Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stereofan
tag
válasz Tomi_Sci #103199 üzenetére
bean on tt 8020 amit ajánlanék,
korábban kóstoltam onnan,
semmi különleges extra, de jó minőségű és friss volt.gyári felsőszűrőt is dícsérik az ipari mellett.
a négyest hagyd fent inkább,a
a felsőszűrő rögzítőcsavarral lehet egy kicsit "finomhangolni".minőségi kavéscsészék: https://bit.ly/2zlhnDo
-
Ketchup2020
lelkes újonc
válasz Tomi_Sci #103199 üzenetére
Szia, szép napot. Én kb egy éve járok hozzájuk (közel lakok hozzá). Általába a columbiait és az el salvadort szoktam venni. Nekem bevált. És tényleg mindíg friss pörkölések.
A gaggia felsőszűrőtartóból a gyári alut tartják a legjobbnak (kúpos furatok) és a felsőszűrőből is a gyárit tartják a legjobbnak. Itt a fórumon volt már szó róla többször is (keress rá régebben volt) . A hatlukú állítólag nagyon kráteresíti a pogácsát. Volt aki egész speckó kétrészes tartót készítetett magának rézböl. Annyira nem volt elégedett a hatlukú rézzel.[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
válasz WarLock07222 #103200 üzenetére
Hétvégénként kávézva
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Tomi_Sci
őstag
válasz stereofan #103201 üzenetére
Gyári felsőszűrőt is rendelek, mert az enyém elég kopott volt, ezért egyszer sem használtam. A négyes nikkelezetten az iparival (hát még az IMS-sel) nem értem el olyan szép vízterítéseket, mint itt sokszor láttam a többiektől.
Köszi a a kávé ajánlást
#103202 Ketchup2020: Akkor én csak a pozítvan nyilatkozó kommenteket találtam meg, de ha rögtön ketten javasoljátok, hogy maradjak a réginél, akkor az lesz Kávékat szintén köszi!Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
GC gőzcsapját hogyan kell szakszerűen leszedni? 2 torx rögzíti a kazánhoz, az oké viszont mást nem látok. Ellenben nem igazán akar lejönni. A robbantott ábra alapján sincs más. Viszont ennél erősebben nem merem feszegetni. Van valami trükk? -
Dare2Live
félisten
Kézi örlőt keresnék kotyogó (brikka) és esetleg presszohoz 30Kig. Javasolnátok párat? THX
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
senior tag
válasz mézespálinka #103206 üzenetére
Csak a 2 imbusz fogja , viszont össze tud gyógyulni nagyon. Lehet hogy le kell venned a kazánt is, aztán a satu lesz a te barátod...
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
senior tag
válasz mézespálinka #103209 üzenetére
nem a kazánt szoktam befogni, hanem a gőzcsapot, úgy, hogy rátekerek a menetre egy hollandert, hogy ne serüljön.
-
stereofan
tag
rézbojleres faema family szett a jófogáson 38eFt-ért
minőségi kavéscsészék: https://bit.ly/2zlhnDo
-
bbuffy
senior tag
Urak!
Dobtam fel par kávés cuccot, hátha vkit erdekel ezekből vmi.
[link]...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
RetepNyaraB
veterán
Téeszből
aki szokott pörköltöt rendelni, van véleménye és meg is osztja?"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
WarLock07222
tag
válasz RetepNyaraB #103216 üzenetére
Én szoktam. Bár nem rendelni, hanem helyben vásárolni, mert pár utcányira van csak. A szokásosnál talán kicsit világosabbra húzzák a kávéikat, bár én alapvetően világos pörkölés párti vagyok, szóval ez leginkább az örömömre vált.
Egyébként nagyon konzisztensek abban, amit és ahogyan csinálják. Még nem csalódtam egyik vásárral sem tőlük. Filterben is finomak a pörköléseik, illetve espressoban is hozzák, amit hozni kell. Szerintem az áraik is jók (nem csak a kávéban, hanem eszközökben is).
-
JackFeryll
őstag
válasz RetepNyaraB #103216 üzenetére
Ajánlanátok olyan pörkölőket ahol lehet tudni internetes rendelésnél hogy 1.mikori pörkölést rendelsz, 2.mikor lesz a következő pörkölés ? Kávékalmárnál ez teljesen tiszta. Jobb esetben kávézóban vásárlásnál is rajta van a csomagoláson.
[ Szerkesztve ]
-
Szabász
csendes tag
válasz JackFeryll #103219 üzenetére
Ha már kávékalmár, a Brasil Panorama Farm 10pontos!!!
-
RetepNyaraB
veterán
Gyakorlatilag minden kispörkölő friss árut ad (Mordornál (AVX) ez nem feltétlenül teljesen igaz, néha 2-3 hónapos a pöri, többnyire akciósan; de ő is kifejezetten jelzi, ha új a cucc). Pl. Pallyotz kb. neked pörköl rendeléskor. Konkrétan persze nem tudok okosságot mondani
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
brumi1024
veterán
CM-ből, Roastopustól, PY-tól mindig frisseket kaptam.
-
Nutra
tag
Nem pörkölő ugyan, de az egyik kedvenc boltom megfelel az 1. pontnak (amiknél nem írja, abból nem is nézem).
-
stereofan
tag
válasz mjxb90 #103225 üzenetére
igen, javasolt típus!
réz fejbojler, jó minőségű belső, tuningolható is.
a másik fórumon keress rá, elég jól be van mutatva a gép.
ha szemre bejön ez a forma akkor érdemes megnézni,
szép állapotúnak tűnik.
a darálót nem ismerem, de az valamilyen kisebb síktárcsás gép.lehet ehhez mások jobban hozzá tudnanak szólni,
szerintem sokaknak volt már ilyen tuningolt gépe itt.[ Szerkesztve ]
minőségi kavéscsészék: https://bit.ly/2zlhnDo
-
mjxb90
csendes újonc
-
mjxb90
csendes újonc
nos, a Faema-t már nem is látom, viszont ez még aktív: [link]
vélemények esetleg? -
senior tag
válasz mjxb90 #103227 üzenetére
Minimum a duplájára fel fog még menni a licit A tapasztalatom alapján, pláne hogy vasárnap este jár le, olyankor sokan nézik és akkor még rájön a 27 % áfa + a szállítás ami még 12 000 Ft. Jah és még a szállításra is rájön az áfa…
Azzal a Babyvel csak annyi a baj, hogy ez már a műanyag OPVs verzió, ezenkívül vannak benne olyan gumicsövek amik előbb utóbb meg szokták adni magukat. Babyből jobb a régebbi.
[ Szerkesztve ]
-
SoundON
tag
Ár alatt eladnám most pénteken bontott BWT Bestmax Premium V patronomat, amit csak kíváncsiságból vettem.
Akit érdekel privát keressen. -
kfjoco
csendes tag
Üdv.Tudnátok ajánlani megbízható mérleget esetleg van valakinek eladó?
-
bbuffy
senior tag
válasz kfjoco #103235 üzenetére
Ha nem fontos a top kategória, és nem akarsz filterezni rajta, akkor a pár ezer ft os kis ékszermérlegek is kiszolgáknak. Kicsit feljebb aliról Timemore már elég jó. Vagy vannak noname mérlegek is 20 dollár körûl. Eu s raktarral hamar itt vannak.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
TOZ
addikt
HUF 3,527.01 22% Off | 3kg/0.1g 5kg/0.1g Drip Coffee Scale With Timer Portable Electronic Digital Kitchen Scale High Precision LCD Electronic Scales
https://a.aliexpress.com/_mqEgZCH
Celnak megfelel... -
Ármester
Üdv!
Eureka Mignon Specialitá végén található 15, 16, 17 típusjelzés csak méretbeli különbséget jelöl?
-
Peti...(16v)
tag
Ezzel az a baj, hogy presszózáshoz nagyon nagy, a legtöbb csepptálcáról a fele lelóg, és így alátámasztás hiányában pontatlan.
Én is keresem a megfelelőt, egy olyan kellene, ami méretre akkora mint az sz.zs által linket második (ilyet használok évek óta, tök jó), viszont legyen benne stopper. Eddig csak ilyen nagy batárokat találtam, vagy ha kisebb, arra meg csak egy csésze fér.
Az eddigi egyetlen befutó a Brewista, de az meg elég drága (30+) és nem is nagyon találok itthon, de még az Eu-ban sem... Valakinek tipp esetleg? -
bluesfan
tag
válasz Peti...(16v) #103242 üzenetére
Én itt vettem, bár akkor még olcsóbb volt. De legalább a szállítás ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
Warloo93
tag
Esetleg ez ? Egy szlovák fórumozó szerint jól működik az auto stoppere is. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kulbi
aktív tag
Az Ascaso Steel Duo Pid elég jól szerepelt:
[link]
Amit kiemelnek az a hőmérséklet stabilitás, kávéfőzés közben és 5 egymást követő kávékészítés során is. Sok nagy e61-es HX-es gépet is megszégyenít<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
Kulbi
aktív tag
Te árultad a Steel Uno Pid-et? Mi volt vele a tapasztalat? Hőmérséklet?
Nekem volt egy Ascaso Steel Uno pid nélkül. Vannak megoldások benne amik nagyon tetszettek: jól néz ki, víztartály, kis energia felhasználás, gyors. Az újabbakban már sok mindent javítottak pl. külön pohármelegítés, fények...
Valahogy nekem nem volt az igazi, nagyon zavart, hogy brutál hangos (az újak már lehet nem?), addig nem is tudtam milyen rossz amíg meg nem lett a Marax. Arra gyanakodtam, hogy a hőmérséklet nem jó. De most ugye a pides elméletileg szuper ezen a téren. Ja és sokkal jobb mint a Mara ezen a téren.[ Szerkesztve ]
<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest