Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
somnia
üzenetére
Nem közvetlen az Amazon volt az eladó, így csak a belföldi (spanyol) részt tudták visszatéríteni, kb. 3-4 eurót, a fennmaradó összeg az én költségem volt. Amúgy kifizettem a postán feladáskor és üzenetben elküldtem a postaköltség számláját. Azt nem tudom mennyire tudná kezelni a magyar posta az amazonos visszaküldő címkét.
-
BlackSoft
addikt
válasz
somnia
üzenetére
Akkor picit pontosítom, ha nem lenne egyértelmű.
Alkalmas-e az ebay, olyan célra, hogy elsődlegesen személyes átvélre kínáljon valaki rajta valamit? Mert a hirdetni kívánt terméknek a várható vételára ~650 ezer euró, amit nyilván nem fog senki paypalon dobálni, és postán várni a csomagját, hanem több személy részvételével SWIFT fizetési móddal, vagy cash mellett történhet átadás-átvétel.
-
válasz
somnia
üzenetére
A fordítási hibákért nem vállalnak felelősséget, ha amiatt hogy nem angol nyelven van leírva a panaszod és nem úgy sikerül a dolog ahogy szeretnéd az nem reklamációs alap. Az sem mindegy hogy mennyire bonyolult az ügy.
Dispute-nál azért gond, mert ha nem magyar az eladó akkor minek fordítgatna (hiszen a kommunikáció nyelve az angol) és a reklamáció mindig az eladónál indul.
De az eBay-en sem igazán praktikus magyarul kapcsolatba lépni az eladóval, nincs fordítási kötelezettsége ott sem.
De ha valakinek nem megy az angol akkor írjon magyarul - bár én nem tanácsolom - aztán hogy mi sül ki belőle az már az ő problémája. -
válasz
somnia
üzenetére
Ezt pontosan miként érted?
Mert még mindig ez van a PayPal felhasználói megállapodásban (Egyéb jogi feltételek, Vegyes rendelkezések) és nem írták hogy ezen változtatnának.A megállapodás nyelve és fordítása
Kizárólag angol nyelven kommunikálunk Önnel.
A jelen felhasználói megállapodást kizárólag angol nyelven kötjük meg. A jelen felhasználói megállapodás bármilyen fordítása kizárólag az Ön kényelmét szolgálja, és nem céljuk a jelen felhasználói megállapodás feltételeinek a módosítása. Ha ellentmondás merülne fel a jelen felhasználói megállapodás angol nyelvű verziója és az angol nyelvűtől eltérő verziója között, az angol nyelvű verzió tekintendő a mérvadó verziónak. -
válasz
somnia
üzenetére
Oké és ez kicsi? Nekem a két oldal egymás mellett van és így 2076 x 672 pixel az eredeti nagyság, 300 DPI és jpg forma, simán elfogadták. Olvasható is
A villanyszámla amit az áramszolgáltató csinál és pdf-ben töltenél fel azzal gond szokott lenni máshol is, mert valami hibás. Azt hogy küldted? -
-
válasz
somnia
üzenetére
Olvastam a Magyar Posta oldalán és a másik topikban meg már többször beszélgettünk róla. Eredetileg 2021. január 1 lett volna csak elhalasztották júliusra.
Itt a Magyar Posta tájékoztatója is.
De nem csak ez lesz és így, folyamatban a dolog. Az is hogy nem csak ők vámolják ezeket a küldeményeket.
Egy dolgot itt nem említenek, amikor eleve a vásárláskor kifizetjük az áfát akkor természetesen nem fogjuk még egyszer náluk vámoltatni.
Oké megjelent ez a tájékoztatás, de még mindig sok idő van addig. -
válasz
somnia
üzenetére
Még annyi hogy igényelni kell EORI/VPID azonosítót (vámazonosító szám) a cégnek, mert csak azután mehet a vámoslás téma. Ehhez kellenek a céges alap adatok, cégbírósági végzés, amely 30 napnál nem lehet régebbi, belföldi bankszámla meglétét igazoló szerződés, aláírási címpéldány, amennyiben képviseletet lát el a gazdálkodó, úgy szükséges meghatalmazás csatolása is.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
somnia
üzenetére
Szia!
Ezt szívom én is, szerintem a telefonunk nem adja ki a DTMF long jelet, ami kellene, hogy megadja a PIN-t. (Redmi note 8-am van, aminél úgy láttam a fórumokon, hogy hiába van benne a menüben és hiába állítható, a ROM miatt nem adja ki a kódot.)
Próbáld másik telefonnal (butafon előnyben), hátha sikerül.Ami azért érdekes a szituban, hogy egyszer sem sikerült ez a kódos ökörködés, mégis 2 licitemet elfogadta. Szóval "safe marketplace", persze.
-
válasz
somnia
üzenetére
Szerintem vedd fel a kapcsolatot az eladóval, tegyél még egy képet az ország térképről ahol Nagykanizsa és Budapest is látszik ezen nyomkövetési kép mellé és azt is írd meg hogy a DPD nem tévedett, aki átvette az tényleg a saját csomagját kapta meg.
Várod a megoldási javaslatát.
Most nem tudom megnézni konkrétan az átvevőt, mert elfelejtettem a DPD-s jelszavamat és nem tudok belépni, lehet hogy ki is vagyok rúgva. -
válasz
somnia
üzenetére
Hát már egy ideje kísérleteznek ezzel, de nem érdemes használni, ugyan beírtam az összefoglalóba is, 19. pont, de amíg az értéknél nem lehet csak kerekítve beírni a számot és ugyanúgy csatolni kel az okmányokat mint amikor e-mail-ben elküldöd véleményem szerint haszontalan és nem is mindig működik.
-
válasz
somnia
üzenetére
Engem az automata újralistázás szívatott majdnem meg. Küldték ugyan az előzetes értesítést, de kiment a fejemből. A lejárat előtt kértek egy+ képet és amikor módosítottam a hirdetést akkor láttam hogy valami új dolog van a képernyőn és akkor ugrott be hogy azt le kell stoppolni. Majd én eldöntöm hogy megy tovább vagy nem, ha nem kel el a dolog akkor át kell gondolni és lehet hogy változtatni kell, de ezt csak én tudom, az automata nem.
-
válasz
somnia
üzenetére
Advanced listing upgrade fees amit igénybe vettél, valamit jelölve hagytál. Ami standard az ingyen van, ha van rá kedvezmény. A mai nap nekem sincs 0-s hirdetési opcióm, az nem örök élet.
Subtitle(£2.12)
Gallery Plus(£2.65)
Reserve price(£12.69) (300 £ esetén)
Automatically relist szintén pénzes, ha nem üzleti fiók és van ingyenes feladási lehetőség akkor díjtalan.
Angol oldalon még jön rá a más oldalakon láthatósági díj is.
Ezek akkor is levonásra kerülnek ha nincs eladva.
Az áfa az sajnos megy rá. -
válasz
somnia
üzenetére
Rosszul tudod. Akkor is kell fizetni természetesen és ingyenes a a hirdetés feladás x darabig, de vannak a fizetős opciók, a számla résznél meg tudod nézni hogy mi az.
Amikor feladod a hirdetést és nem a gyorsított módon, jelzi ha az adott tételnél díj van felszámítva.
Akkor is készül számla ha a hirdetés megjelenítés árát valami promócióban elengedik és 0 lesz a fizetendő díj. De ez április 15-május 15 közti számlázás lesz. Ha vitatod akkor most kell reklamálni, de nézd meg a tételeket. -
DonDennis
senior tag
-
sanzi89
addikt
-
Zilliax
csendes tag
válasz
somnia
üzenetére
Átnéztem most, szóval akkor kerülhető ki esetleg vàmolás + ÁFA fizetése Európán kívüli országból ,ha megkérem az eladót hogy azt írja a csomagra hogy ajándék , értéke pedig ne legyen több 22€? Mert akkor elvileg nem kérhetnek be semmi igazolást arról hogy mennyiért vettem, hisz nem vettem ,hanem kaptam, és 20€ az értéke ,így gyorsított vámeljàrásba is tartozik. Bár nem értem mert előbb eBay.com on ra nyomtam egy termékre mintha megvasarolnam , és írta jobb oldalt hogy áru értéke ,meg szállítási díj , meg tax.. az úgy nem buli ha már a vásárlás pillanatában kéri a 27%-ot.. akkor meg minek vannak a vámosok ?
-
hevizms
addikt
válasz
somnia
üzenetére
Igen lejárt az estimated delivery
Az ebay honnan tudná milyen postázással küldi az eladó?
Nyilván az eladó adja meg ezeket az adatokat nem?
Az meg hogy az eladót nem érdekli miért választom őt?????Hát az akkor elég szar eladó.
Amúgy semmi gondom nem lenne ezzel az érkezési határidővel sem ha látnám a tracking alatt hogy már úton van,de nem érkezett még meg,de a rendes kerékvágásban halad Franciaország és Magyarország közt
De az hogy Törökorzságban van a saját postájuk szerint is,az valahogy nem kóser.Szerintem. -
válasz
somnia
üzenetére
Ő hiába jelöli bárminek ha vámeljárás alá kerülne neked kell igazolni hogy volt egy eredeti vásárlásod amire már kifizetted a vámot és áfá-t és visszaküldted és ez egy csere. Ha nem tudod igazolni akkor mindenképp lesz fizetnivaló ha esetleg vámeljárás alá vonják.
Akkor is gond van ha úgy van feltüntetve hogy neked küldik vissza amit eladtál, mert ott is az eladást és kiküldést kellene igazolni és akkor tekintenek el az áfá-tól. -
válasz
somnia
üzenetére
Ezért: Certain food and nutritional related items may be prohibited from import into your country (e.g. meat or milk products) whereas others may be subject to quantity restrictions and/or licensure requirements for importation. Please check your local requirements.
Sajnos úgy néz ki hogy az eBay szívat bennünket, vásároltam már teát Kínából, most megint van licitálható ugyanattól és a fenti szöveget írja amikor licitet teszek.
Ez így nagyon vicces lesz, mert nálunk nem tiltja a vám az ilyen beszerzést.
Arról nem is beszélve a fix áras verziót meg ki tudom fizetni, meg is vettem, de így ugye többe került. -
RR-13
őstag
válasz
somnia
üzenetére
Köszi Nektek, de ezt nem írta nekem a PayPal sehol, azt írták, hogy az én költségem a visszaküldés

" Küldje vissza a tétel(eke)t az eladónak az általunk megadott címre. Ha a tranzakció keretében több terméket is vásárolt, csak a megadott tételeket kell visszaküldenie. Juttassa vissza a kereskedőnek az alább felsorolt tételeket az utasításoknak megfelelően. Ha az e-mailben nem talál konkrét tételeket, akkor ahhoz, hogy megkapja a visszatérítést, a vásárláshoz kapcsolódó összes tételt vissza kell küldenie.
A következő határidőig adja meg a szállítmány online követési információját a Vitarendezési központban: 2019. április 11. A visszaküldött áru állapotának egyeznie kell az átvételi állapottal, és a visszaküldéssel kapcsolatban felmerülő összes költség Önt terheli.Miután az eladó megerősítette, hogy megkapta az árut, annak összegét visszatérítjük. A visszatérítés összegének 5 munkanapon belül kell megjelennie PayPal-egyenlegén. Ha hitelkártyával fizetett, a pénz a hitelkártyáján fog megjelenni. Felhívjuk figyelmét, hogy 30 napig is tarthat, amíg a visszatérítés megjelenik kártyája forgalmi kivonatán. "
Én ebből nem azt olvastam, hogy a postaköltséget megkapom valakitől... lehet, hogy az alap postaköltséget igen, de a visszaküldési költség engem terhel, azt írták

-
Vertigo18
addikt
válasz
somnia
üzenetére
Hogy érted ezt? Én lecsapok olcsón egy terméket, meg is nyerem... Aztán kifizetésem után egy nappal az eladó refundol, szerinted akkor 5 csillagot érdemel? Már megbocsáss, de az egyáltalán nem 5 csillagos eladó, akkor kapja meg a max értékelést, ha kifogástalan a termék, ahhoz meg az kell, hogy fel is adja!
Ha NEM adja fel az általam licit útján megnyert terméket, akkor ez bizony negatív!!!
És nem, nem az "ilyenek" miatt nem szállítanak sokan Magyarországra, szerintem valamit félreértettél!
-
dave0825
őstag
válasz
somnia
üzenetére
Persze, hogy rám licitáljatok?!

Vicceltem, küldöm.

God of War Origins Collection PS3És aki most utánam akarna tenni ajánlatot, neki $7.50-t kellene, vagy tehet $6.50-t is?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
somnia
üzenetére
köszi a figyelmeztetést, azonban ezzel teljesen tisztában vagyok. Elég sokat rendeltem már kintről ahhoz, hogy ezt tudjam

Mivel ez a termék nincs hazánkban forgalomban, EU-n belül is csak pár eladója van, azt a kijelentést, hogy "olcsó" a többi, kínai árhoz képest írtam.A kérdés még mindig adott: mekkora a valószínűsége, hogy scam?
-
válasz
somnia
üzenetére
Ehhez azért az kellene, hogy néha napján le is könyveljék a küldemények mozgását. Már 2016-ban költöttek a most is említett rendszer frissítésére 1,5 milliárd forintot, tavaly 5 milliárdból fejlesztették azt a csodát amit ma látunk és még mindig csak az ajánlott küldeményeket könyvelnék a mostani 5,7 milliárdból, amikor már a Bangladeshi posta is a sima küldeményt könyveli az ajánlott mellett.. A kínairól nem is beszélve.
Azért nem értem, nincs egy normális vezető aki minden évben nem ezzel a szuper hírrel jönne? Hova lett a tavalyi pénz? Ellopta valaki? Hol az elmúlt 3 év fejlesztése? Ha még mindig fejlesztjük.
Az is jó lenne ha postás nem döntene úgy, hogy nincs kedve az egyébként a postaládába kézbesítendő könyvet kihozni, hanem csak az értesítőt írja meg és azt hozza ki. Aki feladta az kifizette a házhoz kézbesítést, ne nekem kelljen már bemenni érte mert nem az a dolgom, bár ha ideadják az el nem végzett munkáért a pénzt, akkor egálba leszünk.
-
Bile Demon
őstag
válasz
somnia
üzenetére
Nem tudom kiknek való az eBay. Én 2006 óta 300 vásárlásom vagyok túl. Hidd el, tudom, hogy megy a vásárlás. (kb. csak fizetni kell, néha licitálni is előtte)
Amiben nincs tapasztalatom az az elveszett csomagok utáni visszatérítés igénybe vétele.
3-4 csomag veszett el eddig 12 év alatt. Eddig annyiban hagytam. Mert biztos vagyok benne, hogy nem az eladó sara, az feladta, elveszett. Miért akarnék kitolni vele. stb.Aztán idén valahogy megváltozott a szemléletem erről a kérdésről.
-
Dorien
veterán
válasz
somnia
üzenetére
Pontosan. Ezért érdemes Kínából ilyen filléres bizbaszokat free shipping-gel rendelni, míg pl. USÁ-ból csak olyan nagyobb értékű dolgokat, amik a + shipping cost + ÁFA + vám kombóval is jóval olcsóbbak, mint itthon. De mivel a GSP-nél ezeket az összegeket előre látod a kosárba rakásnál, nem érhet meglepetés.
Nekem 2x volt ilyen rendelésem USÁ-ból, elég gyorsan (3-5 napon belül) végeztek a vizsgálattal Kentuckyban, nincs ez a hetekig a vámon rostokolós sztori. Mindkét cucc 14 napon belül megérkezett hozzám.
-
válasz
somnia
üzenetére
1. Az eladónak lehet hogy fogadni kellene a pénzt. Küldd el a tranzakció azonosítóját ennek a vásárlásnak, keresse meg.
2. Az akkori pénzforrásodról (a csatolt kártya) valamiért nem ment el a pénz, azt is meg kellene nézni és kizárni ezt a hibát
3. Lehet hogy nem jó a PayPal fiók e-mail cím amit kaptál.
4. Korlátozva van a PayPal fiókja, mert nem igazolta le magát vagy tartozása van így nem fér hozzá a pénzhez.Azért nem tiszta a dolog, mert ha nem fizeted ki 48 órán belül akkor jön az automata felszólító, ha ilyet nem kaptál akkor nem a te hibádból "nincs" kifizetve. És nem tűnt fel neki egy ilyen hosszú vételár hiány?
Egyébként a PayPaltól is megkérdezheted hogy ők mit tudnak, mi a helyzet, csak a tranzakció azonosítót kell megadni az üzenőfalon a vásárlás témánál.
-
Spet
addikt
válasz
somnia
üzenetére
Latom kotozkodo, pokroc kedvedben vagy.
Es? Az az elado felelossege, hogy igazat jelol be vagy sem.
A kerdes meg az volt eleve, hogy vamot/afat kell-e neki fizetnie. Ha megis hazudik az elado es mashonnan jon a termek es kap ertesites, hogy megfogtak a termeket, akkor nem kell atvennie jelentheti az eladot, vagy atveszi, ker karteritest es jelenti az eladot.
-
Spet
addikt
válasz
somnia
üzenetére
A termék adadtlapján Item location: Shenzhen, China a shipping "bekezdésnél"
-
válasz
somnia
üzenetére
A leírásnak megfelelt, idézve a leírás: Technisch einwandfrei.
Mondjuk az nem derült ki, hogy kávét lehet-e főzni vele. Ha igen, akkor a technológia jó.
az hogy a kazán szivárog az csak szétszerelés után látható, de erre ha lenne is garancia (mert használt és nem vállalt rá) azt a szétszereléssel már el is veszítjük. -
Steve(AMD)
tag
válasz
somnia
üzenetére
Elnézést kérek, ha nem voltam elég egyértelmű! Két teljesen különböző aukcióról beszélek. Ezért is szedtem külön pontokba őket...
1. Teljesen jó szándékkal kérdeztem az eladót a személyes átvételről. ~24e Ft-os tételről beszélünk és abban a városban van, ahol lakom.
Nem értem miért mondod, h. kierőszakolok bármit is??? Itt pedig a kérdésem ez volt: "Van erre valami megoldás, h hivatalosan átvehessem személyesen?"Szóval nem "anyagilag is csőbe akarod húzni", hanem megspórolni az utat a Postára, (de csak másnap, mert a postás csak este adja le), mert engem nem talál itthon, dolgozom. Akkor már inkább elhozom az eladótól személyesen, amikor neki megfelel!?
2. Ez egy másik aukció, (jóval drágább tétel). Amire megtettem a max. licitemet, mondván - úgyis magasan rám fognak licitálni - de nem ez történt, megnyertem. (kb. £200-al a bolti ár alatt) De a lényeget már leírtam...
"a helyébe én is törölnélek a listából, sőt még tiltólistára is tennélek...Isten óvjon mindenkit az ilyen vevőktől!..."
Milyen listáról törölnél engem, etc? A nyertes licitet távolította el, és gyorsan törölte az aukciót. Mert szerintem magasabb licitre számított... De akkor miért nem adott meg minimál árat, h ez ne fordulhasson elő??
Vagy, ha nincs termék miért licitálunk? Biztos nem akkor vette észre, mikor kapta az üzenetet a nyertes bid-ről... Költői kérdés: Nem kellene eltávolítani a terméket, még az aukció lezárulta előtt? -
válasz
somnia
üzenetére
Ez úgy van hogy aki írta egy hülye. Gondja van az értő olvasással. Céges importról van szó és ki és be vámokról az idézett jogszabályban
Mivel nem fizetünk magánszemélyként vámot, így azon is nincs ez a 10 €-os áfa móka.
Az Áfa törvény alapján fizetjük a magánszemély vásárlásos importjának a áfá-ját, nem a Vámkódex alapján.Annak is gondja van az értő olvasással aki a másik eBay topikba nyomja témát. Amelyik a példákat hozza az nem tudja felmutatni azt a határozatot amiben ezt a kedvezményt a NAV lekönyveli, mert bizony ők ezt a részét sem értik: Az így meg nem fizetett összeget vámigazgatási eljárás lezárásával egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámhatóság. Határozat nélkül nincs lezárás, mert valami alapján azért el kell számolni.
Azt hiszik, hogy amikor "átcsúszik" a dolog akkor ez történik. -
depence
tag
válasz
somnia
üzenetére
Kijavítom magam, elnézést. Felületesen olvastam.
Az illető meg akarta kerülni az import charges díjat és ő maga akarta intézni a további díjakat.Egy részlet ebből:
Nos, 2013 november 3-án eldöntöttem, hogy veszek egy notebookot eBay-ről USA-beli eladótól.
A fizetésnél viszont újdonságként szerepelt egy "Import charges" nevű plusz tétel. Az oldalon kiderül, hogy ez egy új szolgáltatás, ami a szállításhoz kapcsolódó plusz feladatokat fedezi, így például a vámot is. Hiába próbáltam a neten keresni olyat, aki már Magyarországról használta volna, semmit se találtam. Viszont külföldi fórumokon olvastam több negatív véleményt. A vám ugye úgy néz ki, hogy 27% ÁFÁt kell fizetni elektronikai eszközökre (általános esetben X% vám + 27% ÁFA amit fizetni kell). Kiszámoltam, hogy hány dollár lenne ez és több jött ki, mint amit az "Import charges" rész feltüntetett. Mint kiderült ezt a szolgáltatás az ún. Global Shipping Program és nem az eBay, hanem egy Pitney Bowers inc. nevű cég végzi. Ezek tudatában úgy döntöttem nem fogok semmi esetre sem ezeknek fizetni nehogy kétszer kelljen vámot fizetni, ha elrontanak valamit. Plusz semmi elérhetőség nincs hozzájuk, ami tovább csökkenti a bizalmat. Írtam az eBay-nek, hogy kapok-e számlát erről, a vámfizetésről. Kb. egy hét után ez a válasz jött:
.
.
GSP levele amit most nem másoltam be
.
.Ez alapján nagyon úgy tűnt, hogy fingjuk sincs hogy működik a saját rendszerük, de mindenképp bonyolítja a dolgokat mintsem egyszerűsíti (ahogy reklámozzák ezt), ezért inkább megkértem az eladót fel tudja-e adni a hirdetést úgy, hogy én intézzem a vámot, vagyis a jó öreg USPS-sel. Ezt elintézte és utána már a weboldalon csak a termék ára és a szállítási költség maradt. Ekkor rendeltem meg.
Annak viszont nem örültem, hogy a legolcsóbb szállítás is 118 USD volt (USPS Priority Mail Express International).
A tracking kóddal szépen látszott hol tart a csomag. November 4-én adták fel és 8-án már Magyarországon is volt...és ez után jött a levél a Magyar Postától...
de a itt a [link] -
-
-
válasz
somnia
üzenetére
Mármint nekem?
Figyelj, én rákérdeztem licit előtt, hogy postázná-e és ha igen mennyiért. Azt írta oké, 17 font. Ezután licitáltam.
Ez nálam feltételezi azt, hogy utána nézett, ráadásul rendeltem már vga-kat Angliából, egyszer kettő darabot egyszerre és 6 font szállítási költséggel érkezett.
Épp most vettem másik két vga-t szintén UK-ból, itt is 17 fontot mondott az eladó, ugyanígy rákérdezéssel, hogy szállítható-e magyarországra. Ergó, feltételezem, hogy utánanézett. Vagy talán nem kéne elhinnem...
Vagy én lennék a problémás vevő?
-
válasz
somnia
üzenetére
Az üzenetem:
"Are you kidding me?
I asked, you answered. You said 17 pounds, another seller said too. (I bought 2vga)
I bidded, I won. If you would have said that delivery is only UK, I accept...Please try check this: https://www.parcelmonkey.co.uk"
Az üzenete:
"Hi , I don't know why you can buy from Hungary because I have set up only for UK. I check price for delivery and is 110 £ the cheaper one . I can cancel order and refund money or If you find cheaper and pay for that i can send."
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elolvastad egyáltalán a kérdést?

V/