Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Végre szereztem fúrót, holnap vagy kedd estére elkészülhet a fekpadom. A két súlytartó villa ellentétes oldalai egymástól 98cm-re vannak jelenleg; ez jó így, maradhat ez a távolság? Egy rúdnak az a része, amit fogsz, milyen hosszú, és mekkora az a része, amiken a súlyok vannak? Aztán: 20 vagy 25 kiló egy rúd? Nekem csak radiátorcsövem lesz kezdetben, de vmikor vennék normális rudat, és szeretném, ha passzolna!
-
Sotho
őstag
Volt egy terem angyalföldön egy iskola pincéje igazi hc arcok jártak oda (3k volt a bérlet), nem csak izzadtan jöttünk onnan ki hanem rozsdásan! Egyik kedvenc helyem volt csak sajnos lebontották.
-
Eagl3
veterán
Macikosnak is találtam egy szettet:
Aranyos lenne benne.
-
Jojo5
őstag
válasz wertigo1984 #6748 üzenetére
kedden mond, hogy ráérsz mert délután fél 2-2 től szabad vagyok és lehetne megint egy közös edzést nyomatni...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
deniro2
senior tag
Évekig kesztyű nélkül edzettem, de már jó ideje kesztyűben csinálom, mert kényelmesebb és kisebb a kontakt a kancigányok seggszőrös kéznyomával... Faszért kell itt folyton magyarázkodni....
-
spammer
veterán
-
Eagl3
veterán
válasz Coccolino_O #6780 üzenetére
oké
Irány a terem még a végén más után kell megfogni a rudat...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #6765 üzenetére
Nekem is izzad a kezem, kesztyűben stabilabb a fogás, ja és igen, miután 200 embernek ráizzad már a keze a teremben, nem szívesen fogdosom, kb. olyan, mint a buszon a kapaszkodó... Honnan tudja az ember, hogy nem valami beteg ember fogdosta össze, netán éppen előtte a farkát fogdosta és volt olyan igénytelen, hogy kezet sem mosott. Ha pedig seb/horzsolás van mondjuk egy kézen, akkor meg.....
szerk:
(#6773) Eagl3: ja, akartam is mondani Amúgy arra lennék kíváncsi, hogy a hazugságvizsgálaton arra is rákérdeznek-e/kiderül-e, hogy mondjuk X évvel ezelőtt kokszolt. Mert utána lehet naturálkodni, de előtte "alapozhatott".
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Eagl3
veterán
Fent van a BB91, elején a naturál srác (remélem tényleg az ) elég jó formában van.
-
S e t h
nagyúr
Ha valakinek ellopják a kesztyűjét, azt fel lehet fogni olyan jelként is, miszerint isten is azt akarja, hogy elinduljon a férfivá válás útján.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Eagl3
veterán
válasz Coccolino_O #6767 üzenetére
Kb. úgy beszélsz, mintha megfogni a vasat más után olyan lenne mint bekapni a f@rk*t. Az meg, hogy feltöri a tenyered a rúd...
Kétkezi munkát nagyon ne végezz ilyen hozzáállással. -
Boxer001
veterán
Miért, te edzés közben a szádba, szemedbe is nyúlkálsz, hogy ennyire...édes jó Istenem kik járnak ide.
Haza mész, kezet mosol, zuhanyzol. -
Eagl3
veterán
Baromi finnyás egy ember vagy te...
-
-
Ijk
nagyúr
Csak a buzik használnak kesztyűt.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
S e t h
nagyúr
Aktuális vagyok.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Mikuland
tag
válasz Coccolino_O #6757 üzenetére
Biztos a Coocolino öblítőre vagy algériás!
Anno ez a szivacsos megoldás volt felénk is, két hét után szagról felismertük a sajátot![ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Coccolino_O
őstag
Ez legalább részben kapcsolódik a topik témájához.
Elhiszem neked, én nem használok épkézláb súlyokat, csak úgy gondolom, hogy nem mindegy a mértéke annak a bőrkeményedésnek.
Eagl3: Akár arra is, de nem valószínű. Leginkább élelmiszer, fémek, gyapjú és műszálból készült ruhák, mosóporok és öblítők, tusfürdők, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz Coccolino_O #6754 üzenetére
Ennyi erővel a kesztyűre is allergiás lehetsz
De hogy ON is legyek: baromi egyszerű a dolog, megfogtok két szivacsdarabot és azzal nyomjátok. Nem töri fel a kezed a rúd és nem is izzad be a kesztyűbe.
[ Szerkesztve ]
-
Zomb€€
őstag
válasz Coccolino_O #6751 üzenetére
Már megint kinyitjuk ezt a szelencét?
Ha épkézláb súlyokkal dolgozol - főleg hátazásnál - elkerülhetetlen a bőrkeményedés, még kesztyűben is.
Az meg kiaf*szt érdekel, hogy a dilettáns igénytelennek nézi?[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Coccolino_O
őstag
-
Yeffy
veterán
nekem is dettó...
egyszer kesztyűztem egy hétig kb, de rosszul voltam tőle... nekem nem kell, idegesít...
nagyon max fásli néha, ha szar a csuklóm, térdem..."...melegségek..."
wertigo: ohh, jólvan, nemszótam'
szerk: Kassa: pontosan, ahogy felettem szóltak, kuttyát nem érdekli, mit szól pár lyukazat. amelyiknek nem tetszik, annak viszlát... eddig nem volt senkinek se baja vele...
na igen, műkörömtől, 5 kilós sminktől, lufi"mellek"től meg én mászok a falra...
ott a pont[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
leeate
senior tag
válasz Coccolino_O #6751 üzenetére
Hát az én tenyeremet nagyon alaposan kell megnézni, hogy észre lehessen venni. Különben meg kit érdekel néhány csa, én meg a műkörmöt tartom undorítónak, 1-1
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
leeate
senior tag
-
wertigo1984
őstag
Persze akik Van-Damme-s posztert esznek reggelire (mint én), akik súlyokkal takaróznak (mint én), a kemények (mint én) ...és a kislányok akiknek bibis a kezük (mint nekem)
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Yeffy
veterán
válasz wertigo1984 #6730 üzenetére
úúúristen, fater, kesztyűben edzel?
tudod, kik használnak kesztyűt...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
leeate
senior tag
A vasárnap tök jó, mert üres a terem (de miért??). Hamarosan megyek is mellet edzeni, és úgy érzem, hogy lehet(!), hogy előkerülnek azok a 18 kilós egykezesek is...
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
-
törölt tag
Ja jo terem 18k a havi.
Biztos megtetszettem valakinek erekjének vitte magával xD -
Mikuland
tag
Vótmá!
Azért volt közte egy-két nyú is, állati mit művelnek agyhalottak a gymben!A "Mad Max" kesztyű olyan motivációs kesztyű, ránézel és széttéped a súlyokat! Vagy ránéznek és viszik......tecsós kell, azt nem lopja el senki.
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
shteer
titán
egy kis válogatás, bár zömmel nem 2013-as
szerintem jónak tűnik..
-
wertigo1984
őstag
Holnap fogom felavatni, ugyanis a csaj rossz méretet adott (M), és tegnap vittem vissza kicseréltetni nagyobbra. Majd kb 1 hónap múlva írok róla véleményt. (Tegnap este a játszótéren lévő hintaállványon a húzódzkodást jól bírta. )
(#6734) Aydan: most kénytelen voltam venni. pedig nem szoktam használni.
(#6736) Jim-X : megkapod
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
törölt tag
Jo kis kesztyu. Letettem a teremben, beszeltem 2 mondatot es a hatunk mogott valaki elvitte. Kelendo aru, na.
-
Jim-X
őstag
Én milyen ez a Mad Max prof? Mert azt olvastam róla, hogy elég hamar gallyra megy... Nekem sima ezeöccá forintos tecsó-s van, az bírja egy évig...
A játék az nem játék!
-
S e t h
nagyúr
válasz Coccolino_O #6731 üzenetére
Mivel én ma mellezek, így nálam már hétfő van.
-
wertigo1984
őstag
válasz Coccolino_O #6728 üzenetére
Már bánom, hogy a múltkor nem fogadtam el a kesztyűdet, mert mostanra annyira felsértette a kicsi kacsómat, hogy vettem.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Már megint hétfő.... [link]
-
Jim-X
őstag
válasz Boxer001 #6726 üzenetére
Ezt még a Kathi Bélától tanultam : A bemelegítés nagyon fontos, legalább 30 karkörzés hátrafelé és 30 előrefelé
Amúgy mikor milyenem van, de azért1-2percet szoktam szánni a nyújtásra éppen amit befejeztem izomcsoportot...kivéve ha teljesen készen vagyok (értsd: fáradt )
A játék az nem játék!
-
-
rossz edzés volt a mai, nem mentem ki...
Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)
-
Boxer001
veterán
válasz Coccolino_O #6719 üzenetére
Nem.
-
Coccolino_O
őstag
Nah bedobok egy csontot, szoktatok nyújtani sorozatok között?
-
Manitou
veterán
válasz BÁ Nutrition #6684 üzenetére
ja még annyit el kell mondani hogy bevizsgálta az összes szkitek fehérjét és nem volt bennük protein
ha a bb.hu-ról vették őket akkor meg kifejezetten antianyagnak bizonyultakszakadok
-
WiZARD
addikt
darált zab+protein sok vízzel, és megiszom azonnal, mielőtt bedagadna.
ízesített proteinnel (on gold standard) sincs sok íze...ha már ízek:
mhp up your mass viszont q finom. legalábbis az a 2 íz, amiket venni szoktam (chocolate fudge, meg cookies n cream)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Jim-X
őstag
válasz Coccolino_O #6709 üzenetére
Csavaros a kis ivós kupakja aztán ott maradhat benn a cumó Mert belül nem szokott szaga lenni.
A játék az nem játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nintendo Switch
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok