- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
benfolds #160793 üzenetére
Én ezt szoktam csinálni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
marked one94 #160796 üzenetére
Szerintem az oldalsó deltái gyengék a többi izomhoz képest, ha az arányokat nézzük. A lábához képest pedig nincs vádlija sem, nem véletlen, hogy a legtöbb képen nem is látszik. Tricepsze is kicsi a bicepsz tömegéhez képest.
Ezek pontosan mutatják, hogy erőemelő, az egész alkata erőemelős, csak nagyobb, mivel tele van cuccal, mint a délibusz.
Ezen a videón pont jól be is mutatja a gyengeségeit (testépítő szemmel): [link]
Cserébe olyan súlyokat mozgat meg, amit egy átlag gyúrós sosem fog, így továbbra is alma és körte esete áll fenn.. -
marked one94
őstag
válasz
gyuri860213 #160783 üzenetére
Egy szóval se mondtam hogy natural. Példának mutattam hogy neki azok a bizonyos részek nincsenek lemaradva.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aelod #160792 üzenetére
Itt a lényeg: [link]
Én inkább nekik hiszek.Akkor annyira még sem jó az az állóképesség.
De a lényeg az lenne, hogy koncentráltan izomból dolgozva menj fel, nem az, hogy rohanj. Annak nincs értelme ha a lábadon szeretnél izmot felpakolni.
De súlyzós edzés nélkül ezzel hamar megáll majd a fejlődés. -
benfolds
őstag
válasz
tibcsi0407 #160786 üzenetére
köszi, megpróbálom. lépcsőzni szoktam, van nálam egy kálváriadomb, amire tököm tudja hány lépcső visz fel, vagy 150, és rohadt meredek. az egyetlen gond vele, hogyha nem futok, hanem csak szedem kettesével, akkor is majdnem kiugrik a szívem a helyéről, mire felérek, pedig viszonylag jó az állóképességem.
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #160787 üzenetére
Tavaly 74 volt és megvert full vizesen. Idén 78 kiló volt. 6-8 hónap alatt 4 kiló izom....
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #160787 üzenetére
Hát elvileg igen. Magamról tudom, hogy tavaly hogy szakadt le rólam az izom a diétával. Biztos nem tenném ezt a helyében.
A másik dolog pedig az, hogy bajnok létére példát kellene mutatnia. Nekem legalább is ez a véleményem. -
gyuri860213
tag
válasz
tibcsi0407 #160784 üzenetére
Én Patrik fizikumán "döbbentem le". Nyáron még 75kg-val állt színpadra, most meg ~100kg körül lehet, full zsírosan. Még mindig tolják ezt az offszezonos tömegelést, bár nem értem minek, ami feljött rá az utóbbi 4-5 hónapban az nagyrészt zsír, ha jön is izom vele az majd a 20 hetes diéta alatt szépen lemegy. Kémia mellett még lenne is értelme de ő elvileg naturál.
-
benfolds
őstag
tudnátok ajánlani saját vagy szabad súllyal végzett jó lábazó gyakorlatokat? kezdőként talán még nem lehetetlen ilyet találni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213 #160783 üzenetére
Az egész TSM. Ja nem 🤣
-
gyuri860213
tag
válasz
marked one94 #160777 üzenetére
Most mutass valakit aki naturál, ilyen fizikummal
-
t256
őstag
válasz
Woodslave #160773 üzenetére
Tök jó lenne
Jill Valentine arckép ne tévesszen meg. Nagy Resident Evil fan vagyok. Egyébként "ember" vagyok.Ha a guggolásnál használt súlyok miatt hitted, akkor bocs de mostanában nem megyek 100 kg fölé, mert állandó fáradtsággal küszködök. Minden hétköznap 5-kor kelek. Hétvégén pedig nem edzem.
Dan Green, Larry Wheels, Pete Rubbish.
Vannak azért izmos erőemelők. Sikerült 3 példát felhoznom az agyonszteroidozott versenyzők közül.
Tény, hogy ha Ray Williams szembe jönne velem az utcán, akkor meg nem mondanám, hogy 440 kg-val guggol. -
BigBlue69
őstag
Sziasztok. Nem tudom mennyire illik a forum témába, de nem tudtok valami jó termet a Déli pályaudvar környékén?
-
aelod
veterán
válasz
marked one94 #160777 üzenetére
Vádli talán lehet lemaradásban de az is kap eleget a guggolásnál
Nekem még nem durrant be sosem guggolástól a vádlim, vagy fáradt el annyira, hogy másnap ne éreztem volna...Erőemelőként rengeteg tricepsz és váll munkát végzünk egyedül a vádlira nem edzünk külön.
Ez szép és való, viszont ők testépítők így KELL és SZÜKSÉGES edzeni mindenre specifikusan.
-
marked one94
őstag
válasz
tibcsi0407 #160774 üzenetére
Vádli talán lehet lemaradásban de az is kap eleget a guggolásnál így egyedül amit mondhatnál hogy nincs meg az a szárasság. Erőemelőként rengeteg tricepsz és váll munkát végzünk egyedül a vádlira nem edzünk külön. [link]
-
aelod
veterán
válasz
marked one94 #160772 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
marked one94 #160772 üzenetére
Átlagosan izmos azokon a pontokon, amiket az erőemeléshez használ, testépítő szemmel sok hiányossággal, amit fentebb ecseteltünk. (vádli, tricepsz, de akár oldalsó delta is)
Míg a gyúrós sem fog 300 kilókkal felhúzogatni edzésen, ha megszakad akkor sem, mert erőemelő szemmel gyenge lesz.
Ez a normális és ezen nincs is több ragozni való. -
marked one94
őstag
válasz
tibcsi0407 #160771 üzenetére
Én elég sok erős és izmos erőemelőt látok mostanság akkor ez hogy is van?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
marked one94 #160770 üzenetére
Senki nem mondta, hogy nincsenek jóban. Viszont a két műfajt hülyeség keverni. Ő pedig azt teszi.
El kellene dönteni, hogy nagyon erősek és kevésbé izmosak, vagy izmosak és kevésbé erősek akarnak lenni. -
marked one94
őstag
válasz
tibcsi0407 #160766 üzenetére
TSM meg a PWB jól megvannak egymással Zsolti jóban van Szulival sok erőemelő jár hozzájuk a terembe.
-
flash-
veterán
Milyen olcsó fekvenyomó padot vegyek?
A sulyom 85kg. Kb 80-100kg suly lenne rajta hasznalva. (egy darabig) Nincs nagy keret, ezért kérdem mi a legolcsobb ami már vállalható ujan/hasznaltan?
-
t256
őstag
válasz
aelod #160760 üzenetére
Jaaa, hogy testépítéssel foglalkoznak. Szuli két éve a Powerbuilder kupa környékére szervezett egy felhúzó háziversenyt. Ezért gondoltam, hogy a PWB konkurense akar lenni.
A hétfői lábazásom egész jól sikerült. A vádlimban a mai napra teljesen kialakult az izomláz. Részben a guggolástól, részben az ülőmunkától megfájdult a derekam.
Guggoltam 3x10-et 60 kg-ba, utána 8-at 70-be végül 5-öt 75-be.
Utána lábtoló 4 szett.Pénteken így a felhúzás kimarad.
-
aelod
veterán
Az erőnövelés relatív.
A TSM több szempontból is egy lecsupaszított Dorian féle HIT.
tibcsi0407 jól látja ha megnézed a versenyzőket mindegyiknél a kar, hajlító vádli gyenge a többihez képest. Holott azt hirdeti a tálib zsírmalac, hogy nagyobb, erősebb, arányosabb. Szemüveget meg nem vett magának egyik sem. Páldi Gabi ékesen bizonyítja, hogy kell elpazarolni éveket egy rossz tanácsadó mellett. Korábban nekem is tetszett, hogy különcök és más megközelítésből merték feltenni nézni a dolgokat. De ez az egész hiteltelen lett ahová fejlődött, a terem pedig egy állatkert. -
benfolds
őstag
válasz
tibcsi0407 #160757 üzenetére
ma volt bicepsz, tricepsz. mindegyikre 3 gyakorlat, izomcsoportonként összesen 15 sorozat 10-12 ismétléssel. (egészen pontosan a tricepsz utolsó gyakorlata nálam mindig tolódszkodás, amiből 25 ismétlést csinálok.) de egyébként mindig úgy érzem, hogy a teljes volumen fele is pont elég lenne, addigra már bőven bedurranok, a második fele már csak amolyan totális "kifárasztás", aminek kezdem úgy érezni, hogy nem sok értelme van. tényleg kéne tennem egy próbát a rövidebb edzéssel vagy azzal a megközelítéssel, amit MATE06600 linkelt a múltkor.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
benfolds #160754 üzenetére
Egy perc már intenzív, ha előtte a szériád megfelelő volt. De inkább úgy intenzív, ha szettezel, mondjuk bicepsz-tricepsz gyakorlatokat párban. Ha kapkodsz a levegőért, akkor jó munkát végzel.
Új Válasz 2019-11-05 21:39:08 (#160755) ĻantosNálam csak a lábedzés több, mint 60 perc, de ott is szoktam menni egy 20-30 percet. Séta a lejtőn nem egy nagyon megterhelő gyakorlat 122-es pulzussal egy kemény edzés után.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #160749 üzenetére
Hogy tudtok kardiózni edzés után? Edzés végén menni alig birok
-
benfolds
őstag
válasz
az intenzív konkrétan mit jelent? én - ahogy erősödök - először nem a súlyon emelek, hanem a pihenési időt csökkentem. most kb. egy percet pihenek a gyakorlatok között, korábban volt az másfél, edzés végén sokszor két perc is. egy perc már intenzívnek számít?
túl az 50. edzésnapomon
már ki merem jelenteni, hogy az egykezes fűrészelés gyakorlatot utálom a legjobban. képtelen vagyok rendesen végrehajtani. hiába próbálok könyökből dolgozni, többnyire azt érem el, hogy a tricepszem durran be. rosszabb esetben az alkarom. a derekam meg f@szán csúszkál, hogy még azt is jól szétcsesszem. csináltam kis súllyal is, de azzal meg nem éreztem semmit. viszont kedvenc gyakorlatom is van már, mégpedig a tárogatás.
-
tibcsi0407
félisten
Ők a hajlítóra csak lábtolóznak. Páldi Gabi szokott még merevlábas felhúzást csinálni, de szerintem jó hajlítóhoz még az is kevés.
Nézd meg a TSM versenyzőket, a karon nincs elég tömeg, a lábon nagy dög feszítő, hátsó páros bicepsz pózban meg látszik, hogy nincs hajlító.
A hátuk tényleg fasza.
A fekvenyomásuk is inkább erőemelős, hidalnak, mintha kötelező lenne, lecsökkentik a tartományt. Nincs tárogatás, nincs izolációs gyakorlat.
Én nem hiszek ebben.
Eleinte szimpi volt, amikor nézegettem, de ha jobban átgondolva, hozzáértőkkel is megvitatva, rengeteg hibája van a TSM-nek. Szerintem kerülendő. -
t256
őstag
válasz
"Ők azt vallják, hogy ha erős vagy, akkor izmos is leszel. Cserébe combhajlítója, tricepsze egyiknek sincs, mert azokra szerintük külön nem kell edzeni."
Ez a régi Rippetoe-Gallagher féle felfogás. Egyetlen elfogadott bicepsz gyakorlat az állva két kezes bicepsz hajlítás rúddal.Ezt sem kell erőltetni, mert a hátizom gyakorlatok megdolgoztatják a kart is.
Ma már tudjuk, hogy ez akkor van, ha rosszul csináljuk a hát gyakorlatokat.Combhajlító ugyanez. A guggolás megdolgoz mindent. Pont.
Ha erőemelés, erőszint növelés a cél, akkor ez nem feltétlenül probléma. Persze az ember hamar belefut, hogy kellenek a kiegészítő gyakorlatok, hogy a 3 nagy gyakorlatban minél több súlyt meg lehessen mozgatni.
Ennek a régimódi felfogásnak lehet a(z egyik) modernkori változata a TSM. -
aelod
veterán
válasz
Nekem 5 napos edzéstervem van
Bro split -
tibcsi0407
félisten
TSM? ez mi is volt? Szuli szerint minél nagyobb súllyal kell edzeni, ha nem megy akkor lehet csalni is (lóbálni a súlyt), ja és periodizáció. Valami ilyesmi? Már régen hallottam róla.
Ők azt vallják, hogy ha erős vagy, akkor izmos is leszel. Cserébe combhajlítója, tricepsze egyiknek sincs, mert azokra szerintük külön nem kell edzeni.
A pados evezésük valóban jó, de az sem úgy, hogy csinálsz egyet és elmész kávézni, aztán megint csinálsz egyet pár perc múlva. Tény, hogy erőben így lehet fejlődni, de izmos nem attól leszel.Nekem 5 napos edzéstervem van, minden edzés után kardioval (diéta alatt így szoktam).
Nem feltétlenül a nagy súlyok, hanem a magas intenzitás a lényeg. Kb én a Németh Pisti féle elvet követem, mindenben IS igaza van a palinak. -
t256
őstag
Akkor ez ilyen cookie cutter edzés program?
Pedig jó ötletnek tűnt összemosni az erőemeleést a testépítéssel.
TSM? ez mi is volt? Szuli szerint minél nagyobb súllyal kell edzeni, ha nem megy akkor lehet csalni is (lóbálni a súlyt), ja és periodizáció. Valami ilyesmi? Már régen hallottam róla.A topiklakók hogyan edzenek? Klasszikus body? Hozzáerősödünk egy súlyhoz és utána emelünk?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Megvan valakinek a muscular development 2006/1 száma amiben Vörös Zoli van? Érdekelne ha nem kell vagy $ esetleg scannelve is. Máskülönben vennék ilyen/hasonló újságokat is amik sértetlenek nincs kitépett lap ilyesmi, kicsit off de azt hiszen a hárdveraprón nemigen érvényesülne..
Máskülönben ki találkozott már Curry-vel amióta magyar honban van,nos én igen -
benfolds
őstag
tényleg nem értem, hogy mi a f@sznak koffein.
-
kicsiogre
tag
Belustoltam julius otta , no meg kaja se volt olyan szigorú 3 kiló plussz ( 114 vagyok) szerencse hogy bicajra rátudtam magam venni bele se gondolok hány kilo lennék ha nincs mozgas , talán jövöhéten lezárul aztán nem ezen pörög az agyam ( epileszia - 3. Roham volt pár hete mar kurvara elegem van ,jövö heten kontrol aztán kiderül )
-
dugynok
senior tag
Àrérzékenyeknek ezt most talàltam:
https://www.wheyprotein.hu/wpc80_natur_tejsavofeherje_koncentratum_5kg3500Ft/kg.
-
mayday00
őstag
válasz
Angel2014 #160078 üzenetére
Héjastól eszi a tojást a turmixba Arnold?
Ahogy olvasom nagy tojásevő vagy...
Kérdésem...Tojás héjával mit csinálsz? Gondolom kidobod mint az emberek 99.99%-a.
Ha kidobod nagy hülyeséget csinálsz...
Én 20 éve eszek rendszeresen nyers tojást, sőt a tojás héját is megeszem. Fertőtlenítem, kávédarálóba ledarálom. Az így keletkezett ,,port" szépen megeszem. Egyik legjobb ásványi anyag forrás, kalcium, stb...Olvass utána, mit tartalmazz a héj...Soha semmi bajom nem volt sem a nyers tojással, sem a héjevéssel. Csak megfelelően fertőtleníteni kell a héjt kívülről ennyi a titok.
Nincs ízületi problémám, sehol a fájdalomnak még a legkisebb jele sincs. Fizika munkát végzek. Lehet a egész tojásevéstől van, nem tudom..
-
kicsiogre
tag
Myproteinnél ha angolra állítom a régiót már csak euroban lehet fizetni, másnál is igy van ? lesz jó akció a Nutriversumnál kipróbálom , aztán meglátom
-
t256
őstag
válasz
dugynok #160731 üzenetére
Köszi!
Akkor pont semlegesíti a benne lévő laktózt. Így Nutrit is felvehetem a bevásárlólistámra!Más. Az egyre népszerűsödő Powerbuilding edzést próbáltátok már? Erőemelés és testépítés keveréke. Egyik nap erőt fejlesztesz nagy súllyal és alacsony ismétlésszámmal a következő napon izmot építesz a szokásos módon.
[Itt] egy leírás róla. -
rwin5
őstag
válasz
benfolds #160729 üzenetére
Az az 55 kg-s súly annyira szélsőséges, hogyha szendvicseket zabált volna akkor is visszajön egy normál testsúlyra.
183 cm-hez 86 kg egyáltalán nem brutál, ha szerinted egy ilyen alkathoz kox kell akkor ott gáz van, vagy nagy tévedés inkább. Magamon látva is őrült eltérés van ha negyed évig van kellő pihenő időm és az edzésre/kajára is tudok figyelni, ha pedig ezt egy profi ember felügyelné és a kaja is úgy menne, akkor pedig 1 év alatt gondolom az ég és föld kategória lenne (magamhoz képest persze).
A videón is tiszta víz a színész, simán kreatin kúra mellett valaki durrant egyet a jelenet előtt az lazán kinéz így.
-
benfolds
őstag
válasz
rwin5 #160728 üzenetére
a gépész idején 55 kg volt, rá egy évre 86. nem lett iszonyatosan szétgyúrva, de izmos volt. 2006-ban egy újabb szerep kedvéért lement 61 kg-ra. a batmenre durván kigyúrta magát, 90 kg. de ne kelljen már felolvasnom a videót. ha ennyit tesz a koksz, akkor én is kérek belőle.
-
benfolds
őstag
eszembe jutott ma biciklizés közben a gépész c. film, gondolom láttátok, a kisportolt christian bale lefogyott a szerep kedvéért 55 kilósra, rá egy évre (?4!???!) már újra ki volt gyúrva. lehet mondani, hogy a szerepekért kapott dollármilliókért bárki bevállalná (bár egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy pl. a gépészért milliókat kapott), de ez akkor is olyan szintű elhivatottságot feltételez, amit szerintem az tud igazán átérezni, aki gyúrt már valaha.
-
Lacy6
senior tag
válasz
tibcsi0407 #160688 üzenetére
Nálunk családba mindenki lecserélte a nutriversumot gymbeam fehérjére.
Túlságosan mű íze van, meg van mellékíze is. A gymbeam nem annyira tömény, szerintem pont jó. A csokis (steviás) mindent visz. -
aelod
veterán
válasz
Peterzon94 #160721 üzenetére
Ennél sokkal többet kéne enned. Ez elég kevés így.
-
Peterzon94
tag
válasz
aelod #160720 üzenetére
Push-pull-leg felosztásban csinálom jelenleg nagy súlyokkal, naturalban nekem nagy súlyos edzés vált be.
reggelim 3 tojás 50 gram zabbal
125 gram rizs és 200 gram csirkét zöldséggel megeszek kétszerre (2. és 3. étkezés)
vacsora pedig túró vagy banán, vagy amit épp megkívánok
180 centi, 60kg vagyok, ha nem is egy szörnyeteg, de legalább száraz a forma. -
aelod
veterán
válasz
Peterzon94 #160716 üzenetére
Nem írtad, hogy mit és hogyan edzel stb. Így nehéz ezt megmondani.
-
vendingo
veterán
válasz
Peterzon94 #160716 üzenetére
Nekem van étvágyam, de nem bírok annyit enni, hogy plusz is származzon belőle. Magas vékony vagyok, gyors anyagcserével.
Próbáld ki valamelyik B komplex tabit. Nálam nem működött, de lehet neked pont jó lesz.
Sportolj, mozogj többet, legyél friss levegőn, túrázzál. Nekem ilyen tevékenységek után mindig jön az ehetnék.
Most ugyanannyit eszek mint mindig, csak tolok mellé extrába napi 1-2 házi kalóriabombát. Havi 1 kiló jön vele, de meg se látszik
30g Fehérje+30-50g carbox+ 100g házi mogyoróvaj, amit olivaolajjal készítek+ 20g kókuszreszelék+90-120g zabliszt. A mennyiségeket szoktam variálni, carboxot és mogyoróvajat nem mindig alkalmazok, napszaktól, tevékenységtől függ a használatuk. Egy ilyen shake durván 600-1200kalória, mennyiségektől, alkotóelemktől függően.
2 fő étkezés között, vagy lefekvés előtt szoktam inni. Akármennyire telinek érzem magam, enni nem bírnék, de egy ilyen erőlködés nélkül "desszertnek" lecsúszik. -
dugynok
senior tag
A most akciós IsoPro leíràsàból:
"Minimális laktóztartalomA termék csökkentett laktóztartalmú, így egy adagjában <0,2 g mennyiségű laktóz található"
Ez nem tudom mennyire sok vagy kevés. A wheypro-nàl pl. nincs odaírva, de megnézem neked, ha rajtam alvó 5,5kg hús felébred
-
Peterzon94
tag
Sziasztok,
van itt rajtam kívül olyan, aki nem "nagyevő"? Arra gondolok, hogy a napi adag kaját egy szenvedés letolni, sosincs éhségérzet. Próbáltam már gyógyteákat, bérescseppet, de semmi sem fokozza az étvágyat. Évek óta így van nálam. Nem érzem magam fáradtnak, sápadt sem vagyok. Esetleg ha lenne valakinek tippje szívesen meghallgatom. -
t256
őstag
válasz
dugynok #160712 üzenetére
A laktáz tabi alapfelszereltség. Van itthon, a hátitáskámban, sporttáskámban. Bármikor bevethető.
Sajnos nem mentettem el és nem tudom hol olvastam, de nemrég találtam egy cikket, amiben arról van szó, hogy a tejsavó fehérje a gyártás során elveszíti a laktóztartalmát. Ugyanúgy ahogy a sajtok 90 %-a érlelés közben. -
benfolds
őstag
válasz
kicsiogre #160710 üzenetére
én eddig kétszer vettem fehérjét, de nekem tök alap volt, hogy ízesítetlen veszek, nem is értem, hogy miért rugóztok ennyit azon, hogy melyiknek milyen íze van.
1. nem akarok édesítőszereket magamba tömni
2. nem az íze miatt iszom. amúgy az ízesítetlen is teljesen iható számomra, sima tejpor íze van, de elhiszem, ha valaki nem tudja meginni. én pl. a bébiételektől meg a bébitápoktól hányok, még szerencse, hogy azt nem kell ennem-innom
3. olcsóbb -
kicsiogre
tag
válasz
tibcsi0407 #160701 üzenetére
Én ugy vagyok vele ami beválik és jó aron van az marad most épp a gymbeam a nyerő , szerintem mindenkinek más jön be - iz , oldodás emésztés stb , ki kell probálni aztán kiderül. A stillmas nekem izetlen volt alig 1 deci vizben csináltam de még igy us full semmi ize nem volt.
-
kicsiogre
tag
válasz
tibcsi0407 #160698 üzenetére
Akkor olyan mint a myprotein hogy ki kell fogni egy akciot ? Ha jó áron lesz rendelek biztos jó hiszek nektek most izolátum van 4000 ért lehet megpróbálom.
-
kk831228
addikt
Nekem is van laktózproblémám, és nem erőltetném egyiket se, inkább zero vagy beef...
Az hogy éppen még most bírod, az nem jelenti azt hogy használ is... Legalábbis, en úgy hallottam, hogy egyre intoleránsabb lesz az ember, minnél több laktózt nyom...
Zola tudna erről biztos többet...
-
t256
őstag
válasz
dugynok #160695 üzenetére
Nutriversum tényleg jó árban van. A héten láttam, hogy lehet Náluk venni egy adagos tasakos kiszerelést. Először kipróbálom, hogy veszi be a gyomrom. Erős laktózérzékenységem van, szóval fontos a próba adag mielőtt rajtam marad 1 kg fehérje.
Egyébként:
- Jelenleg Protein Buzz van itthon. 3x1 kg akcióban vettem. Bírom a dupla adagot is edzés után. Nincs gond. Oldódásra nem annyira jó. Több ideig kell rázni.- Biotech 100% Pure whey is ment egy időben. Gyakorlatilag ugyanaz, mint a buzz. Utóbbi időben eltűnt a csomagolásról a "lactose free" felirat, ezért váltottam.
- Scitec 100% WPP. Ízre, oldódásra a legjobb. Ár/értékben a legrosszabb. Sokáig ez volt az edzés utánim alapja. Igazából semmi pluszt nem ad a fenti két termékhez képest.
Apropó az edzés utánit, hogy oldjátok meg? Tömegnövelő vagy kikeveritek? Esetleg szilárd étkezés?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló