Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19502) bencze válasza inf3rno (#19446) üzenetére


bencze
senior tag

Ambit3r-el, pontosabban smart sensorral kapcsolatban: mostanában mindegyre előfordul, hogy túl magas HR-t mér egy fél - egész km-en. Mondjuk 5km oké a 6-ig max pulzus környékén jár, utána megint jó egy darabig majd megint elszáll. Volt ilyened? Víz/izzadtság miatti rövidzárlat (elvileg víz alatt is ki kell bírja)? Hibás? Rossz elem (kb 3 hónapos, nem kéne kifogyjon de akár lehet. de nem tudom ha produkálna ilyesmit ettől. cr2025 kicsit elterjedtebb kéne legyen.)? Így halt meg fél év után a tickr x-em is. :/

Ha már debug: bal lábam 2. lábujjánál fáj ha gyalogolok (mikor lépek előre és behajlik - talán középső-felső ujjperccsont). Futásnál nem fáj csak most hogy pl tornacipőben közlekedem melóban. Sajnos nem új keletű, szerintem pár hete megvan de mivel ritkán érzem (futva nem fáj, biciklivel járok melóba azon kívül sokat ülök stb) nem foglalkoztam vele.
Ez lehet amolyan stressztörés (repedés), mennyire kell féltenem vajon? Nem szívesen állok le futással, alapból nem fáj csak "civil" gyaloglásnál (lehet cipőfüggő? nem is tudom), semmi nem látszik rajta, ha kitapogatom, nyomogatom elég erősen kell keressem és nyomogassam, hogy érezzek valamit. Gyakorlatilag csak lépésnél érzem, nem vészes, de reflexből sántikálok kicsit miatta, a láb oldalára lépve. Ismerős valakinek?

szerk megint: tudom, orvos, de gondoltam rákérdezek hátha valakinek ismerős.

[ Szerkesztve ]

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.