- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigBlackDog #187486 üzenetére
Szerintem nagyon szarnak kell lennie az útnak, plusz kicsit határhelyzetben vagy forszírozottabban kell ahhoz autózni, hogy kanyarban észrevedd a 2 közötti különbséget.
Meg nem tudom mondani, hogy a Fókában és a Civicben mi volt, de a Civic nekem jobban tetszett stabilitás szempontjából, igaz az idő mindent megszépít. A Fóka is elugrál, és talán a civic is elugrált, de az egyik mintha a keménység miatt, a másik meg csak úgy miértből...
Keveset mentem a mercivel hogy annál ezt igazából tapasztaljam, de szerintem a tömeg is segít kicsit meg a prémiumság. Nem éreztem elugrálást. Nem hinném hogy egy w211és afölötti Merga pl. szar lenne (sőtt a W211-ét még dícsérték is mint a fene) vagy az 530e se volt szar.
A példákra reflektálva: a józan ész azt mondtaná hogy Astra -> Focus -> Golf, de nekem az Astrával se volt a világon semmi bajom az 1 nap alatt, tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- OLED TV topic
- Last Epoch
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Nest doorbell gen2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest