Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Nekem úgy az egész kicsit gyerekesnek tűnik. Jó, meg minden, de egy IOS szerintem ezerszer minőségibb. Főleg ezeket az óra és weather widgeteket nem értem.
-
válasz
Plazmacucci #13 üzenetére
Ezt nem is értem, hogy a többiek miért vannak ezért a vacak csempés quick toggle menüért oda??
Bánom, hogy Android 14-re frissítettem a jó öreg bevált Android 11 felületet. -
etohun
aktív tag
válasz
moleculez #16 üzenetére
Az appok 90-ára én is a keresőt használom, meg a beállítások 90%-ára is. Viszont mindig van kint a kezdőoldalon 4-5 app-om, amit naponta 40-50 alkalommal is meg kell nyitnom, és ezek nem is mindig ugyanazok, meg egész sok, ami témánként mappákban kint van egy kezdőképernyőn, mert nekem így kényelmesebb. Ugyanígy megőrülnék, ha nem lenne az ikonoknak felirata a sidebar-on. Onnan két érintés lebegőablakban megnyitni valamit, és nekem Motorolán nincs is keresője. Ha nincs felirat, neki sem állok keresni, ha meg visszamegyek a kezdőképernyőre, az annyi lépés, hogy meg sem éri lebegőben megnyitni, így elvesztek egy funkciót. A quick settingre sem megoldás, mert a gemini kb. háromnegyedét tudja a gyáriaknak, és 0 százalékát a 3rd party-knak. Meg eleve ezerszer lassabb beírni, mint lehúzni fentről a QS panelt és a második érintéssel már kiválasztani a kapcsolót.
-
etohun
aktív tag
Borzasztó irány, hogy tűnnek el a feliratok. Ha a kezdőképernyőn meg a quick setting-eknél nem lehet felirat a kapcsolók, ikonok, gombok mellett, akkor még arra is képes leszek vetemedni, hogy megint elkezdjek custom romozni.
-
pengwin
addikt
Ergonómia szempontjából borzasztó ez a monokróm-mánia.
-
*cries in tiles*
-
MikeWazowski
veterán
Nekem egy dolog kellene... lehessen mappázni a menübe
-
Nekem az alap droid az egyik kedvencem, jöhet.
-
tms+
aktív tag
válasz
viragdani01 #3 üzenetére
köszi az infót, fél lépéssel jobb, de az lenne az igazi, ha le is lehetne szedni teljesen
-
Nem lesz ez rossz.
-
moleculez
veterán
Huhh hát hosszú volt az út a 1.6-tól, de na, itt vagyunk, pszichológusok tervezik a UI-t
Tényleg kíváncsi vagyok hogy a végtelen+1 UI-UX R&D budget mit hozott. -
hardver1985
tag
Nem rossz
-
Fuxosbömis
tag
Nagyon baba. Tetszik. Jöhet!
-
kapal
tag
Oszt lesz-e végre külön wifi kapcsoló? Valahol azt olvastam, hogy lesz, de ez a cikk nem említette. Tudja valaki?
-
Vikooo
addikt
Szerintem hatranyara változik, egyelőre kicsit olyan mint egy óvodás zsirkretarajz.
-
tms+
aktív tag
vannak kifejezetten tetszetős elemei, de azért nem minden nyert meg magának. próbálnak olyan dolgokon változtatni, valamint olyanokat pótolni, ami mindenképpen szükséges volt már. kíváncsian várom, hogy fog mutatni élőben a Pixelemen.
mondjuk még az At a Glance-t igazán levehetnék már onnan, vagy legalább lehessen eltávolítani.
-
Thom!
veterán
hasra nem estem 2éves lemaradást próbálnak behozni a felületlen
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest