Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
focvis #198307 üzenetére
és Qru
Köszi, pedig már feladtam. Mikor anno megvettem az autót ezzel a felnivel, ráadásul gyári Honda felni, megpróbáltam lepucolni. Kipróbáltam több felnitiszitót, nem tagadom szép lett...ahol nem ez a fekete ráégett csiszolóvászon durvaságú volt. Fogalmam sincs, hogy lehetet ilyen, mert a fékpor az finom, mint a púder és nem olyan, mint amit flexxel szórtak telibe.
Na mindegy, hétfőn bemegyek valamelyik boltba (Lidl, Kaufland), hátha lehet kapni, mert itt a barkácsok zárva vannak, a frász se tudja, még meddig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest