- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
MunezXBK #106660 üzenetére
Sajnos állandóan* átmennek a piroson. Én sokat tekerek Bp-n és mindig felidegelnek a bringások. Mivel mindig megállok a pirosnál és támaszkodom a bal lábamon, néha azt várom hogy valamelyik elviszi. Egy csomó bringást az se zavar ha embertömeg megy keresztbe a zebrán, akkor is közéjük mennek, mert qrvára sietős nekik. Plusz sokan úgy mennek át a piroson hogy utána utolérem és megelőzöm őket, megállok a következő pirosnál, ismét elmennek mellettem a piroson, elindulok, ismét utolérem őket, és ez így megy amíg ugyabba az irányba megyünk! Ha erős az autóforgalom akkor meg megszívtam, mivel olyankor megelőzni sem tudom őket, na az dühítő. Akkor minek előz meg a pirosnál? Kb hogy engem idegeljen. Az meg hogy mi van mögöttük qrvára nem érdekli őket, évek óta van sisak tükröm, mégis egy kezemen meg tudom számolni hogy mennyinek van. Hátra-hátra lehet nézni tekerés közben de szerintem jobb ha állandóan látszik nagyjából hogy mi zajlik mögötted, akkor is ha nem akarsz irányt váltani.
*állandóan: van kivétel, a bringások 5-10%-a megáll mögöttem a pirosnál. Ebből is páran csak azért, mert én már ott állok bringásként a pirosnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest