- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
A kövi autós találkozót szerintem ne tegyük vidékre (szünet előtt szerintem sokaknak már nem férne bele), viszont a rákövetkező, húsvét után lehetne valahol félúton/vidéken.
Csináltam egy szavazást, hátha ettől egységesedne/tisztulna a kérdés (kedd vagy a szerda, illetve Budaörs vagy nyári rezidencia).
(Ahogy látom lehet hack-elni a szavazást, de kétlem, hogy bárki akarna ilyet csinálni)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
Mivel izzókészlet már nem kötelező, ezért mondhatod azt is, hogy indulás után égett ki. Esetleg kapcsolsz első ködlámpát, hogy te is láss, meg téged is lássanak. Igaz nem teljesen szabályos, de még mindig jobb, mint ha motorosnak néznének.
G@ben: Ilyenkor szokott az következni, hogy ész nélkül cserélgetünk mindent, hátha jó lesz. Az ügyfél meg fizet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest