Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- Öregszem
- 3070 -> 4070 Super
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A fénynél gyorsabban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
- Még ebben a hónapban szeretnék vásárolni egy új laptopot.
- Maximum 220-230k a keretem.
- CAD programok, Visual Basic és egyéb ezen alapuló programok futtatása lenne az alapcél, de szórakozásként filmnézésre és néhány kevésbé erőforrásigényes kis játék futtatására szolgálna.
- A kijelző elegendő a 15" is, de ha belefér a 17", akkor jöhet az is. A CAD miatt a full HD felbontás elvárás. A fényes/matt kérdés nem releváns.
- Utazás közben nem lesz használva, de heti egy hazautazást ki kell bírnia. (Mondjuk azt eddig is kibírta mindegyik)
- Operációs rendszer nem szükséges.
- A tárhely legalább 1TB, és ha a programok SSD-re kerülhetnének, akkor az lenne ám az igazi...
- Minimum 8GB memória szükséges és legalább i5 processzor (az i3-as gép nem nagyon akarja vinni mostani dolgaimat)Köszönöm, ha ajánlotok valamit.
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
mateo321
csendes tag
Sziasztok! Egy laptopot szeretnék venni. Próbáltam érthető válaszokat adni a kérdésekre. A segítséget előre is köszönöm!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Minél hamarabb.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 100-120 ezer forint
(3) Felhasználás? főként netezés, filmezés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? -
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15 col körül, 1366 x 768 felbontással
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? A hálószoba és a nappali között elég sokat lesz hordozva utazás közben nem
(7) Operációs rendszer? op.rendszer nélkül
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 500 giga hdd bőven elég, talán még sok is. RAMból 4 giga szerintem már jól jönne. Optikai meghajtó nem kell.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) -
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Csak új gép -
toth_janika
őstag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
1-2 hónapbon belül
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100-150e Ft
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Net, film nézés, és fotó szerkesztés (photoshop, inkscape)
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Inkább matt
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Inkább WIN, de linux is jó
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Optikai meghajtó nem kell, jobb lenne a HDD-s
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI port jól jönne, de nem kötelező
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak használt érdekel ennyi pénzértTudtok valamit ajánlani? Tudom, szűkös a keret, de sajnos ez van... Nem feltétlenül kell nagy kijelző, egy 13 colos elég, ha van rajta HDMI
Van ilyen vajon?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Khelben
nagyúr
válasz lacibacsi #126551 üzenetére
Dell 5767, HP Pavilion 17. Ha minőségben feljebb, kijelzőméretben lejjebb lépsz, akkor HP Probook 450.
(#126552) mateo321: HP 250 G5. Esetleg Dell Vostro 3568, de az néhány apróságban visszalépés lesz (pl. billentyűzet).
(#126553) toth_janika: ha nem hordozod, ne vegyél notebookot. Asztaliból kétszer jobbat raksz össze ugyanannyiért.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Khelben #126554 üzenetére
Totál off, de már mástól is olvastam(hozzád hasonló hozzáértőktől, szóval még csak nem is egy barom írja), hogy akkor asztali kell, mert úgysem szállítod.
Nyilván ez jogos, és érthető, hogy miért mondjátok, de van az, amikor laptop kell, mert csak.
Úgy értem, az ember azért ebbe a topikba ír, mert neki lapos kell, valamiért, hogy miért az kb mindegy, de ha asztalit akarna, nem ide írna. Nem tudom érted-e, hogy gondolom.
Van az a hülye érzés, hogy kitalálok valami marhaságot, az márpedig nekem kell, és tisztában vagyok a hátrányaival, meg azt is tudom, hogy mivel járnék jobban, de nekem ez kell, mert, ez kell. Biztos veled is volt már ilyen.Aki ide beír, szerintem sosem azt a választ várja a "milyen laptopot vegyek" kérdésére, hogy "vegyél asztalit inkább"
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
Sziasztok!
Főnököm gyerekének laptopra lenne szüksége, amiben én nem tudok érdemben segíteni neki, a Ti tanácsaitokra lenne szükségem.
Holnap (kedd), legkésőbb szerda.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
300.000,- HUF környéke
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Programozni tanulnak iskolában.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Nem játszat rajta.
13,3" max 14" (ha kompakt maga a készülék.
Utazás közben nem lesz használva, de nap mint nap az iskolába lesz cipelve.
Windows (jó lenne ha alapból lenne a gépre telepítve)
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Ragaszkodnék az SSD-hez méret nem lenne baj ha legalább 240GB (ha csak 128GB, akkor legalább cserélhető legyen garancia vesztés nélkül)
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Egy nagy felbontású kijelző ( nem volna baj ha fullhd lenne)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új.Előre is köszönöm a válaszokat!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
btudos
nagyúr
válasz kleinguru #126557 üzenetére
Dell Latitude E5470 belefér 14"-es FHD kijelzővel és 256 GB-os SSD-vel. Normális felépítésű, nem fog beleroppanni a napi szintű hurcolásba, mint a 13"-es kategória többnyire Ultrabooknak készült tagjai, amiknél erre jóval nagyobb esély van.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Warter
addikt
Sziasztok, szülőnek lesz a gép otthoni használatra.
a héten
150-180
office+net
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
nem
15"
minimális
nem szükséges
128+ SSD, 4 RAM
nincs
mind2Köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
Tikakukac
titán
válasz Marky21 #126562 üzenetére
#126521, csak pár tekerés. Na, ezen élmény lesz a PS
persil: Nincs azzal gond, de ha csak egy valami gép kell, akkor tömve apró egyszerű és olcsó gépekkel. Ha beindul az urizálás akkor viszont legyen della is.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnek venni par(1-4) honapon belul.
Ár: 220-300 (nagyon max 350)
Felhasznalas: netezes,irodai programok, grafikai szerkesztesek(csak kepek, videok nem),photoshop (hobbiszint), jatekra nem
Meret: 13"-ra gondoltam inkabb ips de meghallgatom a javaslatokat. Felbontas mai legyen(27colnal full hd nem mai).
Irodaba es otthon lesz hasznalva szoval lesz hordozva. Vekonyabb es konnyebb laptopok elonyben.
Utazas kozben nem hasznalnam. Windows mindenkepp. Win 7et preferalom de ha azt mondjatok hogy hosszu tavon jobb lesz az ujabb akkor lehet ujabb is
Tarhely: irodai hasznalatra, kb 15 ezer kep tarolas, kb egy tucat film. Kb 350gb eleg sztem de ha mas a velemeny meghallgatom. SSD-vel vennem szivem szerint.
USB kell. Optikai meghajto nem kell. HDMI nem art. Csak uj gepre gondoltam.
Mivel 30 eves ugyved bojtar no vagyok ezert a noiesebb laptopok elonyben. De semmi csicsa hiszen a munkahelyen fontos a megjelenes.
Olyan laptopot szeretnek ami 10 ev mulva is kiszolgal. Megbizhato laptopot szeretnek.Elore is koszonom a segitsegeteket!
-
demars
addikt
Sziasztok!
Ismét kérdeznék, most még inkább bizonytalan vagyok. Múltkor elhoztam a 8460p lapost amit kinéztem, tökéletes vétel (mint a korábbi is az volt onnan).
Most egy másik ismerősöm keres filmnézős, netezős gépet rohadt kis pénzért!(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Néhány napon belül ( akár azonnal)
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 50k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Filmezés, YT videó, netezés, semmi más!
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nincs játék
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Felbontás nem számít, viszont örülne a leendő tulaj, ha nagyobb lenne a kijelző
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Németországba jár dolgozni, ott használná. Munka utáni filmnézéshez, netezéshez. Utazás közben nem használja!
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Nem lényeg, de ha van win7 az jó pont
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Nem kell nagy tárhely, RAM annyi legyen, hogy ne döcögjön a OS.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Magyar billentyűzet
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak is használt ( kifogástalan működés) a szerény keret miatt!Nem fixáltam le vele, de +10k még sztem simán belefér. Egy kinézett lapos! Ezt az üzletet ismerem, de hardveraprón is fellelni több olcsóbb darabot, sőt nagyobb kijelzővel is látni. Ha valóban nem használja másra csak a fentiekre érdemes esetleg nem üzleti kategóriában körülnézni ( azért ne essen szét pár hónap alatt)?
Köszönöm a segítséget!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
toth_janika
őstag
válasz Khelben #126554 üzenetére
Igen, igazad van, de sajnos kicsi a lakásunk és nem fér el egy asztali számítógép... Most egy Samsung N300-ast használok (i3, 4GB ram, 1TB vinyó), de már ki akarja lehelni a lelkét, ezért kell egy másik gép, de még egy ilyen f*stalicskát nem szeretnék és annyira nem is vagyok otthon a notebook témában, ezért érdeklődöm, hogy milyen alternatívák lehetnek...
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
Khelben
nagyúr
válasz toth_janika #126571 üzenetére
A fotószerkesztéssel leszel meglőve, mert 100-150-ért még nem kapsz ips kijelzős notebookot használtan sem. Vannak olyan régebbi üzleti gépek, melyeknek viszonylag jó a tn panelje, de ezek inkább a munkaállomás kategória, tehát a nagy és nehéz gépek. Én a helyedben olyan irányba indulnék, hogy vennék egy HP Elitebook 840-et akármilyen kijelzővel 120-130 körül és később vennék bele egy fullhd ips panelt. Vagy kicsit még hozzátennék a 150-hez és 180 körül vennék Dell E7440-et szintén fullhd ips-sel. Természetesen ennél is megoldható, hogy veszel egyet 130-ért és később cseréltetsz benne kijelzőt, ami olyan 30k körüli móka.
Szerk: és ha ügyes vagy, akkor most 150-ért megcsíphetsz egyet a laptopsystemnél
-
Marky21
aktív tag
válasz Khelben #126570 üzenetére
És ez jó lehet Asus VivoBook Pro N552VW-FW113D ?Ennek IPS kijelzője van a gyártó szerint,a cég is azt mondta IPS panellel érkezik hozzájuk a FHD UHD változat.
[ Szerkesztve ]
-
Riverboy
tag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?(B) 1 hónapon belül(/B)
(2) A gépre szánt összeg forintban? 220-270e
(3) Felhasználás? irodai programok
(4) --
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Matt, 13.3-14" Full HD vagy 720p
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? igen és igen fontos a súly is
(7) Operációs rendszer? Windows
min 256 SSD min 8GB ram optikai meghajtó nem kell
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI, esetleg VGA (projektorok miatt),
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? ÚJ vagy pár hónapot használt de GARIS
Eddig ezeket néztem ki:
Acer swift 3
vagy
HP ProBook 430 G4
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
naja
aktív tag
válasz Khelben #126572 üzenetére
Most vettem egy E7440-et 143 eFt-ért (i5 + 8GB + IPS-sel). Abszolút kompromisszummentes vele minden ajánlom én is. Nekem is Photoshopos munkára kell.
Ráadásul amit a kolléga másodjára belinkeltre, az 8 GB-s és 12 hó gari van, a panelről már nem is beszélve (a 130 ezres ennyiért rablás).UI: Ezer köszi érte ezúton is!
UI2: Most ballag fel rá a MacOS, bár egy kicsit még izzadok vele, de menni fog.[ Szerkesztve ]
-
onyy
csendes tag
Sziasztok,
Laptopvásárláshoz kérnék segítséget, mivel régóta nem foglalkoztam a hardverekkel1 hónapon belül szeretnék venni laptopot 60ezer Ft körül - használtan.
Jó lenne, ha lenne olyan strapabíró, mint a Dell Latitude E6410-em, de ezen már nem fut a Heroes of Might and Magic 6 meg az Aion, de ha ezek mennek akkor már a Carmageddon Reincarnation is menni fog (kb ezekkel játszanék, amúgy irodai jellegű felhasználás) - nem full grafikán.
Időnként (heti 1-2x) lenne hordozva, de utazás közben nem használnám.
Win7 preferált, de Win10 sem probléma, van még szabad licenszem, szóval ezen nem múlik.
HDD mindegy, mert van egy tartalékvinyóm,amit bele tudok rakni, RAM-ból jó lenne 4Giga, de fél éven belül 8-ra lesz bővítve (ha az eladó meg tudja oldani, ezt a bónusz ~4000 Ft-ot meg tudom oldani.).
A 14" mérethez hozzá vagyok szokva,de a 15" sem gond.
Egyedi igény: megbízhatóság (ne melegedjen túl, ne kapcsoljon ki magától), DVD meghajtó
Remélem nem irreális a kérésem, ha másik ársávban lenne csak ilyen, kérlek ajánljatok valamit
Előre is köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz toth_janika #126571 üzenetére
Hacsak nem 10 négyzetméteres akkor lesz ott hely ITX-nek. 1 olyan esetet láttam amikor valakihez nem fért volna el asztali és falra monitor, ez egy csoda 14 négyzetméteres lakás volt. Alapterületben pont annyi, mint egy notebook
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz hEngi #126581 üzenetére
Most erre próbálok valamit kitalálni, csak ugye minden anyagméréshez atomra kellene robbantani a gépeket.
Egyébként passz, ide tényleg rendes nyomkodás kéne, plusz megnézni ha tasiba dobod akkor mennyire tekeredik a drága. Most rossz idő miatt hiába a tuti táska, csak nekem volt 3 kijelző cserém és raklap műanyag van úton.
-
peete88
tag
Sziasztok!
150.000 HUF környékén szeretnék laptopot vásárolni. Általános célú használatra.(Internet, Tanulásra, Zene letöltés/hallgatás CD/DVD írás Film nézés)
Köszönöm előre is
-
Sztenly
tag
Sziasztok barátomnak keresnék notit.
1) Most venné
2) ha új a gép 130k ha használt 80k
3)Szakdolgozatot irna rajta, +általános multimédia
4) sims 4 max.
5) 14 col vagy kissebb
6) Otthoni használat
7) freedos
8) 500hdd legyen vagy sshd ha belefér az árba
9) lehetne fehér, de harmadlagos szempont
10) új és használt is lehet. De ne nagyon lehasznált.Ha új akkor lehet részletre akarná venni.
Köszönöm előre!
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
- pár héten belül
- annyi, amennyiért már lehet megbízható, IPS paneles használt üzleti gépet venni, és tényleg fontos a kijelző, ahogy nézegettem a 150-200k-s kategória
- átlagos használat, internet, film, kicsi fotószerkesztés
- nem lesz játék, max régebbiek, amire az integrált VGA még megfelel
- 14"-15,6" IPS
- nem sokat lesz hordozva, max az asztalról az ágyba
- mindegy, azt elintézem
- legyen bővíthető, egy SSD és egy HDD menne bele
- nincs
- használt, jó állapotban, garivalEgyelőre a Dell E7440-et néztem ki, de várom az ajánlásokat! Köszönöm!
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Használt témakörban, netezésre, filnézésre:
Dell Latitude E6330 SSD-vel vagy Latitude E5430 sima HDD-vel?
Differencia a gari, amit az 5430-ra a laptopszalon vállal, míg az E6330-ra magánszemély (cseregari).
-
Khelben
nagyúr
válasz kaposznyak #126588 üzenetére
Én a nagyobb kijelzőset venném filmnézésre. SSD-t lehet utólag belerakni, nagyobb kijelzőt nem. A 6-os sorozat nyilván egy kategóriával feljebb van, mint az 5-ös, de a te felhasználásod mellett nem hiszem, hogy éreznél ebből bármit is. Ha viszont napi 8 órát intenzíven dolgozol rajta és minden nap órákat hordozod, akkor a 6-os a jobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
fagylalt
senior tag
Sziasztok!
(1) Lehetőleg minél előbb megvásárolnám.
(2) 100eFt-ra gondoltam (persze ez rugalmas lenne: +/- 20-30eFt).
(3) Irodai programok és programozás legfőképp, játék*.
(4) Kizárólag World of Tanks; a kijelző natív felbontásán olyan részletességgel, ahol nem túl gyakran ugrik be 25-30 FPS alá.
(5) 14 col lenne az ideális számomra, alá semmiképpen nem mennék, nagyobbra talán (pl. 15,6"), de csak ha nagyságrendekkel jobbat kapok hasonló áron. Felbontás minimum 1366x768. Tükröződésmentes és jó fényereje legyen (lehetőleg egy viselhető minőségű kijelzővel).
(6) Hetente többször, ezért szeretnék 14 col körüli gépet.
(7) Nem kell operációs rendszer.
(8) Teljesen mindegy, hogy milyen (HDD/SSD), mert hamarosan úgyis valami értelmesebb SSD fog benne landolni, ideiglenesen nem szeretnék felárat fizetni egy gagyibb, olcsóbb SSD-ért. Tárhelyügyileg 120GB alá azért lehetőleg ne menjünk le.
(9) Valamilyen VGA (HDMI/DP/SUB) kimenet legyen rajta, min. 1db USB 3.0 port, min. 3db USB port, viszonylag jó akkumulátor, csendesebb, hatékonyabb hűtés.
(10) Használt üzleti gépet szeretnék.* Jelenleg egy Dell Latitude E6410 (i5-520M, 8GB RAM, 1280×800, Intel Graphics Media Accelerator HD) típusú laptopot használok. Majdnem elégedett vagyok vele, azonban néha-néha szeretnék a WoT-ozni, amihez sajnos kevés ez az IGP. Néztem több gépet is és már ilyen árban már HD 4000 grafikus gyorsítóval kapok egész kis korrekt gépeket. A kérdésem az lenne, hogy megfelelne-e számomra?
Ezeket néztem:
- HP Elitebook 8470P
- Lenovo Thinkpad T430
- Dell Latitude E5430
- HP EliteBook 8570P
- Lenovo Thinkpad L440[ Szerkesztve ]
-
B-Clone
aktív tag
Borzalmas mind. Jelenleg se lenovoért se Acerért nem adnék egy forintot sem ezen a vonalon. Talán még maradt valahol Asus N551 annak az ips-es változata sokkal inkább. Esetleg egy HP pavillion hasonló specifikációkkal.
-
Cheesy
őstag
Úgy látom ez a hónap a laptopvásárlások hónapja lesz.
A használt üzleti mellett kell egy újat is venni a családba.
Általános felhasználás megintcsak, semmi extra.
Visszaolvasva a Dell Inspiron 5558 típusát láttam ajánlottan 100-150k között.
Ezt itt néztem ki 135k-ért, SSD-vel (sokat dob a rendszer sebességén és később ha bővítjük, nem kell újrahúzni vagy költöztetni a rendszer) és nV 920M-el. Szerintetek ez a kombináció nyerő?
Később kapna egy optibayt és egy plusz vinyót háttértárnak.Létezik más színben is mint a fekete? Végső soron jó így is, de hölgynek lenne...
[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Khelben
nagyúr
válasz Cheesy #126596 üzenetére
Az emagot is láttad az ajánlott boltok között? Nem hiszem... Fényes, 1366x768-as kijelzővel szerelt gép a kidobott pénz kategória szvsz. HP 250 G5 fullhd matt kijelzővel jobb választás lenne, magyar boltból, magyar garanciával. SSD-t lehet később is tenni bele, normális kijelzőt nem.
[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Laptopot keresnék barátnőmnek az alábbi feltételekkel. Kitöltöttem az összefoglalóban kérteket.
- 1 hónapon belül
- 100-150k
- Irodai programok, fotószerkesztás(hobbi szinten), általános felhasználás
- Ritkán lenne játékra használva akkor is Sims jellegű játékok.
- 14-16", HD felbontás, matt kijelző és IPS panel ha lehet
- Évente 2-3 alkalommal lenne hordozva, utazás közben egyáltalán nem lenne használva
- Nem kell rá oprendszer, de jó lenne ha lenne Win7 támogatás
- HDD esetén minél nagyobb, SSD esetén elég a 128-256 GB, 4GB memória, optikai meghajtó nem létszükséglet
- HDMI kellene(azt támogatja a TV),
- Mindkettő a szóba jöhet.Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszi!Üdv,
HorviHello darkness, my old friend...
-
Rekureku
tag
Kinéztem egy HP laptopot az Auchanban, de valamiért csak 2 év garit adnak rá. Minden más üzletben 3év, ez hogy lehet? Garipapíron "egyéb,gyártó által meghatározott" van bepipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest