Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz Macka #161099 üzenetére
Noknel elegge fabol vaskarika a natural versenyzes... kb lehetetlen gyogyszer nelkul megkozeliteni azt a tzst meg izmot ami latvanyos, kb strandszint. Oda jo egy natural noi versenyzo. Pasiknal meg egy dolog... respect naturalon nyerni versenyt de forma egyben se negyhengeres szivokkal mennek.
-
kk831228
addikt
válasz gyuri860213 #161091 üzenetére
Most akkor le kell darálni vagy nem...? 🤔
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Ļantos
aktív tag
válasz tibcsi0407 #161052 üzenetére
47, múlt héten bokszoltunk Alexxal épp
-
tibcsi0407
félisten
válasz gyuri860213 #161093 üzenetére
A Gymbeam-esnek sokkal kisebb a proteáz tartalma.
Én is nézegettem anno, de valamiért az Amixra esett a választás.utdetailing.hu
-
gyuri860213
tag
válasz tibcsi0407 #161092 üzenetére
Gymbeam
2900 körül van. ugyanaz, cellulázzal. -
tibcsi0407
félisten
válasz gyuri860213 #161091 üzenetére
Jaa, nem azért írtam, tudom, hogy minek szántad, csak írtam, hogy mit gondolok róla.
Én ezt nyomom emésztéshez, celluláz is van benne: [link]
Az elvileg segít a növényi rostok lebontásában. Nyilván nem korlátlanul.utdetailing.hu
-
gyuri860213
tag
válasz tibcsi0407 #161089 üzenetére
Vágod hogy nem gondoltam komolyan!? szarkazmusnak szántam. A lenmegnak elég vastag héja, ha sok benne az emberi gyomor számár emészthetetlen anyag pl, cellulóz vagy bármi akkor jobb ledarálni , így a beltartalom hasznosul, a héj meg átmegy rajtad, ha egészben ennéd meg lehet tényleg nem emészthető hatékonyan, de annyira nem érdekel hogy utána nézzek. De tény hogy erős lenne Enikőre hiteles forrásként tekinteni.
-
benfolds
őstag
válasz MATEO6600 #161088 üzenetére
el tudod képzelni erről a bulvárfiguráról, aki egy világhírű modell, hogy nem táplálkozásszakértők állítják össze az étrendjét, és adnak tanácsokat az étkezéssel kapcsolatban? ne kezdjük el, hogy a modell nem ugyanazt eszi, mint a gyúrós, mert ez a darálás szempontjából lényegtelen. de tényleg hagyjuk, te lenyelheted egyben, én meg ledarálom, aztán kész.
-
tibcsi0407
félisten
válasz benfolds #161083 üzenetére
Úgy értem, hogy egy deszkaseggű modell.
Szerinted mennyi fogalma van egy testépítő táplálkozásról.
Eleve miért ne emésztené meg a gyomorsav és a belek az egész magokat és a daráltat igen?Igazából nem azt mondom, hogy nem néz ki jól a csaj, de szerintem életében még kettőt nem guggolt.
Gelesztás modell, de ez nem baj, neki ez a munkája...[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
MATEO6600
őstag
válasz gyuri860213 #161085 üzenetére
és valakik az ilyen bulvárfigurákat hiteles forrásnak veszik... /facepalm
-
benfolds
őstag
válasz gyuri860213 #161084 üzenetére
nem én rugózok rajta.
-
gyuri860213
tag
válasz tibcsi0407 #161080 üzenetére
Mihalik Enikő izmos hasat villantott Brooklyn utcáin - Micsoda test!
Tessék izmos, megmondta az itternet, maradhat? -
gyuri860213
tag
válasz benfolds #161083 üzenetére
nem tök mindegy ki mit mond itt? az itteni emberek nem esznek chiát vagy lent, te igen, ergo minek adsz a véleményükre ha nincs tapasztalatuk? Ha veszel egy mozsarat akkor abban tudsz rajta finomítani ahogy Előd írta, ha veszel egy késes aprítót abba beleraksz 5 napi adagot hogy félig legyen, aztán csókolom, nem kell naponta darálgatni 5g-ot.
ha neked könnyebb emészteni darálva akkor daráld. tovább léphetünk? -
benfolds
őstag
válasz tibcsi0407 #161080 üzenetére
ebben a kérdésben miért ne lehetne kiindulópont a mihalik enikő vagy bárki más, akiről el lehet képzelni, hogy nem a levegőbe beszél? vagy úgy érted, hogy a gyúrósok meg tudják emészteni ezeket a szarokat, a modellek meg nem?
-
MATEO6600
őstag
-
benfolds
őstag
válasz Perijon #161075 üzenetére
köszi.
amúgy bevallom, hogy ezt a magledarálós dolgot a mihalik enikőtől hallottam, amikor egyszer kérdezték tőle, hogy hogy néz ki az étrendje, akkor mondta, hogy az egyik főcsoport a "seeds" és hogy le kell őket darálni, mert amúgy nem emészthetők (ő fogalmazott így). lehet, hogy ő sem volt pontos, de feltételezem, hogy ő nem az internetről tájékozódik, hanem van saját dietetikusa meg minden, tehát talán nem mond olyan nagy hülyeségeket az evéssel kapcsolatban. ja, egyébként azt is mondta az edzésprogramjával kapcsolatban, hogy sosem gyúr, csak kardiózik, ha valakit érdekel. de ez nem annyira meglepő gondolom, mint a darálás.
ezúton kérek elnézést, ha valakit megbántottam azzal, hogy ledaráltam a chiát.
-
Perijon
tag
válasz benfolds #161071 üzenetére
Ez a turmixgép tökéletesen megfelel a célra, egy kisebb edényt is adnak hozzá.
A chiamagot pedig valóban nem kell ledarálni/megtörni, stb. Azonban, nagyon is érdemes, mert így eljárva kimutathatóan nagyobb mértékben, 20-30%-kal jobban hasznosulnak a chiamagban található zsírsavak. Ahogy te is írtad, nem megy át csak úgy az emberen.
-
benfolds
őstag
válasz tibcsi0407 #161067 üzenetére
ugyanaz, mint a többi olajos maggal. amúgy most először vettem chiát, meg akartam kóstolni, de annyira nem vagyok tőle elvarázsolódva. mondjuk még mindig jobb, mint a lenmag (abból daráltat vettem, olyan mintha darált műanyaggal szórnám meg a reggelimet). lehet, hogy a chiát nem szokták ledarálni, de nem hinném, hogy kivétel lenne a magok között abból a szempontból, hogy jobban emészthető darálva.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz aelod #161068 üzenetére
ha esetleg meg tudod rágni, akkor nem megy át rajtad, ha nem tudod megrágni, csak lenyeled, akkor nem nagyon emészted meg ezeket a magokat, ez főleg a lenmagra igaz.
de nem tudom mi olyan hihetetlen abban, hogy ledarálva könnyebben emészthető:"A lenmag hasznos tápanyagainak egy része nem tud hasznosulni a szervezetben, mert a maghéj felületén található nyálkaanyag nem emészthető. Ezért fogyasztás előtt kicsit törjük össze a magokat."
szezámmag:
"Jó tudni, hogy a magban lévő tápanyagok a szervezetben jobban hasznosulnak, ha a magot egy kicsit megtörik vagy legalább durvára darálják, mivel amúgy a mag a "fél fogunkra sem elég" - a kis mérete miatt nehéz szétrágni."
-
benfolds
őstag
válasz tibcsi0407 #161065 üzenetére
ok, de nekem nem az a célom, hogy eltelítsen. amúgy ha le van darálva, akkor nem duzzad a többszörösére?
-
benfolds
őstag
válasz medica #161034 üzenetére
köszi, ezekkel szerintem az a baj, hogy beleteszek 15 g chia magot, alul kiad 8-at, a többi rajta marad a szerkezeten.
tök jó, hogy ott tartunk 2019-ben, hogy nem lehet egy nyomorult normális mákdarálót venni. az összesről azt írják, hogy 2 év garanciaidőt + 2 napot bírnak. talán az, amit gyuri linkelt, bár abba meg kevés lesz szerintem a 10-20 gramm. -
aelod
veterán
link se rizs se tészta.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
szuszinho
őstag
válasz tibcsi0407 #161050 üzenetére
(Év)számokkal hadilábon áll
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #161052 üzenetére
Gönczi azt hiszem 66 os.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #161050 üzenetére
Szerintem idősebb mint én ..de azért írtam a 60 felét.
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #161047 üzenetére
Te ugyan ebben a teremben edzel ahol Marika Gönczi Jani "volt" felesége igaz? Így 60 felé nem is rossz igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz tibcsi0407 #161042 üzenetére
Én a felhúzást feszítőre szoktam csinálni és vádlira. Lehet, hogy valami nem jó?
-
t256
őstag
Mutatok nektek egy video sorozatot, hogy vissza tereljük a topicot szakmai irányba: [link]
Vida Zoltán irányításával mutatja be a gyakorlatokat két versenyzője még 2008-ban...
A kamera mögött Lakatos "Múmia" Mihály.
Lehet belőle tanulni!Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
benfolds
őstag
az olajos magvakat mivel daráljátok le? sikerült tönkretennem a szezámmaggal fateromtól örökölt kb. 40 éves kávédarálómat. nézegettem ilyen bosch-okat, de nem túl jók a vélemények.
-
Banano
tag
válasz gyuri860213 #161029 üzenetére
Ha nem látom,hogy gyilkolták le és/vagy nincs hús íze a sok fűszertől akkor az vegán kajának számít.
1 év? Addig nem akarok én gyúrogatni..meg amúgy se tudnám tartani ezt a kaját.Vannak értelmesebb dolgok is a földön.* Random életbölcsesség ctrl+c ctrl+v *
-
gyuri860213
tag
válasz Banano #161027 üzenetére
Meg a látens vegánokkal
vagy ha az ételben nem látszik hogy tartalmaz állati összetevőt akkor belefér a vegán kategóriába? 400g tészta alá sokmindent el lehet rejteni, ezt aláírom.
én csak azt kérem hogy csinálj most egy képet az aktuális formádról, gyere vissza 1 év múlva, egyél ugyanebben a felfogásban, kb ugyanilyen makrókkal és mutass akkor is egy képet. addig is, a szavahihetőséged olyan mint a vegánságod. -
gyuri860213
tag
válasz Macka #161018 üzenetére
Azért ebben nem lennék teljesen biztos. Greg Doucett szerint (IFBB pro és edző) jobb a búza. bár tény hogy nehezebb emészteni a glutén miatt, illetve az is tény hogy a kenyér nem durumbúzából készül hanem sima kenyérlisztből. Ettől függetlenül én sem tömöm magam liszttel, leggyakoribb a barnarizs és a bulgur (ami szintén búza féle ) de napi fél szelet házi kenyér a tojás mellé lemegy most az őszi szezonban. Ez a csávó viszont "cutting" alatt is nyomja a french toast-ot, igaz tisztán tojásfehérje lével és száraz teflon serpenyőben sütve, de normál bolti tk kenyeret evett vagy 6-ot
Why Bread is Healthier than Rice (Rating Carb sources) Popcorn, Rice, Oatmeal, Bread[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
kifejtené valaki bővebben, hogy mi a baj a durumtésztával a rizshez képest, ha több fehérje van benne, és szénhidrátforrásként sem utolsó?
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #161022 üzenetére
Elfogytak az érveid a hús alapú étkezés mellett mi? Pusztítod a bolygót te neandervölgyi
-
Banano
tag
válasz Macka #161018 üzenetére
3 honap most, de elotte 3 ev, aztan szunet aztan megint 2 ev. Ettem en is anno csirke rizst zoldseggel. Semmi ertelme nincs naturalban. Egyebkent is hulyeseg ugy tomegelni egy ektonak.
aelod: En a gazokat is lebontom,ugyhogy nincs gaz ilyen szempontbol.
Rogton felporgott a topik.Elsok vagyunk.
[ Szerkesztve ]
* Random életbölcsesség ctrl+c ctrl+v *
-
aelod
veterán
válasz Banano #161017 üzenetére
Még mindig nem érted, hogy mi a baj az állításoddal. Aminosavprofil. Erre keress rá. A rizs esetében pedig nézd meg, melyik fajta GI-je mennyi. Meglepődsz.
Semi vegan vagy akkor. Buzik között is van aki nőkkel is dug de azt biszexnek hívják.
Kérdésem már csak egy van.
E mellett a kaja mellett megmarad a közeledben bárki is?"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Engedjetek be az ujat..nektek is jobb lesz!
Mondom én, hogy nem b.zi, csak kíváncsi -
Macka
veterán
válasz Banano #161017 üzenetére
Meg az az apróság, hogy a durumtészta, mint normális (!!!!) CH forrás szart nem ér. De akkor +20 g fehérje miatt edd azt, de ne csodálkozz, hogy nem fejlődsz semmit.
Látom 3 hónap edzésmúlttal már igazi táplálkozásguru vagy, és van egy olyan tippem, hogy a gyakorlataidat is a youtube-ról válogatod össze.Csináld a saját faszs@gaid, a hozzászólásidat ignorálom.
[ Szerkesztve ]
-
Banano
tag
válasz Macka #161014 üzenetére
Ki mondta,hogy a fö? Csak mondjuk 400g rizs,es 400g teszta kozott van 20g-nyi feherje kulonbseg.Amivel maris 100g-mal kevesebb hust kell enned. Ha melle babot is eszel 100g-ot,akkor ujabb 100g-mal kevesebb hus kell.
Aki igazan hardkor igy csinalja: [link]
Beszukult tudatallapotu gyurusok pfuj. Engedjetek be az ujat..nektek is jobb lesz! [link]
[ Szerkesztve ]
-
MATEO6600
őstag
válasz Banano #161006 üzenetére
Ha én olyan vegán vagyok aki eszik húst is, de nem annyit mint egy normál ember, hanem többet, akkor én is extra vegán vagyok? De a lényeg, hogy valamilyen vegán azért legyek már, mert vegánnak lenni több mintha csak egy normál ember lennék!
Amúgy ne etessétek már szegényt
Majd ő táplálkozik a számára hiteles forrásokból[ Szerkesztve ]
-
Banano
tag
válasz Macka #161011 üzenetére
Az a baj ezzel,hogy a sima feher rizsnek baromi nagy a GI indexe,es meg keves feherje is van benne. Ezerszer inkabb durumteszta.
tibcsi0407:
Nem ez a baj hanem,hogy hussal akarod fedezni a feherjeszuksegleted, mikozben jol megvalogatott vegan cucokbol le tudnad csokkenteni a husfogyasztast a felere. Pl ahogy en csinalom.* Random életbölcsesség ctrl+c ctrl+v *
-
Macka
veterán
válasz Banano #161010 üzenetére
Nekem baromi egyszerű, mert nem vagyok kamu vegán.
Csirke-rizs, szűzpecsenye-rizs, halrizs, zöldség, zab, fehérje, light mozarella.
Én kb ezeket eszem, persze nem egyszerre. És láss csodát, lehet nőni szárazan is.
Minden reggel megcsinálom a kajámat, csak az aznapit, 40 perc alatt simán megvan.[ Szerkesztve ]
-
Banano
tag
válasz gyuri860213 #161008 üzenetére
Vegan, extrakkal
Ez eleg sok feherje am. 400g teszta eleve 40g, ha megeszek meg 300g-ot a "porkoltbol" akkor maris + 60g = 100g feherjenel vagyunk, melle 100g mogyoro ami meg 20g, es egy feherjeturmix akkor az osszesen 140g.
Tejet,sajtot nem szamoltam.Macka: Meselj. Neked,hogy nez ki? Nekem ez praktikus,mert 3-4 napra elore meg lehet fozni.
[ Szerkesztve ]
-
Banano
tag
válasz aelod #161004 üzenetére
aminosab profilja közel sem olyan mint egy pulyka,csirke,marha húsnak"
Te nem lattad a filmet.
En olyan vegan vagyok aki eszik hust is,de nem annyit mint egy normal ember.
Pl a durumteszta tetejere,babos,marhahusos,zoldseges cuccot rakok.Tetejere pedig sajtot. Igy gyakorlatilag a tesztaban is van egy adag feherje( 100g-ban 11g) ,a bab is feherje ( 21g), marhahus,es a sajt is. Ennel tokeletesebb nincs..talan meg ha halat is beleraknek a "porkoltbe".De ugy mar nem tudnam megenni.Ez nem klasszikus porkolt amugy. Aljan olivaolaj,majd hagyma, utana fel kg marhahus, majd fel kg bab, fel kg borso, es meg fel kg vegyes zoldsegmix.Ez olyan szar lenne?
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Banano #161002 üzenetére
En amiota megneztem a game changers c. filmet azota vega vagyok,csak eszem hust is melle.
Ez LoL.
A pörkölt szaft meg pláne.
Ugyhogy mostanaban olyat tolok,hogy 400g durumteszta (40g feherje)
Azt ugye tudod, hogy ami abban van fehérje annak az aminosab profilja közel sem olyan mint egy pulyka,csirke,marha húsnak?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest