- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
i-sti #170784 üzenetére
Szerintem:
1) Szerelőakna legyen mindegyik hely alá vagy elég csak az egyik alá?
Ha nem szerel az asszony is autót folyamatosan, akkor elég egy.
2) Mekkora egy "standard" szerelőakna? Ki hogyan oldotta meg, tuti-tippek, stbEz passz, én a saját magasságomhoz igazítanám, mert a legtöbb aknában nekem görnyednem kell, szélességben meg úgy, hogy tutira be tudjak állni bármilyen autómmal.
3) Ha egy lesz, legyen kicsit a garázs közepe felé eltolva, hogy legyen több hely a faltól? Vagy jobb párhuzamosan az oldal falakkal?Szerintem párhuzamosan, az egyik beálló alá, hogy eleve ne álljon rajta terhelve egyik kerék sem.
4) Mivel legyen lefedve? Fa vagy (rozsdamentes) acél lapok?
Nagyfaternál fa volt anno (emlékeim szerint kb. 5 centi vastag palló feldarabolva), faternál acélból van a takaró. Egyikkel sem volt különösebb gond. Én szerintem fával csinálnám, de csak azért, mert jobban szeretek azzal dolgozni és szerintem szebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest