- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
dellfanboy #261877 üzenetére
Bocsi, eddig elsiklottam a hsz-ed fölött.
Átfogóan nem írtam le a folyamatot, jóformán ezt a videót követtem, amihez csak annyit fűznék hozzá, hogy a régi levételéhez segítségül kellett hívnom egy gumikalapácsot.
Tömítésre Loctite 5699-et használtam, de az 5910 és az 5920 is ugyanolyan jó lehet. 24 órát vártam vele, mielőtt beletöltöttem az olajat.Nálad is megszakadt az olajleeresztő menete?
-
gooool
őstag
Sziasztok,
húsvét és a jó idő örömére én is beújítottam a Clio RS mellé egy másik játékszert.
Bakancslistás volt, mind a szín, mind a kompresszor, így adta magát a lehetőség.
Nos, az tiszta számomra, hogy ez közel sem olyan egyszerű és betonbiztos autó, mint a Clio, lesz vele egy kis munka (apróságok, nem mechanikai).
Viszont valami eszetlen gép ez, főleg, ha visszarakom alá a gyári rugóit és nem akar felakadni minden fűszálon majd.
Teljes JCW kit, tehát portolt hengerfej, módosított szívó és kipufogó oldal, kisebb kompresszor szíjtárcsa, nagyobb injektorok, elöl nagyobb fék és fékszervo, így padon mérve 210 paci, 245 nyúlmókus. Üvegtető, csomó extra, meglepően nagyautós tud lenni nyugodt gurulásnál. Aztán koppan a gáz és az áll is. -
-
válasz
szőröscica #261878 üzenetére
Következő autóra felségemnek is kellene valami de elég nehéz a kritérium, mert párosnak kell lennie (szmogriadó legyen páros és páratlan), születési dátuma meg páratlan (plusz két számhegyű a hónap és a nap is...). Szóval semmi jó nem jutott még eszünkbe. Szerencsére van időnk kitalálni jazz még jól szolgál.
-
válasz
szőröscica #261878 üzenetére
Cicamobil stipi-stopi!
-
-
tboldi
nagyúr
Rettegsz a felnipucolástól, pedig nem is kellene.
Nem szabad hagyni rákövülni a fékport, aztán a lándzsás is simán leviszi, még a küllők közé sem szükséges benyúlni.
.................................................Más: Alákukkantottam az Alfának, ugyanis tegnap megskalpoltam egy galambot. Nem volt szándékos, a gyagya pont előttem és nagyon közel szállt le, így sikerült. Repültek a tollak ezerfelé, de nem látszik se egy kósza toll, se vér, semmi.
Aztán levettem a tálcát is, hogy ellenőrizzem az olajteknőt ~3 hét után, de abszolút száraz mindenhol, tökéletes lett a szilikonozás. -
kisza25
félisten
-
válasz
cOxeR #261845 üzenetére
Ebbe számold bele azt, hogy valamelyik OMV, MOL-tól rendel. Nálunk az OMV kúton Osztrák üzemanyagot használunk, jobb minőségű, és fogyasztásban is meglátszik. Ha megnézel egy Shell vagy akármilyen premium dizel anyagot, az szinte mind olyan színű mint a normál dizel. Nálunk például a prémium az világos zöld színű
-
tboldi
nagyúr
A Honda fogyija 8,001 lett. Ahogy vártam, anyummal a fedélzeten 2-4 decivel több, mint amennyit én szoktam produkálni vele.
-
brumi1024
veterán
válasz
dellfanboy #261838 üzenetére
Ahogy felettem írták drágább picit az osztrákoknál a pályán, én ha messzebb megyek a gyári navin szoktam keresni pályához közeli kutakat, legtöbbször 5-10 perc kitérővel simán megoldom. 100-as kell, gyakran belefutottam, hogy a cél környéki kutakon nincs, így megoldom odafele vagy vissza.
-
válasz
Elektromos auto töltő is drágább a pályán, kihasználják, hogy senki nem akar +15-20 percet kerülni tankolásonként. (meg ha kapu van, még az is idő)
-
válasz
Eleve ritka német pályán a benzinkút. Osztrákoknál kicsit drágább (de nincs kedvem +15 percet beautózni, nincs akkora difi mint nálunk, plusz Tirol is megvan egy tankkal, a cél körülntankolok inkább).
Én Landzeitoknál állok meg, ingyen a mosdó, kultúrált a kajálós rész. Svájc passz.Mint itthon is, inkább a forgalom, nem pedig a márka függvénye az üzemanyagár (sima kutaknál, nem aldi/auchan).
Baszass bele prémiumot odafelé, vagy injektor tisztítót a sokat pályázol.
Szerk: Van aki a topikból az egr/szívó oldali tisztíto sprét gdi turbós benzinesen használta? Külön nem írják, meg a dízeleknisnturbósak, de nem tudom mennyire hűti, mennyire jó neki.
-
dellfanboy
őstag
aki sokat autózik Ausztria/Németország/Svájc irányába tudna segíteni, hogy ott is jellemző, hogy az autópályán drágább az üzemanyag mintha egy kisebb város benzinkútjához állnék be? esetleg van vmi app/website amit érdemes megnézni hogy hol olcsóbb az benzin? vagy ne adj isten melyik kúthálózatot keressem?
-
válasz
Tothgera30 #261818 üzenetére
Hát most ennyit van használva, volt hogy 20k+ ment bele egy évbe a kisautóba.
Most nejem használja, a fogyi a 25 motorindírásra nem rossz, de mikor melózni jártam vele Oro-ba, akkor 4,5 volt.
Most a két autóval kb 20k/év.
Bringával melóba havi 2-300km időjárás függvényében, össz (helyben járkálás, kicsi monti/aszfalt edzés gyanánt) 3-500km. -
válasz
2 hónap alatt nem mész 200km-t? Jól értem?
Tényleg ki mennyit megy évente?
-
válasz
szőröscica #261822 üzenetére
Ez most kék legalábbis nálam.
Helyesbítek olyan színű amilyen ambient világítást beállítassz -
válasz
BigBlackDog #261800 üzenetére
Ne is mondd, új wishes Sprintert kaptam, a lehető legfapadabb - és olyan sz@r helyen van az a pöcök, hogy rengetegszer lenyomom könyökkel
-
válasz
szőröscica #261820 üzenetére
Megnézem de szerintem nem. Vagy te a gombok világítására gondoltál? Nem értelmeztem jól a kérdést / mondatodat. Megnézem úgyis mindjárt megyek el.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Én meg 700km utazok úgy hogy ki sem teszem a lábam a városból
-
válasz
MC Pite #261812 üzenetére
Két hónap alatt nem autózok ennyit.
#261801 macilaci78: Ez a terv nálam is. De ha esni fog még vasárnap is, akkor marad a téli. Viszont következőnek tuti CC2 kerül fel.
#261799 tboldi: Ennek is megvan a piaca, bizonyos társadalmi rétegekben.
#261819 radi8tor: Az már távolság. Egyszerűen képtelen vagyok annyit autóban ülni, ha tehetem is (kisebb) városon belül ingázni kell akkor marad a bringa vagy séta.
-
brumi1024
veterán
válasz
szőröscica #261808 üzenetére
Nekem a G22-ben van ketfele narancs is, az egyik szerintem az a klasszikus. iX-ben is megvan ugyanez.
-
Peter.70
addikt
válasz
macilaci78 #261801 üzenetére
Merre mész?
-
válasz
Addigra elolvad.
Momentán itthonra is havasesőt jósol éjszakára... [kép] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
4S gumi kell.
-
brumi1024
veterán
válasz
BigBlackDog #261800 üzenetére
Régi BMW-s maradvány, mint a jobb oldali fordulatszámmérő, meg a teljesen állítható színű belső világítás mellett is megmaradó original narancs szín, meg az iDrive 7/8-ban már csak szoftveresen jelenlévő hőmérséklet-csúszka a középső fúvókákhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xbox Ultimate előfizetések