Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:25:05

LOGOUT.hu

Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54240) xpert válasza gyugyo79 (#54239) üzenetére


xpert
csendes tag

"A jó és jól beállított VPN legbiztonságosabb az után," Én értem amit irsz, de én is írhatnám, hogy "A jó és jól beállított webdav legbiztonságosabb. Szóval miért? Vagy most akkor én is írjam azt, hogy nem akarok abba a hibába esni, hogy forumon egy nemhozzáértőtöl elfogadok tanácsot magyarázat nélkül.

hogy nincs WAN oldalon elérés ... -> Ez igaz, értem a logikát!

"A PPTP max a VPN -ek közt a legrosszabb DE az remélem megvan hogy a semminél a kevés is több.
A semmi = SMB, vagy WebDav ssl nélkül"
Így van, de pont ott van a képeken is h https-t használ. Az első képet a netről töltöttem le, az en synomon nem így van! Ezért karikáztam be, hogy nálam https van! Tehát a szar pptp-nél jobb a https webdav? igaz?

"A WebDav csak egyszerűben beállítható és használható egy szintig de messze nem olyan biztonságos mint ahogyan a Synology NAS -on pld. egy openVPN már beállítható."
Miért?
"Viszont amit linkeltél sem írtak olyat, hogy a smb -t használj akkor VPN nélkül és helyett meg WebDav -ot mert azok amúgy jobbak. Ezeket te költötted hozzá magadba. ... "
Mert nem írták az ellenkezőjét sem. Én azt olvastam a neten, hogy a vpn(legalabbis a pptp az tuti fos) nem biztonságos a webdavról nem olvastam, hogy nem biztonságos!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.