Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz Teszla_ #17913 üzenetére
Használt üzleti gép dedikált VGA-val.
Thinkpadek, Elitebook-ok, Latitude széria pár évvel ezelőtti gépei a mai napig igen jó állapotban lehetnek, ha vigyáztak rájuk, nagyon szép gépeket lehet fogni 80 ezer forintért.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Teszla_
senior tag
válasz Teszla_ #18513 üzenetére
Közben felhívtam a Lenovot és ott mondta az ügyfélszolgálatos (nagyon erős - talán román - akcentussal), hogy a gyártó csak 1 évet vállal az Ideapad-re, a második év gari csak az eladón múlik, hogy megadja-e. Ezek szerint a Tesco nem adja meg... Hát nem tudom, így mit tudnék csinálni, de engem nagyon zavar, hogy csak 1 év a garancia és nem 2
[ Szerkesztve ]
-
ra^ven
senior tag
válasz Teszla_ #18516 üzenetére
Ez azért tűnik zavarosnak, mert bármi garanciális dologról van szó 1 hétig vagy 14 napig nem tudom pontosan a hiper vagy az adott szaküzlet vállalja a garanciális ügyintézést, onnantól kezdve pedig a te kezedben van, vagyis te érvényesítheted, de cáfoljon meg valaki ha tévedek.
Ha 2 év gari van feltüntve az 2 év gari.
Akksi esetében van talán 1 év.Talán saját márka kivételt képez, de Tesco Value laptopot még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
ZOHLIH - Xiaomi MI9 Lite || Panasonic LX7
-
Teszla_
senior tag
válasz Teszla_ #18516 üzenetére
Na most már teljesen összekeveredtem. A Lenovo egyik oldala 2013 02 24-ig írja a garanciát, a másik 2012 02 24-ig.
Akkor most vajon mi az igazság? Olyan garancia kiterjesztést ehhez a típushoz nem találtam, ami 1 évről növelné az időt 2, vagy 3 évre, csak olyat, ami 2 évről 3-ra. Ezzel vissza lehetne vinni a gépet? Vagy esély sincs rá, hogy emiatt visszaadják a pénzem?
ra^ven: 3 nap az az idő, ameddig hozzájuk kell visszavinni, bármilyen gondja van a gépnek.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Teszla_ #18800 üzenetére
Ha nem zavarja barátnődet a fényes nyomot hagyó felület akkor a Fujitsu AH531-est venném a 3 év gari, és a cseppálló billentyűzet miatt leginkább.
Socket A: Mivel látnoki képességekkel még nem rendelkezem, ezért azt jó lenne tudni mire használnád pontosan....
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Teszla_ #18800 üzenetére
Én is hasonló árban keresek most egy céges laptopot. Személy szerint én a lenovo-t választanám, de én is tanácsért jöttem a topikba.
A céges kolléga ez a G570GLt nézte ki, de szerintem 100k-ig bezárólag jöhet bármi, lehetőleg 2 év vagy több garanciával. (Talán egy erősebb Lenovo IdeaPad?) Nagyon el tudok veszni a laptopok között, hogy egy sorozatban pl G580 is van vagy 50 féle variáció.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Tikakukac
titán
válasz Teszla_ #20673 üzenetére
Nyiregyen értelmes gépet boltból? Én próbáltam sok-sok éve is már, sikertelen. Amiket írtál dettó fosok. Rászólsz a laptopszalonosokra, hogy pixelhibamentesen küldjenek egy rendes AH531-et, ha nem, akkor, majd bemegyek helyetted is asztalt borongatni.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Teszla_ #20679 üzenetére
Akkor passz, marad egy G580 mondjuk. Engem mondjuk évek óta hidegen hagy, hogy mi lesz a fa alatt. Ha lesz lesz, ha nem nem. Attól, mert 24-re minden ember tonnaszám rabolta le a boltokat még nekem nem kell elkapkodni egy 100k feletti hosszútávú vásárlást.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Khelben
nagyúr
válasz Teszla_ #96484 üzenetére
Ha vga-ban kötsz kompromisszumot, akkor pl egy ilyenHP Probook 650 jó lehet.
-
QwErTy42
addikt
válasz Teszla_ #96481 üzenetére
Ha még valahol van Fujitsu E554 FHD IPS panellal szerelt változat, akkor az is jó lehet.
Garit egész olcsón lehet bővíteni 2-ről 5 évre, amíg a gyári 2 év gari tart, bármikor....oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Chaser
legenda
válasz Teszla_ #96489 üzenetére
Ha 4-5 evre tervezel annyi garral kell gepet venni. Dell 5558 jo lehet, fhd ips matt. Vgaban nem tul acelos. Vidzont az alap 3 ev nelle vehetsz meg ket ev gart. Akar a bormal szerviz helyett helyszini uzletit is. Talan 50k pludzba kerulhet ugy, 200k korul van a gep. Nem ismerem neg, de erdemes lehet megnezni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Teszla_ #126118 üzenetére
sztem nem elírás, rég fenn van változatlan áron
erre ha minden igaz nbd gar van, az a legjobb, bővíteni még tudod +2 évvelnagyon jó ár izé, lehet más boltokhoz képest az, lehet régebben szereztek raktárra, ára is azért nem változott, megbízható hely
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
LanyUs
senior tag
válasz Teszla_ #126350 üzenetére
Itt olvastam a ph teszten, hogy "Type Cover billentyűzetes tok, ami továbbra is mágnesesen kapcsolódik a tablet éléhez". Jó cucc ez, de húzós az ára. Amúgy szerintem világítás nélküli fehér M3-as lesz ASUS ZenBook UX305CA vagy M7-es erősebb procival vagy Dell Vostro 5468 szürke, amin van háttérvil.
-
Tikakukac
titán
válasz Teszla_ #126401 üzenetére
Pár hete írtunk talán dolgokat arról, hogy miért veszünk laptopot szaküzletből. Hát ezért. Nyilván ez erősen mocsok helyzet, hogy "háddeugyanazolcsóbb" ekkora forgalmas cégnél, igen. Azt is elhiszem, hogy az ottani kollégák ehhez (is) nagyon értenek. De azt erősen kétlem, hogy olyan mennyiségű infójuk lenne erről a témakörről, mint aki csak ilyen húzza az igát. Hibás konfig kiírás van nonstop már nagykernél is, aztán ha nincs elég infó, hogy javítsák akkor lesz ez. Ez nem az első ilyen eset, én 2-re emlékszem a közelmúltból.
NaVi12: Nos, Dell 5559 van 200k-tól, 240k körül már megvan Radeon-IPS-250GB-8GB kiépítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Teszla_ #126403 üzenetére
Megesik, hogy a csacsi elesik, én mondjuk a nagyon tuti gépek tuti árára mindig úgy nézek, hogy majd akkor amikor látom a nagykeres fecnit a dobozon el is hiszem, hogy az van benne
A notebook és laptop szavakat tartalmazó boltok nagy eséllyel értenek hozzá, plusz még az az 1-2 aminek forog a neve és kiadja az országos eladások harmadát Többet nem írok, mert cakkozzák a fülemet.
-
Tikakukac
titán
válasz Teszla_ #126408 üzenetére
Hát ezért lenne rossz buli, ha én nyitnék ilyen boltot. Annyival többet kéne elkérni a plusz munkáért és a nagykerrel való vergődésért, hogy a kutya nem venne tőlem semmit. Ellenben garantáltan elégedett lennél. Mivel itthon az ár a leglényegesebb a többi annyira nem, így sajnos erre ment el az összes cég is.
-
Khelben
nagyúr
A 3000-es Latitude ugyanolyan átverés, mint a Thinkpad E. Átnevezett konzumer gépek. Teljesen más anyaghasználat, hűtés, stb. Legalább egy, de inkább két kategóriával visszalépés az 5000-hez képest.
Ezek szerint nem hiába volt gyanús annak az 5570-nek az ára. Megesik ilyen, erre van a 14 napos elállás.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
A a Latitude 3000 (korábban vostro-k) korábban rendre az Inspiron-ök közepes szintű változatához állt nagyon közel. Messze nem egy kategória 5570-nel [nálunk most ezek váltják a 6540-eket, az egyik szemem sír a másik nevet, mert kb. az a ház amit a 6000-es Latitude kapott már kb. csak WS notiban érhető el, persze az akkuidő elvileg nő, a súly csökken csak utóbbi engem sosem zavart].
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Teszla_ #126423 üzenetére
dedikált vga nélkül már nem ugyanaz a tipus, gondolom más a száma jelzése is, lehet olyat vettél amit nem is árulnak éppen magyar garival hivatalosan, ezért pont azt már eszükbe sem jutott volna esetleg ajánlani, vagyis bíztatni téged a megvételre. Csak erre próbáltam célozni, de neked egyszerűbb volt a fórumot felelősségre vonni, hogy pedig ti ajánlottátok. Holott állandó téma, hogy notit a notiboltból, minden más lutri.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
teptep
aktív tag
válasz Teszla_ #181008 üzenetére
Pár hónap alatt sokat változnak az árak, ezért azt javaslom, hogy majd amikor akuális lesz, írjál be még egyszer ide is és a használt notebook topicba is. Új gépk közül 150 alatt készlet kisöpréses akciós ajánlatokat lehet kifogni. Most például ezeket:
MSI Modern C12M, i3-1215U, 8GB RAM, 256GB SSD, 129.000Ft
14" 1920x1080, IPS, matt, 45% NTSC
MSI Modern 15 A11Mu, i3-1115G4, 8GB RAM, 512GB SSD, 135.990Ft
15,6" 1920x1080, IPS, matt, 45% NTSC
Acer Aspire A515, i3-1115G4, 8GB RAM, 256GB SSD, 149.900Ft
15,6" 1920x1080, IPS, matt, 45% NTSC +nVidia Geforce MX450/2GB
Lenovo IdeaPad 5, Ryzen3-5300U, 8GB RAM, 512GB SSD, 149.999Ft
15,6" 1920x1080, IPS, matt, 45% NTSC
A két MSI még +8GB RAM bővítéssel is belefér a keretbe.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude E5250 12.5" (Intel i3 2x2.1GHz / 8GB / 128GB / Intel HD Graphics 5500 - Használt!
- Lenovo ThinkPad T495 14.1" 256GB SSD, AMD Ryzen 5 Pro 3500U, AMD Radeon Vega 8 - Használt!
- Dell Latitude E7490 14.1" 256GB SSD, Intel Core i7-8650U 4x1.90Ghz, Intel UHD Graphics 620 Használt!
- HP ProBook 440 G6 14.1" 512GB SSD, Intel Core i5-8265U 1.80Ghz, Intel UHD Graphics Használt!
- Lenovo X1 Carbon 5th gen. 14" 512GB SSD, Intel Core i7-7500U 7th gen 2.7GHz, Intel HD Graphics 620!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest