Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
votlage71
csendes tag
Nekem szerencsére a VGA-val nincs problémám, mivel lehet hozzá kapni ilyen egész értelmes modding kábeleket, és nem is feltétlen olyan drága (az enyém tizedéből megvolt a 100k-nak 😂). Viszont az AIO egyszerűen gusztustalanul gagyi, gyűrött, és marhára hülye helyen van…. Annyival szebbre meg tudtam volna csinálni, hogy egy kábel jön ki csak, de szívesebben írányítom külön-külön a vram, a pumpa és a hűtőn lévő ventiket. Plusz ugye az rgb…
Öszintén, valószínüleg, következő hónapban lesz még egy alaplap csere is, és ott már mindenképpen szeretném tényleg faszára (már bocsánat) megcsinálni, ahoz kértem segítséget! És köszönöm őket, és nyugtat, hogy nem én szenvedek akkor csak vele !!
-
Atilla001
senior tag
Vidd balra ott kint lesz egy kicsit de lebújtatod a VRM hűtés alatt a backpanel-nél. Szerintem a tomahawk felirat alatt el tudod vinni és átviszed a CPU power mellett (feltéve hogy elég hosszú hozzá a kábel)
Ahogy a VGA power is évek óta hülye helyen van, ezek az AIO hűtések sincsenek jól kitalálva szabványban ha akváriumba akarod tenni..
vagy valami fekete csőbe beleteszed.. (zsugorcső) -
-
votlage71
csendes tag
Sajnos a kép lemaradt valamiért, ezt hozzászólásban pótlom!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Öszintén, valószínüleg, következő hónapban lesz még egy alaplap csere is, és ott már mindenképpen szeretném tényleg faszára (már bocsánat) megcsinálni, ahoz kértem segítséget! És köszönöm őket, és nyugtat, hogy nem én szenvedek akkor csak vele !!