Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
votlage71
csendes tag
Nekem szerencsére a VGA-val nincs problémám, mivel lehet hozzá kapni ilyen egész értelmes modding kábeleket, és nem is feltétlen olyan drága (az enyém tizedéből megvolt a 100k-nak 😂). Viszont az AIO egyszerűen gusztustalanul gagyi, gyűrött, és marhára hülye helyen van…. Annyival szebbre meg tudtam volna csinálni, hogy egy kábel jön ki csak, de szívesebben írányítom külön-külön a vram, a pumpa és a hűtőn lévő ventiket. Plusz ugye az rgb…
Öszintén, valószínüleg, következő hónapban lesz még egy alaplap csere is, és ott már mindenképpen szeretném tényleg faszára (már bocsánat) megcsinálni, ahoz kértem segítséget! És köszönöm őket, és nyugtat, hogy nem én szenvedek akkor csak vele !!
-
-
Atilla001
senior tag
Vidd balra ott kint lesz egy kicsit de lebújtatod a VRM hűtés alatt a backpanel-nél. Szerintem a tomahawk felirat alatt el tudod vinni és átviszed a CPU power mellett (feltéve hogy elég hosszú hozzá a kábel)
Ahogy a VGA power is évek óta hülye helyen van, ezek az AIO hűtések sincsenek jól kitalálva szabványban ha akváriumba akarod tenni..
vagy valami fekete csőbe beleteszed.. (zsugorcső) -
-
votlage71
csendes tag
Sajnos a kép lemaradt valamiért, ezt hozzászólásban pótlom!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Öszintén, valószínüleg, következő hónapban lesz még egy alaplap csere is, és ott már mindenképpen szeretném tényleg faszára (már bocsánat) megcsinálni, ahoz kértem segítséget! És köszönöm őket, és nyugtat, hogy nem én szenvedek akkor csak vele !!