Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    válasz szabi__memo #111068 üzenetére

    Mutasd a hivatalos forrást a keleti csomagok és Erzsébet utalvány összefüggésére! PÜ-ben ha kérhetem. Meg gondolom nem olvastad a törölt hozzászólásokat, böfögéseket. Nagyon nem ide való volt jó pár, sem témájában, sem hangvételében. Ha meg gondod van a moderációval, azt az arra hivatott helyen és felületen vitasd.

    A kézbesítőkről meg kb leszállhat mindenki. Majd ha letekertétek a műszakot negyven kiló szórólappal, elsőbbségi és ajánlott küldeményekkel, meg a napilapokkal (azaz mindazzal, amit adott napon ki kell hordani) gazdagon megragadt kerékpárt, lehet nem menne a rinya a pár grammos ipari hulladék vackok kézbesítésének elmaradása miatt. Egy postára tett sétába még nem döglött bele senki ;) Nem vagyok kézbesítő, de aki óhajtja azt privátban szívesen tájékoztatom mit és mennyit kell gürizni a kézbesítőnek, hogy ellássa feladatát. Gyakran nem is fér bele a napba.

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák