Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18401) Tamoo válasza Csabroncka (#18395) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Szerintem ez elég nagy marhaság, hogy teszem azt H/K 360-at (tetszőlegesen behelyettesíthető másik hasonló kategóriával) nem lehetne "optimálisan" kihasználni egy Concept-el. Akkor sztereó erősítő még hogy javít fényíveket rajta (ha mondjuk a "zenei összehasonlítást" veszem alapul)? Ezek az arányok max jóindulattal is csak iránymutatásnak jók, sokkal lényegesebb hogy hangban összepasszoljon.

Használtan meg nem olyan egyszerű egy 5.0-ás szettet összeállítani. Nem lehetetlen, de elég ritkán van fent.... sok türelem kell hozzá. Én is vártam bőven de nem volt semmi, aztán hogy megvettem a bemutatódarabokat, utána egyből felhajítottak kettőt is, de ez már csak ilyen.

Ha már mozi a fontos, újban ez sem egy olyan nagyon rossz ajánlat. H/K 460 (van pár helyen 150ért is hirdetve, csak nem biztos hogy készleten is)+JBL ES

(#18402) TCr válasza #75912448 (#18385) üzenetére


TCr
veterán

"Ezt nem bonyolítanám túl, nekem sokkal jobban tetszik a Sigma lejátszók hangja. Szvsz a felhasználók 98%-a semmilyen különbséget nem hallana."

Akkor én is abban a maradék 2%-ban vagyok. :K
Azt hiszem a médialejátszós topikban ezt én írtam meg először, sokan le is hurrogtak miatta.

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#18403) Dorian válasza Tamoo (#18401) üzenetére


Dorian
félisten

+1
Erősítő és hangfal teljesen más torzításokat visz egy rendszerbe, nem lehet egykaptafára kezelni őket.

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#18404) Tamoo válasza #75912448 (#18385) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Az említett 103D és 203D megjelenéséről, illetve hogy kb. milyen áron lesz lehet már valamit tudni?

(#18405) Szipcsi


Szipcsi
csendes tag

Sziasztok!

Házimozi rendszert szeretnék venni ilyen 70-85 ezer FT- értékben. Sajnos nem igazán értek hozzá, de zenét is szeretnék hallgatni rajta majd, lényeg h szépen és hangosan szóljon.. a szobám viszonylag kicsi, ilyen 4*5 m es, a Tv-m egy Lcd LED LG 42 es.. Légyszi ajánljatok már alternatívákat, esetleg összeállítani érdemesebb, vagy komplett rendszert venni, és akkor milyet... Köszi szépen !

(#18406) Tamoo válasza Szipcsi (#18405) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Ennyiből max használtan egy alap sztereót tudsz összeállítani. Ha mindenképpen sokpontegy kell, akkor még gyűjtögess minthogy most ennyit is "kidobj".

(#18407) Ed Parker válasza Szipcsi (#18405) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Az a baj hogy a megadott összeg az 5.1-re épphogy elég lenne használtban és akkor még nincsenek kábelek,erősítő.
Ha egydobozos rendszerben gondolkozol, amit itt a topiklakók nagyja nem ajánl, az talán megvan ennyiből.
De attól ne várj csodát.

(#18408) #75912448 válasza TCr (#18402) üzenetére


#75912448
törölt tag

Nem hurrogniuk kellene, hanem meghallgatni :) Olyan emberkék szoktak hasonló ostobaságokat megjegyezni, mint pl a merci vs trabant összehasonlítás, akik életükben nem látták-hallották egyazon rendszerben a kettőt. Ha régebben volt is némi igazságalapja, napjainkban szorosabbá vált a verseny. Szándékosan nem azt írtam, hogy sokkal jobb a hangja (természetesen filmeknél, sztereó az más), úgy írtam, hogy sokkal jobban tetszik. Inkább más a hangja, nekem jobban tetsző hangfekvésben szól.

Ha csak abba belegondolok, hogy leülünk 5-en a környezetemben található g30 mellé, és 3-an imádják a képminőségét, semmitől sem zavartava maximálisan megelégedve nézik, 2-en pedig hülyét kapunk a vibrálásától, akkor megfordul a fejemben, hogy érdemben foglalkozni sem kellene, hogy ki milyen különbséget hall 2 média chip digitálisan továbbított hangján. Említhetném az LCD banding és foltokat is, egyénenként totál másképp reagálunk arra is. Mások vagyunk, nagyban eltér az egyéni érzékenységünk. Pontosan ezért nem reagálok érdemben hangfal és HDMI kábel vitáknál.

Picit könnyebb a helyzetünk, ha 2 chip képminőségét hasonlítjuk, hiszen váltva a HDMI bemeneteket, könnyebben láthatóak a finomságok.

(#18404) Tamoo

Biztosat még nem tudunk, ha kiindulási alapnak a tavaly hasonló időpontban, szintén az IFA-n bemutatott Dune 101/301 médialejátszókat vesszük, akkor bízhatunk a novemberi megjelenésben, ugyanis a 101-es tavaly abban az időben már kapható volt.

Lesz Dune HD TV-102/202 is, ezek kissé gyengébb procival, 3D nélkül kerülnek piacra. Úgy vélem a legkisebb valamivel 30e ft alatt-körül lehet, ehhez kell viszonyítani a 103D árát. Nem hinném, hogy túlságosan drága lesz, hiszen be kell szorítaniuk a többi modellt is (203D/403D/Base3D), mégpedig úgy, hogy a Base3D nem nagyon kerülhet 60-70k fölé, hiszen a nagyságrendekkel jobb hardverrel megjelenő Popcorn A-400 300 euró alatti áron várható.

(#18409) Szipcsi válasza Ed Parker (#18407) üzenetére


Szipcsi
csendes tag

Elkeserítettetek teljesen :P Köszi azért ! :D

(#18410) Szipcsi válasza Tamoo (#18406) üzenetére


Szipcsi
csendes tag

Köszi!

(#18411) mp54


mp54
senior tag

A következő feladaton nyűglődöm: (ezután megvásárolandó) Pana 50ST50 hangját javítani Sony CMT-CP33MD kompakt HIFI-vel, melynek egyetlen bemenete (antennákat nem számítva) van: sztereó audió RCA.
Van még egy Samsung DVD-C550 lejátszó, melynek van mindenféle kimenete, a tv-re HDMI-vel lesz kötve.
A baj ott kezdődik, hogy a tv-ből kispórolták a sztereó audió RCA kimenetet (G30-nak pld van...)! Ha ez lenne, akkor nem lenne probléma!
A tv audió kimenetei:
-optikai
-SCART (BBéci mondta, itt csak a tv TUNERek hangja jön ki)
-fejhallgató (BBéci mondta, ez sz@r minőségű)
Mivel úgy gondolom (jól gondolom?), hogy optikain (sztereóban, de ez nekem elég!) minden hang ( tv tuner, tv beépített médialejátszó, HDMI-n bemenő) kijön, ezért kínomban arra gondoltam, hogy: tv optikai kimenet+DAC+ HIFI sztereó audió RCA bemenet!
Van jobb/olcsóbb megoldás?
Kb. mennyibe kerül a célnak megfelelő, HASZNÁLT DAC?

(Olyan megoldásra törekszem, hogy abban az esetben, ha nem akarom esetleg a hangot javítani, akkor minden hang jöjjön ki a tv hangszóróin; ha akarom, akkor pedig minden hang a HIFI-n).
(Házimozi rendszer, asztali média lejátszó NEM lesz.)
Köszönöm!

(#18412) mp54 válasza Szipcsi (#18405) üzenetére


mp54
senior tag

de zenét is szeretnék hallgatni rajta majd, lényeg h szépen és hangosan szóljon..
Ennyi pénzből NE akarj házimozit, csak sztereót és csak használtan!
A sztereóhoz is még gyűjtenék, hogy jobb legyen az alapnál!
Én is ezt csináltam, és nem bántam meg...

(#18413) Tamoo válasza mp54 (#18411) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

SCART-al szerintem tegyél egy próbát! :U [link]

(viszont nálam például a kettőből csak az egyik működik kimenetként, de azon kimegy a beépített lejátszó és a hdmi-n keresztül érkező hang is)

[ Szerkesztve ]

(#18414) Tamoo válasza mp54 (#18411) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

De ha nálad tényleg nem működik a scart, akkor vehetsz egy ilyen olcsó dac-ot is. [link] Hangminőségben gondolom a scart-os megoldáshoz képest nem marad el.

[ Szerkesztve ]

(#18415) Ed Parker válasza Szipcsi (#18409) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Ne keseredj el, szánd rá a dupláját és akkor használt cuccokból kapsz erősítőt 5.1-el, de arra is aztmondom ismerkedj vele és ami nem tetszik azt később cserélheted.
75ezerFt-ért általában csak alap erősítőre futja.

(#18416) reggi


reggi
aktív tag

Hali!Mindenki azt ajánlja,hogy használt erositot kell venni.Csak azok a fránya kompromisszumok.. HDMI-s erősítő lehet találni viszonylag könnyen jó áron,én most adtam el egyet.De mikor arról van szó,hogy ott s Blu-ray lejátszó akkor rakoti az ember az erositore,hogy szóljon rajt a True-HD,DTS-MA ha már tudja az erősítő.Persze akkor jön a 3D-s film,ami már csak 1.4-és HDMI-n megy.Persze jól jönne már akkor az ARC- is,ha már tudja a tv ne kelljen optikaizni stb..Na így már egyre nehezebb a használt erősítő kérdése. Ez egy ördögi kör..

(#18417) Tamoo válasza Ed Parker (#18415) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

100-asért mondjuk ez is jobb vétel mint egy bögreszett. [link]

Szipcsi! ez neked szól elsősorban.

[ Szerkesztve ]

(#18418) Ed Parker válasza Tamoo (#18417) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Hát itt a remek ajánlat, ezt kell megvenni, ennyibe tök jó.
:C

(#18419) torma1981 válasza #09634560 (#18364) üzenetére


torma1981
veterán

Na nekem is oda kell visszaküldenem a hibás Mordan Short hangfalamat. Ennyi féle márkával foglalkoznak?

(#18420) montyx válasza Tamoo (#18105) üzenetére


montyx
aktív tag

Köszi.

Azért hallgattam mostanáig, mert utánanéztem az ajánlatodnak.
A legnagyobb gondom, hogy gyűlölöm a kábeleket. Ha már veszek valamilyen hangrendszert, szeretném, ha minden arra lenne kötve.
Mivel kütyünyomi vagyok, lenne mit. Mögéjük írom mit mivel kötnék ki:
- PS3 (HDMI)
- TV (SPDIF)
- PC (HDMI)
- Google TV (HDMI)
- Tab dokkoló (HDMI)

Még lenne egy laptop is, de az már túl sok. Szóval nem találtam olyan DAC-t amin lenne HDMI. Nemhogy 4 de még egy sem...így 4 eszközből kellene dupla kivezetést használni, ami dupla kábellel is jár. Illetve nem találtam olyan DACot sem, amelyiken ilyen sok optikai bemenet lenne.Ezek alapján marad az AV erősítő kategória sajnos.(?! :) )

Szóval a kérdésem, hogy abban mit tudtok ajánlani nekem, ha sztereóban szeretném hallgatni az összes eszköz hangját. Illetve ami még kérdés, hogy lehet választani minden bemenetre sztereót? Ugyanis pl. a Google TV a HDMI-n by default 5.1-et tol ki (ha jól emlékszem :B ) és nem tudom, mert kezdő vagyok, hogy olyankor pl. a mély hang nincs levágva a mély sugárzóra?

[ Szerkesztve ]

Aláírás

(#18421) Tamoo válasza montyx (#18420) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Igen, így nem olyan egyszerű a dolog. A sok bemenet miatt a hangminőségből kell beáldozni. Egy jól zenélő házimozi erősítő drága mulatság. Bár minden relatív, lehet a Te igényeidet egy belépő cucc is kielégíti. Viszont újonnan nem éri meg megvenni őket.
Hangdobozok mik vannak/lesznek?

(#18422) #48613632 válasza montyx (#18420) üzenetére


#48613632
törölt tag

Szóval nem találtam olyan DAC-t amin lenne HDMI. Nemhogy 4 de még egy sem...

Azért van a piacon, csak szét kell nézni ;)
EZ pl megfelel?

szerk:

ITT pedig stereo kimenettel, olcsóbban kicsivel

[ Szerkesztve ]

(#18423) montyx válasza Tamoo (#18421) üzenetére


montyx
aktív tag

Sajnos kompromisszumokat kell hoznom. A sugárzókat az erősítőhöz akarom kiválasztani, mind teljesítmény, mind pedig hangjellemzők alapján. Két darab három utas hangsugárzóra gondoltam.
Ezek szerint be lehet állítani az AV erősítőket úgy, hogy csak 2 hangfal van rákötve?

Aláírás

(#18424) Tamoo válasza montyx (#18423) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Persze, be lehet állítani minden ilyesmit. Mennyit szánsz összesen az erősítőre, dobozokra? Állót vagy polcsugárzót szeretnél állvánnyal? Mekkora a szoba?

[ Szerkesztve ]

(#18425) mp54 válasza Tamoo (#18413) üzenetére


mp54
senior tag

A specifikációból:
21-tűs bemenet/kimenet AV1: AV In/Out, RGB In, Q-Link kábel-átalakítóval (alul)
Tehát úgy néz ki, hogy egy SCART van és ez kezeli a bemenetet és a kimenetet is....Hogy mi jön ki, azt MÉG nem tudni...

(#18426) montyx válasza #48613632 (#18422) üzenetére


montyx
aktív tag

Látszik, hogy nem tudom még mire kell keresni. De most már ezt is megtanultam.
Úgy nézem ezek épített DAC-ok, vagy legalábbis kisszériásaknak tűnnek. Honnan lehet tudni, hogy melyik jó?
Illetve. Van egy 7.1es kimenethez 8 koax csatlakozó itt míg ezen csak sztereó bemenetek vannak. Hogy lehet ezt összehozni? Hogy lesz 5.1-ből sztereó? :F

Aláírás

(#18427) montyx válasza Tamoo (#18424) üzenetére


montyx
aktív tag

Cca. 300K HUF a keret.

Álló dobozos hangsugárzókra gondoltam, olyan régimódira. Alul egy jó nagy, középen egy közepes, és felül egy-két kicsi tányér, szépen behálózva. :P

A szoba cca 4x5m-es (+- fél méter). Az 5 méteres falon lenne a tv a hangsugárzókkal. Körbe sok polc rengeteg könyvvel. A tv-s falon pedig még egy íróasztal. Egy kettes kanapé a szembe falon 2 fotellal és egy alacsony asztallal.

[ Szerkesztve ]

Aláírás

(#18428) #48613632 válasza montyx (#18426) üzenetére


#48613632
törölt tag

Ezek a DAC-ok, az árból, és a származási helyből kiindulva, nem minőségi termékek, tehát ha minőségi DAC-ban gondolkodsz, akkor ne Kínából rendelj, viszont az ár is magasabb lesz, nyilván.
Ha mégis megfelel ez a minőség, akkor neked olyan kell, ami Digital HDMI to stereo analog, azaz EZ

ui: Én azt gondolom, hogy egy sima, csak analóg RCA benettel rendelkező erősítőnél ezek az épített DACok nem rontanak a hangzásvilágon, de sajna a dolog lutri, mivel nem próbáltam még.

[ Szerkesztve ]

(#18429) gyuszko8809 válasza Toobee (#18381) üzenetére


gyuszko8809
csendes tag

Most épp Zoom Player 8.16 van fent de vagy 3 programmal próbáltam és egyiknél se volt jó.

De ha bármi van amit ajánlanál helyette szivesen kipróbálom.

[ Szerkesztve ]

(#18430) bajnokpityu válasza #48613632 (#18428) üzenetére


bajnokpityu
félisten

Valoban nem highend, de van olyan 50e alatti kinai dac megveri tobb magyar gyartasu 100 rugos tarsat. Mi ez, ha nem jo ar ertek. Es mi ez ha nem jo minoseg? Haverok mi osszeszivtak magyar gyartasu dacokkal... ha mar minoseg.

Tapasztalat nelkul kar fosozni.

[ Szerkesztve ]

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#18431) #48613632 válasza bajnokpityu (#18430) üzenetére


#48613632
törölt tag

Le azért nem fosoztam, de tény, ebben a topikban nem nagyon merek kínai ebayes cuccokat ajángatni :)
Arra meg végképp nem számoltam, hogy még meg is véded :DDD

(#18432) montyx válasza #48613632 (#18428) üzenetére


montyx
aktív tag

Köszönöm, ismét elbizonytalanítottál, hogy lehet sztereó erősítő kellene AV helyett. Szóval körbe kell járni a témát rendesen.

Aláírás

(#18433) Tamoo válasza #48613632 (#18431) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Nem azt védte amit Te linkeltél! ;) :DDD

montyx: 300k-ból már komoly kis sztereót össze lehet hozni. Főleg használtan. Olyan minőségi dac nem lesz szerintem megfizethető áron ami rendelkezik az általad leírt bemenetekkel. Főleg annyival. Kizárt.

[ Szerkesztve ]

(#18434) montyx válasza bajnokpityu (#18430) üzenetére


montyx
aktív tag

Esetleg tudsz ajánlani valamit a tapasztalataik alapján?

Aláírás

(#18435) #48613632 válasza montyx (#18432) üzenetére


#48613632
törölt tag

Örülök, hogy sikerült, végülis épp az ellenkezje volt a szándékom, LOL, ma jó napom van, reggel óta folyamatosan röhögök :DDD

Tamoo
ja, akkor érthető :D

[ Szerkesztve ]

(#18436) montyx válasza Tamoo (#18433) üzenetére


montyx
aktív tag

Akkor a kompromisszum...marad az AV.
Abból mit lehet kihozni ennyiből? Lehet maradnék az új mellett, mert éppen most szívtam meg a PS3-mal, hogy nem lehet benne a HDMIt javítani...Ezt elkerülendő érdekelne új áron az erősítő.
A hangsugárzók már másik téma, abból teljesen jó a használt is.

Aláírás

(#18437) montyx válasza #48613632 (#18435) üzenetére


montyx
aktív tag

LOL :DD
Igazán azért tettem volna le róla, mert nem találtam egyáltalán ilyen DACot. De úgy látom, hogy nem műxik a dolog... :W

Aláírás

(#18438) Dictator^


Dictator^
veterán

Nem erősítő, de távírányitónak a gumi része (azon belülül is a hangerőszabályzó gombok), már kezd kopni, hiába takarítottam alkohollal, akármilyen tisztitószerrel a "vol up és down" gomb gyk. kezelhetetlen (ezt használtam a legtöbbször a távon)

RC-GUMSET-et ajánlanak hozzá, mert, hogy elvileg az a réteg, ami érintkezne már picit megkopott és ezt látom Én is, valaki használta már ?

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#18439) McBJani


McBJani
tag

Sziasztok!
Van egy problemam, amiben a segitsegeteket szeretnem kerni!
Rendelkezem egy Pioneer vsx-520-as erositovel es egy 5.0-as Wharfedale vr-400-as szettel.
Vasaroltam hozza hasznaltan egy vr-10-es melyladat, de nem mukodik rajta az automatikus kikapcsolas!
Főkapcsoló felkapcsolva, Auto Power: On, RCA kábel bedugva, minden kikapcsolva es világít a kék led!
RCA kábel kihúzva, minden más úgy hagyva és akkor is világít a kék led!
Nem akar kikapcsolni még ugy sem, hogy nem kap az égvilágon semmilyen jelforrást!
Van esetleg valami kesleltetes benne vagy zavarja valami? Dugjam at masik konnektorba?
Este erek haza es meg ezeket megnezem, de ez igy nagyon nem franko, hogy nekem kell a fokapcsolot kapcsolgatni minden alkalommal!
Legyszives segitsetek!
Koszonom szepen!
Udv.: Jani

(#18440) pohár válasza Dictator^ (#18438) üzenetére


pohár
félisten

na ez engem is érdekelne, a távirányítómon a kikapcsológomb nem akar működni... :U

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#18441) Tamoo válasza montyx (#18436) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Belépő AV-k nem zenélnek túl jól, hiba lenne ilyet venned. Jobb lenne használtan valami komolyabb hdmi-s. Konkrét készüléket nem tudok javasolni. Újban is legalább ~150 körül rá kellene szánni. Denon-t szokták ajánlani a többiek zenére, de ezzel kapcsolatban nem tudok tanácsot adni, csak azt hogy menj el meghallgatni az esélyeseket és okosabb leszel. Kábelekre is maradjon pénz bőven, meghálálják.

[ Szerkesztve ]

(#18442) Ed Parker válasza Tamoo (#18441) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

A drágábbak sem sokkal jobban, a maguk szintjén igen, de sztereo erősítőkkel nem veszik fel a versenyt.

(#18443) Tamoo válasza Ed Parker (#18442) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Esetleg ez? :D
bár nincs 4 hdmi bemenete..... :U

(#18444) Dorian válasza Ed Parker (#18442) üzenetére


Dorian
félisten

Ez a mi igényszintünkön így van. De a fejemet teszem rá, hogy az átlagemberek 99%-a (aki csak egy erősítőt akar, amire ráköthet mindent) nem hallja, vagy nem értékeli ezt a különbséget.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#18445) Jim-X


Jim-X
őstag

Sziasztok!

A popi A300-nak a tápkábelét érdemes kicserélni? Vagy csak úgy ha az egész tápot lecserélem? :F

Most kaptam pár tápkábelt, letesztelem őket :K ;]

A játék az nem játék!

(#18446) Ed Parker válasza Tamoo (#18443) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Nekem az eggyel nagyobb 400-as van, mégis úgy tesztelték, hogy egy alap 50000-es tuningolt sztereo lezenélte.
Nem én teszteltem, itt mesélték a srácok.

Dorian: ez könnyen meglehet,viszont mint lehetőség nincs kizárva hogy valaki tovább akar lépni erről a szintről, ahogy itt sokan meg is tettük.
Sztem kevesebb mint 99% ez.

[ Szerkesztve ]

(#18447) montyx válasza Dorian (#18444) üzenetére


montyx
aktív tag

Igazság szerint több gondom is van ezzel a dologgal.
Igény lenne, de kompromisszumot kell hoznom a következők miatt:
- pénzlimit
- kábelezési gondok
- több eszköz igényli a hangsugárzókat
- nem gyártanak rendes AV erősítőt ezek szerint elérhető áron

Szóval nem akarok az összes cuccomnak külön erősítőt és hangsugárzókat venni...miért gond ez? Hova pakoljak 10 dobozt?

Vennék én McIntosh hifit, de ahhoz előbb egy házat kellene építeni, ahol van egy rendes stúdiószoba egy darab fotellel...
Nem flémelés, csak azért nem kell egyből azt feltételezni, hogy valaki nem értékeli a minőségi zenét. Főleg az olyan, aki 12 évig komolyzenei hangszeren játszott, és mai napig komolyzenei koncertekre is jár...
peace :P

Aláírás

(#18448) Dorian válasza montyx (#18447) üzenetére


Dorian
félisten

Szerintem félreértetted a hsz-mat.
Azt írtam, hogy az emberek túlnyomó többségének igényeit kielégíti egy alapmozierősítő által szolgáltatott zene is. Nincs ezzel semmi baj.

Amúgy az élet csupa kompromisszum. Nekem fontos a mozi is, így a frontnak használt Concept 6 (igaz tuningolt) fix pont a sztereó rendszeremben is. Kizárólag zenére valószínűleg mást vennék, de ez van. A hasonló hangfalak közül még ez a legzeneibb.

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#18449) Ed Parker válasza Jim-X (#18445) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Sztem egy jó táppal nagyobb minőségbeli javulás érhető el mint képben mint hangban.
Lásd vls tápos dune.

(#18450) montyx válasza Tamoo (#18443) üzenetére


montyx
aktív tag

Elvileg ez egy HDMI switchcsel megoldható lenne.
Tényleg, lehet jó switchet kapni, vagy nem érdemes velül foglalkozni?

Aláírás

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.