Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
válasz
macilaci78 #1091 üzenetére
Nekem érdekes már pár hete megjött. Lassabb a task váltás, meg minden picit. Ezt orvosolta, hogy a fejlesztői beállításokban az animációkat levettem 0.5- ös értékre. De így jó amúgy .
-
tfklv
csendes tag
Sziasztok!
Ma megjött a HyperOS 2.0.3.0. VNOEUXM frissítés 6,1 GB.
Magyar régiós, kártyafüggetlen telefon.
Még nem volt időm átnézni de így elsőre nem látok különösebb változást. -
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78 #1090 üzenetére
Taskváltás mintha lassabb lenne, mintha animált lenne az egyik task letétele és a másik elővétele. A Microsoft Launcher ellenére.
A True Phone-hoz köthető hamsters@hamsterbeat.com emailcímre íráshoz lett egy gyorslink a gmail ikonra hosszan nyomva.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
Bedobta a 2.0.3.0.VNOEUXM frissítést, 6,1 GB. Független, Alzából vásárolt készülék, magyar régió.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1088 üzenetére
Azt hol kell megnézni ? Ez nem fizetős app egyébként . van amit enged van amit nem ?
-
wolf64
tag
Megint csak ott tartok, hogy megint nem enged letölteni egy appot , pontosabban a horgász appot ami a fogási naplóhoz kellene . Mert megint azt írja , hogy az én országomban nem áll rendelkezésre . Pedig magyar régión vagyok . Vagy valamit még kell állítani a telón ?
-
simihun
aktív tag
Ujjlenyomat olvasó másnál is bugos néha? Random pár napig nem működik, aztán meggyógyul.
-
Delirious
tag
válasz
csiziktomi #1079 üzenetére
Próbáltál más régiókat? Ausztria, Hollandia, Dánia, Szlovénia? Ezek nagy részénél magától kellene frissülnie. Mondjuk többen panaszkodtak Telekomnál vásárolt készülékük még nem volt hajlandó frissülni HyperOS 2-re.
-
válasz
csiziktomi #1079 üzenetére
Mikor nekem ilyen gondom volt a 11T-n vagy a 13T-n, akkor a következő update-et már fel tudtam tenni.
Más megoldást nem találtam.Xiaomi 13T
-
Delirious
tag
válasz
csiziktomi #1076 üzenetére
Mert arra csak a 2.0.2.0.VNOEUXM települ, aztán lehet frissíteni a háromasra. Lehet magyar régióval nem is települ, szóval azt is kell váltani akkor.
[ Szerkesztve ]
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen pro lust. Jelenleg az 1,0,12,0,UNOEUXM ROM van rajta. Letöltöttem a 2.0.3.0.VNOEUXM Romot , de azt írja , hogy a frissítés ellenörzése sikertelen , Other reason. Mi lehet a baj?
Vagy hogyan csináljam? -
bmt50
senior tag
A következő hetekben nem várhatók frissítések a kínai új év miatt. Február közepétől adnak ki újra biztonsági frissítéseket, és majd talán március elején érkezik a HyperOS 2.1.
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Trooper82
senior tag
Aki használ otp bank app-ot. Nekem tegnao jott frissítés, azóta használhatatlan folyamatosan leáll. Adattorles ujratelepites nem segít. Másnál rendben?
-
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Telefoncsere előtt állok, és gondoltam megkérdezem, hogy kinek mi a tapasztalat a telefonnal? Érdemes megvenni? Sok vele a gond vagy gondtalan?
Kamera? Kijelző?
Telefonálásra, böngészésre, munkára, minimális játékra lenne.Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
hmatthew19
tag
Korábban téma volt a bootloader nyitás, nekem személyesen termux nevű appal sikerült, majd fel telepíteni a global verziót, de Eu verziót is ugyanúgy kell vele telepíteni és egy bizonyos pont után újra jönnek a frissítések, néha sajnos beakad.
HM
-
Delirious
tag
válasz
Pogika75 #1062 üzenetére
Nagyon príma, írtam neked egy jó hosszú szösszenetet, közben a fórum kiléptetett aztán ismételt belépést követően már elveszett a szöveg. Most gépelem Worldben, mivel ez máskor is megtörtént már. Szóval a régió váltogatást én úgy csináltam, hogy pl. Hollandia kiválaszt frissítés keresés, ha nem dobott, akkor próbálkoztam más EU-s országokkal. Néhány napig próbálkoztam közel 20 országgal váltogatva, de nem jött semmi. Aztán FB csoportban írta valaki, hogy Ausztria dobta neki, akkor váltottam Ausztriára, frissítés keresésekor már dobta is. Lehet tényleg a Telekomos készülék végett neked még nem jön, de bármikor jöhet érdemes naponta próbálkozni és több régiót is próbálgatni. Amúgy mi a jelenlegi verziód?
-
bmt50
senior tag
válasz
Trooper82 #1060 üzenetére
Nekem fél éve van meg. Egyszer fagyott ki és kétszer indult eddig magától újra.
Nem tűnik soknak, de a Samsungom 3 év alatt egyszer sem fagyott le, vagy indult újra. Dehát valamit valamiért. Nemis került új korában 280-ba a Redmi.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Trooper82
senior tag
válasz
Bathorypeter #1038 üzenetére
Bonyolult ez a bootloader nyitás, globalra váltás? Nekem mindenképp resetelnem kéne frissítés ota hülyeségeket csinál pl ma 3 hívásnál se tudtam felvenni, de sorolhatnám a hulyeségeit. Frissítés elott semmi gondom nem volt.
-
Pogika75
friss újonc
válasz
Bathorypeter #1057 üzenetére
Kipròbálom, bár igazábòl problèma mentes az 1.12 is, de èrdekel mit nyújt az android 15 alapon a hyper 2.
-
Delirious
tag
Fejlesztői beállítások aktiválása után. Beállítások > A telefonról > Katt a képernyőre > Nincs elérhető frissítés üzenetet követően a jobb felső sarokban megjelenik a három pötty, katt rá > Frissítőcsomag kiválasztása: itt betallóztam az előzőleg letöltött firmware-t, ami zip csomagban van. Ennyi.
Előző hozzászólásban elírtam a verziót, ami helyesen: HyperOS 2.0.3.0.VNOEUXM
[ Szerkesztve ]
-
Delirious
tag
Tegnap Ausztria régióból jött a HyperOS 2.0.2.0.VNOEUXM. Majd letöltöttem a HyperOS 2.0.3.0.VNOEUXM verziót és manuálisan frissítettem. HyperOS 3.0.2.0.VNOEUXM simán nem volt hajlandó települni.
-
bmt50
senior tag
Hát a 6200mAh-es szén-szilícium akksival, meg a 3x telefotóval én is azt mondtam volna, hogy bestbuy 200-ért, de így....
Lassabb memóriával és tárhellyel nem tudom hova gondoltak.
Ezzel a töltő dologgal én úgy vagyok, hogy az EU lábon lőtte magát. A brazilokat kellett volna követnünk: minden telefonhoz kötelező töltőt adni a gyártóknak.
Sokan nem használják még a PD szabványt, így egy "bármelyik telefonos boltban kapható" (lóf*szt kapható) PD töltővel pl. ez is csak 100wattal tölthető. Ezzel az EU nem a gyártókat csicskította be, hanem a végfelhasználókat. Nekik kell megvenni a plussz töltőfejet, vagy beérni lassabb töltéssel.[ Szerkesztve ]
-
krics
tag
Nekem formára sokkal tetszetősebb, mint ez, de valóban, hardveresen nem lett óriási előrelépés..Mindenesetre a kínai változat nagyobb akksit kapott és kamera téren is jobb az eu verziótól. Meg annak töltő is is van a dobozában. Kár hogy ide már a gyengébb konfigot szánták.
-
bmt50
senior tag
Na kijött a mi kis telefonunk utódjának európai változata.
Megnéztem a tesztvideókat, és ez egy elég nagy egy helyben toporgás, valamint néhány specifikációban még visszalépés is. Az AOD ebben is csak 10másodperces, a proci grafikus teljesítményben még gyengébb, mint a miénk. Tárhely UFS 2.2 csak
, és kamerás fronton sincs semmi fejlődés. Egyedül AI funkciókkal tud többet, de azt még a miénk is megkaphatja, nincs hardware-es akadálya. Szóval elég nagy csalódás a Redmi Note 14 Pro+ 5G
-
-
-
24/7 online
csendes tag
Sziasztok!
Az enyém Yetteles. 1.0.12.0.UNOEUXM.
Nekem sem jött még meg a frissítés.
Majd ha bedobja írok! De kollégám Note 13 5G-s telójára már megjött a frissítés. Telekomos."Csak abban a jelentésben hiszek, amit Én magam hamisítottam!" Churchill
-
bela85
aktív tag
válasz
Delirious #1040 üzenetére
Dettó. Bár Telekomos az enyém és csak most jött a 12-es fw, így sok reményt nem fűzök hozzá, hogy a közeljövőben jönne az Hyperos 2. Érdekes módon Telekom azt írta, nem ők szabályozzák a frissítést, de fura, hogy az összes Telekomos most kapta meg egyszerre a 12-es fw-t.
Feleséged telefonja hol lett véve?
-
hmatthew19
tag
-
Trooper82
senior tag
Eu-s romra is jött frissítés. Semmi extra. Más kérdés: másnál is beragadt a google biztonsági frissítés 2024- oktober 1-nél? Tabom szintén xiaomi decemberi..
-
simihun
aktív tag
válasz
Bathorypeter #1027 üzenetére
Eddig nem panaszkodott senki
-
simihun
aktív tag
Magyar régió
-
kbyte1024
veterán
-
kbyte1024
veterán
Uraim ez sima ota-an jön?
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Bathorypeter
tag
válasz
hmatthew19 #1028 üzenetére
Ők.Köszi a válaszod.Amit észre vettem ez már Android 15
-
hmatthew19
tag
válasz
Bathorypeter #1027 üzenetére
Igazából kb ugyanaz az új rendszerrel is minden, nem baj ha frissítve van. Ugyanez a verzió van nekem is.
HM
-
Bathorypeter
tag
Valaki frissitett már?Tapasztalat?Elakarom adni a telefont,de nem tudom érdemes-e frissiteni
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz
WhiteWalker #1025 üzenetére
És fizessék ki... Amúgy tényleg jó, csak nem jelenít meg minden mezőt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Trooper82
senior tag
Másnál is reklámos lett a google telefon app? Ez egyre kiábrándítóbb...
-
wolf64
tag
Nekem csak egy gondom van a telóval , az ébresztőnél nem lehet kikapcsolni a szundit . Esetleg valakinek sikerült ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Nekem is megjött pár napja az új os . Nekem bevált semmi buggot nem tapasztaltam , sőt mintha gyorsabb is lenne a rendszer . Teszteltem pár játékot is és ott is gyorsabb egy kicsit . Sokan panaszkodnak a hardverre hogy nem jó játszani rajta , szerintem még arra is nagyon jó . Teszteltem a genshin impact , call of dutykat és a pubg és mindegyik jól játszható magas beállítással !
-
Trooper82
senior tag
Másnál is egy földhözvágós bughalmaz lett a teló hyper 2 vel? Random gyári témával is hol elrejti hol bekapcsolja a kérnyőkivágást. Youtube videók néha fekete képernyővel indulnak el, újra be kell tölteni. A messengerben random szétesik az egész chatablak. Újratelepíítettem már messengert. Néha ha úgy gondolja sötét módból átvált világosra. Így pár óra használat után ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
wolf64
tag
Valaki járt már így ? Az ügyfélkapu + ra akartam regisztrálni ( át állni ) de nem tudom letölteni a NISZ Hitelesítőt hozzá mert azt írja , hogy az én országomban nem áll rendelkezésre . Pedig magyar régión vagyok . Vagy valamit még kell állítani a telón ?
[ Szerkesztve ]
-
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #1002 üzenetére
Fel vagyok iratkozva rá, de egyelőre semmi. Szerintem nálam a Telekom szabja meg, hogy mikor milyen frissítést kapok meg. Épp ezért régió váltás és egyéb nyalánkságok sem segítenek.
-
Trooper82
senior tag
Ha rákényszerítem ,mert alkalmazásiként is lehet a facebook jó, messenger xar. Hat ez eléggé béta feeling egyenlore
-
hmatthew19
tag
Aki esetleg előbb szeretne hyperos 2-es verziót, érdemes megpróbálni a Community appban a beta jelentkezést, nekem jóváhagyták és jött is a 2-es globál romon
HM
-
bela85
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csendben jöttek meg a piacra a Redmi Note 13-as modellek, de sok ponton fejlődött a széria csúcskiadása is.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Robotporszívók
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- SörcsaPH!
- Path of Exile 2
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Z Flip 6 SM-F741B 512GB mobiltelefon eladó!
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest