Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
A jövőre érkező új Battlefield játék, már csak nextgen-re készül.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #4095 üzenetére
Csak a generációt nem mondták...(és kétlem, hogy a sony és az ms előtt a ubi közzétehetne nextgen screenshotokat).
-
MODERÁTOR
válasz gyuromoj #4102 üzenetére
Ők tudják, de valamiért most kétlem, hogy majd pont az új Battlefield fogja megdobni a PS5 eladásokat. Szerintem ez egy ilyen játéknál még nagyon korai lépés. Mármint tény, hogy technikailag így sokkal jobb lesz, csak általában nem szokták eltolni maguktól a pénzt. Márpedig százmilliós tábort hagynak majd figyelmen kívül a töredékéért.
-
gyuromoj
veterán
Innen van az infó:
A következő Battlefield játékot már ne várjátok a jelenlegi konzolokraPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
NyMRooD
őstag
Rohadt sok ideje akarom behozni a lemaradást, erre itt futok spoilerbe, köszi . Nem lehetne ilyenkor a spoiler taget használni?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
MODERÁTOR
Nem ezt vonom kétségbe, mert nyilvánvalóan így van. Csak a mostani helyzetben, meg a Battlefield V-ből kiindulva, sokkal kisebb lesz a potenciális vásárlóbázis. Valószínűleg egy darabig hiány is lesz az újgenerációs konzolokból, de bőven nem lesz annyi felhasználónál mint PS4.
Persze én örülök neki, mert így tudnak fejlődni a játékok, csak kicsit furcsállom. Szerintem a kisebb stúdiók még egy darabig figyelembe fogják venni a jelen generációt is. -
Def26
félisten
"Battlefield V-ből kiindulva, sokkal kisebb lesz a potenciális vásárlóbázis. "
BFV szerintem nem igazi BF játék. A szar eladások a robotkezű szupernő, négerek WWII -ben, stb miatt kialakult tömeges lázadás miatt lett. Erre még rápakolt az élhetetlen játékmenet multiplayer módokban és az átláthatatlan menürendszer.
Reméljük a következő játékkal vissza,ennek a bf3/4 idejére és elfelejtek ezt az új vonalat egy ekkora klasszikus címnél.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
_drk
addikt
válasz hombre[EU] #4098 üzenetére
Ha az odessey grafikát megkapjuk északi környezetben, nekem már jó.
Szerintem teljesen jól működik a játék ps4en. Persze rohadt sokat tölt, még ha ugyan arra a pontra is töltünk vissza, de azt majd ps5 ssd megoldja.
Viszont rohadt jól néz ki! Nem akadozik, nem veszek észre nagy droppokat, framerate is stabil.Arra leszek kíváncsi hogy promózzák majd a különbséget.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz gyuromoj #4115 üzenetére
Igen olvastam/láttam. De ez csak a GS, továbbra sem látok sehol arról infót a DICE-tól vagy az EA-től hogy csak nextgenre jön az új BF. Lesznek olyan feature-ök amikhez kell új gép az biztosan, de több millió lehetséges kurrens gen felhasználót kizárt, hogy offolnának.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
Az biztos, hogy már dolgoznak rajta. Mert BF2 és BFV utolsó DLC-i kész vannak, már csak ki kell adni őket.
Én örülnék neki, ha már csak nextgen-re lenne a komolyabb címek fejlesztése. Legalább váltásra sarkallna sokakat szerintem.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #4094 üzenetére
De ügye feltűnt, hogy attól, hogy ninja skinben játszottál a játék maradt az, ami?
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
KRoy19
őstag
válasz Carlos Padre #4121 üzenetére
Bocs srácok, eszembe sem jutott, hogy ez még valakinek spoiler lehet.
Ne haragudjatok.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Carlos Padre #4120 üzenetére
Ha ninja skin van rajta,ninja skillek,ninja item,ninja weap. akkor elég nindzsás a game
Ja, az igazi ninja game-> csendben bejutsz, ellopod a lootot, aztán vissza a quest-giverhez mert a ninja fōleg kémkedett,nem harcolt/gyilkoltSzóval miért gondolod,hogy egy új AC errōl szólna?
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Def26
félisten
válasz Carlos Padre #4122 üzenetére
miért ne lettek volna? Azt írtam, hogy ezen ment a lázadás.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
NyMRooD
őstag
np, ez azért elég erősen várható volt, főleg, hogy az igazi nagy sikereket a fia érték el ha jól tudom.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Carlos Padre
veterán
-
VTom
veterán
válasz hombre[EU] #4095 üzenetére
Megjött a Witcher 3 hangulatú AC?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
-
Wesder
félisten
Màr PS3-nàl is megvolt ez az opció, mégis meg kellett venned a PS4-re a jàtékokat. Legalàbb a Sony az ex címeket odaadhatta volna annak, aki màr PS3-ra megvette mondjuk a TLoU-t vagy GoW 3-at.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MODERÁTOR
Ez így van, kedves gesztus lett volna, de azért a kettő nem teljesen ugyanaz a szitu. Mivel a PS3-ra megvett játékok döntő többségénél a teljes áron való újra megvásárlás az egyetlen lehetőség, és az is csak akkor ha elérhetővé tették az adott címet. Most viszont nehéz nem figyelembe venni azt, hogy külön ráfizetés nélkül fognak futni a PS4-es játékok is, ráadásul jobb teljesítménnyel. Ergo ha a régebbi játékok teljes áron való újra eladása lenne a cél, akkor már eleve nem tervezték volna bele a visszafele kompatibilitást.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha volt már, bocsi. [link]
Érdekes.Lesz minden játékhoz korlátozott hozzáférés?
Vagy hogyan gondolják ezt?[ Szerkesztve ]
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz #42308056 #4141 üzenetére
Mivel instantly akkor csak stream lehet...de errōl már a PS4 elején volt szó csak nem lett belōle semmi.
Igazából csak akkor mūködne,ha minden játékhoz külön demot készítenének a stúdiók (spoiler: nem fognak),mert a játék elsō félórájából semmi sem derül ki (tutorial), pl. Kojimatól csak cutscene-t kapsz alap infók nélkül (controls,skills stb) pedig nem dobhatnak bele az akcióba,mert több a kár,mint a haszonLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz kicsako #4143 üzenetére
Mit kellene tanulniuk? Függetlenül attól hogy a PS3->PS4 BC megoldhatatlan volt, az sem lenne probléma ha a PS5 nem lenne visszakopatibilis. Ha majd a mostani exek PS5 vàltozatait is meg kell majd venni abból sem lesz semmi gond.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #4144 üzenetére
Az első két órát lehetne ingyen nyomni. Vagy valami ilyesmi. Ingyen játék 5 percenként Notino hirdetéssel megszakítva.
-
Carlos Padre
veterán
Többször említettem, hogy a ps now nagyszerű alap lenne, hogy a store-ban minden játékot ki tudj próbálni mielőtt megvennéd és nem kell demókkal foglalkozni. Úgy néz ki lehet igazam lesz. [link]
-
EczkE
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #4147 üzenetére
Mótvá.
-
MODERÁTOR
válasz kicsako #4143 üzenetére
Mert, mire lehet számítani egy natív porttól? Kicsit feltuningolják a grafikát, meg esetleg az atomstabil 30 fps-t 60-ra lock-olják. Emiatt nem éri meg egy már végigjátszott és bármikor újra végigjátszható játékért még egyszer kifizetni a teljes árát. Legalábbis én így gondolom, de szerintem a Sony is valami barátibb megoldással készül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest