Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Kolondrum:] Éves rezsi
- [Re:] [plevips:] Építkezünk 3. rész (2024)
- [Re:] [Tüzi:] Geek-hatarozo
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
adp
őstag
Barista kolleganak biztos nagy a tapasztalata az otthoni presszozasban, es abban hogy milyen keretig milyen gep az ajanlott OTTHONRA
[ Szerkesztve ]
manio
újonc
Nem állítottam, hogy kávézóba bárki Graefet ajánlott volna. (Ha ilyet láttál, kérlek, linkeld be!
Igazából a fórum neve félrevezető. "Kávé topic". S közben a kávéról esik a legkevesebb szó. Informatívabb lenne a "Hobby kávégéptuning fórum megszállottaknak" elnevezés.
Azt kevesen említik meg, sőt néhány évre visszaolvasva most egy alkalomra sem emlékszem, hogy a kávé beállítása nem a gr-sec-ml értékékkel van kimaxolva, hanem azzal kezdődik! Ha már jó a lefolyás időre, mennyiségre és színre, akkor már kezdheted is beállítani (finomhangolni) a kávét, hogy kihozd belőle az éppen rá jellemző ízeket.
A topic-gazda - az évek során megfigyelhetően lanyhuló kísérletezési kedvvel - megállapodott az olaszos pörkölésnél - melynek ízvilágát szokás itt (ét)csokisnak nevezni -, nagyvonalúan lecitromkávézva a többi néhány tucat ízjegyet.
Márpedig a topic-gazda véleményét tanácsos osztani, khm, mint az közismert...
De, hogy visszatérjek a Graef CM702-re, ezzel az őrlővel pont a finomhangolásig nem jutni el. Mert nem fokozatmentes. Nagyok a lépései.
Hányszor olvasni itt, hogy "hetek óta nem tudtam egy igazán jót csapolni"? Nem is ritkán. Mi segíthet ezen? Az őrlő! (TFH a PID és a vízterítő már megvan.)
Egy kezdő vagy megérti ezeket az indulásnál, és eleve úgy vág bele, hogy tudja, hogy tuningolnia kell egy használt gépet ÉS vennie kell egy őrlőt, ami többe fog kerülni, mint a gép az összes tuninggal, vagy megvesz valami "belépő szintű" izét, aztán majd nem érti, hogy miért nem jut sehova.
Na, regényt írtam komment helyett, bocs.
von toth
tag
És az iberital challngeről mi a véleményed?
manio
újonc
OTTHONRA miért lenne jó a ROSSZABB kávé, sosem értettem...
Az már persze más, hogy ha úgyis a gép tuningolása a lényeg, a bütykölés, az én kicsi baby-m (vagy classic-om), amellé tényleg bármi jó, de abban az esetben nem is a kávé a fontos.
manio
újonc
Ezeket Te ismered belülről, a szakvéleményeddel nem vitatkozom. (Ha valaki azt állítaná nekem, hogy a M1 és a 75E azonos, arra én is kérdőn néznék.)
Csak azt mondtam, hogy a 75E nem kacat, könnyű használni, beállítani. Felhasználóbarát és specialty kávézóban is megállja a helyét.
Csápájev
őstag
Ime, itt mostad össze az otthonra ajánlott graefet a kávézóba nem ajánlott eurekaval.
Az összes többi,amit itt összehordtál meg masszívan nem igaz.
Rengeteget írtunk már lefolyásokról, színről, mindenről.
Bevallom nem tudom milyen kávékat szeret Parci.
Az sem igaz,hogy bárkinek egyet kéne érteni vele, sokat vitatkoztam vele,de ahogy néztem más is.
Az meg csak szimpla személyeskedés,hogy szerinted ő megállapodott az olaszos pörkölésű kávéknál, azaz szerinted le van maradva...
Milliószor ajánlunk világos pörköléseket, CM stb kávékat, tehát tényszerűen nem igaz,amit írsz.
cm702 egy kiváló ár / érték arányú belépő őrlő otthonra.
Ebben az árkategóriába kompromisszumokat kell kötni,de sokan próbáltuk és bár már Mazzer minire váltottam tartom,hogy abszolút ajánlott, ahogy írtad kompromisszumokkal, az egyik ilyen pl,hogy fokozatos.
Ez világos pörköléseknél fog inkább kijönni,de maradjunk annyiban,hogy sokkal drágább darálóknál is van valami kompromisszum és ráadásul nem azt állítottuk,hogy tökéletes lenne.
Kicsi, olcsó, kevés pangó marad benne és ha vegyesen iszik olaszos és világosabb pörkölésű kávékat, akkor 90%ban be fogja tudni lőni a használója az adott kávéhoz.
"A topic-gazda - az évek során megfigyelhetően lanyhuló kísérletezési kedvvel - megállapodott az olaszos pörkölésnél - melynek ízvilágát szokás itt (ét)csokisnak nevezni -, nagyvonalúan lecitromkávézva a többi néhány tucat ízjegyet.
Márpedig a topic-gazda véleményét tanácsos osztani, khm, mint az közismert..."
az első fele szimplán tévedés. nem iszom robusztát (soha nem is ittam) és nem iszom sötét pörit. magamnak is gyümölcsösre pörkölök. amit citromlének hívok, az hibásan alulpörkölt kávé -- vagy egy olyan kávé, amiből én csak citromlevet tudtam csapolni. casino mocca előfizum sem azért volt, mert olaszra gyúrnék, ahogy paljoc sötétebb pörijei miatt sem azért sírtam, mert olaszmán vagyok kávéban. de azért jól megfejtetted, hadd gratuláljak.
ja, az évek során lanyhuló kísérletezési kedvet úgy hívják, hogy "megérés, elrendeződés". ritka az olyan eltartott ujjú f@sz, aki képtelen egy pohár bort élvezettel meginni, mert mondjuk tíz év után is az ízeket szálazza, a hibákat keresi, a savgerinc szerkezetésben megérzi a bizonytalanságot, "szakmázik". én ennyi idő után egyszerűen kontextusba tudom tenni a dolgokat, tudom, hogy miről maradok le, ha magamnak pörkölök, tudom, hogy mi a "csúcs", ahogy azt is, hogy mi az, ami "már elég". (igen sok ember tart atom sznobnak azért, mert ez a "már elég" olyan, amilyen)
a második feléért, mivel az nettó szemétkedés (bár az egész kis szösszenet arról szól, hogy te magyarázod másnak, hogy én milyen vagyok. egyszerűbb megkérdezni engem), kapsz egy [moderátori] figyelmeztetést most.
és picit lejjebb adhatnál a mellényből, a frankó megmondásából.
[ Szerkesztve ]
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
adp
őstag
Szerintem engedd el ezt a forumot ha te mindent ilyen frankon tudsz, sot te meg azt is jobban tudod hogy kinek mennyi penze van kavezasra...
A gunyolodost meg sztem be lehet fejezni. Itt nem divat, ahogy ez a hangnem sem.
De hogy szakmai resze is legyen, En most egy la san marco ZM filter keses orlot hasznalok, otthon, filterre lenyegeben egyenlo a mazzer geppel, presszora azert nem ugy finomhangolhato mint az eredeti gep, de nekem igy jo, sot egyenlore sztem otthoni presszozast es filtert kimaxoltam.
Elotte egy graefom volt, es nyugodt szivvel merem ajanlani barkinek, ar ertek aranyban nagyon jo orlo, es lehet vele JO KAVET kesziteni, mint sokaknak sikerult itt, nyilvan ertelmetlen egy roburral vagy egy mythossal hasonlitgatni, de pl kozepes porinel full oke mindkettovel
[ Szerkesztve ]
manio
újonc
Annak tetszik a fokozatmentessége, és az, hogy viszonylag sokat kell tekerni (különösen pl. egy Eurekahoz viszonyitva) kis állításhoz.
Végül a rögösödés és a pangó mennyisége és a hangja miatt nem választottam.
(De pont a pangó őrlemény mennyisége miatt nem vennék otthonra 75E-t sem! Kávézóban más, ott nem ez a szempont.)
Sokat bújtam a fórumokat, míg arra jutottam, hogy vagy 200 eFt körül veszek elektromos őrlőt (pl. Eureka Atom), vagy meg többért valami nagyot, vagy 60-80-ért kézit (Comandante).
És arra is jutottam, hogy otthon sosem lesz elég jó az eszpresszó. Azért (specialty) kávézóba kell menni.
De ezen a fórumon nem erről esik szó elsősorban, hanem a tuningolásról, felújításról, bütykölésről.
És mielőtt bárki félreértene és nekem esne: ez mind szép dolog! Én is élvezem.
Csak a topic neve félrevezető, ahogy már írtam.
manio
újonc
Csúsztatsz!
Attól, hogy egy mondatban említettem, még nem összemosás.
Az, hogy valaki megállapodott, nem jelenti, hogy le van maradva. Ezt te írtad, nem én, kérlek, ne add a számba!
Én is azt mondom épp, hogy sokat írtok a lefolyásról, színről. Igen. Ez a belépő. De hogy ez után mi jön, azzal kapcsolatban csak egy-két hozzászólás van, azok is többévesek.
Koczó93
őstag
Azért szvsz elég nagy túlzás hogy otthon nem lehet jó presszót csinálni. Elég sokan próbálkoznak
van, aki szerint nem lehet. kis "casmo" zoli is azért építette le a saját cuccait, mert az ő elvárásainak sosem volt megfelelő otthon a presszó. de a hangsúly az adott user elvárásain, saját valóságán van. a userek maradék 99,99%-a pedig beletörődik, ha csak 80-95%-os a kávé (amihez persze szintén kell nem kevés pénzügyi költést eszközölni, sajnos az eszpresszó technikai sport volta nem kikerülhető). ha eleget jársz jó specialty helyre, pontosan el tudod helyezni a saját otthoni kávéd a skálán.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
kezd unalmas lenni ez..
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Keresztapper
senior tag
Ne irigyelj, lehet hogy csak szimplán igénytelen vagyok.
http://palscoffeetech.com/
WiZARD
addikt
Köszi, az SR kiesett, Black Eagle vs Strada MP a két versenyző jelenleg.
(és 99% hogy Mythos1, Mythos2-ről le lettem beszélve mint egy teljesen ismeretlen valami, ami lehet időben meg se lenne - nem akarnám csak emiatt húzni a nyitást 1-2 hónapot, és fizetni az üres hely után a bérleti díjat)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
kaligula
tag
Mindenki magából indul ki. Ha a mythos 2 vásárlás nem ütközik nehézségekbe, akkor nincs igazi érvem ellene, mint barista. De nem tudom másképp nézni a dolgot, csak a kávé felől. Van olyan olasz kávézó, ahol feleslegesnek érzem az aviátort és kész.
rovidkv.reblog.hu
soldier2
őstag
Üdv. Bár van abban igazság amit mondasz nem a hozzászólások tartamára válaszolnék, hanem azok módjára. Itt is mint a legtöbb fórumon van egy törzsgárda ami fokozatosan változik, és ezzel változik a fórum fő profilja is. Most épp kütyüzés van, de kétévente nem lehet átnevezni a fórumot ugyebár. Berúgni az ajtót, mindenkit lehülyézni és megmondani a tutit rossz stratégia, ha csak nem a trollkodás a cél. Az évek során azt látni, hogy itt is az építő jellegű kritika vezet változáshoz, a trollokat meg kivágják. Szóval attól függően, hogy mit akarsz a későbbiekben változtass a stílusodon, vagy folytasd ahogy elkezdted. Jó kávézást.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
bluesfan
tag
Remélem, nem bántódtál meg, nem szarkazmusnak szántam.
Én tényleg azt az állapotot irigylem, amikor már csak egy csepptálca rács hiányzik a teljességhez.
[ Szerkesztve ]
sublett
tag
eladva
ráadásul, bár ez már csak amolyan hangosan-moderátorosan gondolkodás, a kolléga egyszerre:
- újonc, aki nemrég kezdett el itt és csak itt hozzászólni
- közben arról beszél, hogy mi történt évek alatt
- közben nem olyasvalakinek tűnik, aki évekig kibírná hozzászólás nélkül
szóval... talán annyira mégsem új ismeretlen, inkább régi ismerős. nem mintha ez bármin változtatna, inkább csak érdekesség. a lényeg, hogy mit és hogyan mond.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
mdav88
senior tag
És a neve anagrammája az omnia
Csápájev
őstag
na ezzel bukott le...
Lefty
addikt
Én speciál ittam már jó pár specialty helyen kávét, de végül arra jutottam, hogy otthon a tuning GC-vel egyszerűen jobbat készítek a legtöbb esetben. Ezért már nem szívesen iszok szinte sehol, csak otthon. Egyszerűen nem fordítanak rá annyi figyelmet egy kávézóban, mint én, amikor magamnak csinálom. Vagy egyszerűen nem képesek az adott gépen a hőt kezelni és annyi.
WiZARD
addikt
Ez érdekes, én pont fordítva érzem, itthon a pides gaggia-val még szinte sose tudtam a jobb speciality helyeken megszokott minőséget, ízeket, részleteket előhozni.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
felettébb gyanús!!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
#91073280
törölt tag
Vagy presszó adagra van belőve és ha kérsz egy risztrettót, kapsz egy égett lukas valamit.
milyen hely, milyen kávé, mikor? azért a top helyeken rendben szokott lenni. de az is igaz, hogy amikor nagy a pörgés, néha mégsem, én is belefutottam már túl sok hőt kapott kávéba így. de legutóbb a budapest baristasban azért szépen zenélt, amit adtak, azt 100%-ra itthon nem tudtam hozni (direkt vettem a kávéból). pedig az őrlő ugyanaz volt
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
meander
tag
beszállok és vokssal az otthoni presszózásért. Technikai sport az tuti, de annak is igaza van, aki az odafigyelést firtatta néhány hozzászólással korábban. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha egy specialty hely odateszi magát, akkor tuti alulmaradok. Ha viszont dobálják ki egész nap a kávékat, aminek X%-a nem sikerül igazán jól, azt meg lehet verni otthon. Ezt színesíti még, hogy épp mivel kísérletezik az ember. A casmo Warkee-ból egyetlen értékelhetőt sem csináltam a Gachata meg nekem mind finomabb volt, mint amit kávézókban ittam.
helyek terén: Budapest Baristas, Espresso Embassy, Kelet, Kaffein Kálvin kb. amiket gyakran látogatok
[ Szerkesztve ]
adp
őstag
Ezen egyebkent kb annyi ertelme vitatkozni, hogy otthon hulyeseg enni mert ugysem lesz olyan mint egy (michlein csillagos) etteremben, speciality szavakkal mondva full off a tema
Ha ehes vagy egyel vendeglato helyen mert ott jobb es ne fozz otthon...
Nyilvan az embernek se ideje, se kedve, se penze sincs napi 2szer presszozgatni egy spec helyen es beeri az otthoni atlag 90% os presszoval,
egyebkent en nekem is hasonlo a tapasztalat, ittam jobb es rosszabb italt casmobol itthon es kvzoban is
[ Szerkesztve ]
bluesfan
tag
Én pénteken megyek Pestre Veszprémből és vissza. Ha tudok, szívesen segítek, keress meg privátban, ha érdekes még.
norkov84
tag
Limitált kiadású SJ, ha valaki ilyesmit keres:
https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/mazzer-super-jolly-vintage-espressomuehle-direktmahler-fototimer/815953172-176-717
tmarkz
újonc
Sziasztok!
Arrarex Caravel karos presszógéphez milyen darálót ajánlotok? 30e környékén.
Előző hozzászólásokból következtetve GRAEF CM 702 az ajánlott, de nem egyértelmű, hogy presszóhoz valóban ez lenne a legtutibb az árkategóriában. Milyen áron lenne a következő szintű grinder?
Szoktunk kotyogni is, ahhoz más szemcseméretet fontos, hogy könnyen belehessen lőni.
von toth
tag
Hát nem tudom, én Tatán az ébresztőt tudom felhozni, de semmi olyan értékelhetőt nem ittam (néha a bántó savanyúságon kívül), aminél otthon egy fos poemiával ne húztam volna jobbat (esőtánccal természetesen)
Viszont Balatonon egy nem túl kimagasló helyen meg egy betanuló srác húzott egy olyat zöld segafredoból, hogy azóta összefut a számban a nyál, pedig a fogyasztói cuccaik elég laposak.
Keresztapper
senior tag
Jajj dehogy! Ahhoz elég régen vagyok már itt jelen, hogy valamiféle képem legyen az egyes felhasználók vélhető szándékáról. Szóval vettem a lapot és inkább csak ugratni akartalak én is.
Amúgy nem is igaz, amit írtam, mert nyilván rengeteg dolgot el tudok még képzelni magamnak otthonra, amivel tovább maxolhatnám ezt a hobbit, de az öreg vasamat Simi éppen most modernizálja és tavaly beújítottam egy régen áhított ipari őrlőt is, amit addig is tudok használni a Caravellel, úgyhogy ilyen téren egyelőre elégedett vagyok. Persze, ha valakinek fekszik otthon egy kihasználatlan kilós pörkölő, amit egy Gene 101-re akar cserélni, mert kevés a helye, akkor szóljon mindenképpen.
http://palscoffeetech.com/
bluesfan
tag
Akkó jó!
Koczó93
őstag
Nagy a lépték sajnos. A következő lépcső szerintem egy Mazzer Sj Van 1-2 köztes(eureka mignon, atom) de ezeknek az ára a többszöröse a graefnek.
Rush77
aktív tag
Ha már így szóba jött a nagyobbra/jobbra váltás...
Van valakinek hosszútávú tapasztalata a Fiorenzato F4E nano v2-vel?
Visszaolvastam itt de olyan nagyon kimerítő dolgokat nem találtam.
Bár Fragola használta (ha jól emlékszem a v1-et) és azt mondta, hogy jó de érdekelne hátha többen is használták e huzamosabb (itt nem arra gondolok, hogy 15kg kávét átpasszírozott rajta valaki ) ideig.
Illetve a SJ-vel összehasonlítva milyen.
Asszony miatt előny lenne az előre programozhatóság illetve, hogy nem kell utólagosan mókolni a karbaörlőssé tételen.
meander
tag
van egy ilyen majorom, ha érdekel. SJ-nél jobb
Rush77
aktív tag
Köszi.
Amint odajutok és még meglesz akkor jelzem. (Ez még min 3 hónap előreláthatólag)
Egyelőre csak felmérem a terepet és olvasgatok, hogy merre lenne érdemes elindulni.
bl4ze
veterán
Gyorsan jött troll látom el is tűnt gyorsan.... gyanús.
.:. bl4ze .:.
manio
újonc
Erre most Parci helyett én írom, hogy unalmas.
És nem troll.
na, tegyük fel, hogy az új kolléga tényleg hasznos tagja szeretne lenni piciny közösségünknek, lépjünk át a ma délelőtti produkción és beszéljünk érdemi dolgokról. manio például kezdheti azzal, hogy utat mutat a kísérletezésben megrekedt topiknak, hogy mit kéne általánosan precízebben csinálni.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
WiZARD
addikt
Black Eagle-el van bármi tapasztalatod? Vagy miért kérded?
(árban ugyanott van mint a Strada MP, vagy egy minimálisan felextrázott Linea)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****
#93794560
törölt tag
Az azért elég furcsa, hogy egy új fórumtag, aki láthatóan csak pár hozzászólással rendelkezik, mennyi mindent tud, vagy tudni vél a topicról, és a fórumtagokról.
Az köztudott, hogy a kávékedvelők netes jelenlétében Magyarországon van két közösség, akik finoman szólva “fenntartásokkal kezelik egymást”. S ilyenkor akaratlanul is felmerül a kérdés, hogy nem egy “vendéglátogatásról” van-e szó.
Ami pedig a topic nevét illeti, egy régi, már inaktív tag alapította, és a topic neve az akkoriban itt olvasható témákat tükrözi, ami akkoriban az átlagos kávéivók hozzászólásaiból állt, akik szinte kizárólag kotyeszt használtak, és arról társalogtak, hogy melyik bolti téglát érdemes venni, s néha az instant kávék is szóba kerültek. Aztán a topic tagsága szépen lassan kicserélődött, és kialakult a mostani állapot.
[ Szerkesztve ]
#91073280
törölt tag
De rohadtul unalmas ez már...
Bazsee71
őstag
Én nagyon figyelmes vagyok, de csodálatosan összemostad a két témát.
A véleményedet is leírhatnád, hogy kezdőknek mi lehet a gond a CM702-vel. Én közel egy évig használtam, majd egy hónapja megint összehozott vele a sors egy próba erejéig, és továbbra is tökéletes kezdő masinának tartom.
Fragola korábban többször nyilatkozott őrlőkről, látott párat szétszedve, és elég egyértelműen leírta, hogy melyik típusokkal érdemes foglalkozni. Ennek kapcsán nem kötnék kompromisszumot, mert ami szarul van összerakva, azzal csak a nyűglődés van. Egy kávézóban ez nem megengedhető.
Szerk.: Mennyi idő volt pár év hozzászólásait visszaolvasni?
[ Szerkesztve ]
gogh
csendes tag
Sziasztok!
Az új Gaggia Classic gépet "vissza" lehet alakítani a régi alkatrészeivel? Mondjuk maradna az acél bojler, de visszatenni a kispórolt alkatrészeket, illetve lecserélni a műanyagra váltottakat a régiekre?
mondjuk éppenséggel az unalmas, hogy időről-időre előkerül valaki, valahonnan, aki se szó, se beszéd, beleszáll a topikba. én annyira nem csodálkozom, hogy ez nem csak engem zavar, sőt, örülök neki, ezexerint nem én vagyok helikopter.
ámde, várjuk meg, hogy lesz-e érdemi komment is manio részéről. kritikával élt, itt az idő, hogy kifejtse a pro oldalt is részleteiben.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
No.01
őstag
Ez a kerdeskor engem is erdekelne. Tapasztalat, velemeny akarmi.
Hasonlo ervek szolnanak nekem is mellette."wife friendly"
Keresztapper
senior tag
Egy őrlő csak akkor "wife friendly", ha benne tárolod a babokat, mert az időzíthetőségnek csak ekkor van hozadéka a kényelem terén, de mint azt szerintem senki sem kérdőjelezi meg itt, a magunk fajta ilyet soha sem tesz, hacsak nem kávéházi mértékű a kávéfogyasztás a családjában, mint Joltiéknál.
Szóval szerintem az is "wife friendly", ha a férj rászánja az időt és kiméri a kávét üvegekbe, mely módszerrel az asszony kvázi kapszulásított módon készítheti el magának, vagy akár még a férjnek is az italt.
Ettől függetlenül jól néz ki a kijelző és az érintőgombok, de úgy is csak manuál módban használja a gépet a fajtánk nem?
Szerk.:
Az eszmefuttatás természetesen nem az őrlő minőségét tekintve beszél az F4 nano ellen, mert azzal nyilván az ég világon semmi gond sincs, csak a timer funkció hasznosságát kérdőjelezem meg egy lelkes hobbista esetében.
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Újszerű - POWERCOLOR Radeon RX 5500 XT 8GB GDDR6 VGA videókártya
- Hibátlan - GIGABYTE GTX 1660Ti Windforce OC 6G 6GB GDDR6 VGA videókártya dobozos
- Hibátlan - PALIT GTX 1650 StormX 4GB GDDR5 VGA videókártya - tápcsatlakozó nélküli !!!
- MacBook Air M1, Space Gray, Magyar billentyűzet, makulátlan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
ingyenes kategóriában
- Meseszép Montblanc Summit XL Chronograph 7060 (Csere 1TB új Steamdeck-re is.)
- Bontott alkatrészek (HP 450,640,650,ZNook,6470,8560w, Dell 100L,D400,D530,D600,D610)
- 14cm Fractal Dynamic és Noctua P14S Redux 1500 ventik eladók olcsón!
- HIBÁS Toshiba 32LL2A63DG távirányítóval
- LG 22M37A Full HD monitor eladó