Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54352) blakey válasza #80977664 (#54349) üzenetére


blakey
titán

Mindketten synolgy nast használtok éppen, de bizonygatjátok hogy a qnap a tuti... én legalább nem hazudtolom meg magamat ha igazam van ha nem! - nem gazán látom ennek az észrevételnek a lényegét, nem azért használok Synot, mert a QNAP-tól meg akartam szabadulni, fordítva is lehetett volna, mert 4 évnél tovább nem használnám és a mostani is kb. annyira van tervezve, legalábbis nálam és simán benne van, hogy a következő QNAP lesz. Nem értem, hogy miért látod ennyire sötéten a dolgot, mert nagyon nem egyértelmű hogy ha NAS akkor csakis Syno ilyet csak a fanok írnak. Egyébként meg pont az a jó ebben, hogy legalább mindkét oldalt ismerem és elismerem a másik oldalt, tényleg nem szarabbak az eszközeik és a rendszerük sem.
Ez nem andoid vs ios vita.... - ez nem is vita, hanem információ miszerint a QNAP is ua. a szinten van mint a Syno.
Valakinek megér pár ezret a márkanév és a vélt/valós előnyök, valakinek nem. Ennyi. - A QNAP is "nagy" márkanév a NAS piacon, furcsa számomra, hogy ez neked valahogy kimaradt.
Amúgy ha érdekel akkor itt egy QTS online demó, lehet nézegetni, senki elől nincs elrejtve.

(#54350) Sanya
a qnap egy médiaplayer hdmi-vel, egy vagy több merevlemezzel. - nem, az is egy NAS ami HDMI-vel rendelkezik és képes médialejátszásra, egyáltalán nem médialejátszó. De vannak akik arra használják és állításuk szerint a Kodi tökéletesen működik.

Online support? Vagy még mindig be kell csomagolni a qnap-et és elpostázni Kínába, ha valami nem megy? - van, úgy működik ahogy a Synonál.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.