Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Elkavartam valahova a vékony "órás" csavarhúzó készletem. Tudtok ajánlani valami jót?
Köszönöm -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
spileraaa #126996 üzenetére
Ház szám: house number
-
spileraaa
senior tag
lehet kinabol rendelni házszám táblát?
pl 325 és akár valami egyedit ami ajándéknak is megfelelő
voltam vendégségbe ott láttam elég jó pofást elég nagy számok és éjszaka világit gondolom nappal nap elemel töltődik
-
joergie
őstag
válasz
DJ. Ru$y #126666 üzenetére
Köszönöm a választ, hangnem nem stimmel, de sebaj. És válasz se volt(Bár elismerem, hogy annak szántad). Nem a paypal elévülésre vagyok kíváncsi, hanem hogy hogyan lehet dispute-ot nyitni joybuy-on, és hogy mennyi időnek(munkanap?) kell eltelnie, hogy ezt megtehessem.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Xiaomi fehér tollba tud valaki betétet itthonról? Kék érdekelne.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Erre tudtok kupont esetleg?Vagy helyet ahol joval olcsobban beszerezhető?
[link] -
BullZeye
veterán
Kamera tartót nem tudtok valami jót? Ez a teljesen hagyományos csavaros kellene, ami pl a fényképezőgépek aljába bele megy.
Ez a polipos 3 karos golyós pl tökéletesen jó lenne, de sajnos olyan kellene, amit bútorlapra tudok rögzíteni.
A cél: Babaágy figyelése Xiaomi Dafang kamerával, a polipos pedig nem fér el sajna. Láttatok már ilyesmit ami tényleg jó is?
-
HoTaZo
addikt
Témát, a cucc pontos meghatározásáig átviszem az Off topikba.
-
HoTaZo
addikt
Srácok!
Olyan kütyüre lenne szükségem, ami lehetővé teszi, hogy két, már idős ember külön hangerőn hallgathassa a tv-t.
Tehát, ha az egyik pihen, akkor a tv néma, de a másik fejhallgatón hallgathassa. De, ha mindketten nézik, akkor a másik szintén a fejhallgatón, ami állítható hangerejű kell, hogy legyen nagyobb hangerőn halhassa.
A hangsúly itt az idős embereken van. Tehát semmi, minden alkalomkor ki-be dugdosás, bt vagy wi-fi szinkronizálás nem játszik. Csak a második személynek kelljen bekapcsolnia, ha lehet távirányítóval, az eszközt. -
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #126909 üzenetére
Valószínűleg a reset azt jelenti, hogy akkor a mechanikus védelem is aktív a Xiaomi hosszabbító bekapcsolt állapotában. Mert mintha kikapcsolva könnyebb lenne ki-behúzni a dugaszokat. Mindenesetre a kínai laptophoz tartozó EU átalakítót sikeresen elgyilkoltam vele, mert benyomódott az egyik villája, úgyhogy holnap nézhetek átalakítót aranyárban a közeli műszaki multinál.
A fene gondolta volna, hogy használati utasítás kell egy hosszabbítóhoz.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #126977 üzenetére
Igaz, darabját, de annál rögtön láttam a minőséget, nem mint a hasonló 4/$2 és a 3 felvétel után dobtam ki őket a szemétbe.
-
zsiz
őstag
Szivargyújtó köré vajon lehet kapni külön azt a színes műanyagot? [link]
-
HoTaZo
addikt
válasz
Mr.Csizmás #126972 üzenetére
Én a helyi kínainál találtam 150Ft-os ilyen titok(?) zoknit.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #126963 üzenetére
5 db női zokni 1,10$ one size ez is. [link]
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
A Seago Sg-507-re nincs valakinek kuponja?
Megkívántam, de emlékszem régebben kupon nélkül is 12USD körül volt az ára. -
EXIEZ
aktív tag
E-book olvasóra van valami jó ár? Gondolom 40-45$ határ alatt nincs, szóval EU raktáras vagy áfa visszafizetős deal van most?
-
Mr.Csizmás
titán
-
Zola007
veterán
válasz
Mr.Csizmás #126963 üzenetére
méretét se ártana tudni
-
Mr.Csizmás
titán
5 db zokni 4,86$
CARTELO Men's Breathable Cotton Socks 6pcs
Packaging
Shipping Weight : 0.32
Net Weight : 0.3
Package Size : 18.5cm x 14.5cm x 5.5cm
What's in the box : 5anyagot passz, az nem jelent semmit, hogy gyapotnövény fotója van rajta
-
Zola007
veterán
válasz
szabi__memo #126961 üzenetére
nem kell szaladni a kötélért, Decathlonban bármikor kapsz 990 Ft-ért ugyanekkora tatyót, minőségre is van sájomi szint [link]
-
Flexy90
senior tag
válasz
MittuDomain_ #126958 üzenetére
Nem tudom biztosan, de szerintem egy $30-os vásárlás után küldték. Egyszer csak jött egy levél.
-
anadroid
senior tag
Április közepén keresett valaki gimbalt. Most email only árral csak 119,99$ a Gearbesten a
Zhiyun Smooth 4 Handheld Gimbal PhoneGo Mode - BLACK
A linket ne csonkítsátok meg, mert akkor drága lesz! A fehérre nem jó. Ez az ár még 3 és fél napig érvényes.
Priority line szállítás van hozzá.
-
Ghard
őstag
Gondoltam veszek ajándékba USB-s öngyújtót. Későn jutott eszembe, így ali ebay nem játszott. Körülnéztem a városban, mondom rosszabb esetben ha dupla áron is de megveszem. Végigjártam egy csomó ajándékboltot, nemzeti dohányboltot, de csak 1 helyen találtam ilyet. 13 ezer forintért
. És a postán csodálkoznak, hogy mi ez a sok kínai csomag....
-
EXIEZ
aktív tag
válasz
spileraaa #126950 üzenetére
Coin-s részben ( telefonos app ) naponta jár pont. Az a 4$-os kupon talán 20$-4$ új felhasználóknak. Mindenre jó, 20$ felett kell vásárolni érte.
(#126949) maestro87 Ha ez Rosegal, akkor nem kell aggódni. 2 nap alatt elvileg "megoldódott" a problémám, bár a gearbest support szerintem sz*rabb
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Motoros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest