Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#127732) E.Kaufmann válasza woodworm (#127723) üzenetére


E.Kaufmann
addikt

Tudom, hogy a gyakorlati és elméleti sebesség nem stimmel, de egy 300-as körömpiszok csak többet tud(hat) mint egy 150-es.
De mivel ekkora méretű kütyükkel nincs tapasztalatom és tudom, hogy mikrohullám ide vagy oda, illene legalább valami negyedhullámhossz méretű, 3 cm-es antennának lenni benne, de ilyen méretbe még girbegurba nyák szigettel is művészet megoldani, ezért kérdeztem, hátha valakinek van jó tapasztalata olyan kütyüvel, ami picit gyorsabb mint a 150-es körömpiszok.

beni:

Tudom, hogy cserélhető, de egyrészt szét kellene kapni, és mivel barinő gépe és felkoncol, ha nem sikerül újra összerakni, inkább fizettem egy kis pluszt egy külső kütyüért, internethez tökéletesen be is vált. (nem nincs külön leszedhető lapja a kártyának, bontani kell az egészet)

Valamint, valószínűleg nem a kártya a hibás, hanem a malacfarok/pigtail kábel sérült, ugyanis van jel csak rohadt gyenge és erősen függ képernyő állásától, amit nem hiszem, hogy olyan távolságban (2 méter) az antenna pozíciója befolyásol a lid-ben.

Na szóval, rendelt már valaki jól működő legalább elméleti 300mbit-et tudó n-es vagy ac-s 2,4 GHz-s bolhap*csnyi usb-es wifi-t, és honnan?

[ Szerkesztve ]

Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.