Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackhole13
senior tag
C vitaminból van most valami bestbuy? A myproteines eléggé megérte, kár hogy már nem hoz be senki
-
Dexar007
veterán
válasz BananaBanana #4187 üzenetére
Neked nem mondták még,hogy csak a szkájtec?
Give me your cum,bull!
-
Zomb€€
őstag
Nah egy hónap kihagyás után végre voltam kondi. Feljött 5-6 kg is, van terem a fejlődésre ismét
Most nyomatom ezt a kreatin gogszot is, meg lingéjnz, jó leszek érzem![ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Coccolino_O
őstag
válasz darkarthur #4181 üzenetére
Oszd meg és uralkodj.
-
Manitou
veterán
Tamoo postása
-
jeges
senior tag
nemrég rendeltem tőlük
a honlap meglehetősen gagyi, de telefonon beszéltem velük, korrektek voltak -
BananaBanana
csendes tag
Hello.
Foglalkozik itt még vki myproteinnel? vagy vkinek itt [link] tapasztalata? -
Dani82
senior tag
Úszni jár valaki? Mennyire jó kiegészítés az úszás heti 1x? Voltam velneszhétvégén ott úszkáltam és egész megjött a kedvem hozzá, gondoltam kiegészíteném valami más mozgásformával a gyúrást és a monoton aerobot.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz philoxenia #4109 üzenetére
Szóval akkor hátha most, ez már egy magyar oldal:
[link] -
darkarthur
senior tag
válasz Coccolino_O #4178 üzenetére
Elég körülnézni egy kicsit és látod, mennyi ki..ott birka van a világban! Bár szerintem Magyarország ebben is élen jár, mint sok más negatív dologban!
Samsung S23 Ultra 5G
-
Zomb€€
őstag
válasz Coccolino_O #4178 üzenetére
Pedig erről szól a mai világ, fogyaszóti társadalom --> a lustaságra birodalmak épülnek
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Coccolino_O
őstag
-
Ijk
nagyúr
-
Coccolino_O
őstag
válasz Polacheck #4165 üzenetére
#4174: Sóbert se hülye, drágán adja el a szart. És milyen jól meg is él belőle.
Nem vagyok egy üzleti guru, de én ebben az egészséges étel házhozszállításban nem látok akkora potenciált, mint amekkorának tűnik valójában. Ha a gagyit adod el jó drágán, abban még látok lehetőséget. De gondolj bele, hogy ha tényleg csak minőségi alapanyagokból fogja csináltatni, akkor mennyibe fog kerülni egy doboz étel? Valószínűnek tartom, hogy nem a Laci bácsi konyhája 700 forintos árkategória köré lesz belőve, mert azért azt ő is tudja, hogy ha sikerül egy agymosott réteget megetetnie a hülyeségeivel, akkor abból tud pénzt csinálni. Legalább nem kell dolgoznia.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Polacheck #4174 üzenetére
Üzletileg van benne fantázia (ha van tőke is mögötte), csak az a gond, hogy nem igazán hiteles ember a szememben, meg sokak szemébe sem, akik tudják (olvasták/látták), miket műsorozott már össze az eddigi pályafutása alatt. Ehhez elég volt beleolvasni pár írásába. Amúgy rájöttem, hogy én régebben már láttam egy videóját, akkor is valami lefogyasztott csajjal csinált interjút, de már akkor is látszott, hogy egy beképzelt kis pöcs, és csak pin@t akar szerezni De hajrá, majd meglátjuk, meddig jut
És ha már úgyis az előbb volt szó a régi idők formáiról meg az újakról, akkor itt a legújabb Zhasni videó:
Welcome to the new age! BODYBUILDING - NEW AGE by Zhasni
Ha jól láttam, akkor még Molnár Peti is feltűnik benne A zene meg odabasz, edzéshez jó lesz
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz spammer #4173 üzenetére
Szerintem is róla.
Egyébként a lifetiltes srác nem egy hülyegyerek szerintem, az elkövetkező években kurvanagy lóvé lesz itthon is az egészséges életmódban. Ha addigra bekerül a köztudatba a kis munkássága, akkor nagyot tud majd szakítani. Mondjuk szerintem az egészséges étkeztetésben/kajaházhozszállításban lesz még nagy lóvé, ha oda is be tud robbanni, akkor tényleg nagyon jól fog kijönni ebből.
less qq more pewpew!
-
törölt tag
válasz Blackhole13 #4170 üzenetére
-
Dexar007
veterán
Ehh lehet rossz a mérlegem,és ezzel az eddigi ch/fehérje számításaim is?
Digitális mérleg ma reggel üres hassal.: 69.5
Analóg mérleg .: 74Give me your cum,bull!
-
spammer
veterán
válasz Polacheck #4165 üzenetére
War is coming
"Úgy hallottam, a kiskancsó akkor nagyon fogadkozott, hogy kibaszik velem. Össze kéne spanoskodnia a még nála is nyomorékabb kecskefejű köcsöggel, aki szintén velem van elfogalva állítólag, hol máshol, mint a faszbúkon. Megalakíthatnák a bosszúállók szövetségét - túl a barátságon."
"Ezt már közben hallottam, így ápdételem a szöveget: állítólag a nyomorék proteint akar gyártani. Érted, Európa egyik legnagyobb gyárával rendelkező, hivatalos adatokkal bizonyítottan EU TOP3-ban, világ TOP 10-ben levő gyártó, amelyik Európában vezet a proteineladásban, 550 alkalmazottal szar. De majd egy huszonéves kisköcsög, akit apuci hord autóval, majd megmutatja, hogyan kell ezt csinálni."
Nem is tudtam, hogy ez a proteinbemérő gyerek ő volt
*sóóóhaj*
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Bunny vs Lifetilt. Remélem lesz folytatása, kurvajó mozi lehet belőle
less qq more pewpew!
-
Stirbi
addikt
válasz Coccolino_O #4155 üzenetére
Növin volt a hangsúly.
-
macikos
addikt
válasz JackFeryll #4160 üzenetére
Ez a 175cm 84kiló nagyon jól néz ki, versenyen, fényképen nézve, csak mondjuk a való életben találkoztál volna vele, akkor simán elsétálsz mellette.
-
-
JackFeryll
őstag
Viszont volt itt ám pici ember aki szerintem a világ (egyik?) legesztétikusabb formáját hozta 84 kilósan 175 centisen.
(akinek nem esik le Zane-ről van szó)
-
Ijk
nagyúr
Azért nehogy már Arnold és Nubret legyen a férfi szépségverseny kategória, Steve Reeves meg akkor már emos.
Azt meg lehet magyarázni hogy nagy a hasa mert sokat kell zabálnia, meg a növitől egy kicsit megduzzadtak a szervek, de akkor sem néz ki jól.macikos: Arnold ma semennyire nem lenne sikeres, főleg azért mert magas. Szerintem pont az olyan alkat képviseli jól a profi testépítést, mert átlag emberhez képest borzasztó nagy izomzata van, úgy hogy még megvannak az esztétikus arányok, emberi külső és nem úgy néz ki mint egy mutáns hegyigorilla.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
macikos
addikt
válasz deniro2 #4156 üzenetére
Számomra Arnold Schwarzenegger az egyik legnagyobb favorit, nagyon csípem, ezért nem is akarom semmilyen téren fikázni. Viszont, ő azért is volt sikeres, mert magas volt. 188 centisen nézett ki így, tehát nagy volt. Ugyanilyen fizikummal, de 175 centisen a fasorban se lett volna. Egyszerűen kicsi lett volna.
Ja és az emóst azt nem rá értettem, hanem a sok Zyzz hasonmás hülyegyerekre, akik villogtatják a hasukat, ami egyébként nem is izmos, csak nincs rajta zsír, mindez persze 70 kilósan... 100 kilósan legyen kockás hasuk.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz macikos #4151 üzenetére
Flexnek jó nagy segge is van (ezen a képen legalábbis)
Szerintem is az Ijk által linkelt Arnold meg a Nubret féle forma nyerő, és azért azok sem emós kislányok Ezek a mostani szörnyek durvák, és dicséretes, hogy miket képesek kihozni magukból 2 patikával a hátuk mögött, de azért tényleg átestek a ló túloldalára. Ez a "bigger - stronger", folyamatos növekedés úgysem mehet már sokáig.
-
törölt tag
válasz BÁ Nutrition #4149 üzenetére
Nagyjából egyetértek. Pl. Phil genetikája sokkal jobb Jay-nél hiába, hogy 175 centi mindkettő. Szóval lehet nagyobb súlyra is esztátikumot hozni, nem mindenki Ronnie. Az "emberibb" formára meg ott vannak a férfiszépségversenyekké degradált kisebb kategóriák.
A testépítés mindig is freakshow marad. Régen is az volt, csak abban az időben nem voltak ilyen szerek mint most. Ha lettek volna Arnold, Zane se maradt volna vékony(abb) derekú
-
macikos
addikt
Nagyon el vannak itt tévedve egyesek, akárcsak máshol. Igen, van hasa, azért, mert mondjuk nem 70-80 kilós emós kislány, hanem mert versenyen 110-120, egyébként meg 130-140 kilós emberek. Természetesen vannak durván nagy hasúak, mint mondjuk Coleman, de attól még minden méretes testépítőnek nagy hasa van.
Ott van Flex Wheeler, aki anno a legesztétikusabb testépítő volt. Itt egy kép róla a 2000-es évek elejéről, amikor még versenyzett: [link]
Jujjjj! Nagy segg, nagy has. Jujjj. Köss fel magát, nem? Egy normális 120-130 kilós testépítő így néz ki.
-
Ijk
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #4149 üzenetére
Mondod te aki a testmagasságával eleve megbukott a mai trendet tekintve. 170 centis emberek 120 kilós versenysúlyokkal, szerinted egy 2m-es embernek mennyi kellene? 170kg szárazon?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
BÁ Nutrition
addikt
jaja, az lenne a módja ha lepontoznák az izomtömeget
aztán "férfiszépségverseny" lenne belőle
pontotznák az esztétikát, az arányokat, szal ugyanúgy nulla esélyünk lenne egy normális formára mint most
még többet számítana a genetika, pedig versenyszinten így is nagyon sokat számít.youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
törölt tag
Itt vagyok visszajöttem Thaiföldről
-
Ijk
nagyúr
-
-
Sotho
őstag
[link] Egy kis mozgás neki sem ártana.
-
spammer
veterán
-
Stirbi
addikt
Én betiltanám a növi használatát, valami mód csak van rá.
drogery-pedig kisebb derékbőséggel sokkalta esztétikusabb lenne a kisebb felsőtest is, azelőtt nem használtak növit, és akkor is tudtak nagyok lenni, jó biztos, hogy számszerüleg vannak paraméretek, amik a mai testépítők uralnak, de megbelesedve, esztétikátlanul.
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Ijk-
Paco Bautistának is van ám hasa[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz drogery #4133 üzenetére
Nem kötekszek, csak párbeszéd!
,,Arnold vs. Metzer.
Neked mit mond az, h arnold korszakából sokan szép kort éltek meg, nagyja ráadásul még ma is él?
ferrigno, oliva, nubret, zane stb. a 80's végi 90's közepéig lévő top pro-k feléről évtizedek óta nem hallottál, de nem is akarsz.
biztos szerencse. nem pedig az anyaghasználat elharapózása.,,Természetesen vannak olyanok, akik szép kort éltek meg! Pl Sergio Olivia is.
Cutler-hez csak hozzáfűztem az én személyes megjegyzésemet, hogy mégis miért nem szoktam róla olvasni, és érdeklődni utána.
Ronnie - ez a kép komoly ! Pedig ő rendőr volt. Feladta azt a hivatását? Mert ha nem adta volna fel, akkor ugye bizonyos év leszolgálása után korrekt és biztos nyugdíjjárulék illette volna. Ott csinálja a pénzt ahol tudja, de hát az sem mindegy, hogy ki milyen életszínvonalat akar fenntartani. Mert a mércét is lejjebb lehet vinni, és nem kell 3-4 autónak lennie a ház előtt és egyéb felesleges dolgoknak.
Nem így van ?
Bizony gondolkozhatna másképp. Mert attól, hogy ő lejjebb viszi az életszínvonalát sztem még tisztelnék a hívei.Többiek? Biztos tolják a kajálást.
szerk: Ronnie-wikipedia: ,,Élete utolsó Mr. Olympia versenyén 2007-ben, sérülései, szimmetria problémái miatt csak a negyedik helyet szerezte meg.,,
Most olvasom, hogy a sérüléseit sosem ismerte el.[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
ez már kezd nekem sok lenni, de úgyis unatkozok.
DY-nek szerencséje volt, h nem "szaladt el" a tricepsze, így 3 hétig nem edzett az olympiáig ezért nem látszik semmi, de a szemből duplabicnél azért halvány a kar.
ZK-ból sose lesz top profi.
Cutlerről az volt, h nem teljesen hülye, nem pedig a fizikuma/edzése minősítése.
Ronnie biztosan kiégett és azért hagyta abba. nem pedig a számos sérülése. most meg mindenbe beletenyerel, mert semmi pénze nincs. [link] szerinted egy 8x Mr. Oly azért áll így színpadra, mert büszke rá? Ezért van saját (túlárazott) tápkieg márkája? a nevével reklámozott szivacsról nem is beszélve.
Arnold vs. Metzer.
Neked mit mond az, h arnold korszakából sokan szép kort éltek meg, nagyja ráadásul még ma is él?
ferrigno, oliva, nubret, zane stb. a 80's végi 90's közepéig lévő top pro-k feléről évtizedek óta nem hallottál, de nem is akarsz.
biztos szerencse. nem pedig az anyaghasználat elharapózása. -
Stirbi
addikt
válasz drogery #4130 üzenetére
A szerk időbe már nem fértem bele.
Arnold örülhet, hogy él, és sok más testépítő is. Ellenben (Isten nyugosztalja!) Mike Mentzer és további testépítők, akik még az 50éves kort sem élték meg.
Mellékesen
Craig Titusa testépítők szégyene. Vádak: gyilkosság, emberrablás és gyújtogatás.[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz drogery #4128 üzenetére
Zack Khannek is mindkét combja sérült. cikk
D.Y. az 1997-es olympián tricepszszakadás után is szimmetrikus volt.
A bal tricepsze szakadt?Cutler valamiért nekem nem szimpatikus. Az edzései sem jönnek be nekem.
Szerintem Doriannak a szakadás csak egy másodlagos dolog volt, amiért abbahagyta az edzést. Ronnie is már azért jócskán benne volt. Szerintem ezek az ember is úgymond ,,kiégnek,, megelégelik a mindennapos egyek azért, hogy megtartsam magam, és az állandó hajtást a kemény edzéseket.
[ Szerkesztve ]
-
drogery
tag
nem azzal van a baj, h vki egyszer megsérül. történnek balesetek, rossz mozdulatok. de akik sorozatosan szakítják szét magukat, mert nem tanulnak a hibákból, nem figyelnek magukra.
Big Ron-t is megnézheted. ha kicsit okosabb nyer még 1-2 oly-t.Cutler? Kai? Arnold (Namat )
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz drogery #4128 üzenetére
Más testépítőnek is voltak sérülései. Egyébként megjegyezném, hogy a bal bicepsz szakadása utána 9héttel ha jól tudom, megnyerte az Mr Oylmpiát újra.
Mell szakadásról nem tudok. Mutatsz egy cikket légyszives? Köszi
Pl. Jean Pierre Fux-nak mindkét lába egyszerre sérült.
Melyik testépítő híres az eszéről?
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
válasz BÁ Nutrition #4124 üzenetére
11:30-tól nézzétek Szerintem Dorian végezte leg kontroláltabb edzéseket.
Nemtudom láttátok-e már vagy sem, de ajánlom figyelmetekbe Dorian Yates - Blood and guts c. filmét.
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Na jól van, akkor végül is hogy kell szabályosan felhúzni?
-
drogery
tag
a merevlábas a rossz.
igaz nem hallom, de szerintem a videóban kifejti, h miért is. -
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #4122 üzenetére
nem az a lényeg, h derékból vagy hajlítóból, hanem h mindkettőből.
nem is ez a probléma a gif-el, hanem a bizonytalanság, meg a tingli-tangli mozdulatok.a felhúzás az arra való, h minél több izmot vonj munkába, ez által minél több súlyt tudj felemelni.
ha te igazi testépítő vagy és izolálni akarod az alsó hátad vagy a hajlítókat, akkor a felhúzás nem neked való.a nagyot húzok között igazából két stílus jellemző, az egyik a volt súlyemelős-beleülős megindítása, a másik a strongman-es derekas. én inkább az utóbbiakhoz tartozom. bár nekem a derekam hidraulikus emelő.
-
drogery
tag
válasz BÁ Nutrition #4120 üzenetére
ez egy gusztustalanság
-
Yeffy
veterán
válasz Dexar007 #4116 üzenetére
igen, ez inkább derékból megy.
mivel nekem fos a derekam sajnos gyerekkorom óta, illetve az erőemelő edzőtárs a lábból nyomósra tanított, én azt ismerem, illetve azt szoktuk csinálni.
lényegében ugyanez, csak majdnem guggolásból indítunk...Sotho: nem tudom, h Sárkánymodival mit szórakoztok, de nekem az összes linked megnyílik...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Sotho
őstag
válasz philoxenia #4113 üzenetére
-
Sotho
őstag
-
Yeffy
veterán
válasz Dexar007 #4112 üzenetére
igen, szokott...
és így, ahogy a képen van, "lábból", nem derékból felemelve...hát igen, óvatosan kell csinálni, nem hülyegyerek módjára nagy súllyal hirtelenkedni, de ez kb mindegyik komolyabb/összetettebb gyakorlattal így van.
érdemes első egy-két alkalommal, ha még nem csináltad, vagy tükör előtt gyakorolni, szokni, de jobb lenne, hha volna valaki, aki jól csinálja, h megmutassa, és gyakoroltassa veled, hogyan kell...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Dexar007
veterán
Felhúzást szokott itt valaki csinálni? [link]
Nekem tetszik a gyakorlat,de olvastam,hogy nagyon sérülésveszélyes.Give me your cum,bull!
-
Sotho
őstag
-
Boxer001
veterán
válasz Coccolino_O #4106 üzenetére
Nálad keményebb, ma több nem is kell a nyugodt alvásomhoz.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BÁ Nutrition #4100 üzenetére
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Boxer001
veterán
válasz BÁ Nutrition #4104 üzenetére
Küldök neki postán százas zsepit.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Manitou #4102 üzenetére
ezt a scitec gyártja csak a jobban sikerült kogszokat ezen a néven forgalmazzák..
gondolhatod milyen a többi..Boxi: jah azt hitte ettől majd előkerülnek a 37 kilós egykezesek, de nem
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Manitou
veterán
-
Boxer001
veterán
Igen és bunny adta oda neki személyesen.
Manitou te olyan hülye vagy, hogy az már nem kifejezés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest