Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz Coccolino_O #30270 üzenetére
Valamiért bántja a szemét azoknak, akik voltak katonák, hogy utánuk ez már nem volt kötelező... Szerintem szomszéd tehene effektus, más ötletem nincs, mert amit én a katonaságnál tapasztaltam az mindössze annyi, hogy megtanulod, hogy időnként ne mondd el a véleményedet és, hogy számtalan trükk létezik arra, hogy ellógd a kötelességeidet... Se keményebb, se céltudatosabb nem leszel tőle, hiába sulykolják egyesek, hogy a katonaság hiányától tejbetök az ifjúság...
Ja, annyi hasznát láttam a katonaságnak, hogy rájöttem, az emberi butaság szinte határtalan...
Mindannyian burokban élünk, hiszen a családunk, az iskoláink meghatározzák az embereknek azt a körét,, akikkel hosszabb időt töltünk. Viszont katonának mindenkit behívnak az adott korosztályból, így hirtelen a társadalom egész spektruma belemászik az ember arcába... Életem legértelmesebb arcával is ott találkoztam, meg a 18 évesen fogatlan, 6 gyerekes, gyakorlatilag beszéd- és gondolkodásképtelen egyedével is...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest