- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék vásárolni haspadot. Tudnátok ajánlani nekem olyan gépet ami nektek bevált és nagyon jó?
Ne legyen drága lehetőleg és használt is szóba jöhetne.
Illetve nem hátrány ha több funkciós és nem csak has, de másra is jó, de ez nem kimondott feltétel. -
Banano
tag
válasz
Macka #160992 üzenetére
Zsirosodas nelkul nem. Jo, ha 50-50 az arany.
3 honapja..meg elotte hebehobaEn amiota megneztem a game changers c. filmet azota vega vagyok,csak eszem hust is melle.
Ugyhogy mostanaban olyat tolok,hogy 400g durumteszta (40g feherje) tetejere pedig babosmarhahusos zoldseges porkolt szeru cucc.Nap vegen meg mogyoro. -
aelod
veterán
válasz
Banano #160989 üzenetére
Aki benne van régóta (azaz ahol tükröt lát pózol
) hidd el, hogy látja az egy-két kilós MINŐSÉGI változást is.
Az izomláz mint olyan izom anyagcsere melléktermék élettani hatása a szervezetben. Ha egész éjjel döngetem az asszonyt másnap izomlázam lesz itt-ott, akkor fejlődtem? Valahol biztosan de nem hipertrófiára
-
Banano
tag
válasz
tibcsi0407 #160990 üzenetére
Zsirosodas nelkul nem tudsz csak izomra hizni.. tukorbol pedig lehetetlen megmondani 1-2 kg valtozast,hogy az milyen aranyban zsir milyen aranyban izom.
Szoval nehez ügy. Ezert gondoltam az izomlaz jo fokmero.
-
Macka
veterán
válasz
Banano #160986 üzenetére
A fejlődést???
Magamból kiindulva: tükör, mérleg, azonos pihenő mellett több ismétlés megy, könnyebben mennek az ismétlések, növelem a súlyt.Azt ne is várd, hogy edzésről edzésre tudod növelni. Hónapokban gondolkozz. Ha nem eszel normális minőségi kaját a kellő mennyiségben, akkor felejtsd el az egészet.
-
Banano
tag
válasz
gyuri860213 #160982 üzenetére
Izomlaz = fejlodes.
-
Banano
tag
-
aelod
veterán
válasz
Macka #160973 üzenetére
Igen csak így eléggé instabil leszel. Lábak előre néznek, szűk terpesz, széles fogás könnyen bebukhat a súly ha nem figyelsz.Majdnem elfelejtettem, hogy nem vagyok poweres megmondóember
Vállat nekem is be kell melegíteni előtte, ennyire azért nem vészes a helyzet, viszont nekem a low bar sosem volt a kedvencem.
-
MATEO6600
őstag
-
MATEO6600
őstag
Láb vót, atta
[kép] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
benfolds #160964 üzenetére
Gyorben van jopar szabadteri kosarpalya. Nyaron voltam parx tetszett. Mondjuk mas varosban nem nagyon jartam jo ideje, igy passz, de erzesre meg hallomasbol a mufuves focipalyak is sokasodtak mert ott is lehett lopni Neréknek :)
Focin kivul az elsporttal sincs bajom ha tamogatjak. Kosarban keziben vizilabdaban vannak eleg komoly sikerek csapatsportot tekintve. Meg mostmar kb mindenhol van cutler is, ha az jot jelent. Mindenki dontse el maga -
benfolds
őstag
válasz
BÁ Nutrition #160963 üzenetére
amúgy simán adnám én is a stadionokra meg sportra költött lóvét, ha nem élsportra, főleg nem szar focibajnokságban játszó, agyon fizetett külföldi játékosokra, hanem közjólétet szolgáló tömegsportra, gyerekek ingyenes sportolási lehetőségére költenék. nem arra van szükség, hogy egy nagyon szűk élsportoló réteg döntögesse a világrekordokat, meg hozza az olimpiai aranyakat, hadd dagadjon a honfi kebel, hanem, hogy a tömegek többet sportoljanak jó körülmények között, a gyerekek kosarazzanak, focizzanak, hokizzanak akár ingyen. újítsák fel az iskolai tornatermeket, legyen minden megyében 2-3 jégcsarnok, ahol tesióra keretében játszhatnak a gyerekek, 30 km-enként uszoda ugyanilyen célból stb. erre nem sajnálnám a pénzt.
-
BÁ Nutrition
addikt
Ez nem ide
-
benfolds
őstag
válasz
Angel2014 #160959 üzenetére
én nem pesti vagyok, de szerintem nagyon meg kellene gondolni, hogy egy olyan értékes területre, mint a dunapart, mi kerül. egy átfogó városfejlesztési koncepció része kell legyen az ilyesmi, nem csak úgy fogjuk, aztán leb@sszuk a stadiont, mert az ott olyan jól mutat. a nemzetivel pl. már sikerült igen nagy bakot lőni (bár ott inkább az építészeti minőséggel van a baj), ez a stadion sem tűnik nekem jobb ötletnek. nem beszélve a financiális részéről.
-
Angel2014
addikt
Ti támogatnátok Csepelt ebben a kérdésben? Nagyon sok izmos ember születne megint Csepelen szerintem!
Csepel polgármestere továbbra is támogatná az észak-csepeli fejlesztéseket
Az atlétikai stadion területét második Margitszigetnek álmodják
-
benfolds
őstag
válasz
aelod #160956 üzenetére
megpróbálom (amúgy nem ezt nevezték régen "izomösszezavarásnak"?).
ez így egy kicsit erős volt most. nem tudom, hogy azért-e, mert megerőltettem magamat, de rohadtul zúg a bal fülem már két órája. nem volt még ilyen. az a baj, ha visszaveszek a súlyból, akkor azt már dobálom (most 9,7 kg-s egykezessel bicepszezek). vagy maradnak a nagyobb súlyok és a rövidebb pihenők, de akkor leviszem az ismétlésszámot 8-10-re. vagy maradnak a súlyok, az ismétlésszámok és vagy a hosszabb pihenők is. -
dugynok
senior tag
válasz
benfolds #160954 üzenetére
"ezt nem tudom, hogy csinálom, de ballal mindig könnyebb, forgattam már mindenhogy a karomat, de nem értem miért."
Èrdemes lenne elmenni egy kiropraktörhöz/csontkovàcshoz
Ő megmondja miért ès kezel is. Èn pl. 2 havonta jàrok ès èrzem is, hogy mennyivel màsabb az egész tartàsom...
-
benfolds
őstag
válasz
aelod #160953 üzenetére
bicepsz: 6x10-12 két egykezessel állva, váltott kézzel, tehát nem egyszerre emelve a két súlyt. 6x10-12 egykezessel ülve, combnak támasztva a könyökömet, és 3x8-10 kalapács állva. tricepsz: lórúgás 4x10-12, aztán 4x12 abból, amikor ülve, a fejem mögül emelem a súlyt, nem tudom mi a neve (ezt nem tudom, hogy csinálom, de ballal mindig könnyebb, forgattam már mindenhogy a karomat, de nem értem miért. kéne egy tükör, hogy lássam hol más, mint a jobb. ja, mert jobb kezes vagyok, az erősebb alapból). és a végén 6x25 tolódszkodás az ágy szélére támaszkodva (a végén már csak 24 és 23 ment),
-
benfolds
őstag
válasz
Banano #160949 üzenetére
végigszámoltam a fiúit. 8-ból 3 volt nem gyúrós, abból az egyik valami énekes csávó volt, de ő röpült 3 hét után. aztán volt egy fotós buzigyerek, azt utáltam legjobban, meg volt egy programozó, audis csávó, ő jóképű volt meg normális, gyúrós szempontból határeset. nyilván egy gyúrós sosem mondaná rá azt, hogy gyúrós. csak annyit edzegetett, hogy kicsit feszesebb legyen, meg látsszon, hogy nem csont és bőr. meg tolta minden nap a csirkerizst és írogatta excelben unokahúgom elmondása szerint. most hogy már én is edzek, elég viccesnek találom.
egyszer kérdeztem tőle, hogy miért jár mindig gyúrósokkal, szerintem bénaság. az volt a válasz, ha én jól nézek ki, akkor nézzem ki ő is valahogy.
Banano: az utolsó csávóját lefuckbuddy-ztam, annyit mondott, hogy végül is... -
benfolds
őstag
válasz
benfolds #160946 üzenetére
1 óra 22 perc lett. az első két sorozatot egyperces szünettel csináltam, de éreztem, hogy nem fog menni, úgyhogy átálltam másfél percre. a 12 ismétlésből sokszor lett 10. csak a bicepsz volt 40 perc, pedig tényleg letettem a súlyt, egyből néztem a másodpercmutatót a gépen. jóval kisebb súlyokkal kéne dolgoznom, hogy ennél intenzívebb legyek.
-
benfolds
őstag
válasz
aelod #160922 üzenetére
így jön ki. én meg azt nem értem, hogy lehet nagy súlyokkal gyorsan dolgozni, amikor már kb. a harmadik sorozat végén nagyon erőlködsz és már akkor kiadsz magadból mindent. sokkal kisebb súlyokat kellene használnom, amikkel meg sem erőltetem magamamat, hogy 45 perc alatt végezzek. de ma lesz bicepsz, tricepsz, le fogok mérni mindent pontosan, aztán talán kiderül, hogy hol rontom el. amúgy akkor lehet, hogy volt igazság abban, amikor a múltkor azon lamentáltam, hogy kb. fele ekkora volument éreznék jónak...(tudom, hogy ugyanez a volumen kellene gyorsabban, de az kb. lehetetlennek tűnik).
-
rwin5
őstag
Érdekes videó, annak ellenére, hogy sosem tolnám a koxot, mert szerintem úgy is az egészség rovására megy.
Kíváncsi vagyok, hogy akikről beszél a videó elején, hogy milyen szinten tolják 10-20 év múlva, hogy lesznek testileg, bár még mondhatni lelkileg is, mert szerintem ezeknek ott sincs a helyén minden.
-
aelod
veterán
Meglesem otthon majd.
Nincs tapasztalatom a dologban csak amit hallottam csapattársaktól meg a vezető edzőtől. Van egy időpont amire készülnek legyen az egy VB mondjuk. A cél adott ennek megfelelő gyógyszerek szedése, vérteszt - ürülési idő meghatározása és csúcsformába kerülés. Nagyjából ez a képlet és mire az egyén ott lenne, hogy vért vizeletet vennének tőle már nincs mit kimutatni.
INBA-nál a poligráfot nem tudom, hogy ki tudja átverni...
Kerékgyártó pl. átment rajta. -
t256
őstag
válasz
aelod #160940 üzenetére
[Ebben] a videóban említi. Nem tudom hány percnél.
"Btw ez kicsit azért összetettebb dolog, annál, hogy színpad előtt már nem szúrnak."
Te versenyzel, elhiszem Neked. Elég sarkosan fogalmaztam, sajnos ennyit hallottam az egészről. Szívesen elolvasom, ha van kedved kifejteni, hogyan is történik ez.
-
aelod
veterán
Szerinte az a naturál, aki kúrákat nyom és nincs rajta folyamatosan a szeren.
Ezt hol mondta? Nem vágom.
Itthon is volt erről szó, hogy a naturál verseny úgy néz ki, hogy színpadralépés előtt már nem szúrnak semmit.
Volt szó róla de akkor a tisztán látás miatt. Egyetlen hivatalos naturál testépítő szövetség van ma itthon és az az INBA.
Ott vizelet, vér és poligráf vizsgálat van.
Van még a Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség aki aláírt a Wada-val szóval amikor ott versenyeztem aláírtam, hogy az év bármelyik napján egy előre megadott címen ellenőrizhetnek. Ha nem állok rendelkezésre akkor az automatikusan negatív eredmény így kizárás és 300-500e
HUF büntike, + a jogi procedúra. Volt magyar kupa ahol az indulók 2/3-a elállt az indulástól mert megjelent a WADA. Csodálatos volt látni a többségében kémiával felépített semmilyen fizikumokat ahogy duzzogva mennek haza....Itthon is volt erről szó, hogy a naturál verseny úgy néz ki, hogy színpadralépés előtt már nem szúrnak semmit.
Btw ez kicsit azért összetettebb dolog, annál, hogy színpad előtt már nem szúrnak.
-
t256
őstag
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #160937 üzenetére
Insta GI oldala. Nem tudom most linkelni...
-
patex1983
őstag
válasz
gyuri860213 #160928 üzenetére
Már eltűnt
Mindenkinek van olyan izomcsoport, amit szívesebben edz. Nekem ez a hasam.
Persze, a kajára is figyelek, ez alap. -
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #160928 üzenetére
Jó persze. Diéta nélkül nyilván nem megy.
Nap poénja, hogy GI forgat egy a natty bádisokról szóló filmet. Mike O'hearn közreműködésével
(utóbbi most vendégfellépőként lelépett a színpadról
)
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213 #160926 üzenetére
Tömege úgymond csak akkor lesz ha edzed is.
Én minden edzésen hasazok. -
benfolds
őstag
válasz
Banano #160919 üzenetére
telefont nem szoktam simogatni.
legközelebb stoppert fogok használni, mert tényleg soknak tűnik. minden izomcsoportra 15 sorozat 10-12 ismétléssel. egykezeseket használok, bicepsz-tricepsznél sok gyakorlatnál egy sorozat egy kéz, tehát _majdnem_ dupla idő.
amúgy elég szépen beindultam, unokahúgomnak (24, aki amúgy kifejezetten a gyúrósokra bukik, tehát talán van hozzá érzéke) poénból befeszítettem a hétvégén, eléggé hüledezett.persze ez egyelőre annyi, hogy a -1-ről indulva eljutottam az 1-ig
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #160900 üzenetére
-
benfolds
őstag
nekem találjatok ki valamit, hogy ebbe hogy tudom beépíteni a rendes lábazást. most ez van:
hétfő: váll, hát
kedd: "láb" (bicikli)
szerda: bicpesz, tricepsz
csütörtök: "láb" (bicikli)
péntek: mell, has
szombat: "láb" (bicikli)
vasárnap: váll, hát
a következő hét keddtől indul, mert minden másnap edzek (tehát arra hétre már csak 3 edzésnap esik). a bicikli néha kiesik, azt nem csinálom kötelező jelleggel. pl. ma nem volt se gyúrás, se bicikli (az alap 10-20 km közlekedésen kívül), de ilyen elég ritkán van.
a mell - kart úgy értitek, hogy mell, bicepsz, tricepsz? azt felejtsük el, nekem a bicpesz, tricepsz magában 1:40-1:50, amellé még egy mellet is bevenni...
a mell nap, ami most lazább egy picit, oda tegyem be a lábat? sok lesz szerintem. ha egyszerűen beteszek a sorba egy láb-has napot? akkor ritkábban lesz megedzve a többi izomcsoport... -
patex1983
őstag
válasz
Tamoo #160913 üzenetére
2 gyakorlatot szoktam hasra végezni, vagy edzés kezdetekor, vagy a végén, ez kedv kérdése és mindig variálom is őket:
Római pad 4*20 (egyenes, vagy haránt)
Abcoaster 4*20 (20-25-25-20 kg)
Hasprés gép(?)-ennek nem tudom a nevét, ülve a mellkasnál tart ellensúlyt, a haspréshez hasonló a mozgás 4*20 (55-65 kg között)
Harangozás 4*20 (egyenes, vagy haránt, 45-50-50-50 kg)
Kb. ezeket variálom, néha, ha nagyon érzem magamban a powert, akkor szoktam függeszkedve páros láb emelést is.
-
aelod
veterán
Ha problémás a derekad akkor vagy guggolás vagy felhúzás. Mindkettő egy héten nagyon nagy terhelés a gerincnek.
Fekvenyomni én nem szoktam rúddal vízszintes padon. A nyomásaim mind 45 és 30-15 fokon történtek már jó ideje azok is kézi súlyzókkal. Legutóbb mondom kipróbálom milyen. Elég furcsa volt de az 50eseket megnyomkorásztam ott is -
t256
őstag
Mindenkinek köszönöm a segtséget!
A nyertes edzésfelosztás:1. Mell-Kar
2. Láb-Has
3. Váll-HátAz utóbbi időben így edzettem:
1. Láb (Guggolás központú)
2. Mell-Váll (Fekvenyomás központú)
3. Hát-Kar (Felhúzás központú)A múlt heti derékfájásom elmúlt, de kímélem magam. A guggolást és a felhúzást mellőzöm a héten. Jövő héttől újra csinálom. Guggolást nagyobb volumennel. 4x12-16 ismétléssel.
Felhúzás 4x6-al.
Tehát elhagyom az erőemelő jellegű edzést. -
rwin5
őstag
Ti szoktatok edzés előtt inni protein turmixot?
Régen nyomtam 1 vagy 1,5 órával edzés előtt, hogy ne érezzem üresnek a gyomrom és legyen vmi enerdzsi, de mégse legyen olyan érzésem, mint mikor pörköltet zabálok be.Ezt úgy kérdezem, hogy azt már megelőzi egy étkezés általában, tehát edzés előtt 2-3 órával már kajáltam egyet.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407 #160900 üzenetére
Remélem hajlítóra felhúzást csináltál
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart