de nem néztem meg alaposan.
(#116800) focvis: Tegnap délután nagy volt a forgalom hazafele, így csak 6.7-tel értem haza. Reggel viszont kárpótoltam egy 5.2-vel
A faceliftelt modellben meg megérkezett az 1 literes 3 hengeres TFSI. Gondolom mindenki ezt a pillanatot várta.
-
Dr.Zoo
őstag
Tiszteletem az Uraknak!
Ha valakit érdekel, a 2012-ben vett Wizardos turbó eddig bírta.
Ugyanitt turbó felújító érdekel...[moderálva]
Szakmaiban tilos hirdetni.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest