Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Ime, itt mostad össze az otthonra ajánlott graefet a kávézóba nem ajánlott eurekaval.
Az összes többi,amit itt összehordtál meg masszívan nem igaz.
Rengeteget írtunk már lefolyásokról, színről, mindenről.Bevallom nem tudom milyen kávékat szeret Parci.
Az sem igaz,hogy bárkinek egyet kéne érteni vele, sokat vitatkoztam vele,de ahogy néztem más is.
Az meg csak szimpla személyeskedés,hogy szerinted ő megállapodott az olaszos pörkölésű kávéknál, azaz szerinted le van maradva...
Milliószor ajánlunk világos pörköléseket, CM stb kávékat, tehát tényszerűen nem igaz,amit írsz.cm702 egy kiváló ár / érték arányú belépő őrlő otthonra.
Ebben az árkategóriába kompromisszumokat kell kötni,de sokan próbáltuk és bár már Mazzer minire váltottam tartom,hogy abszolút ajánlott, ahogy írtad kompromisszumokkal, az egyik ilyen pl,hogy fokozatos.
Ez világos pörköléseknél fog inkább kijönni,de maradjunk annyiban,hogy sokkal drágább darálóknál is van valami kompromisszum és ráadásul nem azt állítottuk,hogy tökéletes lenne.
Kicsi, olcsó, kevés pangó marad benne és ha vegyesen iszik olaszos és világosabb pörkölésű kávékat, akkor 90%ban be fogja tudni lőni a használója az adott kávéhoz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest