- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
De itt szakszerűen dolgoznak az előírások alapján.
Nekem is hasonlóan szét kell kapni de ha jól tudom (bár nem tudom milyen állpotban volt épp mikor készült a kép), itt szinte kasztniig kell pucolni a gépet. Kormánytól előre lényegében semmi nem marad.
Többi dolog megvan 1-2 óra alatt, (lényegében minden ami folyékony és nem benzin vagy ablakmosó az lejön most, szűrők gyertyák, stb). CVT-hez nem tudom mennyire kell szétkapni a motort, hogy hozzá tudjanak férni.
800€-tól indulunk ha a féktárcsák maradnak és úgy adtam le az autót, hogy nézzék meg az első tárcsákat és az EGR-t meg mindent amit gondolnak és avatkozzanak be ha kell és elég ha akkor szólnak ha "a mutató túlfut a kétezren"
Holnap meglepi lesz.
Jézus de kéne egy DeLorean.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest