Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz Coccolino_O #15798 üzenetére
Gondoltam
-
Coccolino_O
őstag
válasz God Vazzeg #15792 üzenetére
Nem gondoltam komolyan.
-
venge
aktív tag
válasz Coccolino_O #15790 üzenetére
Igen. És egyeseknek mindig magyarázkodni kell, hogy "Hidd el, nem azért kicsi, mert koxolok! Alapból ekkora!"
-
God Vazzeg
veterán
válasz Coccolino_O #15790 üzenetére
Legalább a gyúrós topikba ne terjesszünk már fasságokat, köszi
-
God Vazzeg
veterán
válasz Coccolino_O #15786 üzenetére
Igen, érdekes ez, nem hiszi el senki ameddig nem tapasztalja
-
Casanova*
veterán
válasz spammer #15787 üzenetére
szerintem nincs,azt észre lehetne venni. nagyon brutál a csávó..
God Vazzeg: a nők többsége a kissé kigyúrt pasikat szeretik. nagyon kigyúrt pasikat nem. egyik exemnek nagy kigyúrt pasija volt. konditerembe kemény volt,ágyba puhány.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
spammer
veterán
válasz God Vazzeg #15779 üzenetére
"A nőknek egyáltalán nem a kigyúrt pasik kellenek "
Miért, volt ott a buliban egyáltalán kigyúrt pasi?
Amúgy én is nyekere vagyok , oszt mégsem akarnak megerőszakolni a nők. Mondjuk lehet, hogy kellene buliba járni?
(#15784) Casanova*: aztakurva, ha ez nincs megfotóboltolva, akkor nagyon durva
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Coccolino_O
őstag
Pedig az ember hajlamos elhinni az ellenkezőjét, egészen addig, amíg meg nem tapasztalja azt, amit írtál.
-
meroly
veterán
válasz Woodslave #15781 üzenetére
Kérdezd meg a zasszonyt!
Én már egy ideje nem a csajozás miatt járok bulizni de elnézve az eseményeket tényleg úgy van ahogy mondjátok. Sok párnál még azt is nehéz megállapítani hogy melyik a fiú és melyik a lány
Úgy látszik az igazi nők nem járnak el, vagy nem oda ahová mi szoktunk.Impossible is nothing
-
Casanova*
veterán
mekkora állat hol a szelep rajta?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
törölt tag
Sok fiatal komplexusos r*banc egy irányítható trendi gyökeret keres akivel meg lehet beszélni melyik tampon a legjobb. Sok ilyet latok. Azert kene am nekik a gyuros f*sz csak felnek tole, ezert kell a kakabelu gyokeret elkergetni es elkapni a csajt.
Azert szerencsere vannak normalis NOK is.
-
Woodslave
félisten
az a baj, ha abbahagyom akkor nem vékony gyökér leszek, hanem egy pocakos kopasz vén fax. Mik az esélyeim?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zomb€€
őstag
-
God Vazzeg
veterán
Megjöttem buliból, levontam a tanulságot: MINDENKI HAGYJA ABBA AZONNAL A GYÚRÁST! A nőknek egyáltalán nem a kigyúrt pasik kellenek hanem az egyszálbél nyekere gyökerek!! Szóval ha csajozni akartok akkor hajrá, edzés abbahagy és vékony kis gyökérnek kell lenni
Nem, nem vagyok bebaxva csak kicsit, és amúgy is lexarom ki miért gyúr meg csajozik vagy nem, csak úgy kijött belőlem
-
Stirbi
addikt
válasz BÁ Nutrition #15777 üzenetére
Természetesen ennek tudatában vagyok! Úgy értettem azt, hogy elrettentő, hogy vizuálisan nagyon ,,megrázkódtató,, ez a látvány.
Az előző hsz-ből lemaradt ez a kép:
Dillett, Yates, Cormier:[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Stirbi #15771 üzenetére
régen mikor kosaraztam volt hogy 12ből 9szer betaláltam a felezővonalról..
pár hónapja odakeveredtem valahogy megint a pályára és a 3 méterről se találtam el még a palánkot se
el sem akartam hinni hogy ez mi ez kb 10 dobásból egyszer találtam el a gyűrűt, persze az se ment bepont így van ez a gyúrásban is, ha nem csinálod akkor leépülsz.. csak annyi a különbség hogy a kosárlabdás vagy más sportokban elért teljesítmény elvesztése nem jár együtt ilyen külső változásokkal..
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
törölt tag
válasz Coccolino_O #15761 üzenetére
Nem
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #15773 üzenetére
Elég merész összeesküvés-elmélet Amúgy szerintem a Deszarnak van valami köze hozzá
-
Yeffy
veterán
válasz Coccolino_O #15773 üzenetére
áhh, túl
nyámnyilaszelíd ő ahhoz...az egy dolog
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Stirbi
addikt
Paul Dillett:
Dillett, Yates, Cormier
(#15768) spammer-azért ,,elrettentő,, képek, hogy mekkora visszaesések szoktak történni ebben a sportban.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Kérdezd meg tőle az EV-ban, hogy honnan jött a neve, szereti-e a répát Aztán linkeld be, ha elküldött a pitsába
Majd jön Deszar, ő lehet, hogy tudja ezeket a dolgokat, neki van dedikált szítekje a bunnitól
-
Yeffy
veterán
válasz spammer #15768 üzenetére
nyugodtan, szerintem mindkettő egy kalap szar...
vagy legalábbis ótvar drága a "tudásához" képest...ez ok, csak maga a báni honnan jött? nyúlképű? vagy mi a tököm?
vagy szereti a répát?meg ez a másik kedvencem, h anti drugs bunny... LOL, pont a kokszhuszár "viseli" ezt a címet? asddddddd...
mára ez az aktuális esti világrengető kérdésem...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Jaj de szépen kértél De nem ismerem a bunnit, és különben is, "csak a bájotek"
Csak annyit tudok, hogy Bugs Bunny -> (Anti)Drugs Bunny -> Bunny
(#15767) Stirbi az igen, lehet drogtípust váltott a srác
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
mostanában (középső):
-
Yeffy
veterán
válasz Mikuland #15765 üzenetére
ja, azt én is figyeltem... de h minek van ott? rejtély...
áhh, báni kettő, csak a "másik oldalon"...apropó, szpemmer, vagy egy másik sítek
bu...őő kém nem tudja, h miért lett báni a neve annak a bölcs vezérnek? olyan beszari? vagy miért?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Mikuland
tag
Pedig még egy pszihomókus is van a csapatban, de úgy látszik nem jó oldalon áll.
Benéztem, de ezazzizi imádat....szobrot neki!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Yeffy
veterán
válasz #11527168 #15760 üzenetére
úúhh, most átmentem szadóba, és beleolvastam egy cikkébe ennek a majomnak...
egyik kedvenc részem, idézem:
"... A teljesítményt azonban mindenkinek tisztelnie kell és ezt a Jay Cutler és Dexter Jackson faszán szocializálódott Iron Pumping magazinra verő majmoknak kellene a legjobban tudniuk. Zyzz testében több ezer megfeszített munkaóra volt és éveken keresztül fegyelmezetten betartott diétás étrend követése. Amit elért az emberfeletti és fantasztikus, ráadásul úgy, hogy testépítés szempontjából a lehető legrosszabb adottságai voltak. "
epic, bmeg, EPIC! főleg az első része...
ajánlom ezt a cikket szeretettel pl macikosnak.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Coccolino_O #15759 üzenetére
Te olvasod a könyvét?
szerk: ja hogy csak most ír... Nem baj, majd elolvasod
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én is szeretlek titeket, hogy dögöljetek meg mind macikos bevinnéd a málnásba mi?
Látom lesz lájftilt ánuszcseppek is De mi lesz így a szkájtekkel, remélem nem zár be
Jojo te is ide jársz? Én minden nap, nagyon jó a kaja
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
22.-étől lehet rendelni lájftilt étrendkiegészítőket (link). jövőhéten nyilvánosságra kerülnek az árak, lesz ízesítetlen fehérje is.
Ha olcsóbb lesz mint a májprotkó akkor veszek! -
meroly
veterán
Impossible is nothing
-
Ijk
nagyúr
válasz God Vazzeg #15749 üzenetére
Nincsenek is itt 16 évesek.
Az más kérdés hogy úgy néznek ki./人◕ ‿‿ ◕人\
-
nepszter1
addikt
ti hány kanál jack3d től érzitek magatokat legyőzhetetlennek ?
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Kösz. Erőemelés már kilőve, bár....szeniorban, majd hatvan fölött.
Erőszak kell, hogy fogyjak, lassan felpörgök, kis bringa, séta, lájtos boxzsákolás. Régen valaki tudományosan leírta, hogy a zizom többet nyom a zsírnál. Reménykedem ebb en.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Yeffy
veterán
válasz Mikuland #15735 üzenetére
úúúúr-issten, az a videó, ember...
bocs, de ezen besírtam: Sajna még a friss levegőn is hízok..
nem lehet könnyű, de lehet, hogy többet kéne aerob/kardióznod? vagy visszább venni a nasikat?
< szokásos dumánkat hallották >ha meg végképp nem megy, a helyedben erőemeléssel "foglalkoznék hobby-szinten"...
bár nem tudom, h voltál-e valaha ilyen irányultságú, vagy tervezed-e...[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
válasz God Vazzeg #15733 üzenetére
divány az öreg travikoca
Yeff: Sajna még a friss levegőn is hízok.. Gyúrok, de lassan kifogy a zambíció.
A 110 kila nem megy el, talán....kissé már formálódok...[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Yeffy
veterán
válasz Mikuland #15732 üzenetére
asziszem...
pedig mondom, nem a vékony nénik a gyengéim, de ez odab_sz...hát, igen, ezt jól mondtad
és hogy megy a diéta? megvan már a kívánt súly?
vagy erőre mégy, vagy mik a céljaid mostanság?God: wwáááá, ezt de szerettem, ezer éve keresem, csak a címe nem volt meg, thx
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Tutajos a bringa! Persze bejönnek a mai erősen szinti zenék is. Arra büszke vagyok, hogy Jean Michel Jarre összes itthoni koncertjén voltam!
Az meg jobb, ha kurva vén vagyok, mintha az út szélén lennék vén kurva....
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Yeffy
veterán
válasz Mikuland #15727 üzenetére
én a másodiknak ezt a "verzióját" (inkább remake-jét) ismerem, és imádom, nagy kedvenc még ma is.
és már ez is "vén" zenének számít, az mi?pedig ezekre is tudtunk ám bulizni...
az a szőke lyukszi 1:18-nál... áhhh... gyönyörű... <nyálcsorgatós smiley>
de tetszik az origi is... nővérem 1 évre rá született...
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
válasz Mikuland #15725 üzenetére
"csattogós lepke"
Ez jó Kellett kis idő mire rájöttem mire gondolsz
Egyébként a suzuki a legjobb. Nem mondom hogy bánom a cserét, de a Clio kényesebb, mondjuk cserébe van pár extra is, de ha tehetném tuti valami alap swiftet vennék. Elnyűhetetlen.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Mikuland
tag
válasz spammer #15726 üzenetére
[Super Italo Disco]
Kicsit fiatalkák vagytok ehhez....
My Mine - Hypnotic Tango
Erre mekkorát denszeltünk akkoriban, meg ollan szerelmesek tudtunk lenni.....kurva vén segg vagyok!![ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Volt suzim, egy sedan. Imádtam De fel éltem a zab árát.
Panaszkodom kicsit. Asszem bevizesedett a jobb könyököm, faszányos, ha bicózok, meg ha be kell hajlítani!
Még jó, hogy a másik marcsa a barátném....
Most edzettem olyan régi zenékre, hogy tik még a csattogós lepkét sem toltátok akkor!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Yeffy
veterán
válasz Boxer001 #15710 üzenetére
de most miéééért?
utállaaak
dögöJJ megAydan: te is
stheer: miből gondolod, tán láttad?
ljk: ja, amúgy én is tekerek.
de legalább van valamid. én is azon tanultam, már az is jó lenne, ha lenne egy szuszkám... :/Miku bá: nyugi, én is
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Nincs kocsim, se lovam, de össze-vissza zabálok... Nem ütöm meg a zeuró normát.
-
Bibby
addikt
-
törölt tag
Kib*szott burzsuj vagyok sracok, ez van
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #15713 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
shteer
titán
megjött a tavasz, előkaptam a bringát, lenyomtam laza 15km-t kezdésnek. meg a féléves multivitamin is beszerezve
szerintem jónak tűnik..
-
Jojo5
őstag
hat volt, elment... most meg megyek hamburgerezni, este pedig irany fel a Citadellaba...
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
törölt tag
válasz God Vazzeg #15689 üzenetére
Engem se vert meg. LOL. Bar allitolag azota is kicsi a pocsom mert bmwm van Inkabb vennem kene egy 15 eves motort, a 90es evekben meg volt anyag a gepekben
-
Woodslave
félisten
válasz Coccolino_O #15702 üzenetére
life sux
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest