Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126047) Degeczi válasza betyarr (#126038) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Nekem is ma jött a 10-én rendelt S20, szintén átalakítóval: amikor először az esett ki a csomagból, meg is ijedtem, h vmi kínai verziót küldtek volna, amihez kell - de szerencsére persze EU-s a Sonoff.

Most műszer nélkül a munkahelyen úgy nézem, van benne a földelésnél is fém, valszeg be van kötve - de az összes ilyen kínai/USA tápdugó kerülendő, ha csak mód van rá! Életveszélyesek, mert nem süllyesztett az aljzat, így kihúzás közben megérinthetőek a végig fém villák... :(((

Ha be van építve a dugó a készülékbe (mint a Xiaomi Gateway vagy egy fali adapter esetén) akkor nincs mit tenni, de egyébként a biztonságos megoldás a dugó (vagy a kábel, ha olyan) cseréje: pár száz Ft-ért kapsz bármelyik villamossági boltban EU-s lengő dugót, akár földelt, akár földeletlen változatban.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.