Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz canniball #22150 üzenetére
És ebben a kommentben hol olvasod h át szerette volna tolni a bringát és nem pedig ész nélkül felhajtott át??
Úgy tudjuk, a gyermek édesanyjával akart áthajtani a gyalogátkelőhelyen, amikor elgázolta a motoros.
Ész nélkül ha kihajt eléd vki akkor te hogy állsz meg???? A balfasz nézelődő sem ismeri a kresz-t!
Azt nem vitatom h a motoros gyorsan ment!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
tutis
őstag
tágulási tartályból eltűnt a fagyálló, ahogy nézem az idomot a túlfolyón ment el..városban 106-108 fokos a moci.. Nem sok ez egy kicsit?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
.mf
veterán
válasz canniball #22148 üzenetére
De ennek ellenére mondom, hogy nekem egyáltalán nem zavaró, pedig előtte hagyományos kemény hátprotektorom volt gumis derékrésszel. Sőt, mivel ez nem annyira merev és kemény, sokkal kényelmesebb, főleg, amikor a nadrágot is felveszem hozzá. Avval régen rohadtul kényelmetlen volt, nyomott, szorított, arrébbcsúszott és fojtogatott. Azóta viszont sokkal jobb.
---
A baleset kapcsán: fotelből hiába elemezgetjük. A cikk alapján mindkét fél hibás, de valószínűleg a motoros volt a nagyobb hülye, lakott területen eleve nem száguldozunk, pont az ilyen kiszámíthatatlan esetek miatt.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
canniball
nagyúr
Nálam az a probléma, hogy deréktájon jelentős mennyiségű izomtakaró szövettel rendelkezem ami a motorra ülve (a kissé görnyedt testtartásnak köszönhetően) ugye kisebb területen koncentrálódik mint állva, így csak a gumis megoldás lenne jó ami hajlandó ennek megfelelően "alakot váltani". Nem is értem ha a gumis kivitel az általános akkor FF-éknak miért kell különcködni, vagy hogy nem gondoltak erre... No mindegy, így spóroltam egy kicsit.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
mocsanisi
senior tag
Tegnap elhoztam a motort KawaSzatiéktól, helyreállt a kompresszió, belőtték a karbikat, az öreg mikor kipróbálta egyesbe gázra kerékre állt. Mentem 100km-et, erre most valamiért nem kap benyát Na mindegy nagyon korrekt a Laci, azt mondta 1-2 óra és idejön házhoz és megnézi mi lehet a probléma, SZOMBATON. Korrekt
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
-
canniball
nagyúr
A Probiker Louis 75 és a Mugenrace Synergy csizmákról, vagy a márkákról mit tudtok mondani?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #22161 üzenetére
Az az egyetlen bajom azzal a kis Puig túraplexivel, hogy sehol nem találtam natúr, azaz tök átlátszó színben. A füstszínű a legolcsóbb, de van átlátszatlan sötétkék, és fekete is belőle, méregdrágán. Fekete??? Az mi a sz*rra jó, hogy ne lássam magam előtt az utat?!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #22164 üzenetére
Más márka, de itt van átlátszó is:
MOTOMAXX
UNIVERZÁLIS TÚRAPLEXI
27 cm-es magassággal
Füst és bronz színben: 8 950,-Ft
átlátszó fehér : 7 990,-Ft
és kék: 9 950,-Ft
ÚJ!A készlet erejéig!Itt pedig a Plexik - Mini túraplexi átlátszó nevezetű ahogy nézem az amit találtál.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #22166 üzenetére
Más: délután egy órán keresztül lejtettem indián táncot a motor körül, azt vizslatva, hogy hova a fenébe lehetne egy szivargyújtó aljzatot elhelyezni úgy, hogy kéznél is legyen, ne kelljen 3 méter mazzagot a motor köré tekerni használatkor, meg ne is legyen kirívóan barkács kivitelű. (A komplett szivargyújtót már egy hónapja megvettem valami kemény 500 forintért, a helyi traktorboltban. Román gyártmány, az ősrégi Daciákhoz készült.)
Végülis nagyon frappáns helyet sikerült neki találni, bár oda csak cipőkanállal fért be: a gyújtáskapcsolót takaró féltenyérnyi műanyag elem jobb oldalán fúrtam lyukat neki. A navi tervezett helyéhez (kormány közepe) 25 cm vezeték is elég lesz. Van szivargyújtós USB töltőm, és találtam is itthon 30 centi körüli USB - mini USB kábelt. Még nem tudom, hogy a navi tartóját hogyan szerkesztem fel a kinézett helyre, de jövő nyárig van időm gondolkodni. A túra plexi az egészet be fogja fedni szerintem, eső ellen védett helye lesz.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
csongi
veterán
Bexartok mindjárt. Van egy eladó ISUZU Midi kisteher verdája faternak ami eladó. Értéke 150 ezer. Elcserélné kismotorra vagy beszámítaná. Reggel érdeklődött egy pasi Győrből, ami teljesen normális is. De az agymenés most jön. Elindult reggel a robogóval ami 50-es. Távolság Győr-Szeged.
Kiskunmajsánál eltévedt egy órával ezelőtt, és volt egy gyertya slussza ami miatt 25-30 al tudott haladni. Még nem ért ide . Nah ez már motorozás a javából Nem tudom eldönteni hogy ennyire elszánt, vagy agybaja van -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz csongi #22168 üzenetére
Az nem gyenge! Hol fog aludni a pasas? Hogyan gondolta, még éjjel hazateherautózik?!
Más: hullunk rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Fogalmam sincs Telefonba azt mondta, ha már nem lesznek ébren a szüleim majd átmegy Gyulára rokonokhoz az még ide 90 Km. Agyam eldobom, sok idiótaságot megéltem már, de ez ciszi a prímet rendesen
-
veterán
nem.
106-107-nél még normális, nekem 104nél kapcsol a venti a vfr-en.
verseny rvf-ek meg valahol 110-112 környékén üzemelnek. (ezt hrc manualban olvastam)
állítólag az otto motorok 100-105 fok között érzik magukat jól, a 85 fokkal túl vannak hűtve.
ez a 85 fok csak a tartósság, és a biztonsági ráhagyás miatt van.
állítólag.
de azért a tartályt a minimumig töltsed fel.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
DigitXT
nagyúr
válasz canniball #22155 üzenetére
Szerintem annyira nem merev... Nekem is van egy kis
súlyfeleslegem, de egyáltalán nem zavaró a rögzítője:
olyan mint egy széles öv. Amúgy meg fel kell próbálni.
Pl. a Honda Dreamben fel tudod: eleve több méret van.Mindenesetre ha ezt veszed, utána nem keresel mást.
Nekem 4 éve van meg, és mindig hordom: fasza cucc.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Topiccsendőr
addikt
Az jo butasagnak tunik, ugyanis a versenymotorokat tulhutik, es sokkal alacsonyabb homersekleten uzemeltetik, mert ugy sokkal erosebb a motor.
2T ket kb 60 foktol gyilkolhatod, a 4T sornegyeket picit magasabban uzemeltetik, nade nem 20 fokkal. Egyaltalan nincs tulhutve 85 fokkal. Tartosnak tartos lesz az utcai motor 80 fokkal, de rengeteg teljesitmeny odalesz.Egyebkent az en yamaham 100 nal kapcsolt, 102 fole sosem ment, 40 fokban sem. Sztm nem normalis, h forralja a vizet az a motor.
[ Szerkesztve ]
Explosión de dos tiempos
-
alvaro
senior tag
válasz Topiccsendőr #22177 üzenetére
Azért tedd a szívedre a kezed, és úgy mondd, mi a fontosabb egy utcai járműnél: a teljesítmény vagy a tartósság?
-
tutis
őstag
Emlékszem amikor kakucson szaglásztam a motort, és mondtam hogy valami furcsa szagot érzek indításkor?
Na az nem benzinszag volt, hanem a fagyálló szaga, akkor folyhatott ki a tartályból, ennek a szagát éreztem..
Kiszagoltam egyből a hibát, csak nem értem miért folyt ki a tartályból. A hűtőt néztem, az tele volt..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tutis
őstag
válasz Topiccsendőr #22177 üzenetére
A történethez az is hozzátartozik, hogy azóta vettem észre ezt a 100 fok feletti működést, amióta a hőérzékelő ki lett cserélve.. Egyik eséskor megsérült picit a hűtő (esztétikai hiba) meg tönkrement a hőérzékelő szenzor, ez lett kicserélve.. Előtte nem nagyon emlékszek én se hogy 100 fölé ment volna valaha is, max1-2x, de most rendre 102-108 fok között mozog amikor araszolok.
azon gondolkodok venni kéne egy új érzékelőt, lehet hogy nem 100%-os amit tettek bele (használt volt)..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
csongi
veterán
Képet nem csináltam, nem volt szívem hozzá. Éjjel fél egykor megérkezett, egy 50-es kis robogóval. A lábai között egy 20Literes műanyag olajos kanna, abba bezin. elindult egy dzsekibe. Se szemüveg se kesztyű.
Olyan volt szegénynek a szeme, mint akinek box meccse volt. Egy halom bogárral a szemében. Majd egy óra múlva elindult Miskolcra, az autóba betettük a robeszt és irány Miskolc, mert a szülei oda valósiak, átadja nekik az autót. Onnan meg haza a robogóval Győrbe. 1970-es születésű a pasi. Szóval a tökös generáció
Nem tudom mit lehetne mondani erre, lehet bármit, vagy bárhogy. Maximálisan Tisztelem!!!! -
Xirtam
veterán
Odas mit találtam, nagyon csinos.
-
zsolt19900
őstag
lelkiekben felkészültem egy új akkumulátor vásárlására, gs500 ami most van benne: unibat 12n10 3a
tudtok valami jó webshopot, boltot (Pécs melletti vagyok) ahol érdemes körbenéznem ez ügyben
visszaolvastam, nézegettem, hogy végül is a nevesebb gyártók közül bármelyiket vehetem, csak a méret, polaritás és más egyéb specifikációk egyezzenek meg....az gáz, ha valamely érték nagyobb? pl Ah ? vagy full felesleges nagyobbat vennem, nem töltené a generátor? vagy érdemes 10 helyett 12est venni (csak egy példa volt)
köffi
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
canniball
nagyúr
válasz DigitXT #22176 üzenetére
Lehet ha olyan helyen járok majd felpróbálom, de nekem nem kicsi az a felesleg. Ha más nem legfeljebb majd veszek a kabátba rakható verzióból.
-----------------------------------------
Csizma ügyben valaki?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #22166 üzenetére
Ugyanazt a teljesen átlátszó Motomaxx mini plexit megrendeltem sokkal olcsóbban, sőt itt még az utánvétel postaktg. is kevesebb. Nem bírtam várni! Bár egyelőre a kerek Jawa lámpát is csak holnap fogják feladni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #22193 üzenetére
Vasárnap? Hol? Mesélj már róla, milyen lett? Feltetted, vagy az még odébb lesz?
Más: jut eszembe, neked a CG-n van "throttle control"? A gázmarkolat alján, legalul egy kis tekerentyű, amivel rögzíteni tudod menet közben a gázt? Az enyémen elvileg volna, de a barom előző gazdája elhagyta belőle a lényegi alkatrészt, ami a gázmarkolatnak támaszkodik, és nem tudom, milyet is kéne faragni bele...[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Bogyó bá' #22194 üzenetére
Pesten vasárnap is nyitva vannak a boltok. Itt vettem, a felszerelés kicsit később lesz.
"Throttle control" nincs a CiGin, ebben sajna nem tudok segíteni.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
válasz Archer #22196 üzenetére
"Puig az egyik legnagyobb név motorplexiben..."
Jó ezt tudni, az ára alapján azt hittem valami kínai csoda. Amúgy ránézésre amit ő rendelt az dettó olyan mint amit én vettem, így nem tartom kizártnak hogy a gyártósor is ugyanaz csak a matrica más.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz canniball #22195 üzenetére
Nekem a nagyon alacsony üléspozíció, az egyenes testtartás és a magasra helyezett lámpa + műszercsoport miatt az orrom magasságáig fog érni nagyjából (a méretek alapján), így nagyon fontosnak tűnt, hogy átlátszó legyen, lássam tőle a kátyúkat is az orrom előtt. Mondjuk ha van raktáron (azt írják), akkor nem tudom, hogy miért 5 munkanap a postázás....
-
Steven
addikt
válasz canniball #22197 üzenetére
gyári puig sárvédőm van ami annyira jó hogy felraktam az új gumit és a gumi hozzá ért a sárvédőhöz nem tudtam mi nyikorog 50 ezerért!!! (annyi volt a sárvédő) most hogy megolvadt a műanyag sárvédő a kerék helyén mostmár nem ér hozzá
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest