Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
_NCT
addikt
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Coccolino_O #15579 üzenetére
erről a sok pisálásról jutott eszembe megint a Dűne univerzum, hogy kéne nekik fremen cirkóruha problem solved...
amúgy egy szó sem esik a könyvekben a kaksizásról, azzal vajon mit csináltak, és hogy?
a nagy Muad' Dib mondja: a szarást végezd gyorsan, és hangtalanul, nyögések nélkül vagy Te is a Shai-Hulud székleteként fogod végezni[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Nightmare megint alkotott?
Én az 1L vizet iszom naponta mert hugyoznomkell után be is raktam abba a bizonyos kalapba.Szerintem még írnia kellene Bunnynak, csak szóljatok ha kikerül az edző válaszolba.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Boxer001
veterán
Uhh, itt járt fLeSs. Nosztalgikus lett a hangulatom.
Nem unjátok még ezt a Nájtmér beszólt báninak témát? Kurva unalmas. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Nightmare #15536 üzenetére
Ha nem úgy kezdted volna a leveledet ahogy és csak az érdemi tartalmi rész lett volna benne, akkor lehet ugyanúgy lehülyéz, de elképzelhető hogy kirakta volna és még talán ellenérveket is felhoz ha éppen olyan hangulatban van.
De ennek így aztán nem volt semmi értelme. -
Bibby
addikt
válasz Nightmare #15582 üzenetére
Oké, de MIT AKARSZ?
Bebizonyítani hogy bunny milyen gaz galád? Mindenki ismeri a topikban.
Bebizonyítani hogy jó a tej? Annyi vita volt itt már erről, bőven előtted is... saját dzsörzi szakértőnk is van képzeld.
Nem kell itt az oroszlánszag feleslegesen.Ελευθερια η θανατος
-
-
spammer
veterán
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
törölt tag
válasz Nightmare #15571 üzenetére
Velem van baj amikor te azért beírsz egy kérdezz-felelek rovatba (ami legyen bármilyen is a szerkesztőjével együtt) hogy direkt provokáld (te magad írtad!) beszólj neki! Nagyfiú vagy tőle? Menő hogy beszóltál? Ha nem, mi értelme volt? Mit akartál ezzel? Mert itt ez kurvára nem menő ám, meg nem is bizonyít senkinek semmit. De igen velem van a probléma, így van
-
-
penene
őstag
válasz Nightmare #15571 üzenetére
Ha te nem segítséget kérni mentél, hanem csak kötekedni, akkor végülis sikerült elérned a célod, mert nem csak Bunnyba sikerült belekötnöd, hanem itt is jó pár emberbe.
Hogy mennyire ráértek.. Pár év múlva örülsz majd, ha meg tudod nyitni a fórumot.
(én most szabin vagyok, így van időm írni is ) De már csak ma, úgyhogy nem kell izgulnotok.Egyébként meg: "don't feed the troll"
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz #11527168 #15569 üzenetére
neked úgy tűnt, hogy én segítséget kértem? nem hinném. más emberek kértek, pl most az utolsó.
anyám. nálad minden rendben? mi a büdös fasz járna nekem?
tesztoszteron.hu szoktad olvasni? illés normális válaszokat tud adni. na, mindegy. direkt volt a provokáció, tudtam mit fog csinálni. az érdemi mondanivaló nem került ki.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
fLeSs
nagyúr
A bunny már 5-7 évvel ezelőtt is ilyen stílusban írkált, nem fog ezen változtatni mert akit érdekel a téma elfogadja.
Egyébként én diétában megiszok napi 1 pohár tejet, de nem vagyok izmos szal ez nem jelent sokat.
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
törölt tag
válasz Shadowbull #15565 üzenetére
Kb. Egy üzleti vállalkozás! Pénzt akarnak csinálni. Mi hozza a legynagyobb nézettséget? A Buni parasztkodása, meg amikor pletykál mindenkiről, "kulisszatitkokat" árul el. Ugye szoktatok tévét nézni?
Nightmare Normális kérdés? Te az életben is ilyen vagy? Autószerelőhöz is úgy mész segítséget kérni hogy "Szevasz paraszt! Úgyse tudod megoldani a gondomat meg le is fogsz húzni mert egy sunyi gyökér vagy, de azért segíts már megjavítani a kocsimat!"
Mert te a Bunitól SEGÍTSÉGET kértél a saját oldalán, a saját rovatában! Nem kötelessége válaszolni! Nem ezért kapja a fizetését! Nem kell neki benyalni, sokan átesnek a ló túloldalára a motor, gym és mopsz-szopással hátha akkor biztosan kapnak választ, ez se jobb. Ha holnaptól megszünteti az egészet akkor az az ő dolga. A BBtv szintén. Ezt nem érted. Te olyan vagy aki azt hiszi hogy neki minden jár?
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Shadowbull #15565 üzenetére
volt normális kérdés, és mi lett a válasz? na mi?
bull, így is van, én vágyóknak gyökér. hagyjuk is. vidéki paraszt vagyok, semmi gond nincs ezzel.
na, viszlát.[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Coccolino_O
őstag
válasz Shadowbull #15556 üzenetére
A kialakult parázs vitához én csak annyit tennék hozzá, hogyha te a kellő tisztelet és alázatot tanúsítod a másik felé, akkor ezt el is várod a másiktól, amilyen az adjonisten... Mondjuk ez Rémálom úr esetében nem történt meg, igazából nem csodálkozom a nyúl reakcióján. Nem követem az EV-t, de nem hiszem, hogy csak köcsögösködni járnak oda az emberek, de ha még így is lenne, nem ártana csiszolni a stílusán, mert ő is képvisel valamit ebben a sportban.
Amúgy ő testesíti meg a tipikus paraszt magyart, csak fekete és fehér, és csak az az igaz, amit ő mond, mindenki más hazudik és hülye.
#15569: Lehetséges, hogy én vagyok fordítva bekötve, de engem ezek sosem érdekeltek, de ez a helyzet a kereskedelmi csatornák esetében is.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz brownus #15557 üzenetére
nem tudod hogy milyen megallapodasa van az oldal uzemeltetojevel, nem tudod hogy az a munkaadoja-e egyaltalan, kap-e fizetest az EV-ert vagy nem, es ugy altalaban nem tudsz semmit. Az hogy evek ota megy hasonlo stilusban a dolog, az inkabb azt mutatja, hogy ez az oldal fenntartojanak az egyetertesevel es jovahagyasaval megy, ugyhogy minden ilyen megjegyzes hogyhat neki a normalis valaszadoas lenne a munkaja, ertelmetlen.
Egyebkent meg be kell tartani a szabalyait es normalisan kell kerdezni, akkor normalisan fog valaszolni. Ha valaki erre nem hajlando, mert azt gondolja hogy neki JAR hogy ha hulye akkor is probaljanak vele normalisan viselkedni egy olyan szolgaltatasban amiert meg csak nem is fizetett, az szerintem baromi tevuton jar.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
_NCT
addikt
válasz spammer #15563 üzenetére
Én nem értem miért baj ha hugyozni kell mennie. Nekem is kell, elmegyek és visszafekszem a gecibe és 5 percen belül alszok. Ha valaki nem tud visszaaludni, annak más okai vannak, stressz, vitaminhiány, vagy lelki problémák.
Jobb lenne ha leállna a veséd és nem tudnál hugyozni meg semmit vagy mi?
Régebben volt hogy 3x jártam éjszakánként, napközben meg 10x... ez fél évig tartott majd megszűnt 2 héten belül. Orvosnál voltam, vizetel+vérvizsgálat stb volt, minden okés volt. Fejlődéssel együtt előjöhet ilyesmi. LEgalábbis így magyaaaráztaki árpi.....
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Nightmare #15561 üzenetére
Még mindig érdekel: orvosolnál voltál? Kivizsgáltak? Azt mondták, ez így természetes és semmi (szervi) gond?
szerk: szerintem mindenki értette a lényeget is, de magyarázd el, ha úgy hiszed, hogy mégsem!
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz Shadowbull #15556 üzenetére
össze van adva, meg is kaptam. most szomorúan elmegyek és leülök. nem mellesleg aztán most megkaptam. ejha.
deniroz. ez jó, valaki legalább így fogja fel.
amúgy nagyon sokan nem értik itt a lényeget.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Nightmare #15554 üzenetére
én csak annyit fűznék hozzá, hogy báninak az a dolga, hogy koncentráljon, figyeljen, és aztán normális stílusban tanácsot adjon, függetlenül attól, hogy őt milyen stílusban szólították meg!!! neki ez a szakmája, a munkája! pont! nem az, hogy vissza buzizzon, meg anyázzon. nem lehet egy türelmes ember, azért remélem a családjával nem így kommunikál...
a leveledet meg én se úgy kezdtem volna ahogy! mert így rögtön a szájába adtad a választ... így sose tudjuk meg mit válaszolt volna ha
(#15558) Shadowbull, mert? tőlem aztán lehet lakatos is, nem érdekel, de ha vezet egy ilyen oldalt, fórumot, ahol lehet kérdezni, akkor ott az a munkája!
amúgy mi? kíváncsi lettem ha azt mondod pék, akkor berosálok
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz Nightmare #15554 üzenetére
mi volt a celod ezzel a levellel? Poenkodas? Annak szar volt. Bebizonyitani, hogy Bunny diktatorikus modon vezeti az EV-t? Igen, ezt eddig is tudtuk. Hogy mindenkit lebuzizik, aki neki nem tetszo modon komunikal es viselkedik? Igy van, de ezt is tudtuk. Hogy mekkora fasza csavo vagy hogy be mertel szolni neki? Hat ugye....
En napi 4-5 liter vizet megiszok, es megsem jarok hugyozni ejszaka. Ezt add ossze...
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
úgy látom, itt sokan nem látják a fától az erdőt.
-
spammer
veterán
válasz Nightmare #15548 üzenetére
Értsd jól: nem általános probléma, amit az X gramm fehérje vagy X liter víz mindenkinél okozna, ezért tök felesleges is volt felhoznod neki a témát. Nálad (meg azoknál, akiknek ilyen problémái vannak), valami nem stimmel, csak te homokba dugod a fejed és úgy oldod meg, hogy inkább nem iszol, mert akkor nem kell annyit pisálni. Orvosnál voltál már azóta?
Azon meg nincs mit csodálkozni, hogy odamész oltani meg oktatni ilyen stílusban, és akkor ez a reakció. Egyébként ott van a jelzés, hogy ki lett vágva a leveledből.
-
penene
őstag
válasz Coccolino_O #15551 üzenetére
Elszabadultak a csoki nyulak!
-
Coccolino_O
őstag
Elszabadultak az indulatok.
-
penene
őstag
válasz Nightmare #15546 üzenetére
Én csak a támadó stílus miatt mondtam ezt. Tele volt személyeskedéssel. A szakmai rész ezáltal meg értelmét veszi, lehet a 3. sor után már be is zárta. Én sem tudtam a szakmai részre koncentrálni a felvezetés után.
De egyénfüggő, ki mit olvas ki belőle. Hogy elérted-e a célod a levéllel, azt te tudhatod, én annyira nem is folytam bele a témába. -
Nightmare
senior tag
válasz spammer #15542 üzenetére
nem keverem a kazeint a laktózzal. nyúl egyiket sem bírja, de hagyjuk.
egyéni? keress már egy kicsit magyar, de inkább külföldi fórumokon, hogy sok embernek van ilyen gondja.
-
Shadowbull
addikt
Ez szimpla trollkodasba oltott modoros okoskodas volt. aztan meg csodalkozol hogy elhajt a picsaba. Plane a "hogy te tobb port adj el" gondolatmenet volt egy nagy kapufa.
Bunny-ban nincs benne semmifele kalmarszellem, neki meggyozodesei vannak, aztan azzal lehet egyeterteni meg nem egyeterteni. Csakhogy az edzovalaszol az o jatszotere, ha tetszik neked ha nem, ott o az ur. Ha nem tetszik akkor nem kotelezo olvasni, aztan kesz. Plane nem kotelezo nekiallni okoskodni, mint az ovodaban.
-
Nightmare
senior tag
válasz penene #15545 üzenetére
de sok nyúl lett itt mindenki. úgy látom ez meghaladja a képességüket az embereknek, hogy ne csak olvassák, értelmezzék is amit látnak. nagyképű? semmi olyan nincs benne. de nem is a téma a lényeg, mint mondottam volt.
-
-
spammer
veterán
Helybe mész a pofonért, aztán csodálkozol. A kazeint kevered a laktózzal, megmagyarázod, hogy nem kell fehérje, mert felesleges, ráadásul neked éjszaka pisálnod kell, amiről már a topikban végzett kutatást ( ) tekintve is kiderült, hogy ez az egyéni problémád, és abszolút nem általános dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
én ilyen kíváncsi ember vagyok. de nem csalódtam benne.
amúgy a regisztráció meg tök felesleges, mert úgysem veszek semmit, és ha normálisan regisztrálok se válaszol másképpen.-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Nightmare
senior tag
válasz littlelion21 #15538 üzenetére
maga a téma teljesen lényegtelen. meg kéne látni az igazi lényegét a dolognak. azt, hogy nem a téma a lényeg, meg nem a tej, meg semmise. hanem hogy nem teszi ki, amit írtam. csak azt, ami neki jó.
igen. éjjeli hugyozás téma, amíg meg nem szűnik. ennyi.
-
_NCT
addikt
Szerintem simán csak felb@sztad az agyát, hogy kioktatod. Talán el sem olvasta teljesen amit írtál, mert ő kibaszottfontosnemérráilyengyökerekre típusú ember. Elkezdtél szakértőzni egy "szakértővel", aki végig sem hallgatott. Ez lett az eredménye.
Úgy látom rajta, h már k*rvára unja a válaszolgatást, ahogy pár videót meg választ láttam tőle, vannak értelmes gondolatai, mond jókat, de sajnos a stílusa miatt nem lesz igazán hiteles soha....
-
Nightmare
senior tag
dehogyis, csak a reakciójára voltam kiváncsi, és hogy be meri-e rakni teljes egészében. De nem. Hogy megnyugodjon mindenki, vállalom. itt van.
Szia. Levelem kicsit hosszú lesz, de sebaj, úgysem rakod ki, meg sem vagyok rendesen regisztrálva. Az, hogy nem fogod kirakni, több oka is van. De később úgyis rájössz. Anyázást, buzizást, köcsögölést légy oly kedves, mellőzd, amúgy sem engem minősít, nem mellesleg abszolút normális hangnemben írok.Rátaláltam a dedócikk, miért is nem jó a tej-re. Ugyan meg is lepődtem, de mindegy. Maga a cikk nagyon informatív, igazi konkrétum nem került bele, csak annyi, hogy nem jó. Oszt mé' nem? Mert nem tőletek van vásárolva? Allergén? Mi nem az, amikor glutén, liszt, vagy akár TEJFEHÉRJE allergia is létezik. Itt van egy tényleg, orvosi, valójában tudományos oldal. A linket kirakni nem foopd, de azért itt van. http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tkt/tej-tejtermekek/ch03s02.html
Hogy mi is van ebben a cikkben, tankönyvben?
Akik látják, bár nem fogják, olvassák el. De miért is látnák, hisz nem rakod be. Konkrétan a tejről, a benne lévő fehérjéről és a kombinálásukról, valamint a növényi fehérjékről van benne szó. Mit mivel is érdemes keverni, hogy jó minőségűt kapjunk. Érdekes módon ez nem nagyon szerepel a Ti adatbázisotokban. Kezdjük a reggelit. Mi a legtöbbünk reggelije? Víz, protein! és zab. Én szeretem, jó. De miért nem harmadannyi protein, pár deci tej, és zab? Sőt, még protein sem kéne. Miért is? Benne a cikkben. A gabonafélék, és a tejfehérje együtt alkot tökéletes frakciót, amin még esetleg lehet javítani egy ! kicsi ! proteinnel. Ez miért nem szerepel nálatok? És miért nem jó a tej? Hja, hogy Te fosol tőle? Meg nem bírod a kazeint? Más bírja. A válasz egyszerű, mert akkor nem fogyna annyi whey fehérje. Régen nem volt ennyi mennyiségű protein por, osztán...mégiscsak voltak izom emberek. Ne érts félre, nem akarom más faszával a csalánt verni, csak érdekel, hogy erre mit mondasz. Mondod Te...hogy a tej csecsemő táplálására szolgál. Na, akkor csak alkalmas arra, amire. Nemde? Akkor a zab csak lovaknak, a krumpli a bogárnak, répa a nyúlnak, hal a ragadozónak, csirke a rókának való? Ugyanmár... Nyílván Neked az az érdeked, hogy minél több terméket adj el, azért nem mondod ezeket a dolgokat. Hogy mit mivel érdemes keverni. Meg ezek az őrületes fehérje mennyiségek. Minek? Csak terheli a vesét. Tudom, az ajánlás 1.7-2 g/tskg fehérje. De sokszor hangoztatod, hogy hadd menjen több. Persze, Neked csak jó, több profit. A testépítés, mint tudod, lassú folyamat, és nem igényel akkora mennyiségeket. De ezt Neked nem kell mondani. Pl, azt miért nem látom sehol, hogy a gabonaféléket kiegészítve tejjel, egész jó értékű fehérjét kapunk. Pl a rizs fehérjét lehet megcsapni egy kis tejjel, és az sem vész kárba. Hova is? Lefolyó, mert a szervezet kiválasztja. Ezért is kell sok vizet inni, ugyyebár. Ez viszont fokozott vizelet ürítéssel jár, aminek több hátránya is van. Főleg éjjel, amikor többször ki kell menni. Ez a dolog nem normális, akármit is mondasz. És miért is van? Mert a jóember edzés után lenyom egy 40 grammos turmixot, aztán eszik, este meg kazein. Ki lehet számolni, hogy ez mennyi fehérje. Nyílván a szervezet nem tud mit kezdeni vele, ezért karbamid formájában(urea) ki is választódik, ami vizet is vonz magához. Ezen érdemes elkondolkodni. Éjjel felkelni hugyozni nem egézséges hosszú távon, pláne nem többször. Olvasom tőled, hugyozol oszt cső. Persze, utána nem tudsz vissza aludni, éhes leszel, forgolódsz. Ne mondd, hogy ez így a normális állapot. Nem az, tudod Te is. Pl egy tökéletes étkezés. 50 gr csirke 1 tojás, rizs 1-2 teci tej, zöldség és semmi nem megy kárba. Egyetlen alkalom, amikor elismerem, hogy jobb a víz, az edzés után. De ott sem feltétlenül rossz a tej. A véleményemet nem népszerűsítem, nem akarok személyeskedni, de már átéstél a ló túlsó oldalára, bár nekem mindegy. A könyv amit írtál, nagyon jó amúgy, minden, majdnem minden benne van.
Rakd ki, ha mered, de úgysem fogod, mert ezekre nem tudsz mit mondani a buzi, anyád( aki mellesleg elhunyt), köcsögön kívűl.
További kellemes napot.-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Coccolino_O
őstag
Ma kioktattak, hogy hogyan kell guggolni.
shteer: Elakartam küldeni a picsába legelőször, de aztán rájöttem, hogy nem érdemes ezekkel foglalkozni. Nem hazudok, de szerintem nekem 3 hónap után izmosabb a combom, mint a csávónak. Persze ő világbajnok volt (!), habár lábazni sose szokott, de azért ő megmondja a frankót.
[ Szerkesztve ]
-
-
Nightmare
senior tag
Tudod...akarsz beszélni róla?
a lényeg, írtam az edző válaszolba, poénból. ha érdekel vkit, akkor beteszem ide is. Erre megnyirbálta, ráadásul, át is alakította, de a lényeget kivette. Mondjuk ezt vártam tőle. Még írok neki egyszer, kiváncsi vagyok válaszol-e.
-
_NCT
addikt
válasz Shadowbull #15521 üzenetére
Mert jobb lenne ha zörögnének a csontjai miközben pattogtatod? Vagy rád ül és a seggcsontja szétvágná a combod?... Persze mindenkinek más a fétise
-
Shadowbull
addikt
válasz God Vazzeg #15482 üzenetére
lathatoan mas fogalmaink vannak az optimalis aranyokrol ) A nagy segg nalam nem bejovos. Ha latnad ezt a csajt eloben, nem igy befeszitve, beallitva, nem kikenve-kifenve, hanem csak ugy aldogalva egy bugyiban, igen nagy lenne a csalodasod
-
Nightmare
senior tag
Nálam most vált hitel, és érdemtelenné a sárga oldal...
-
dragonfx
veterán
válasz wertigo1984 #15512 üzenetére
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dexar007
veterán
Na hajrá cici edzés!
Give me your cum,bull!
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Nem érdekel vkit egy eladó fehérje? KATT
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Tom5
addikt
Lejárt szavatosságú fehérjétől mi bajom lesz? Fosok vagy ugrok? Mert van egy vájling fél éve lejárt, állagra/szagra/ízre semmi baja, gyomrom szerint betolnám.
-
dragonfx
veterán
válasz wertigo1984 #15460 üzenetére
én is ilyet akarok milyen ízt vettél oldodás ilyenek?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
csináljon márvalaki valami feszkot unom magam,kibe lehet virtuálisan belekötni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest