- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Sziasztok,
2020-ban rögtön a megjelenéskor vettem egy Air2 Fly more combót.
Aztán mikor kijött a dróntörvény, akkor kicsit elment a kedvem a drónozástól és nagyjából azóta a fiókban pihen (néha az akksikra ránézek és feltöltöm őket, hogy ne legyen bajuk)A kérdésem az, hogy el lehet még adni egy ilyen szettet? Van értelmezhető piaci értéke?
Illetve nem tudom, hogy számít-e az, hogy nincs regisztrálva és semmi hasonló, gyakorlatilag mióta kijött a törvény, azóta nem is használtam.
(tudom-tudom nem tart semeddig egy regisztráció meg akár még egy alap vizsga sem, de kicsit motivációt vesztettem azóta - szóval nem ezekre a tanácsokra vagyok kíváncsi)
-
pumuklis1
csendes tag
válasz
SeniorTilla #10300 üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
-
-
pumuklis1
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
A DJI Neo ma frissített, és azóta nem tudok csatlakozni vele a telefonomhoz Wifi-n keresztül. Mi lehet a gond?
(Eddig működött a kapcsolódás. ) -
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10296 üzenetére
személyeskedni:
"komoly önértékelési problémák vannak"
"nem írnál ilyen hülyeségeket"ha nem hiányzik, legyen minimális modorod. nem felém, mert ugyan rohadtul felbosszantottál, s szükségtelenül, de az már nem számít, nem kell már ide jönnöm többet.
az utánam következőkért.szedd össze magadat. ha van infód - oszd meg.
az okításodra senki nem kíváncsi.ne aggódj, távol maradok. amit akartam, megkaptam, s nem neked köszönhetőleg.
-
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10247 üzenetére
hűha, itt komoly intellektus-problémák vannak.
szomorú, hogy gondolatmenetemet-érvelésemet nem hogy értékelni, de követni sem tudtad.
de télleg, ne érezd magadAT megbántva.ha naprakész lettem volna, NEM tettem volna fel kérdéseket.
s ha feltettem kérdéseket, nem gyalázkodást vártam volna a helyi "főokostól", hanem infót.
amit kértem is, és jócskán adtam is a prohardver topikokban, s magánlevelezésben.megvan, ami kell, te meg pávakakaskodj a kis szemétdombodon.
-
molnaaar
újonc
Valamelyest a témához passzol a kérdésem, Mac-re hogy mentitek ki a képeket videókat?
Illetve van valakinek bevált ingyenes szoftver JPEG és RAW szerkesztéshez (filterezés, színállítások elsősorban)? -
rebugra
aktív tag
válasz
Drew83 #10290 üzenetére
A DJI Mini 3 (mint sok más drón is) a RAW (DNG) fájlokat olyan módon menti el, hogy nem tartalmazzák azokat a gyártó-specifikus színprofilokat, amiket például egy Canon, Nikon vagy Sony fényképezőgép mellé adna (pl. „Portrait”, „Landscape”, „Neutral” stb.). Ezért amikor Adobe Lightroom vagy Photoshop (Camera Raw) megnyitja ezeket a DNG fájlokat, csak az alap Adobe színprofilokat kínálja fel, például:
Adobe Color
Adobe Standard
Adobe Vivid (ha elérhető)
A DJI nem épít be saját színprofilokat a DNG fájlokba, és az Adobe nem készített külön kamera profilokat ezekhez a drónokhoz. Ezért nem tudsz választani például „Tájkép” vagy „Portré” profilokat, mint DSLR vagy MILC gépek esetében. -
Drew83
csendes tag
Sziasztok!
DJI Mini 3-nál, ha a RAW (DNG) file-okat beolvasom a PS-ben vagy LR-ban a színprofilnál nem tudok választani (pl. tájkép profil) csak az alapbeállítás van.
Ez miért lehet? -
pdave
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10288 üzenetére
-
-
pdave
aktív tag
válasz
-ZeeZee- #10284 üzenetére
Köszi, az lesz, kiolvasom.
SeniorTilla - pont egy fa felett voltam, ha úgy vesszük szerencsére, mert némileg felfogta a zuhanást. Eltört az egyik kar, 4 propeller, meg szerintem 1-2 motor is tönkrement.
Annyit megnéztem a sima repülési visszajátszából, ami az app-ban van, hogy 9.5 M magasan szűnt meg minden. A fa ami felett volt, kb 5-6 M magas lehetett.
-
-
-ZeeZee-
senior tag
Amikor hasonló történt velem 2020-ban (RTH módban zuhant le a drón), akkor ha jól emlékszem a drónból kellett valahogy kiolvasni a log file-t, azt kellett a DJI-nak elküldeni, ők ingyen javították a drónt, mert műszaki hiba miatt zuhant le. DJI Assistnat-tal szedtem ki a log file-t, azt hiszem.
-
pdave
aktív tag
Sziasztok, ma sajnos összetört a drónom (Mini 4 Pro). Az lenne a kérdésem, hogy vana drónban saját log, amiből ki lehet deríteni a zuhanás okát? Illetve ezt lehet garanciálisan javítani?
Egy fa fölött volt, a talajtól kb 5-6 méterre, amikor egyszer csak megszűnt a hang (sport módban volt) és ráesett a fára. Pont nem néztem oda, mert épp állt a drón, nem mozgattam, amikor felnéztem mert nem hallottam, és már csak azt láttam hogy ráesik a fára. Olyan volt mintha leállt volna a motor.
Szerintetek ezt vissza lehet valahogy nézni, ha van log? Érdemes gariba beküldenem? -
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla #10278 üzenetére
Az infót köszi, én sem tudtam, hogy mire való a narancs a végén.
De amúgy én is csak neten olvastam, hogy a hangját kell figyelni egy ilyen baleset után, pulsz a prop csekk és csere ha kell. Nálam a csere megtörtént még a köv repülés előtt így nálam nem volt hallható különbség
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla #10278 üzenetére
Meg a kis csavarhúzó. Anélkül szopó, bár azzal is.
-
-
válasz
SeniorTilla #10275 üzenetére
Azt írta, hogy a hangról nem tud nyilatkozni!
Szerintem nem csak arra van, a vágási sérüléseket is nagyban csökkentheti.
Nekem az egyik gumi vég már egy ideje egy darab celluxszal van megerősítve. Csak az volt akkor nálam, így mekkgájverkedni kellett, működik vele a gép. Rendeltem is akkor csere propokat, ki is cserélem majd. -
válasz
SeniorTilla #10275 üzenetére
Ma is tanultam valamit, köszi!
-
-
krokk
senior tag
válasz
molnaaar #10271 üzenetére
max a srácok tanácsait annyival egészíteném ki, hogy ha nem is látsz sérülést a propelleren, a hangját mindenképp figyeljed, hogy változott-e. lehet csak nem vetted észre. meg érdemes a narancs végeket megnézni a propelleren. nálam pl csak az vált el egy picit, amit csak úgy szemmel nem lehetett látni. hangról nem tudok nyilatkozni mert észrevettem és cseréltem.
-
-
molnaaar
újonc
Sziasztok,
tegnap kicsit megmetszettem a gyümölcsfát a mini 3-al, a gép le nem esett, 'összeszedte magát'.
Szemrevételezéssel sérülést nem látok, hibaüzenet nincs.
Egyéb tennivaló van ilyen esetek után? -
-
Lacmaster
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok...
Volna egy Dji Mavic 2 Pro-m
Eddig minden drónom működött ha usb-n géppel összekötöttem, na ez nem!Nem gondolnám hogy usb aljzat gond lenne mert fw-t frissített, és látja az app a gépet!
Az anomáliák a következők...:
-Drón pc-vel összekötve nincs háttértár
-micro kártya 3 van Sandisc, Samsung, minddel próbálva a drón nem mutat usb tárt...
-ha a kártyát telefonba rakom, látja van rajta kép és videó
-van egy usb stick amivel ilyen kártyákat olvasok, na ha ebbe teszem a kártyákat, semmi
-formáztam fat32-re, formáztam a kártyákat drónba, semmi! Formáztam a telefonba és egy Sony A7III fényképezőbe, minden más eszközön látszik és müködik
-Dji assistant 2 felrakva újra és kikapcsolt vírusírtó mellett is...
-találtam egy Dji usb drivert de a gépen nem engedi telepíteni mert rendszergazda jogokat kér és én vagyok az, érthetetlen...
Az én informatikai és drón tudásom mellett ez érthetetlen...
Ha valaki látott ilyet, okosabb megköszönném -
Ismét le a kalappal a DJI Care Refresh szolgáltatása előtt! Tegnap 9:35-kor leadtam a kárigényemet (összetörtem szombaton az Avata2-t) és ma 13:30-kor kiszállították a cseregépet, egy vadiúj bontatlan darabot.
-
válasz
SeniorTilla #10263 üzenetére
Igen, nekem is állítható PolarPro van, de így a panorámák gyakorlatilag használhatatlanok, bárhova is állítom a szűrőt, ma direkt próbáltam. Sparkon meg olyan volt, ami nem volt állítható (szintén PolarPro gyártmány), az nem okozott ilyet. Fotózok fullframe géppel is, azon is használok CPL-t, szóval én értem, miért van a sávosodás, de itt a drón mozgása miatt nyilván lehetetlen utánaállítani, ezért kellene egy fix polarizáló szűrő, ami nem olyan hatékony, de ki lehetne vele védeni a jelenséget. Egyébként az a furcsa, hogy videó esetében nem jelentkezik ez, pedig egy circle, boomerang épp úgy elfordítja a naphoz képest a gépet.
Egyébként a Mini 3 fotós képessége nem egy nagy tűz, esküszöm, rosszabbnak érzem a Sparkénál, ami nem is tudom, hogyan lehetséges. A RAW is hulladék, a JPG motor majdnem jobban dolgozik, mint amit PS-sel utómunkában ki lehet hozni a nyersből. Lásd alábbi képek, full olajfestménynek tűnik főleg a fákat mutató fotó. Mindenkinél ilyen gyenge a minőség, vagy én várok sokat?
Ezen pedig jól látszik a CPL szűrő "áldásos" hatása...
-
Van rá állítható irányú polárszűrő igen. ND-vel kombinált is. Nekem az Air 3-ason fent van egy, de a panorámák égkéke itt is átmenetes, nem egyforma. Ez sztem a polárszűrés miatt van, lehet, hogy a panorámához le kell venni a szűrőt?
Egyébként logikus, hogy ilyen effektet okoz, itt szépen elmagyarázzák.
Jó is hogy beszéltünk róla. Az effektet én is észrevettem, de nem problémáztam vele. Viszont így tudom mitől van
-
Két kérdés: Mini 3-ra létezik sima PL szűrő CPL helyett? Vettem utóbbiból egy PolarPro-t, ami szimpla videónál vagy képeknél teljesen jó, de a panoráma fotóknál pocsék, mert átmenetesek a képek. A Spark mellé is volt egy PP szűrőm, de az csak PL volt, és nem jelentkezett ilyen gond.
Másik kérdésem, hogy az Ali-s akku töltőkkel megéri kockáztatni, vagy csak a gyári? Nem szeretem akkubból és töltőből se az aftermarket cuccokat, de a gyári töltő annyira satnya egyszerű cuccnak tűnik, hogy nincs kedvem érte adni 17-18 ezret. Az Ali-s 8 ezer forintos egy fokkal se tűnik rosszabbnak, de nem szeretném kockáztatni az akkukat, ha esetleg csal a látszat.
-
válasz
SeniorTilla #10259 üzenetére
ja, nem is fotózni szeretnék vele, arra megtartom az M2P-t
-
-
válasz
SeniorTilla #10257 üzenetére
Nagyon sokáig analogoztam, aztán "mostanában" egy M2P-t szoktam, egy dji goggles v1-el reptetni. Ha ezt a minőséget hozza, én teljesen elégedett vagyok
-
válasz
Pulsar #10256 üzenetére
Én imádom az enyémet. A V2 szemüveg a legjobb, ami passzol a fejemre, persze extra párnázással. A legnagyobb a pélmény is, a goggles 2 és 3-ban a kép sokkal kisebb. Egyszóval a V2 a legjobb, még akkor is ha a képminőség elmarad a másik kettőtől.
Sajnos a jelátvitel régi, ezért a hatótáv csak tuningolva jó és extra antennákkal. A goggles3 O4-es átvitele faxa, erdős terepen megveri a tuningolt V2-t. Az Avata 2 kamerája is király, még teljes szürkületben is lehet vele repülni. Csak a géphez kellene egy olyan upgrade pl. az axistól, mint az avata1-re. Mert 90 fokban felborul manuálban éles fordulónál, ami elég ciki. És nem dobja ki magát normálba, mint az av1, hanem leesik.
-
válasz
SeniorTilla #10255 üzenetére
Valamiért az volt a benyomásom, hogy nem szeretik, egy időben rengeteg eladó is volt. De ha nem, annak csak örülök
Köszi az összehasonlítást. Igazból nekem az FPV sokkal szimpibb. Ebből van olyan amihez nem a v2 szemüveg van ugye? Mert arra azt nem ajánlották ha jól emlékszem.
-
válasz
Pulsar #10253 üzenetére
Az FPV nem népszerűtlen! Keresett gép, hidd el nekem.
FPV+: erő, sebesség, brutál gyorsulás és manőverezhetőség, nem érdekli mekkora szél van, nagyon-nagyon jó súlypont, pl. le tudod ejteni a felhőkből kikapcsolt motorokkal és szépen esik lefelé.
FPV-: hangos de nagyon, manuálban 7-8 perc repidő, karambolkor törik azonnal és szívás szétszerelni, javítani
AVATA+: belemehetsz a fába, leejtheted, ütköztetheted, ha megfelelően fel van szerelve védelemmel, szinte mindent kibír
AVATA-: gyengécske, lassú, manuálban felborul a hátára és leesik, szélérzékeny, sötétedéskor a kamera képe beszürkül
Ami a kettő között a legjobb választás, az az Axisflying kites Avata1. Ez iszonyat jó lett. Stabil, halk, akkuidő sokkal hosszabb, ennek ellenére gyorsabb és nem borul fel.
-
válasz
SeniorTilla #10251 üzenetére
Hamarabb kellett volna...
-
Aki próbálta már őket. DJI FPV vagy Avata? De lehet kérdezhetném úgy is, hogy az FPV miért ennyire népszerűtlen?
-
pumuklis1
csendes tag
válasz
SeniorTilla #10251 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Hát magam is tapasztaltam, nagyon tud visítani.
A Mini 3 suttog mellette. -
pumuklis1
csendes tag
Sziasztok!
DJI Neo-hoz tud valaki halkabb légcsavart ajánlani? -
válasz
buksikutya11 #10240 üzenetére
FMC-s Sparkok mennek 60-65 körül, az enyém például tényleg szép volt, és minden tartozékkal, táskával, 4 akkuval együtt tudtam eladni szabad szemmel látható összegért; gyakorlatilag a teljes pakkért PolarPro szűrőkkel, 2 szett Masters AirScrew propellerrel, minőségi és hasznos kiegészítőkkel együtt kaptam 90-et érte. Szerintem célozz meg vele egy 50-et, aztán pici alkuval próbáld meg 45-ért adni. Csinálj róla értelmes képeket, amelyeken látszik az állapota, közeli képeket a karokról, gimbalról, stb.
@pumuklis1: támaszd ki őket 1-1 bottal, úgy elég halk állítólag!
Master Airscrew Stealth sorozatát nézném meg, nem tudom, van-e Neo-ra.
-
Emberek, mi van itt, ne legyünk már idióták...
-
-
galocza
aktív tag
válasz
galocza #10244 üzenetére
matematikailag igaz - lenne, ha nem lenne negatív tartomány.
amit írtál, az az információ üres HELYE, jelzése, h kellene ott valaminek. egy tér, ami be/kitöltést igényel. vákuum.
azt hiszem, megegyezhetünk abban, h ez negatív tartomány, kevesebb a semminél.de röviden összefoglalva, tőlem, neked:
kabbe.
tőled nekem nem kell semmi.
ücsörögj csak a kis üvegtornyodban. -
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10243 üzenetére
kidolgoznád?
ez eddig kicsit kevesebb volt a semminél. -
-
galocza
aktív tag
air 3s lett.
elsőre csöppet félénk volt, de másodjára, még első nap felvitte az öregúr a fák között ellavírozva, s megnézte, van-e elég széna a vadaknak.összefoglaló: sok népszerű témánál van.
megfordítva a kérdést: miért ne lenne?
ez alatt nem azt értem, hogy "elvárt", vagy hogy "kötelező".
de minden topikban van pár igazán hozzáértő, s ők válaszolják meg ugyanazokat a kérdéseket századjára.
és ilyenkor, amikor felmerül uaz a kérdés 101. alkalommal, el lehet küldeni a kérdezőt, h "olvasd mán' el a qrva összefoglalót"!mind1, nem az én ügyem, s volt 1-2 év, amikor én is okos voltam egy dologban, s én sem vállaltam fel.
szóval abszolúte nem szemrehányás lett volna. -
galocza
aktív tag
válasz
Tigerclaw #10187 üzenetére
nagyon köszönöm hasznos válaszodat.
s igazad is lett. air 3s lett a vége, s amikor közel küldtük a dámokhoz (saját terület, saját dámszarvasok), egy ideig nézegettek bután, közelebbre vive felfutottak az erdőbe.
de ez megszokás kérdése: mivel területük mellett napi rendszerességgel párszor elmegy autó, amiatt már fülük bojtját sem rezgetik.
sajnálom, de páros patások buta fajta...de az igaz lehet, h igazi VAD vad nem viselné ilyen könnyen.
bááár...
nyugati országrészben élünk, itt nem az a gond, h mikor ölsz vadat, hanem h a vad mikor öl meg téged, az autóddal együtt...
öregektől mentünk hazafelé kb este 9kor ("tanyáról" városba), s tesóm satufék, mert egy szarvascsorda azt az időt érezte helyesnek átcaplatni az úton. bambultak a csillogó szemükkel, bele a reflektorba, néztek bután, s szépen átballagtak... -
buksikutya11
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy 2018-ban vásárolt DJI Spark drótom, ami helyett vettem egy Mini 4 Pro-t. A Sark maga az alapgép+táv, nem FMC. Az akkuja 2 éves, 15 ciklussal. Sosem zuhant, jó állapotú a korához képest.
A kérdésem az volna, hogy ezt most így mennyiért lehet reálisan eladni? Próbáltam nézegetni hirdetéseket, olyan 30-40k közé lőném be így hirtelen, ez megállja a helyét? -
lionshamlet
senior tag
válasz
SeniorTilla #10238 üzenetére
Ja igen, van valami fizetős "szolgáltatás" erre.
FW-Downgrade azthiszem. -
válasz
lionshamlet #10237 üzenetére
Az újakon sincs 500m korlát, ha ügyes vagy
-
lionshamlet
senior tag
Ok, akkor végulis kihagyom.
Tavaly osszetortem egy p4pro plust, most szereztem egy másikat.
Kapcsolódott is az előző modell kijelzős kontrollerével.
Most újra ismerkedem a drónnal így 1 év kihagyás után.Meg kell néznem milyen fw van rajta, talán még nincs rajta 500m altitude korlátozás
Egyelőre itt tartok
Van vagy 6 akksim a dronhoz, csakhogy simán félretettem őket, asszem 50%-ra voltak merítve.
Este ránezek működnek e még. -
twine
veterán
válasz
lionshamlet #10234 üzenetére
már nem tudtam szerkeszteni az előzőt,,,
mivel "+" verzióról beszélünk, kijelzős transmitterrel, biztosan kicsit több kört kell futnod a google-el, de ha a DJI RC-t meg lehetett oldani , ami igazi kihívás....
Akkor biztos vagyok benne, hogy a pro+ transmitterre is van már "képlet"... -
twine
veterán
válasz
lionshamlet #10234 üzenetére
ezt engedd el.....semmire sem jó...
első körben szerintem nézz utána a CE és FCC mód különbségnek, aztán annak, hogyan tudod FCC módba állítani a géped, és ha ezek után is kevés(kötve hiszem) , Akkor valami hasonló hardveres antenna modot érdemes keresni...(ez utóbbi random találat részemről, csak polarizált antennára kerestem rá)
Szerk:
De FCC-t nem szabad itthon használni....uh. én nem javaslom, csak feltételeztem Amerikában tartózkodszEZért írtam....
amugy meg ejnye bejnye -
lionshamlet
senior tag
Hi, signal boostert használ valaki?
Phantom 4 pro+-ra érdemes feltenni?
[kép] -
M_AND_Ms
veterán
válasz
SeniorTilla #10232 üzenetére
A tervezés általánosan jó, de ennél a résznél figyelmetlenek voltak.
A terpesztve tárolás ezt a bakit bár kiküszöböli, de azért nem fogok még egy garnitúra táskát venni. (és azt hiszem, sokan mások se) Kinyomtatom a linkelt kis készséget, az megoldja a problémámat -
-
M_AND_Ms
veterán
Ki, hogyan oldja meg?
Mini 4 Pro akksiját csak úgy lehet kivenni, ha két propeller kart kinyitom. Rádásul pont azokat, amik teljesen átfordulnak a nyitáskor. Szerintem ez elég rossz tervezés így, hiszen a karok nyitogatása az egyik legkényesebb müvelet és feleslegesen nem kéne csinálni.Edited:
Úgy látom, mást is zavar
[link] -
4k a max. videofelbontás az 5 pronál is. Nincs nagyobb felbontása a szenzornak, max. szoftveresen felturbózva. Fotónál számíthat talán, legalább hamarabb betelik a memóriakártya
Itt egy összehasonlítás, Action 5 pro és Insta360 Ace Pro éjszakai képei között:
DJI Action 5 Pro (30sec, ISO 800):
Insta360 Ace Pro (30sec, ISO 1600): -
Dr V
őstag
válasz
SeniorTilla #10228 üzenetére
5-nek 4szer akkora a felbontása, pixel összevonással dolgozik. Optikát nem tudom, de nem hiszem, h nagy újítás lenne benne. Sajnos arról senki sem ír, h azonos aksival mennyit tud a 4.
-
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Érdemes action 4-et venni vagy inkább az 5 a jobb választás hosszú távon?
Pár tesztet próbáltam nézni, a sétálós instahuszárok nem segítenek...
Ami eddig feltűnt, mintha az 5-nek jobb lenne az optikája, jobb a felbontóképessége, részletesebb, meg nyilván sötétben jobb.
Azonos aksival, 4k stabival mennyit tudnak a kamerák? -
Fuvaros
senior tag
Vásárolt valaki Mic Minit az Osmo Action 5 pro mellé?
Motorozásnál vezérelhető a kamera a microfonon keresztül?
Jobb hangot ad a Mic minivel a felvétel motoron mint az Osmo saját beépített mikrofonjával? -
-
válasz
SeniorTilla #10221 üzenetére
Ott csak a statisztikák miatt volt fiókhoz rendelve, de más értelme nincs szerintem se
-
-
válasz
SeniorTilla #10219 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk ez még nem Fly, hanem Go4, de hátha ebben az esetben is van lehetőség.
-
Sziasztok! Úgy döntöttem, eladom a kis Spark-ot, mert évente kábé egyszer repülök vele, és a köztes időben csak fáj a szívem, hogy ott áll a szekrényben, és csak az akku karbantartás miatt veszem elő. A kérdésem az lenne, hogy a DJI accountomról hogyan lehet eltávolítani a gépet, hogy a következő tulajdonos majd a saját fiókjához rendelhesse? A fiókomot nem adnám a géppel együtt el, mert van más DJI eszközöm is, amivel használom. Köszi a segítséget!
-
Mtomasz81
tag
Még egy kérdésem lenne. Éjszakai képet még soha nem próbáltam dji mini 2se-vel. Lehet vele? Van rá valami beállítás vagy ezzel típussal nem lehet?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan gondom a dji fly mini2se-nél meg akartam reptetni, de valamiért 30m-nél feljebb nem lehetett. Be van állítva pedig a 120m. Szerintetek? Valami ötlet?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
A DJI Mimo csak apk-ban érhető el, playstore-ban nem? Van egy action kamerám, most használgatnám.
üdv.
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla #10204 üzenetére
szerencsére van aki bár djitól kapta de elég rendesen bemutatta a hibáit is...
pl ha sérül a propeller védő akkor küldheted az egész gépet javításra mert külön nem cserélhető...
Néztem is hogy a srác indított egy szavazást és 70% azt mondta hogy inkább nem kéne neki a Flipha már ilyesmit vennék akkor inkább a Neo..
-
-
Jarod1
veterán
Van már valami videó hogy repül?
-
-
Nagyon csúnya szegényke ezekkel a bicikli kerekekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest