Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Coccolino_O #6995 üzenetére
Ja Jojo-nak is így kellene mászkálni egész nap, hogy ne legyenek túl izmosak a combjai.
-
Jim-X
őstag
Ne má, hogy fosol a gépen, há te is boozy vagy?
Amúgy én kb. felszállok, aztán amikor rolják ki már be is aludtam...
Csak ez azért szar, mert ha nem kelek fel a szemét sztyúárdeszek nem adnak kaját, meg piát
(#6990) BÁ Nutrition : B@szott nekem is válaszolni...
Na megyek mellyezni, drukkoljatok...
-
deniro2
senior tag
válasz
Coccolino_O #6985 üzenetére
Tudsz te, ha akarsz...Manitou: hiába számolgatsz, hülye vagy...
Amúgy én már sárgaborsó fehérjét iszok, 2911ft/fehérje kg.... -
Manitou
veterán
válasz
deniro2 #6943 üzenetére
Na igen de a sportikán még a futárt is kifizeted, úgy meg már annyira nem buli. És igen a Fa whey olcsóbb
és ebben is van emésztőenzim, nem tartom kizártnak , hogy ugyanonnan van az alapanyag, mint a myprotkónak
Amúgy ír gyártó.
Fa whey 4,5 kg - 66%-os:
4500x0,66=2970g protein = 17000Ft
1000g protein = 5724 FtDymatize ELITE GOURMET PROTEIN - 0,98kg - 66%-os
980gx0,66= 646,8g protein = 3894Ft
1000g protein = 6020 FtKiváncsiságból megnéztem még kettőt.
Vpx Syngex 2,27kg - 69%
2270x0,69=1566g protein = 10000Ft
1000g protein = 6385 FtON Gold Standard - 2,3kg - 81,6%
2300x0,816=1877g protein = 13700Ft
1000g protein = 7299 FtMindegy én már tudom milyet veszek majd legközelebb, az mindet veri árban
Lehet még a myprotkót is
-
S e t h
nagyúr
válasz
És aki nem guggol?[link]
-
Tamoo
nagyúr
válasz
+aki nem olvas vissza az is b@zi!
-
Mikuland
tag
most jó.semmi
-
Coccolino_O
őstag
-
Ijk
nagyúr
Dani82 visszatért és mit ad isten megint volt valami problémája.
-
törölt tag
Van belőle minden féle, 0.25, 0.5 csak a gyártó más, a hatóanyag ugyanaz. Meg asszem a Frontint lehet felezni, a Xanaxot nem.
Nem hatott? Még jó hogy beszedted
Amúgy ilyen ügynök vagy hogy járod a világot?
-
Boxer001
veterán
Mit tudom én, hogy miért szedi azt a nyugtatót, vagy ki mondta neki, hogy azzal gyúrjon...
Ha majd leáll a szíve, vagy a franc tudja, majd a haverjai újraélesztik, ha akarják. -
Szaky
tag
Sziasztok, igaz az, hogy diéta alatt is érdemes pár gramm (~20) dextrózt tolni az edzés utáni fehérjébe?
-
Dani82
senior tag
válasz
#11527168 #6956 üzenetére
Frontin az nem a Xanax csak gyengébb verzió? Asszem a xanaxban 0,5mg hatóanyag van, a Frontin 0,25
Legalábbis amikor nyáron repültem Egyiptomba kértem a dokimat, hogy adjon valami szart mert kibaszottul parazok és nem fogok felszállni a gépre és mivel sose szedtem ilyeneket Frontin irt fel és ebből is azt mondta, hogy felet toljak. Mondjuk bevettem másfelet, de kurvára nem hatott semmit -
törölt tag
válasz
DirtyFREE #6958 üzenetére
Egy videóinterjú jobb lenne. Megtudhatnánk végre mit hogyan basztunk el eddig, hogy nem lett olyan jó genetikánk mint "nekik"
Boxi azért azt ne felejtsd el megkérdezni hogy "hanyas a pajszer, tesó"?
Nálunk is volt a termben egy figura, aki Katona Ervinnek képzelte magát és a fiatal srácok azzal szivatták mindig, hogy közös fényképet meg aláírást kértek tőle a trikóra. Utána mindig mondták neki hogy "hozza az erőt fater". Az meg kacsintott
-
törölt tag
válasz
Boxer001 #6951 üzenetére
Frontin = Xanax
Elég durva szer, függőséget okoz. Duván lenyomja a pulzust 50-es tartományba, azért úgy elég meredek edzeni. Mire jó ez neki kérdezd már meg, kiváncsi vagyok. Vagy csak "találta" mint egyszer nálunk a teremben egy figura a dobozos sört és akkor már elfogyasztotta?
-
DirtyFREE
tag
válasz
Boxer001 #6951 üzenetére
Különböző szorongásos állapotok, szorongásos-depressziós tünetek és pánikbetegség kezelésére szolgál. Lehet csak fél a kemény edzéstől
Erről jutott eszembe: Kb 2-3 évvel ezelőtt utcai harcosok irányítója voltam (közmunka program)
és volt szerencsém "más kultúrákkal" is megismerkedni. Volt bőven aki tudott mesélni milyen is a 4 fal között..
Ment a fegyenc edzés szó szerint! Olyan pirulákat mondtak amiket soha életembe nem hallotta,de ők már akkor nyomatták.Azt mondta a srác h. volt olyan este arra ébredt neki edzenie kell,mert úgy érzi szétrobban a teste a sok enerigától!A vasággyal edzett a kalitkába hogy rajta feküdt a társa mert már kevés volt a súly!
Mondhatom nem volt kis darab még így se x év után! Ott van am genetika is kérem szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- La Quimera early access beszámoló
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI RC2 drón távirányító
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest