- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz
JackFeryll #4588 üzenetére
de minek novizne valaki hobbi szinten ?
-
Stirbi
addikt
-
Yeffy
veterán
válasz
JackFeryll #4587 üzenetére
na, ez úgy korrekt, jöhetne...
-
kisbrekes100
tag
válasz
JackFeryll #4587 üzenetére
Az szép
-
Ijk
nagyúr
Egyébként ez a vádli is olyan dolog hogy senki nem csinálja. 10 emberből 9 azt mondja hogy neki nem fejlődik, de még nagyon kevés embert láttam komolyan vádlizni, és azoknak volt is.
Nem abból áll hogy edzés végén levezetésnek lenyomunk 3 sorozatot, hogy elzsibbadjon. A vádlizás az bizony fáj, a végén meg rohadtul úgy hogy az ember alig bírja lenyújtani. Ha kocsival megyek, alig bírok edzés után kitolatni a parkolóból, úgy remeg a lábam a kuplungon. -
kukinyo
addikt
Húúú bazz....
Hirtelen azt hittem rossz helyen járok, a gyúrós topik helyett a cyborgok topikjába tévedtem. -
Jojo5
őstag
válasz
Boxer001 #4578 üzenetére
én azért kezdtem el melózni diákmelóban, hogy legyen ~1000jurom nyárra, mert ha úgy adódik ki kell majd Prágába mennem repülős modulokat teljesíteni, hogy tudjak melózni később, most ezt a célt már teljesítettem, már lehet kicsit költekezni, csak sajnos a heti 5-7 munka nem csökken és így nem tudom összehozni a 4-5 edzést...
Ütős kúrákat több százezrekben mérik általában
Miért lenne kár ? simán lehet, hogy új szinteket nyitnál meg a testeddel kapcsolatban, de amíg a pizza+sör\bor kombón élsz meg ilyenek, addig ne várj átütő sikert szerintem...
-
Boxer001
veterán
Miért akarsz koxolni? Nem értem..ez egy kurva jó forma, de nem hinném, hogy ne tudnál még fejlődni. Vagy kíváncsiság?
Aydan
Én az életbe nem voltam és nem is leszek izmos. Mint ismeretes, ez a genetika sportja, az meg nekem nincs.Utolsó edzés letudva a hétre, láb formájában.
-
törölt tag
Jó a forma most is. Okosan csináld, próbáld megtartani ezeket az arányokat. Sokan gnómok lesznek már 1-2 kúrától is. Fotózz sokat, kérd ki idegenek (nálad izmosabbak
) véleményét, hogy hogyan alakulsz.
Amúgy azóta hogy kiderült Boxi is izmos már nem lepődök meg semmin
Aztán meg sír mindenki (főleg Jojo)
-
Radnix
senior tag
válasz
God Vazzeg #4570 üzenetére
heti 2 láb van...
a vádliról meg annyit, hogy sose volt, és sose nőtt bármit csinálok, de legalább jó szőrös
-
Radnix
senior tag
Helyzetjelentés: Hétfőtől vége lesz a natúrságnak, elkezdődik egy 12 hetes tömegelés
Jelenleg 11% vagy picit több a tzs, kézi kaliperrel mérve. 14% fölé nem akarok menni tömegelés végére, ez a cél, és közben a lehető legtöbb izom megszerzése
Tegnapi kép: edzés utáni szal csaltam, de mindegy ez lesz a before[link]
-
Manitou
veterán
Nagy napra ébredtünk, ma lehet előkerülnek a 40-es egykezesek
-
Jojo5
őstag
láb vót' még délután, nem volt olyan hűdejó az edzés...
spammer: most mit kötsz belém ? HE' ?
-
kukinyo
addikt
Hogy témába vágó is legyen:
December elején, hosszú távú terveimet keresztül húzta egy autó baleset.Jobb vállam kifordult a helyéről, még most sem tökéletes, így azóta egy pumpát sem csináltam. Kisfiam viszont felkapott 4 kilót (ha nem is mind izom) de szemmel látható változás.
Kezd emberi formája lenni. -
adam432
tag
Kösz skacok!
-
adam432
tag
A sok off topic mellé egy kis ON:
Még Decemberben volt nálunk háziverseny, fekvenyomás és felhúzás. Utóbbit ezzel a húzással nyertem. (mintha még most is érezném, ahogy éget a Nicoflex
) 99kg-val mérlegeltem. A kül. korosztályok, testsúlyok miatt Wilks táblázattal lett számolva az eredmény egyébként.
A fekvenyomásnál szinte nem is voltak szabályok, nem kellett megállítani, látni is, h legtöbben pattintották. De jó volt ez így, ilyen is kell néha! -
spammer
veterán
válasz
Boxer001 #4545 üzenetére
Őt se felejtsd ki, ma már bejelentkezett az adatokért
És új étrendet is ad majd a mester, de kurva izgi
-
Boxer001
veterán
Ban jelöltek top 3: Dexar, kukinyo, meg amint felbukkan asuspc.
-
kukinyo
addikt
válasz
philoxenia #4538 üzenetére
Vagy legalább is látott már olyat.
(#4539) spammer: Na igen... De érzésem szerint ezt nem a megfelelő helyre címezted.
(#4540) Sotho: Ha nem haragszol befejezném a mondatodat: mint sok más, itt a topikban.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
kukinyo
addikt
Szevasztok skacok
De rég jártam erre.
Örültök? -
Mikuland
tag
Itteni "tanulmányok" hatására,most vízzel iszom a gokszot.
Olyan a vaníliás mintha a pudlingot engedtem volna fel vízzel!broáf!
De kemény vagyok, mert igazi gyúrós akarok lenni MESTER! -
Dani82
senior tag
Keményen edzek ám!
Ma voltam egy haverommal edzeni, már tudom miért szeretek jobban egyedül a kis mp3 lejátszómmal edzeni.
Rég volt ilyen pinalengető szar váll edzésem. Dumáltunk, nevetgéltünk, aztán szar is volt
Most kezdte újra 3 év után januárban. ma már írt skypeon, hogy most inkább nem kajál csirkét, mert este moziba a csajával nachost fog tolni.
Szerencsére holnaptól újra egyedül edzek.Kemények.
Fuckyou! -
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, de nem teljesen gyúrós témában.
Ha van köztetek miskolci és nem dobta ki a nagy kiszerelésű készítmények dobozait, akkor elfogadható áron megvenném őket. Ilyenekre gondoltam:
Köszönöm előre is. -
Mikuland
tag
Kéne egy rosta a topikhoz....akinek van barátnője és még bunyit is utálja, annak itt nem lenne helye.
Talán így szűnne a sok melléposztolás és picsogás! -
Mikuland
tag
Francééé kell edzés közben olvasnom ezt az elmeroggyant totjikot? mindig asszem valami értelme bunyi szöveg, poszt, de nem és teljesen bekötök....
Csak a szálytec!!
Igazad is van!mitiszó?
-
Dexar007
veterán
válasz
Boxer001 #4502 üzenetére
Ez menjen a fejetekben a következő edzésen
.:
A célom az, hogy jó legyek
Hű társam oldalán,
Oly sok a harc, a küzdelem,
De győzelem vár ránk!Kalandra hív a messzeség
Így megismerhetem.
A Pokémonok hű szívét,
Mely így ver odabenn!Pokémon! Szerezd meg hát mind!
Csak te és én,
Mi győzünk a legvégén
Pokémon!
Ó, te igaz barát,
A győzelem vár ránk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen okostelefont vegyek?
- Automata kávégépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve