Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
Ime, itt mostad össze az otthonra ajánlott graefet a kávézóba nem ajánlott eurekaval.
Az összes többi,amit itt összehordtál meg masszívan nem igaz.
Rengeteget írtunk már lefolyásokról, színről, mindenről.Bevallom nem tudom milyen kávékat szeret Parci.
Az sem igaz,hogy bárkinek egyet kéne érteni vele, sokat vitatkoztam vele,de ahogy néztem más is.
Az meg csak szimpla személyeskedés,hogy szerinted ő megállapodott az olaszos pörkölésű kávéknál, azaz szerinted le van maradva...
Milliószor ajánlunk világos pörköléseket, CM stb kávékat, tehát tényszerűen nem igaz,amit írsz.cm702 egy kiváló ár / érték arányú belépő őrlő otthonra.
Ebben az árkategóriába kompromisszumokat kell kötni,de sokan próbáltuk és bár már Mazzer minire váltottam tartom,hogy abszolút ajánlott, ahogy írtad kompromisszumokkal, az egyik ilyen pl,hogy fokozatos.
Ez világos pörköléseknél fog inkább kijönni,de maradjunk annyiban,hogy sokkal drágább darálóknál is van valami kompromisszum és ráadásul nem azt állítottuk,hogy tökéletes lenne.
Kicsi, olcsó, kevés pangó marad benne és ha vegyesen iszik olaszos és világosabb pörkölésű kávékat, akkor 90%ban be fogja tudni lőni a használója az adott kávéhoz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest