Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Szerintem engedd el ezt a forumot ha te mindent ilyen frankon tudsz, sot te meg azt is jobban tudod hogy kinek mennyi penze van kavezasra...
A gunyolodost meg sztem be lehet fejezni. Itt nem divat, ahogy ez a hangnem sem.De hogy szakmai resze is legyen, En most egy la san marco ZM filter keses orlot hasznalok, otthon, filterre lenyegeben egyenlo a mazzer geppel, presszora azert nem ugy finomhangolhato mint az eredeti gep, de nekem igy jo, sot egyenlore sztem otthoni presszozast es filtert kimaxoltam.
Elotte egy graefom volt, es nyugodt szivvel merem ajanlani barkinek, ar ertek aranyban nagyon jo orlo, es lehet vele JO KAVET kesziteni, mint sokaknak sikerult itt, nyilvan ertelmetlen egy roburral vagy egy mythossal hasonlitgatni, de pl kozepes porinel full oke mindkettovel
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest