Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66581) Disque válasza apszi (#66564) üzenetére


Disque
aktív tag

Én vettem a hálószobába egy LG LA660-at kizárólag tv nézésre, a nappaliban meg egy ES6900 van a samutól.
Hát mit ne mondjak kellemes csalódás volt az LG. Az ami bosszantó a samun teljesen jó al LG nél.
A csatorna sorrend beállítása egy álom volt, a magic remote távirányítóval a smart tartalom élvezhető, a youtube app-ot is kezeli, a samun csak távirányítóval megy. A gyereknek tudtam rá letölteni normális játékokat, még én is játszottam velük :), a samsung játékai a fasorban sincsenek hozzá képest. A dlna-ról lejátszott filmet is tudja folytatni, bár nemigen fogok azon filmezni, de kipróbáltam. Ha zenét hallgatok, le lehet kapcsolni a kijelzőt, és szól tovább a zene, nem mintha zenét akarnák rajta hallgatni, DE a hangja is sokkal szebb mint a samué, a hangszórók lefelé állnak, ott vastagabb is a tv, gondolom, nagyobb hangsugárzók férnek el úgy.
Szóval ha csak a TV meg a smart a cél akkor sokkal jobb a samunál. A tv adások is szebbnek tűnnek, a kép élethűbb szerintem.
A nagy hátránya, hogy a fekete az rosszabb mint a samun, bár lehet csak azért mert a samu trükközik a dinamikus kontrasztal, ha kikapcsolod akkor is visszaveszi a fényerőt, ez főleg akkor látszik ha a stáblista megy és a tv csatorna logója fehér, akkor a logó hol halványabb, hol erősebb. Ezt az LG nél nem tapasztaltam, kikapcsolt dinamikus kontrasztnál.
Ha az LG tv-ben a samu panelt tennék, még azt is mondanám, hogy ez már tv :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.