- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
shteer #15397 üzenetére
kell győzködnöm magam hogy ne hagyjam a picsaba elhiheted
Ok. ne legyen IFBB pro fizikumom, mert maradjunk a realitásoknál, ne legyek extra izmos, mert nem teszek bele annyit, de bameg, hogy lassan 4 év folyamatos (és előtte jópar) edzés, kajára annyiban figyelés hogy legalább nem parizeres kenyéren élek és erre alig (ha egyáltalán) különbözök egy átlagembertől aki nem látott még termet se belülről, az kezd idegesíteniMindegy berakok elalvás előtt pár motivációs videót
-
Dexar007
veterán
Jön a kenyérlángosom...diéta előtt ez lesz az utolsó félrezabálásom.
-
venge
aktív tag
válasz
Woodslave #15391 üzenetére
Dettó!
Lementem, kár volt. Lábazni kellett volna, de ennyire szarul sosem ment! A gyerek se jött, egyedül meg...
Egy fos volt. A guggoló rudat használták, így erőkeretben guggoltam. Bár ne tettem volna! Megfogta a görcs a combom hátsó részét! De nem is ragozom tovább! -
Woodslave
félisten
na vótam annyira nem atta, befáradtam mint atom, nem is csináltam végig amit szoktam, de legalább mar edzésen se érzem jól magam
csináltam egy olyan montázst mint Ijk, csak a fejem levágtam mert nem vagyok annyira jóképű
(meg fej nélkül nagyobbnak is tűnik az ember
) Kiélvezem a csupasz mellkast (faxt)
qrvra ugyanúgy nézek ki mint mindig, remélem legalább 60 évesen is ezt tudom mondani
Több kép nem lesz ígérem
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Still Mass terméket használ itt valaki? Mik a benyomások róla?
Más: Nemsokára kezdeném a kreatin+béta-alanin kombót.
A kérdésem az hogy hogyan érdemes szedni a kettőt együtt? Az edzésem hétfő szerda péntek, időbe szinte mindig délután 3.köszönöm előre is a segítséget
-
Dexar007
veterán
Szia! Az lenne a kérdésem hogy épp creatine monohydratot szedek a feltöltési időszakban vok. Az este volt egy kis lázam de ma reggelre már lement, csinálhatom tovább a feltöltést? Már csak 3-4 nap van hátra. Előre is köszönöm!
Az ENSZ 2007/123/45 paragrafus értelmében vokozó buzik nem használhatnak kreatint.
-
törölt tag
-
Dani82
senior tag
-
siti
őstag
az mindig úgy szokott lenni, hogy 30e Ft értékben itt áll a fehérje, nekem meg becsípődött valami a hátamban és most aktív pihi pár hétig. kész csoda hogy nem vettem előre bérletet, mert mindig vásárlás utána szoktam lebetegedni... Persze kaja terén látványosan spórolok
-
flierqqq
tag
Aki esetleg mostanában veretet BioTech-es Thermo Drinet az tudna picit mesélni róla?
Esetleg kellemetlen tünetek suliban/melóban?lásd.: hasmenés stb.
És milyen kapcsolatban az alkohollal?Szedése alatt mennyire érdemes "alapozgatni" péntek este? -
törölt tag
-
Tamoo
nagyúr
Na megérkezett a proteinkogszom. Nem nyúltak le semmit, de ez a csomagolás nagyon gyenge eresztés. Ráfújok a dobozra aztán kinyílik.
Ízesített lejárati dátuma nincs egészen 6hónap, ízesítetlené meg 13hónap.
Na nem mintha érdekelne... már most is rég a lejártat pusztítom.lehet azért nem vagyok még izmos?
megromlott benne az aminóóó'?
Boxer! Tiéd merre jár? Mokkásat rendeltél?
-
Boxer001
veterán
válasz
Coccolino_O #15318 üzenetére
Téged meg. De ez a shteer arc nem tudom mit boozyzik...irigyli tőlem a fiatal csajokat.
-
Jojo5
őstag
vall volt, atta'
kivancsisagbol megmertem magam es 102kg-ot mutatott ma a teremben a merleg es ahhoz kepest a vallambol fodrozik a rost edzes alatt... -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #15350 üzenetére
amelyik szerint minden lehetséges
próbálta vki az új nitrox therapyt? Holnap beuházok pár tasakra, a pénteki edzést fel kell dobnom
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #15347 üzenetére
nézd meg azta videódat, menni fog
-
Coccolino_O
őstag
válasz
God Vazzeg #15347 üzenetére
Az a fránya genetika.
-
meroly
veterán
válasz
wertigo1984 #15341 üzenetére
Jaja itt vagyok most.
-
spacey
csendes tag
válasz
God Vazzeg #15291 üzenetére
Remélem diéta után így nézünk ki
[link]2020-ban
koxal
-
Woodslave
félisten
válasz
Coccolino_O #15328 üzenetére
mi bajod van neked a kínaiakkal?
-
engine88
aktív tag
válasz
Radnix #15330 üzenetére
Kapszulában rendelhetem? Tököm televan már hogy mindent sékerezek.
-
engine88
aktív tag
Aki rendelt már myproteinről, onnan melyik kreatin a nyerő?
-
Woodslave
félisten
válasz
spammer #15324 üzenetére
nevetséges az ilyen film, nem is hiszem el hogy van ilyen ember, ki van gyúrva mint az atom (hogy szerzi be ez a szteroidot, maikor nőhöz nem mer szólni
)
God: ja elhiszem, nem is nagyon tudják becsületesen fenntartani a termeket (úgy értem nagy része tuti mosodaként is üzemel kapcsolt vállalkozásként
)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Woodslave #15307 üzenetére
Nem lehet máshogy, annyit kell adózni hogy belegebedsz, ezért ilyen magas minden szolgáltatás ára. Alapból 27% áfa, plusz a többi sarc, laza 60% körül adózol a végére, azért maradnia is kell valamennyinek. 1000ft-os napijegyből kb 400ft marad az embernél, ebből kell a teljes mindent finanszírozni (rezsi+munkabérek). Tudom hogy ez elég sarkított így, de a lényeg szerintem érthető.
Amúgy meg [link]
-
Coccolino_O
őstag
Jó buli lehet: [link].
-
shteer
titán
válasz
Coccolino_O #15318 üzenetére
Nyugi, minden boozyt meghagyna kulonben nem lenne miert idejarnia
-
venge
aktív tag
Nem lehet valami érdekfeszítő ez a film.
-
gaborh
aktív tag
Nekem a havidíjam 28,5 dollár / hó
-
harcikoca
senior tag
Valaki nemtud eladó jack3d-t? Vevő lennék rá..
-
whitezo88
nagyúr
ingyen pizza és szendvics? omg visszaszívok mindent... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok