Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
inferno88 #148153 üzenetére
Ennek a videónak sztem 4:57-nél van a lényege.
"Ha tényleg keményen edzel és komoly guggolóedzésed lesz, akkor már reggel úgy kelsz fel, hogy gyomorideged van és félsz"
Ezt éreztem én is mindig, bazdmeg! Már hétfőn amiatt voltam ideges, hogy csütörtökön lábnap és be kell állni 200+ kg alá. Bár nem versenyeztem már, egyszerűen nem tudtam megengedni magamnak, hogy ne a maxot nyújtsam. Valahol ezért is éreztem megkönnyebbülést kicsit, mikor szétment a derekam. Nem kell többé ezt csinálnom.
Persze, azóta kiderült, hogy egy lábedzés mindig fájdalmas, nagy súlyok nélkül is kikészít. Szóval korai volt az "öröm", de azért egy fokkal talán jobb.Kathi Béla a lelkitársam
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest