Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
buci30 #204738 üzenetére
Homasitából/nagy áruházakból méret alapján szoktam választani élőben és lehetőleg a keményebb fajtából. Előtte lemérem a szélvédő méretét és annak megfelelően választok egy olyat, ami még kényelmeseb befér (mért méretnél 5-10 centivel kisebbet). Ha van szenzorsziget a belső tükörnél, akkor otthon formára vágom a frissen vágott élet pedig bandázsszalaggal "finiselem". Valami hasonlót szoktam keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest