- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DirtyFREE
tag
Morning
-
kisbrekes100
tag
bár már az én étrendemen is lehetne alakítani, kellene szerintem egy teljesen új
-
Dexar007
veterán
Mit koxerkedtek már megint ti kis koxerkedők?
Nem érdemes visszaolvasni úgy érzem,úgyhogy viszlát
-
spammer
veterán
válasz
kisbrekes100 #5579 üzenetére
Olyan étrend kell neki is, mint neked (csak a mennyiség más ugye)
-
kisbrekes100
tag
Segítségeteket szeretném kérni
A fiam is el akar kezdeni edzeni de nem tudom milyen étrendet csináljak neki kezdésnek, volt már párszor lent velem a edzeni, és guggolás,fekvenyomás stb. ilyeneket szabályosan tudja szóval ezzel nem lesz probléma. Csak étrend kell és edzhet is
Amit tudni kell róla 178cm magas, 15 éves, 60kg a hasán maradt egykis zsír lefogyása után, de ez majd ha szálkásít eltüntetjük. na szóval neki kellene egy olcsó de jó TÖMEGNÖVELŐ étrend, ha kérhetem időt is írjatok, hogy mikor egyen stb... köszönöm előre is.
-
Dani82
senior tag
válasz
Coccolino_O #5572 üzenetére
nekem tavaly nagyon bejött, csak túlzásba vittem heti 3x 20perc és utána még 30 perc aerob (alfakardió) és bcaat se toltam ezért elég sok izmot is elvitt.
Idén is fogom csinálni, de csak ha megáll a fogyás, ami most szépen megy heti 1-1,5kg mint a könyvben -
Dani82
senior tag
mondjuk ebben a cikkben az intervallum edzésről van szó, nem a sima aerob/cardióról. Amikor tavaly rengeteg HIIT edzést csináltam kerestem, melyik az a gép, ami a legjobb erre, és az ellipszis lett az utolsó. A csúcs szakaszokban az ellipszis tényleg olyan mintha összevissza kalimpálnál, és közel nincs az az érzés, hogy feltoltad a pulzusod a max tartományba, ég a tüdőd, majd meghalsz... mint pl. szobabicajon, vagy futás közben ezek megvannak.
Viszont sima aerob/cardióra általában én is elliptikus trainert használok, csak ezt az újfajta ARC trainert. -
Mikuland
tag
Tanúsíthatom, félrészegen -Vince nap- ne edzetek, értelmetlen!
Inkább megnézem, hogy szabadult el dzsángó!
-
Sotho
őstag
válasz
littlelion21 #5565 üzenetére
Én is, mikor elolvastam úgy fejeztem be, hogy tényleg ezt csak a lustáknak találták ki.
-
Eagl3
veterán
válasz
Mikuland #5566 üzenetére
Azért kérdem mert ha jól emlékszem te olyan 110-120 kiló körül voltál. A barátnőm, aki olyan 50-55kg, simán szétment alatta a decatlonos (nem túl olcsó, nem a leggagyibb) elliptikus tréner.
Sanszos, hogy rossz üzletet csináltál, egy szobacangával szerintem jobban jártál volna. -
Sotho
őstag
válasz
littlelion21 #5555 üzenetére
Nem értek egyet a cikkel.
Szobabiciklin is lehet kis ellenállással tekerni ha valaki a "komfortzónában" akar mozogni.
"Lendületből kalimpál az ellipszistréneren" bírom azilyen önjelölt fizikusokat.munka az az erő irányában végzett elmozdulás és kész, ez könnyen mérhető az ilyen gépeknél. Teljesen jó gép csak tudni kell használni, nem föl-le mozgunk vele nyújtott lábbal hanem a térd is hajlik, comb is dolgozik.
Még annyi hogy a pulzusunk nem a semmitől megy fel, ezt a biokémikus-fizikust biztos valami szobacanga üzlet fizeti
Na még annyi
hogy a felsőtest is dolgozik helyes használatával teljes test átmozgatást csinálunk ami a legjobb, a szobabringán meg a taposógépen (ezeken mindíg röhögök mikor lemegyek és egy nagy dézsa savanyúkáposztát képzelek alájuk
) meg csak a láb a felsőtest meg elgémberedik a végére.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Coccolino_O #5552 üzenetére
A 600 g az legalább egy kiló, nem fél....
-
spammer
veterán
válasz
Rizs az fos, de tésztából simán lemenne annyi
-
Mikuland
tag
válasz
littlelion21 #5555 üzenetére
Bakker! Most mehetek ki talicskázni...köszi!
Monyjuk a pálesz, fröccs kombó után ez lrnne az iga..hukk..z.i!
-
littlelion21
addikt
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Nekem napi 100g is sok.
-
Mikuland
tag
Elliptikus tréner beszerezve, már csak taposni kell ezerrel!!!
-
Mikuland
tag
válasz
headhunter #5549 üzenetére
De izmosabb mindenkinél itt!!
-
spammer
veterán
válasz
headhunter #5546 üzenetére
Gyönyörű
Az első videó alapján ez is patikát reggelizik
-
headhunter
addikt
válasz
philoxenia #5547 üzenetére
-
Mikuland
tag
válasz
Jó, de Lenda izmosabb itt bárkinél....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Meghagynám a magatokfajta ifjoncoknak, így ötven felé nekem jobban bejön az ilyesmi:
-
callmeakos
veterán
Köszönet srácok a tippekért, kipróbálok egy kettőt
Igen én vagyok a barom hogy elzárkózok a vaníliás karika elől, vannak hibáim
A bioteches protein szelettel szerintem teszek egy próbát.
Pufirizst is szoktam majszolgatni olykor, szeretem
Kávéval pedig az a baj hogy már a szagától is rosszul vagyok. Olykor ha nagyon muszáj cukormentes energiaitallal szoktam pótolni, attól viszont néha ég a gyomrom, ezért kérdeztem rá valami energiaszeletre.Amúgy a lenmagolajat azt hogy? Simán magába öntsek rá a garatra egy kanállal vagy valamivel kombináljam: pl pufirizs?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
callmeakos #5509 üzenetére
igyál kávét, vagy valami pörgetőt
de nem ártana vmi ch is, pl zabpehely
mondjuk az nem vaníliás karika -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #5532 üzenetére
én lenni láfjtájm naturál
-
Yeffy
veterán
válasz
fúújbáze'...
-
törölt tag
válasz
Ez csak Mocsokmisi lehet
Észrevettétek am. hogy egyre több csaj edz rendesen? Nem a Boxi féle 20 perc tornázás + fél óra netezés kombó
-
S e t h
nagyúr
válasz
philoxenia #5519 üzenetére
Ezen csak én nem látom mekkora súlyú?
littlelion21, szerintem azzal a módszerrel nem lehet annyi súlyt felrakni ,hogy az ne zavarjon a gyakorlat végrehajtásában.
-
shteer
titán
válasz
philoxenia #5526 üzenetére
130ert
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én a múltkor meló után mentem a terembe és kb szédültem az éhségtől, vettem egy proteinszeletet, mikor beleharaptam, akkor mondta a csaj, hogy 850, azt hittem a torkomon fog akadni...
Egyébként a biotechnek van új energiaszelete ami low-carb elvileg. A bunnybuilderen valami 350 ft, annyiért nem is rossz biznisz szerintem ilyen esetekre, de még nem próbáltam.
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
Lenmagolaj, ha bírod.
-
törölt tag
válasz
callmeakos #5504 üzenetére
Protein szelet. De csak a Sciteces jó.
-
shteer
titán
válasz
Pufirizs miert nem jo?
-
S e t h
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #5501 üzenetére
Mellezés után használom, nem kifejezetten tricepszre, hanem mell alsó részére.Még öt kilót tudok rakni az egykezesre , aztán kifújt, onnantól már csak az ismétlésszám növelése játszana.
Olyant meg még nem próbáltam ,hogy derékra is rakok, meg egy övön a nyakra is, pláne mivel csak egy övem van, meg kicsit betegnek is néz ki.
Bokára talán még felugrik 2-2 kiló aztán csókolom.
Egy jó kis mellény lenne jó, amiben súly betétek vannak, de azok is aranyárban mennek és van kb rajtuk 8-10 kiló? -
Tamoo
nagyúr
válasz
callmeakos #5514 üzenetére
Egyáltalán nem durva szerintem. Próbáld ki.
Te fanyalogtál a vaníliáskarikától!
-
siti
őstag
válasz
egy marék dió, diétás tejberizs (megmondanám ki gyártja, de lusta vagyok elmenni a hűtőig, este persze láb edzés).
-
Tamoo
nagyúr
válasz
callmeakos #5511 üzenetére
Nem viccnek szántam. A glutamin szépen tölti a glikogén raktárakat.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Gyorsan betölt és még "fogyókúrás" is legyen? Ellentmondást érzek.
Toljál be egy adag fehérjét némi zabbal + egy evőkanál glutamin! Tessék! -
callmeakos
veterán
Aljasok, direkt írtam hogy fogyis legyen erre jösztök itt a komolyabbnál komolyabb cuccokkal
Ráadásul a kókuszcsók/habcsók/négercsók az a nass, amiből azonnal betolok egyet, ha elém kerül, ezzel gyakorlatilag kivégeztem az aznapi diétámat(#5510) Tamoo
Najó azt a rapidot felejtsük el -
callmeakos
veterán
Phú azt inkább ne.
Szilveszterkor havernál megetettek velem valami vaníliás karikának nevezett izét ami olyan édes volt hogy csoda hogy nem köptem cukorszivárványtAmúgy sztem a fogyókúra az a diéta paraszt elnevezése
Mindenki aki a fogyókúra szót használta eléggé komolytalannak számított.
Ez jelent valamit? -
shteer
titán
válasz
callmeakos #5504 üzenetére
vaníliás karika
fogyókúra? azmi? diétában pufirizs
-
callmeakos
veterán
Üdv gyúrósok
Szeretnék érdeklődni hogy nem tudtok e egy olyan snack-et vagy valami hasonlót ami rapid biztosít egy jó adag energiát, és még fogyókúrás étrendbe is belefér?
Az utóbbi időben észrevettem hogy a fogyókúra hatására hajnalban amikor megyek dolgozni és szükségem lenne energiára akkor valahogy semmi. És mivel nehéz gépet kell kezelnem pláne fontos lenne hogy ne totál enerváltan álljak neki a procedúrának.
köszönet
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #5502 üzenetére
szép kis fuksz
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #5501 üzenetére
[link]
ezt mondjuk inkább mellre nyomja, de a lényeg mutatkozik azért
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!