Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#185039) CactuS válasza joshua7 (#185036) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A hazaszállítás 450 Euró volt gyűjtőkamionnal, Pestig hozták, onnan háton vitték a kollégák, így nem kellett semmilyen ideiglenes rendszám hozzá. De alapvetően úgy lehet számolni, hogy olyan 250-400k Huf a költség az itthoni sarcokon túl, attól függ, hogy kinél csináltatod, hányadik autót hozod el végül, hogy jut haza az autó és milyen egyéb dolgokat kérsz, stb.

Cserébe viszont pl: Hollandiából garantált km-es autót kapsz, nagy részükön minimális a rozsda és nem sajnálják a pénzt a szervizre. Persze ott is vannak bőven kivételek, és foghíjas darabok és AAA autó testvérkereskedések, de azért általánosságban össze tudod rakni rendesen az autó előéletét, betartják a kötelező szervizeket, igaz többet nem nagyon vagy ritka. Kint amire számítani kell az az, hogy kb. sárvédő magasságban (kerék felett) szinte mindegyik autót meghúzták (csak már javították), mert ott is elég szűkösek a parkolók + náluk létezik a Demszky pogácsa nagytesója betonból, ami pont olyan magas, hogy ne lásd rendesen tükörből. Plusz ami meglepetés lehet az itthoni kínálathoz képest, hogy náluk van km az autóban, akár 5-6 évesen is simán 200-250k fölé megy az óra, szeretnek utazni, van is jó minőségű úthálózatuk, használják is az autóikat.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.