Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18420) montyx válasza Tamoo (#18105) üzenetére


montyx
aktív tag

Köszi.

Azért hallgattam mostanáig, mert utánanéztem az ajánlatodnak.
A legnagyobb gondom, hogy gyűlölöm a kábeleket. Ha már veszek valamilyen hangrendszert, szeretném, ha minden arra lenne kötve.
Mivel kütyünyomi vagyok, lenne mit. Mögéjük írom mit mivel kötnék ki:
- PS3 (HDMI)
- TV (SPDIF)
- PC (HDMI)
- Google TV (HDMI)
- Tab dokkoló (HDMI)

Még lenne egy laptop is, de az már túl sok. Szóval nem találtam olyan DAC-t amin lenne HDMI. Nemhogy 4 de még egy sem...így 4 eszközből kellene dupla kivezetést használni, ami dupla kábellel is jár. Illetve nem találtam olyan DACot sem, amelyiken ilyen sok optikai bemenet lenne.Ezek alapján marad az AV erősítő kategória sajnos.(?! :) )

Szóval a kérdésem, hogy abban mit tudtok ajánlani nekem, ha sztereóban szeretném hallgatni az összes eszköz hangját. Illetve ami még kérdés, hogy lehet választani minden bemenetre sztereót? Ugyanis pl. a Google TV a HDMI-n by default 5.1-et tol ki (ha jól emlékszem :B ) és nem tudom, mert kezdő vagyok, hogy olyankor pl. a mély hang nincs levágva a mély sugárzóra?

[ Szerkesztve ]

Aláírás

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.