Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
mmdms #115149 üzenetére
Persze mert azt nem árulnak
Amit az unix ír gyári minőségnek azt felejtsd el max Lemförder lehet jó többi felejtős. Nekem vadi új meyle volt benne és szar volt. Visszaraktam agyáriakat és hibátlan lett (320ezret futottak és semmi bajuk) . A gyári a zselés töltetű az összes többi csak tömör gumi berakod és a szétrázza a kocsit.
HART lengőkar szett. De adok veszek be (FB) szokták hirdetni
-
mmdms
addikt
válasz
tresh #115148 üzenetére
Bakokkal nem lettem sokkal előrébb, elég sokat ír gyári minőségnek: A.Z. Meister, BOGE, Corteco, Hans-Preis, Lemförder, Meyle. És az árak között jelentős a különbség.
Futóműjavító készletből a febi 12 darabos szettel szemezgettem, de az 168 k, ilyen HART szettet meg nem is látok náluk, annak az ára azért jobban tetszik.
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Elkezdtem keresgélni alkatrészárakat, de annyi márkát dob a unix, nem tudom melyiket érdemes egyáltalán nézni ezekből:
motor- és váltótartó bak, illetve a bal oldali kormányösszekötőm is elkezdett lógni (azt hiszem ezt egybe kell cserélni a jobbossal, és utána kötelező futómű állítás)
Ha a futóműállítást már úgyis megcsinálják, van még olyan alkatrész amit érdemes azelőtt cseréltetni? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
tresh #115144 üzenetére
Van egy olyan érrzésem, hogy a problémát az okozza, hogy valaki ezt már 1x megtépte és behajtotta a szelepfedelet. Az új gumi rugalmas, elvileg tömíteni kellene, hacsak nincs alatta behajtva a lemez. Vedd le, kalapáld ki és tedd vissza.
Egyenes a lemez a tömítés alatt, vagy befelé görbül? Ha egyenes és annak ellenére is könnyezik mellette, akkor nem húztad meg eléggé, vagy túl nagy a karter nyomás, ami a szellőztető szelep hibájára utal.
-
tresh
veterán
válasz
Mágus2 #115143 üzenetére
Mági valami ötlet az alábbi hatalmas problémámra?
Szóval a képen látható szelepfedél rögzítő csavar tömítéseit cseréltem! Egységes nyomatékkal lehúzva nem szénné tépve össze vissza. Mégis a legelső lefogatási pontnál szivárog egy picit (engem idegesít). Lehet hogy a fém alátét nem szorítja rendesen hozzá a gumit? Esetleg tegyek alá még egy alátétet ? Gyári gumik vannak benne. Az alany 1.9 tdi afn a4
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Khaosz55 #115142 üzenetére
Első körben a szorítót cseréld ki a csövön, ami a hűtőre megy abban a sarokban. Az el tud rohadni és nem szorít elég erősen. Ha marad a szivárgás, a hűtőt cseréld ki. Ezek a csoda adalékok több kárt okoznak, mint hasznot. Eltömítik a fűtőradiátort és szedheted szét a műszerfalat is.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok.
A golf IV-es kocsimon a hűtő bal alja kicsit szívárok. Nem lyukas nem spriccel csak kicsit csepeg.
Az a kérdésem, hogy létezik olyan hűtőfolyadék adalék amivel meg lehet akadályozni a szivárgást, vagy majd cserére szorul?
-
i-sti
senior tag
Ez a szet: [OE VW 03L198119] lenne 64k huf.
21ért beszerelik.
Ez jó ár? Vagy vigyem inkább hivatalos szervizbe?A Gates márka szettje miért keröl 87k hufba?
-
i-sti
senior tag
válasz
Doki16 #115057 üzenetére
Igen, egyszerűen aktiváltam a hidden menüt és még egy csomo más dolgot is ki/be kapcsoltam.
Nekem ennek a lengyel srácnak a videói segítettek nagyon sokat.
[link](#115053) Piwi:
Kolozsvárról (Audi szerviz) kértem ajánlatott de nagyon dobáloznak a 100 eurósokkal
Kérdeztem egy itten szerelőt. Nekem ahogy tűnik, komolyabb műhelye van. Rakás szerszám, 3,5T emelő, motorkiemelő emelő, 2 gép az abrancsoknak stb. stb.
Ő azt mondta hogy 70 Euró és az alkatrészt hozhatom én de ő mondja meg, hogy milyen márkát és akkor vállal garanciát. Contitech-et mondot és még egyet, amire vállalja, hogy még 60kig nem lesz baj.Ui: Nem tudod mit rejt 180000km a "Service Inspection" felírat?
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Kecskeméten vagy a környékén tudtok ajánlani megbízható szerelőt? Egy beteg négyes golfot kellene rendbetetetni. Jó lenne ha tudna diagot is olvasni.
Köszi.
-
zsolt19900
őstag
jaja a kart azt nagyon biirom és ha emlékeim nem csalnak veled bizniszeltem
érdekes, hogy sokkal puhább a járása a gyári karhoz képest, persze ez lehetne hátrány is, hogy hamarabb elkopik, de majd meglátjuk
az ajtóval még annyi dolgom van, hogy állítgatok még picit a fülön, mert most nagyon becuppantja az ajtót a hátsó ajtó egészéhez viszonyítva
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
zsolt19900 #115134 üzenetére
Max egy év, és bánni fogod.
-
TaaT
nagyúr
válasz
zsolt19900 #115134 üzenetére
Nyugtával dicsérd a napot, azaz most indul a tartós teszt.
Reméljük a minősége közelebb van a kínai tempomat karhoz. -
zsolt19900
őstag
nya csak hogy megvédjem a kínai zárakat, megjavult, ugyanis én voltam a tudatoooslan
és nem gondoltam, hogy az új zárhoz hozzá kell állítani a nyelvet a kasztnin, megtörtént és tökéletesen nyit és zár
-
Cane
őstag
Akkor új lesz.
Mágus2 és mazacar köszönöm a segítséget! -
Cane
őstag
válasz
Mágus2 #115129 üzenetére
Az volt a furcsa hogy menet közben egyszercsak rántott egyet a vas, leálltam a forgalomban, úgy vontattak haza. Megnéztük itthon és valóban nem adja a szikrát. Mért a jóbarátom multiméterrel és mindenki renben volt, ez a gyújtótrafó viszont roppant gyanús lett. Azt nem tudom bontós vagy új legyen? Az új kb 10 rugó, bontottból is max kb 4-et adnék. Ezen agyalok.
-
Cane
őstag
Üdv!
Lehet, hogy behányt a gyújtótrafó a golf3 benzines kocsiban. Ezzel kapcsolatban lenne egy fontos kérdésem amiatt, hogy kizárjam/megerősítsem a Telefunken/BERU hűtőbordás "kocka" gyújtótrafó hibáját hibát:
Multiméterrel kimértem a csatlakozási pontokat: 1 valamint 15 és X jelzésűt:
-Az 1 és 15-re kötve a multiméter szakadásvizsgálattal hanggal jelez, hogy van kontakt. (1+15re jelez)
-az X-re kötve valamint az 1 vagy a 15-re kötve nem jelez a szakadásvizsgálat. (X+1re, X+15re nem jelez)
Előfordulhat, hogy szakadás vagy zárlat van?
Ha van valakinek ötlete, az jól jönne. Előre is köszönöm.
-
Mágus2
Közösségépítő
-
gabor85
őstag
Hali.
A kocsiban bedugva hagyott seggmelegítők miatt fullra lemerült a Passat. Szervízkulccsal se jutok be. Tud valaki megoldást? Passat 3C. Köszi -
MPowerPH
félisten
Koszi szepen baratom neveben a contactot.
Nem tudom, hogy oldotta meg vegul, de sikerult. A 6-bol 5 porlasztoja kukas volt. Azt hiszem Mo.-rol talalt bontottan 5 hasznalhatot, de bevizsgaltat 50k/db aron.
Ez utan meg is szabadult az A5 -tol, a jelentos szervizmult miatt gyorsan elvittek. Vett egy 4 eves V70 D5 -ot, ugyis mindig malhasszamarast jatszik.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Ismerősnek az Octavia mk1 90 lovas TDI kicsit vacakol. Jó ideje csinálja már, hogy előzéskor megtorpan az autó, és dombokon 4000-es fordulaton megy csak fel. Szereztünk egy OBD2-es csatlakozót, amivel kiderült, hogy előzéskor a fix 1.5 bar-ról fix 1.0 bar lesz és ezt újrainditásig tartja is. Ez a fél bar okozhat ilyen erőveszteséget? Vagy más hiba is közrejátszhat? Illetve persze mi okozhatja ezt a megtorpanást?
Köszönjük
-
ßrainiac
addikt
válasz
Mágus2 #115047 üzenetére
Magi bá, kivancsi lennek majd a velemenyedre, mert en jovo honapban terveznem elvinni a gepet egy ilyen beavatkozasra (Gabor altal emlitett vezerlo-tema).
Lehet h baromsag, dehat mar jo ideje ulok a teman, egyszer el kell kezdeni valamivel.
Ha lesz kis idod, leirhatnad, hogy mit gondolsz rola
azon kivul h baromsag es vegyek erosebb autotJo felujitgatast addig is
-
-
Criton
veterán
válasz
bitpork #115105 üzenetére
Hát egy állófűtés és biztonsági öv visszajelzés kikapcsolásért (ott voltam, nem töltöttem a srác mellett több mint 5 percet) 10.000 ft nem sok? mert minden egyéb dolog aktiválásért/deaktiválásért 5000/db , ami nekem sok, persze több ha én csinálok valamit és elcseszek és vontatóval vihetem a kocsit haza vagy a márkaszervizbe..... egy éve szintén soknak tartottam egy dsg szoftverfrissítést 60 ezerért, és pld nem is tudom, hogy megcsinálták-e....
Bátornak nem mondom magam, inkább kérdezek mint ,hogy hülyeséget csinál az ember. De azt sosem bírtam, hogy mindenre ott a Google, de egyébként mindent elronthatsz dolog....... most ezt is egy kicsit olyannak érzem mint jó sok évvel ezelőtt mikor a linux rendszerrel ismerkedtem...... mindenre a válasz a Google, meg mit ronthatsz el, vagy úgy is elrontod mert nem értesz hozzá...... de építő dolgot nem kap az ember..... pár nappal ezelőtt valakinek többen írták a dsg alapbeállítását is, gondoltam b6-ra is megkérdezem, mielőtt bármit elrontok......
no mind1, most van akkor egy vcdsm hibakódolvasásra, aztán majd valahol megfigyelem a nagyokat, mit hogyan csinálnak.....
-
válasz
Criton #115104 üzenetére
Ezek csak egy egy apróságnak tűnnek de nem azok. Te látod, hogy mennyire vagy bátor
5Kért az alap dolgokat be szokták állítani de szerintem ne sokalld a pénzt azért, hogy legyen hol verni a plattot ha megmakkan a vezérlő. Viszont bátor dolog arra építeni, hogy vki kedvességből megoszt dolgokat.
Áh nem akarlak én lebeszélni semmiről, remélem sikerrel jársz mindenben amit elterveztél -
Criton
veterán
válasz
bitpork #115103 üzenetére
Ezzel mind tisztában vagyok, ahogy minden más elektronikai cuccot is hazalehet vágni egy elgépelés miatt, ha az ember nem figyel oda. Nem a komplett rendszert akarom újraírni, hanem pld egy dsg alapbeállítás - amiért egyes helyen 4000-7000 forintot elkérnek, és kb ez egy 2 perces művelet, vagy még annyi sincs.... volt olyan szerviz, ahol arra hivatkoztak, hogy 1-2 dolgot tudnak megcsinálni, amit mutattak nekik, mert nem tudnak angolul és azt sem tudják hova klikkelnek...... angollal, némettel nincs problémám, se az informatikával, és ha van valami rendes oldal, vagy egyes esetekben valaki valamit , esetleg plusz dolgot aktivált egy b6-on, akkor remélem megosztja..... mert aki meg nagyon ért hozzá, az múltkor közölte, hogy van itt még egy-két olyan dolog, amit aktiválni lehet, persze plusz zsetonért.....
pld amik még érdekelnének a dsg-n kívül persze, tolatóradar érzékenységen lehet-e állítani, vagy az más tészta, mert attól kihull a hajam, hogy sípol a kocsi, hogy már nagyon rajta vagyok a mögöttem lévőn, de kívülről nézve még egy smart is beférne..... valamint ott van, hogy fény és hangjelzés kocsi bezárása esetén, ablakok fel, ha víz éri az érzékelőt stb.....
-
-
Criton
veterán
válasz
bitpork #115099 üzenetére
Tisztában vagyok vele, alapból ha módosítani szeretnék majd, akkor előtte a gyári értékeket lementeni, egy esetleges gubanc esetében. De pont azért kérdezek itt, hátha tud valaki okosat mondani, hogy az ember annyira ne nyúljon mellé
Meg ártani remélem nem árt, ha az embernek van otthon vcds, és nem sok pénzért csináltatja valakivel.
(#115102) Piwi: ahogy nézem, a B6 pont kimarad
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Xiaomi Scooter 4
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest