Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz zolee3000 #186111 üzenetére

    El kell döntened, hogy melyiket szeretnéd. A Corolla a legújabb 4. generációs hibrid hajtást kapta, meg egy új hatékonyabb benzinmotorral és jobb karosszériával. A Mondeo a 3. generációst kapta és a benzinmotor meg a karosszéria saját. Nyugodtan veheted a Fordot is, de a Toyota még akkor is megbízhatóbb lesz és többen értenek hozzá, ha 10-15 év múlva lenne vele valami. (vagy ne adj Isten hamarabb).

    Ha használt akkor meg ne félj tőle azt valaki használta/használja, tehát nem lehet baja az akkumulátornak. Corollák nem fognak állni sima neppereknél, mert még alig van belőlük. Meg itt beragadt készletekről sem beszélhetünk, elég új autó. Nem kell annyira félni, sokkal többet bírnak az aksik mint azt az ember gondolná. Ha Toyotát vennél használtan akkor az Elite auto be tudja vizsgálni az utolsó csavarig.

    Lithium akkumulátor jellemzően plug in hibridekben van. Ezekre igaz a cellafeszültség. Minden gyártónak van saját diagja azzal lehet megnézni. De a Toyotának van ingyenes androidos appja hozzá. A helyes működésű tartományuk (feszültség-V) 4,2-től 3,7-ig terjed.
    A fedélzeti rendszerek semmit nem osztanak meg sajnos a felhasználóval.
    Corollánál az 1,8-ban Li-Ion van ami 56 modulból áll és 3,6 Ah. Az 2.0-ban NiMH van, ez 180 modulból áll és 6,5 Ah.

    Lényeg, hogy nyugodtan vegyél kocsit, bármelyiket. Legkevesebb esélyed van rá, hogy pont a pack menne tönkre. A HSD-re meg ott a 10 év gari. Ford is ad biztos valamennyit, de azt nem ismerem. Viszont azt még vedd figyelembe, hogy egy Mondeo soha nem fog olyan jól fogyasztani mint egy Auris/Corolla.

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés