Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz customer114 #126251 üzenetére
Kizárt dolog. Egyrészt nem kapsz 4 magos i5-öt 950M-mel 200k-ért, mármint normális gépben. Ami nem normális, ott meg nem ér semmit, mert úgyis eldobja az órajelet pár perc után, tehát i3 szintjén fog menni.
I5u+950m 85 fps-t tud közepesen raiden kívül. Raidben nem teszteltem, de ott egész biztos, hogy a felére vagy még az alá esik ez az fps. -
customer114
őstag
válasz Khelben #126252 üzenetére
Ezek alapján írtam, amit írtam:
http://hardverapro.hu/apro/asus_x550vx_nagy_teljesitmenyu_laptop
http://hardverapro.hu/apro/uj_asus_rog_gl552vw_i5_6300hq_16gb_gtx_960m_1tb_128gb_ssd_
http://hardverapro.hu/apro/uj_lenovo_gamer_laptop_-25_156_y700-15isk_i5-6300hq_8gb_1t
Aprón ki lehet néha fogni ilyeneket.
-
Khelben
nagyúr
válasz customer114 #126253 üzenetére
Egyikért sem adnék 5 forintot sem.
-
Migirimigiri
csendes tag
válasz ludi85 #126233 üzenetére
Szepen leirtad, pont ezekre a szakmai dolgokra gondoltam (valaszkent csak te megirtad)amikor lattam h kaptal par kommentet fellengzosen.... (en BIM modellezesben dolgozok joideje) es meglatasom szerint a videokartya szamodra nem annyira nervado a proci, memoria, es az ssd!!!! ami szamit ebben a munkakorben, videokartya csak akkor ha renderelitek is a projectet!! Kovezzetek meg de en magamnak egy asus gl702 modelt nezek mivel szamomra fontos a mobilitas es ugysem nyuzom napi 24ben jatekra (bar sztem akkor is megalja a helyet) tudom a slim valtozat.... de megneznem ahogy kicsap valaki egy majd 5 kilos gepet az irodaban egy meeting alatt...
-
ludi85
tag
válasz Migirimigiri #126256 üzenetére
Nekem Alienware-em van GTX1070-el. Mind játékra, mind munkára kiválló.
És igen, az SSD tényleg az egyik legfontosabb. Nagy irodaházak szkennelésekor akkora méretű fájlokat kell másolni, feldolgozni, hogy sokszor ott kell hagyni a gépet estére hogy reggelre kész legyen.
Nyilván ilyet nem laptoppal kell végezni.Mindenhol jó fiatalon, Kivéve a ravatalon!
-
őstag
válasz ludi85 #126233 üzenetére
Vegyél a kolléganődnek Dell Precision 7710-et az mindezt tudja, és jó darabig nem lesz gond. Ha gondolod keress meg priviben én ilyet használok, nyúzok a cégben és ilyet akarok majd otthonra is.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Khelben
nagyúr
válasz customer114 #126259 üzenetére
Az első kettő a "műanyag vacak" kategória, a harmadiknak meg a garanciális szolgáltatása értékelhetetlen. Igen, általában a gagyi gépekbe nem tesznek megfelelő hűtést és amiatt vesz vissza a hardver. A GL sorozat nem ajánlott, gyakorlatilag egy átfestett X, ami megint csak a műanyag vacak kategória. Asusból G vagy N sorozatot nézd, esetleg a K501-et.
-
Migirimigiri
csendes tag
En csak azert mertem irni a gl702ot mivel a 3 ventillator ugylattam tesztekben h jol teljesit, masfel ket orakat nyuzzak es nem throtlingol jo igaz h 90 fokig melegszik de akkor is. Szivesen meghallgatom a velemenyeteket rola mivel par honapon belul nekem is elkell dontenem h mit is vegyek!
-
B-Clone
aktív tag
válasz Migirimigiri #126262 üzenetére
Nem igazán férnek nekem össze itt a dolgok. Mobilitás miatt veszel 17,3" - os gépet? Wut?
Btw én mondjuk elég fura szemmel néznék arra az illetőre, aki előkapna meetingen egy ekkora, pirosan villogó gépet. Enyhén szólva is komolytalan.Egyébként az ilyen laposoknal nem a teljesítménnyel van a fő gond. Hétköznapi használat mellett egy kis játékkal semmi nem lesz ami megfekteti.
A GL-es Asusok építési minősége az ami alapvetően szar. 90%-ban gagyi műanyag a ház, fémet csak ott tartalmaz ahol semmi szükség rá. Nincs benne semmi merevítést. Recseg ropog meg nyeklik össze vissza az egész cucc.
-
Tikakukac
titán
válasz Migirimigiri #126262 üzenetére
3 venti és 90 fok, ez igen. Várom már az 5 ventis gépeket, mint a régi szép időkben, amikor mindenre lehetett ventit aggatni, mert hát a chipset is lefőtt. Ja, hogy eltelt azóta 15 év?
Pár hónapot meg akkor lehetsz nyugodtan, addig még lesz itt kavar bőven. Az biztos, hogy a ventik száma továbbra is csak azt határozza meg, hogy mennyit kell majd költeni a csapágyas darabok cseréjére garin túl
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Jowanson
tag
Sziasztok
Ismerősöm ezt a gépet nézte ki magának 160k-ért: http://www.telekom.hu/shop/termek/HP+Pavilion+15+++DLINK+DWM-222--HP+PAVILION+++DLINK+DWM-222
A kérdésem hogy van-e más masina ebben az árkategóriában (100-150k) ami jobb vétel lenne?
Felhasználási terület: otthoni netezgetés, filmnézés tv-re kivezetve.
Mozgatva nem nagyon lesz, max lakáson belül.
Oprendszer: WindowsElőre is köszönöm a segítséget
-
-
Tikakukac
titán
válasz spyduck #126267 üzenetére
WD40-el nem javítunk ventit, a WD40 mos és tisztít, max ideiglenesen fogja kihúzni a ventit a szarból, utána még rosszabb lesz mert kenés nélkül megy. Ha meg megy az olaj bele, akkor szívja a port, mintha porszívó lenne.
Grafitos zsír a megoldás, bejuttatni pedig fecskendő és a legkisebb tű ami elérhető, ha nem bonthatós a drága. Anyagtudomány tanszék ajánlásával
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Migirimigiri
csendes tag
válasz Chaser #126268 üzenetére
Hat inkabb egy ilyet vennek elo mint egy boszme dellt.... nemtudom nektek mindannyiotoknal volt szerencseje ezekkel a slim gepekkel vagy csak mindig ugyan azt a semat hajtjatok mert egy g751 g752 vagy hasonlo kaliberek utan nem tudtok elszakadni es objektiven ertekelni(aki bmwt vezet kopkodi az auidist vagy forditva), es igen sztem mobilitas szempontjabol megfelelo valasztas lehet, sztem...
-
Tikakukac
titán
válasz Migirimigiri #126270 üzenetére
De, azt mondom
-
Dhampir
félisten
válasz Tikakukac #126269 üzenetére
Erről ez ugrott be.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Tud valaki megoldást kínálni arra az esetre, ha egy droidos tabletet szeretnék lecserélni windows notebookra?
-
bostone
addikt
Nos, igen.
Hasonló tulajdonsággal rendelkező notebook létezik elfogadható árban?
Hosszú akkus üzemidő, jó kijelző, gyors reagálás, alacsony tömeg. Otthoni felhasználásra. -
pregooo
csendes tag
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Még ebben a hónapban (2017. február)
(2) A gépre szánt összeg forintban?
Jelenleg van egy ASUS X552EP laptopom, a következő tulajdonságokkal:
AMD Quad-Core A4-5000 1.5 Ghz
4 GB Ram
Radeon HD 8670M 1GB videókártya
(3) Felhasználás?
Játék, internetezés, film nézés
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Konkrétan egy játék érdekelne, Star Wars: The Old Republic, viszont azt max. grafikán, 1366x768 felbontáson.
[link]
A link a játék rendszerkövetelményét mutatja.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
A kijelző mérete 15,6", ajánlott felbontása 1366x768.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Rendszeresen hordozom.
(7) Operációs rendszer?
Windows 10 Pro
(8) Tárhely mérete és típusa? (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
HDD 750 GbA konkrét kérdésem az lenne, hogy milyen alkatrészek szorulnak cserére, ha a fent említett Star Wars: The Old Republicot maximum grafikán szeretném futtatni. Jelenleg akad a játék, ami miatt kevésbé élvezhető. Remélem jó helyre írtam a kérdésem és köszönöm előre a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz pregooo #126280 üzenetére
Az egész notebook cserére szorul, mert nem lehet benne se cpu-t, se vga-t cserélni. Max beállításokhoz egy ilyen Asus K501-re lesz szükséged.
-
bostone
addikt
válasz Khelben #126279 üzenetére
1.
Vásárlás 1-2 hónapon belül.2.
200000Ft-ra gondoltam, gondolhatok másra is, ha megéri.3.
Böngészés, levelezés, youtube, sorozat, world, excell.4.
Játékok nem érdekelnek, de ne tartson percekig, hogy betöltsön egy programot, vagy behozzon egy oldalt.5.
Legalább 10-es kijelző, ha nagyobb az sem baj, full hd, ips jó betekintési szögekkel.6.
Nagyon ritkán hagyja el a lakást.7.
Win10.8.
Legalább 250-es ssd. Legalább 8 GB ram. Optikai meghajtó nem kell.9.
8-10 óra kijelzőidő, ha létezik ilyen. Legyen csendes, passzív hűtés is szóba jöhet. HDMi nem feltétlen szükséges, legalább 2 usb csatlakozó. Tablet mód jól jöhet. Legyen könnyű.10.
Új vagy használt mindegy.Mint írtam tabletet szeretnék kiváltani.
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Múltkor kérdeztem, hogy milyen notebook-ot vegyek és végül ahogy ajánlottátok, egy HP 250 G5 típus lett, ami idáig úgy néz ki bevált.
Most ismerősöméknek kéne venni egy notit a mostani helyett.
A lényeg, hogy 150eFt lenne a keret, csak új jöhet szóba, játék kilőve, normál asztali méret.
Milyen típus jöhetne szóba?
Nézegettem az új Kaby Lake alapú i3 7100-assal szerelt notikat, lehet érdemes lenne venni valami modernebb kiadást venni.
Köszönöm!
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
B-Clone
aktív tag
válasz Migirimigiri #126272 üzenetére
Jómagam is sokáig szemeztem a GL502-vel egészen addig amíg nem volt alkalmam nyúzni kicsit. Teljes kiábrándulás lett a vége. Borzasztó gagyi hatása van. semmi tartása nincs a gépháznak és tekintve hogy a 702 nagyobb mérete ellenére ugyan úgy nem rendelkezik merevítéssel, a helyzet ott valószínűleg csak rosszabb... kopog, nyekereg, hajlik. Egy félmilliós géptől ez rettentő ciki.
Ha néztél volna teszteket, látnád, hogy a 3. kis venti a 702-ben kb csak dísz.
Ha minőségi gépet akarsz akkor ezeket a gamer vackokat felejtsd el. A G752 nem passióból ajánlott, hanem azért mert mert minőségben és kiépítésben az az ami bírná a mindennapi nyúzást, hordozást. Sokra nem mész a krafttal, ha 1 év után szét esik körülötte a gép.
Másrészt ezek lemerítik az aksit néhány óra alatt. Mobilitás lényegében kilőve.Az otromba Dell-t igazából nem is értem.
Amire neked szükséged lenne az egy jól felszerelt Inspiron esetleg HP Probook, vagy Thinkpad Pxx széria, ha meg tényleg fontos a mobilitás akkor ott a Dell XPS vagy a HP Elitebook
Amennyiben meg igazi munkagép kell akkor vagy Precision vagy Zbook. A GTX kártyák eleve nem munkára vannak kitalálva. Egy normális Quadro kártya de még talán egy FirePro is megeszi őket reggelire munkakörnyezetben. Itt az a legnagyobb hátrány, hogy a komoly minőségnek komoly ára is van. -
törölt tag
Sziasztok, az alábbi szempontok alapján légyszíves ajánljatok gépeket. Köszönöm.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hét múlva
(2) A gépre szánt összeg forintban? 140-160 ezer
(3) Felhasználás? elsődlegesen netezés, film , de egyszer-egyszer elindítanék egy sims4-et
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? sims4, mindegy csak ne szaggasson
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15.6", matt, IPS gondolom nem fér ebbe a keretbe
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? keveset, csak lakáson belül, utazás közben nem
(7) Operációs rendszer? Win7 vagy 10, de fel tudom rakni magamnak
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD mindenképp, 256GB, memória 4GB, DVD-író
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? világító billentyűzetnek örülnék, de nem szempont
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? csak újEzt a gépet találtam, mennyire ajánljátok? https://www.laptopszalon.hu/hp/hp-15-ay013nh-x5c88ea-akc-laptop_23876-adatlap
-
hallador
addikt
válasz spyduck #126267 üzenetére
Na ja ameddig az ügyfél kimegy az üzletből addig fasza is, ilyen balkáni megoldás, hogyan verjük át a szocializmus legszebb eszméi szerint a másik embert a hanyatló nyugat egyik csodaszerével, most ha ezt hallom pl Németországban vagy Angliában, akkor hatalmasat csodálkozok, de Magyarországon ez alap.
A WD40 egy víz taszító oldószer, ami alkalmas pillanatnyi megoldásokra, majd mikor elkezd párologni, akkor összegyűjti a port és még nagyobb problémát fog okozni, mikor a mozgó alkatrészekre elkezd felrakódni a kosz, ami azért tud kenni, mert a még épp megmaradt kenőanyaggal összekeveredik. Tehát a WD40 alaphelyzetben pillanatnyi megoldásokra jó csak semmi másra. Komolyabb gyártók kerülik mint mókus az erdőtüzet. De arra jó, hogy bicikli láncra felhordott pillanatnyi port, sarat azt befújva működőképessé tegyél vele amíg hazaérsz, vagy egy valamilyen mechanikus eszköz pillanatnyi tisztítására, kenésére. De utána lehet kimosni belőle valamilyen valódi mechanikus eszközök tisztítására alkalmas tisztítószerrel, és utána megzsírozni, vagy olajozni, ha magas hőfokon fog az eszköz működni jellemzően -30 fok felett, akkor jöhet a grafitos zsír is, ami + 160 fokig működhet is. És akkor még nem mindegy, hogy lítium bázisú, vagy kalcium szappan bázisú az grafitos zsír.
Ugyanakkor a magas fordulatszámú csapágyakban nem ajánlott grafitos zsírt tenni, pláne, ha nagy sűrűségű, az a grafitos zsír, ezeknek kettő funkciójuk van, a nagy sűrűségű grafitos zsírok a kis sűrűségű is, egyrészt az alkatrészek kotyogását hivatottak csillapítani, valamint a fém a fémhez történő súrlódását a grafit által csökkenteni. Na most a számítógépekben található csapágyak egyike sem ilyen jellegű. Alaphelyzetben is nagyobb nyomatékkal rendelkező eszközökbe ajánlott.
Tehát a számítógép ventilátorba elsősorban hígabb gépzsír való, abból is csak kevés, ami van annyira híg, hogy a nem nyomja szét a ventilátor csapágyat, és a házát sem, ha elkezd magas fordulaton üzemelni az a csapágy. És van annyira sűrű, hogy nem folyik szét, minta műszerolaj.
A "hagyományos" műszerolaj, vagy motorolaj sem rossz megoldás, de sajnos attól hamar visszatérhet a régi állapot, ezek az olajok ott használhatóak jó, ahol rendszeresen ne talán-tán minden használatkor, vagy havonta két havonta olajozzuk, ugye ez meg nem jellemző a számítógép ventilátorára. Ellentétben pl a bicikli lánccal, vagy a varrógéppel (már aki ugye. )
És akkor még mindig ott van a lehetőség, hogy a ventilátor valóban elkopott, és nem érdemes tovább foglalkozni vele. Ezt egy sima felhasználó a legegyszerűbben onnan tudja eldönteni, hogy lefújja a port a ventilátorról és a ventilátor kézzel vagy valamivel amivel hozzáfér megforgatva a ventilátor milyen erővel löki vissza a magát, mennyire "feszes", ha nem az, akkor nem biztos, hogy érdemes vele foglalkozni.
Szerintem...
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Migirimigiri
csendes tag
válasz B-Clone #126287 üzenetére
Eloszor is koszonom szepen a normalis valaszt, es sok segitseget, meg fogom nezni az emlitett gepeket. En csak azert irtam a gl702ot mivel amilyen laptopot kerestem (jo proci sok memoria jo videokartya, ssd plusz hdd megvolt benne, hordozhato es teszteken sem tunt rossznak) parat meg neztem de valami mindig hianyzott ezek kozul. Szep estet kivanok es meg egyszer koszonom!!!! 👍👍👍
-
SZIGMA
aktív tag
Hát, nem tudom, a profikhoz képest nyilván sokkal kevesebb notival találkoztam,de amit láttam, abban nem volt a ventillátorban csapágy egy darab se. Helyette bronzpersely volt, ami önkenő,egy darabig. Egy alapos tisztítás után a zsír is és a WD40 is megfelelt, ha a persely vagy a tengely nem volt szétkopva. Arra az időre biztosan megoldás,míg Kínából megérkezik a cseredarab, ha az ügyfél vagy a helyzet úgy kívánja.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
hallador
addikt
válasz SZIGMA #126291 üzenetére
Ez így van, ma már kevés notiban van golyós csapágy főleg a csapágy magasabb hangja miatt, meg a kopott állapotban kiadott még magasabb hangja miatt. Ezért nem érdemes ma már zsírzással foglalkozni sok esetben, de ha valaki mégis erre adná a fejét, akkor a WD40-et messziről, a műszerolajat is csak átmeneti megoldásként alkalmazza, az legalább nem okoz kárt. A WD40 pedig pontosan arra való amit írtál. Kisegítő megoldásnak nagyszerű, ameddig a csapágyat cserélik, és tudjuk, hogy ki fogjuk dobni. De megoldásnak nem megoldás.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Tikakukac
titán
válasz SZIGMA #126291 üzenetére
Értsd jól esetünkben a csapágyasságot, nem mint csapágyat, hanem, mint jelenséget. Nyilván álom és mese lenne rendes csapágyazás, főleg most. Ideig-óráig megoldás az olaj meg a WD, de nem véletlenül van kitalálva az a kenéstechnika. Ha valaki tényleg hosszabb távra tervez, akkor oda kellenek a rendes célanyagok. Pölö nekem otthon a 2 T60 az kapta a grafitos megoldást, gyári venti kb. nincs és rákényszerül az ember, mert azok meg tényleg mennek 3000rpm-et alapjáraton is és 10 évesek is elmúltak.
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok, kis segítséget kérnék laptop vásárláshoz
Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 hónapon belül, amikor megtalálnám a tökéletest
(2) A gépre szánt összeg forintban? a vége 130k, persze +- mindig belefér
(3) Felhasználás? gyakorlatilag mindenes, irodai program, programozás, játék ha belefér, de ez nem annyira fontos
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nyilván max felbontáson, grafika laptopnál nem érdekel, csak fusson 50fps körül, de nem igazán lényeges ez sem
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? lehetőleg IPS, de azok azért drágábbak, szóval rátok bízom, mindkettővel elvagyok
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? A-ból B-be biztos vinném, út közben nem hinném hogy szórakoznék vele
(7) Operációs rendszer? Win 10
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
ez nehéz kérdés, szeretnék HDD-t SSD-t és optikait is, de nem tudom mennyire megoldható, ha nem, akkor maradna egy nagyobb SSD és optikai, memória lehet 4, de jó lenne ha bővíthető lehetne 8-ra később
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? legyen rajta legalább 3 USB, HDMI csati
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? mindenképp használt, üzletiben gondolkodtam, viszont ami fontos az a garancia, jó lenne ha legalább 1 évet vállalnának rá, vagy esetleg ezt kitolni, ha venni lehet rá + garitextra: most egy 4690K van a gépben, visual studio ugy ahogy elmegy, de mikor a laptopomba egy I3 volt, akkor mikor gépeltem, nem rögtön jelentek meg a karakterek, nem tudom miért, friss telepítés volt, amit ki akarok hozni ebből, hogy szeretem ha minden gyorsan történik, tehát nem akarom érezni hogy egy laptopom van
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
Tikakukac
titán
válasz bandi0000 #126295 üzenetére
4670k-m volt 3 évig a kettő kopp ugyanaz szinte, azért azt borítékold, hogy ha azt húztad is, az notiban nem lesz semmi téma. Most is 5300U-val vagyok asztaliban ropisra húzott 6600K és azért khm, fordítottam most kicsit és könnyeztem.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Tikakukac #126299 üzenetére
hát igen, nem nagyon húztam, csak gyakorlatilag ott a probléma, hogy lejárt szinte mindenről a gari, és játékra már nem használom a gépet, csak net, meg ugye az a mennyiségű programozás ami van egyetemen, bár lassan el kellene kezdenem magamat is képezni, és ezért agyaltam hogy eladom az egész cók mókot, és veszek valami hasonlót...
de fejlesztésre rendre lapost használnak nem? vagy akkor az alienwert kéne venni egy autó helyett? vagy beletörődök a sebességbe, tudom hogy nehéz megmondani, de mennyivel lehet lassabb, pl a te esetedben?
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Új Acer Nitro V 3év garancia, i5-13420H, 16GB, 144Hz IPS, RTX 4050 6GB, Windows 11 Home
- Kensington Laptop Locking Station 2.0 K64453WW
- Acer 5750G csere vgara
- 88.000 ft -tól vihető. TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes! I5 , 512 GB , 16 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest