Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95001) nanamii_o válasza Kendek (#94996) üzenetére


nanamii_o
tag

Köszönöm szépen! :R

(#95002) ratgab válasza Mike (#94958) üzenetére


ratgab
tag

Nekem ilyen van az egyik dualsensen. Jól néz ki a fehér kontrolleren, jó a fogása. Egy szilikon "ruha" a kontrollernek. Se több, se kevesebb.

(#95003) Atomgeszi válasza Peace (#94982) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Én is ettől függetlenül nekiugrok akár egy Tomb Raidernek, vagy bárminek, és szerintem 95%-át meg is értem, amit írnak.. de attól függetlenül nagyon nagyon lehetne örülne, ha nem csak a lemezes játék borító hátulján lenne 2 mondat magyarul.

(#95004) Mike válasza VoltanIgor (#94994) üzenetére


Mike
veterán

én meg szándékosan magyarul veszem meg, én ennyit tudok tenni azért, hogy magyarra fordítsanak játékokat. és volt már rá példa, hogy megvettem olyat is, ami annyira nem érdekelt, pont a fenti megfontolásból. elvagyok az angollal, de mégis a magyar az anyanyelvem, és ez a hazám, szóval ha anyagilag megtehetem, támogatom a magyarításokat

(#95005) Mike válasza ratgab (#95002) üzenetére


Mike
veterán

ha izzad a kezed mennyire tapad? pl a Last Guradiant egy darab ronggyal játszottam végig, annyira izzadt a kezem :D

(#95006) Atomgeszi válasza fogtunder (#94990) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Nyilván kell idegen nyelv tudás, szó sem róla, de azért még mindig nem angol Magyarország hivatalos nyelve, és emiatt senkit nem is lehet kényszeríteni sem megmagyarázni, sem rávenni, sem erőltetni, hogy márpedig ülj le szótárral a kezedbe és akkor is tanuld és tanuld. Így elveszik rengeteg de rengeteg ember kedve és figyelme is az adott játéktól, mert úgyse érti meg.

Nem egy ismerősöm van, aki szimplán azért nem vesz meg játékokat, mert " Nem tudok angolul, nekem olyan játékot mondj, amihez nem kell nyelv" És ők vannak többségben. És, ha lenne minden játékban magyar nyelv, akkor ezeket az embereket is meg lehetne venni.

Persze, mindenkinek lehet mondani, hogy erőltesd meg magad, de, akinek mondjuk kis ideje van leülni játszani az pont nem azzal akarja eltölteni az idejének 90%-át, hogy fordítgat, meg ül, mint hülyegyerek a lovon, hogy most nem is érti mit akar a szöveg..

Ugyanúgy, ahogy azokat sem lehet megerőszakolni, akik nem akarnak/ nem tudnak kontrollerrel fps-t játszani.

Mióta konzolos világot élünk, azóta mindenki próbálja rávenni ezeket az embereket, hogy de ülj le meg tudod tanulni, majd kicsit bénább leszel. Igen ezzel megy el a szórakozás faktor bosszankodásba.

Senkit nem kell megtéríteni, vagy lenézni, mert nem akar angolul szenvedni, mert a hétköznapokban, amennyit kell tudni az angolhoz, az bőven elég neki.. de azért némely játék igen komoly tudást igényel, hogy azt élvezhető szinten lehessen tolni.

Én mai napig világi bénának érzem magam kontrollerrel fps játékokban, és semennyire sem érdekel, hogy másnak milyen könnyen megy az átállás, meg unokaöcséimnek, akik kontrollerrel a kezükben születtek és olyan killeket visznek be, hogy aztakurva.
Akinek nincs ehhez affinitása, tudása, érzéke, nem érdekli, hogy másnak hogy megy.
Nyilván ez mind egyéni probléma, és mindenkinek saját egyéni preferenciája, hogy mit sajátít el, hogy a szórakozási idején ne csorbuljon a szórakozás.

És szerintem emiatt nem kell lenézni senkit, mert nem tud angolul vagy türelme sincs megtanulni.

Magyarok vagyunk, magyarul fizetünk a játékért, ugyanannyit, mint más. Szerintem teljesen jogos érv, hogy igenis jól esne magyarul olvasni a játékokat, és legalább nem éreznénk magunkat ebben is utolsó szarnak, hogy még ennyire se szarják le ezt a közösséget.
Gyönyörű a magyar nyelv, mindenki élvezhesse úgy, olyan nyelven a játékot, ahogy neki tetszik. :R Persze ez csak egy álom, de, ha legalább beszélünk róla is fent van az érdeklődés tartva, hogy igenis lenne igény magyar nyelvre.

(#95007) Mike válasza Atomgeszi (#95006) üzenetére


Mike
veterán

inkbb örülnének hogy játszva tanulhatnak
persze az eleje rögös, de aztán egyre kevesebbet kell szótárazni (később értelmező szótárazni)
na igen, de jó lenne ha a magyarra fordítás nem kerülne többe, mint amennyit a játék termel a magyar piacon, azért jótékonykodást ne várj egy kiadótól sem.

(#95008) MixY


MixY
tag

Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a Remote Play app-ot telefonon, viszont egy Samsung Galaxy S9+-om van, ami ugye Android 10-es, így a DualSense kontrollert nem is tudom használni egyáltalán? Illetve olvastam olyat, hogy csak a társításhoz elég ha egy wifin van a PS és a telefon, utána tudom használni pl. melóban mobilnettel, ez működik?

(#95009) voorhees


voorhees
csendes tag

Itt egy remek cikk arról, hogy is néz ki kb. egy játék lokalizálása: [link] Nem egyszerű feladat, idő és persze leginkább pénz kérdése. És az is szerepel benne, hogy milyen szempontokat vesznek figyelembe a kiadók. Igen, amit már többen is leírtak, a piac nagysága a fő szempont (pl. a csehek hasonló népességszámmal kb. 40 millió dollárral költenek többet játékokra egy évben), és hogy amúgy mennyien beszélik jól az angol nyelvet és ebben Magyarország egyáltalán nem áll rosszul, főleg a játékosok körében.

(#95010) fogtunder válasza Atomgeszi (#95006) üzenetére


fogtunder
nagyúr

érdekes, hogy kényszerítésről beszélsz, miközben én pont arra utaltam, hogy a játék előtt szótárral ülni egy nagyon jó eszköz arra, hogy ez ember elsajátítson egy idegen nyelvet, ha már ismeri az alapokat. kényszerről már csak azért sincs szó, mert konzolt venni, játékot venni és játszani nem kötelező. minden hobbinak megvan a maga elsajátítandó tudásanyaga, vagy a szükséges készségek hozzá, ha valakinek ez nem fekszik, annyi más tevékenység van, amit rekreációs céllal lehet űzni. ez most persze kirekesztő, de én se szoktam magamon kívül mást hibáztatni, ha nem tanultam meg valamit, amire szükségem lenne az életben. a példádnál maradva én is szarul lövök konzolon, de igazából még PC-n is, nem játszom FPS-ekkel. és én személy szerint nem érzem úgy, hogy valamiből kimaradnék, vagy bárki kényszerítene, mert annyi minden más van, amit lehet játszani, nem kell mindenkinek ugyanazt.
az angol nyelv szerintem manapság alapkészség kellene, hogy legyen, enélkül az elérhető információ jelentős részétől elvágja magát az ember, ami szerintem se munkában, se privátban nem előnyös.
tényleg szép a magyar nyelv, de nem mostanában leszünk világgazdasági gócpont, a saját nemzeti büszkeségünk pedig nem elég ahhoz, hogy ebben valaki piaci potenciált lásson, bármennyire is szeretnénk. az a rengeteg ember meg nem annyira rengeteg, mert ha tényleg az lenne, akkor nem csak felirat, de szinkron is lenne a AAA játékok nagy részében. nem feltétlenül a rendszert kell megváltoztatni, ha az nem igazodik az igényeinkhez, vannak olyan fogyasztói igények (nekem is), amiknél nem reális elvárás, hogy a piac reagáljon rá, ilyen esetekben sajnos tényleg a fogyasztónak kell idomulni ahhoz, amit a piac kínálni tud.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#95011) Atomgeszi válasza fogtunder (#95010) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Bocs, nyilván nem egy külső kényszerről van szó. Hanem egy belső kényszer, hogy ha játszani akar, akkor mindennel össze kell kötni a gatyáját az embernek, és egyelőre nincs más megoldás sajnos.
De ettől függetlenül nem kell elítélni szerintem azt, ha vannak törekvések a magyar felirat felé. :K

(#95012) Kendek válasza MixY (#95008) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ezt te tudod és szeretnéd kipróbálni, ha nem megy, akkor sajnos ez van. De amúgy úgy tudom, hogy elvileg működnie kellene.
Maga a távoli játék az mobilnettel is működhet, igen. Viszont a késleltetés valószínűleg elég magas lesz, és úgy már kevésbé élvezhető a játék.

<-ƘƘ->

(#95013) fogtunder válasza Atomgeszi (#95011) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én nem ítélem el a törekvést, csak hosszabb távon mindenkinek jobb lenne, ha inkább mi tanulnánk meg jobban idegen nyelveket is. mondjuk elnézve az internetet, a lakosság jelentős részének már a sajátunk is komoly kihívást jelent.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#95014) Wesder válasza voorhees (#95009) üzenetére


Wesder
félisten

"Nem áll rosszul"
A valósàg meg kb az hogy egyfolytàban megy a síràs hogy "miértnincsenmagyarfelirat?", (vagy szinkron, ha filmekről beszélünk) illetve simàn vàsàrlàsra ösztönző tényező jàtékot tekintve, illetve dealbreaker, ha az adott platformon kevesebb vagy nincs is magyar feliratos jàték.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#95015) F-ECT$ válasza VoltanIgor (#94994) üzenetére


F-ECT$
titán

Én a Tsushima-t japánul játszottam, szar volt olvasni, de a hangulathoz sokat hozzáadott :)

Dive ever, work never.

(#95016) ProEvoFan válasza Mike (#95007) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Európai uniós szabályzat kellene (ami nem lesz), hogy minden nyelvre kötelező kiadni felirattal, aki EUs tag.
A fejem rámerem tenni, hogy szó nélkül lenne benne magyar felirat is. :D

[ Szerkesztve ]

(#95017) sfefe


sfefe
őstag

Én is magyar feliratos játékokat keresek általában.
Külföldön azért eltalálok ahová akarok de itthon a munkámhoz nem kell az angol és lehet maradi vagyok de nem is nagyon érdekel...
A gép elé meg játszani ülök le nem angolozni..
És ahogy előttem is írták ez Magyarország és itt a hivatalos nyelv még a magyar és inkább fizetnék többet egy játékért ha magyar lenne.
De ez az Én véleményem, ennyi... :)
Haver full nyomja az angolt( kint nőtt fel) de Ő is jobban örül neki ha magyarul van egy játék...

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#95018) Mike válasza ProEvoFan (#95016) üzenetére


Mike
veterán

ez így van

(#95019) Atomgeszi válasza fogtunder (#95013) üzenetére


Atomgeszi
veterán

a lakosság jelentős részének már a sajátunk is komoly kihívást jelent

:DDD :DDD :DDD mondjuk ez jogos.

(#95020) F-ECT$ válasza ProEvoFan (#95016) üzenetére


F-ECT$
titán

Ha lenne rá szabály, akkor persze hogy megcsinálnák. És akkor még olcsóbb is lenne 1-1 nyelvre vetítve az egységnyi költség valószínűleg. Az ötlet jó, kellene találni egy eu-s képviselőt, aki kidolozza a javaslatot :)
Egyébként a politikának az ilyen kérdésekkel kellene inkább foglalkozni (azaz olyan témákkal, amit a kapitalizmus nem, vagy nem jól old meg), és nem azzal, hogy mindenféle piactorzító intézkedéseket hoz, de ez már erősen off.

Dive ever, work never.

(#95021) voorhees válasza Wesder (#95014) üzenetére


voorhees
csendes tag

Ahogy írtam is a lista arról szól, hogy mennyien beszélik jól az angol nyelvet egy adott országban. [link] Azok közül, akik beszélik és ebben valóban jó helyen állunk. Az viszont sajnos igaz, hogy nagyon sokan vannak itthon, akik egy idegen nyelvet sem beszélnek, és ők panaszkodnak általában, ahogy írod is. És persze, valóban vásárlásra ösztönző sokaknál ez, de ha a kevéshez hozzáadunk még egy keveset, az még mindig nem fogja meggyőzni a kiadókat érthető módon.

(#95022) ribizly válasza F-ECT$ (#95015) üzenetére


ribizly
veterán

Hú, gondoltam rá, de annyira jó volt az angol is, hogy úgy hagytam végül, mert könnyebb volt így követni. Mondjuk egy NG+ lehet már japánul menne. :B

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#95023) sp8787 válasza fogtunder (#95010) üzenetére


sp8787
addikt

Egy jatek legfeljebb motivaciot adhat de teljesen kizart ,hogy komolyabb szintet elerj egy jatek elott szotarazgatva.

(#95024) fogtunder válasza sp8787 (#95023) üzenetére


fogtunder
nagyúr

a középfokig felszedett angoltudásom jelentős része játékokból és a cartoon networkről származik. bőven az előtt tudtam használni pl a szenvedő szerkezetet, hogy eljutottunk volna iskolában odáig. a teljesen kizárt egy elég erős kifejezés, óvatosan kell vele bánni.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#95025) F-ECT$ válasza sp8787 (#95023) üzenetére


F-ECT$
titán

Igen, szókincsben sokat tudsz fejlődni, de a nyelvtani finomságokhoz kevés ez.

Dive ever, work never.

(#95026) Gubu0101 válasza F-ECT$ (#95025) üzenetére


Gubu0101
veterán

GoW-ban melyik Valkyrie-t a legnehezebb elintezni? :D

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#95027) sp8787 válasza F-ECT$ (#95025) üzenetére


sp8787
addikt

A "szokincsben sokat fejlodes" az nem igy mukodik sztem.
Ott sztem siman mennyisegi sokkolas kell es ahhoz egy jatek nagyon nagyon keves ha ezt hatekonyan/gyorsan akarod elerni.

Egyebkent pl. nalam is a Wizardry 7 volt az egyik ami miatt nekialltam komolyan.
Nade nem abbol tanultam meg.

@#95024 fogtunder A kozepfoknak nem sok koze van egy komoly szinthez.

[ Szerkesztve ]

(#95028) raziel01 válasza Gubu0101 (#95026) üzenetére


raziel01
veterán

A főt. Én kb 100-szor mentem neki mire meglett.

(#95029) Marky18 válasza ProEvoFan (#95016) üzenetére


Marky18
aktív tag

Jo otlet, johetnek a 100€ jatekarak :D
Szerintem a felirat helyett berakhatnanak a BIX-be 1-1 szervert a kiadok, hogy ne a milanoi vagy frankfurti szervereken kelljen erolkodni a 40-50ms latency kulonbseggel. Ez tenyleg jatekelmenyt novelne.

A lokalizalas nem csak annyi, mint egy sorozatreszhez legyartott feliratfajl. Le kell forditani a szovegeket, belenyulni a kodba, ahol kodbol irnak az UI-ra, ha mar belenyulnak a kodba, akkor az egy csomo mas processzt is magaval vonz, kell magyar tesztelocsapat, stb. A Sony megteheti nehany jatekanal, hogy a hazai leanynak osztott PR budzset erre kolti, de ne legyen senkiben se ketseg afelol, hogy ez altalanos lesz. A piac meretaranyai miatt - es a topikban nepszeru lemezeladogatasok miatt is - valoszinuleg nem hozza vissza az arat. Ezt egyedul azert csinaljak, hogy a platformra bevonzzak az embereket.

(#95030) sp8787 válasza F-ECT$ (#95025) üzenetére


sp8787
addikt

Regen az antivilagban egyebkent volt mas motivacio is.
Ha jol emlekszem a kozepfokuert 10% az felsofokuert 15% berpotlek jart.

(#95031) marinea2 válasza Gubu0101 (#95026) üzenetére


marinea2
addikt

A legutolsot ;] :D

[ Szerkesztve ]

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#95032) ratgab válasza Mike (#95005) üzenetére


ratgab
tag

Ez egy szilikontok, szóval elvileg nem kéne, hogy gond legyen a tapadás. Nem éreztem, hogy játék közben bármikor is annyira izzadt volna a kezem, hogy ne tapadjon jól a tokban lévő dualsense.

Nekem dualshockhoz is volt ilyen szilikontok. Nekem az is nagyon bejött. Dualsense-hez valót is csak ajánlani tudom. De lehet, hgoy neked jobban izzad a kezed és te mást fogsz tapasztalni. Nyilván garantálni nem tudok semmit.

(#95033) Elderath


Elderath
őstag

VRR coming to PS5 via firmware update in Spring 2022

Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre

(#95034) Atomgeszi válasza Marky18 (#95029) üzenetére


Atomgeszi
veterán

A piac meretaranyai miatt - es a topikban nepszeru lemezeladogatasok miatt is - valoszinuleg nem hozza vissza az arat

Ha nevelő cél kellene, akkor eleve most is a digitális gépeket tolta volna a Sony. Ehhez képest az volt a legnehezebben beszerezhető.

(#95035) ratgab válasza Atomgeszi (#95034) üzenetére


ratgab
tag

Gondolom átgondolták, hogy vagy nevelnek, vagy pénzt keresnek. Utóbbit választották. A digitre átnevelés hosszú folyamat és lépésenként működhet csak. Ha most alig lenne lemezes ps5 viszont digitből hegyekbe állnának a készletek abból őrült nagy lázadás lenne. Lemezcsereberélők már a Sony székháznál sütnék a szalonnát a máglyán. Valószínűleg több embert ijesztettek volna át Sonyék Xbox-ra mint amennyi üzleti szempontból kifizetődő lenne.

(#95036) Atomgeszi válasza ratgab (#95035) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Nekem rengeteg ismerősöm tért át önszántából digitálisra. Szóval magától is megy a dolog.

(#95037) raziel01 válasza ratgab (#95035) üzenetére


raziel01
veterán

Digihez kellene egy jó game pass alternatíva is. Ami idén talán meg is valósul. Addig az only digi szerintem nem jó opció főleg, hogy kapni se lehet és annyival nem olcsóbb.
140re ha le tudták volna nyomni a digital árát azért elég jó alternatíva lehetne a Series S mellé és a digitális eladásokból valszeg vissza tudná hozni az árát nekik.

(#95038) marinea2 válasza Atomgeszi (#95036) üzenetére


marinea2
addikt

En pl alig vartam hogy ne porosodjon mar egy lemezolvaso a gepben. 1db ps lemezem nem volt soha, de elfogadom hogy sokan szeretik a kezzel foghato dolgokat + megvan a varazsa a gyujtogetesnek is.

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#95039) ratgab válasza Atomgeszi (#95036) üzenetére


ratgab
tag

Persze csak lassan. Ott kéne kezdeni, hogy olcsóbb kéne, hogylegyen a digit , mint a lemezes játék és vagy sokkal jobb leárazások kellenének. Ezzel kb lemezcsereberélést csökkenthetnék.

raziel01: Igen egy jó gamepass klón sokat dobna a digitre átálláson. Érdeklődéssel várom meglépik-e azt ami pletyka szinten már kiszivárgott (PSnow beépítése a plussba).

(#95040) ratgab válasza marinea2 (#95038) üzenetére


ratgab
tag

Ha lehetett volna kapni digit gépet akkor tuti azt vettem volna én is. VAn 5 db lemezes játékom a többi digit ps-en. De mivel nem volt digit gép, így lemezes lett.

(#95041) marilllyo


marilllyo
veterán

Valaki akar esetleg BF 2042-vel játszikálni közösen? Az vegyen fel nyugodtan. Általában estefelé vagyok / vagyunk!

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#95042) Mike válasza marinea2 (#95038) üzenetére


Mike
veterán

én dettó. gyűjtögettem én már eleget, sokszor úgy érzem egy raktárban élek. 2 lemezes játékom volt ps4en, és közel 200 digi, egyértelmű volt, hogy nekem nem kell lemezmeghajtó

(#95043) marinea2 válasza ratgab (#95040) üzenetére


marinea2
addikt

En addig vartam ameg tudtam szerezni only digiset. A +35K meg csak hagyjan lett volna, de szerintem sokkal csunyabb is a lemezes :DDD Igen tudom egy epelmeju felhasznalonak az majdnem mind1, de nekem nem! :U :DDD

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#95044) VoltanIgor válasza sp8787 (#95023) üzenetére


VoltanIgor
tag

Egy játék valóban nem, de több tucatnyi játék és évek sora alatt nagyon jó "segédanyag" a nyelvtanuláshoz. A szókincset hihetetlen módon tudja bővíteni, a különböző frázisok is jól rögzülnek, ami azért valahol a nyelv lelke. A nyelvtani szabályokhoz nyilván van jobb módszer is, de a saját személyes, és szakmai tapasztalatom azt mutatja, hogy nagyon hatékony.

(#95045) Sanyi.mTs válasza raziel01 (#95028) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

Nekem az volt az egyik legkönnyebb, mert ugyan azokat a mozdulatokat csinálja, mint a többiek összesítve. Azoknál meg annyiszor próbáltam újra, hogy a főnél már nem volt gond. De azért ott is meghalltam legalább 5ször.

(#95046) VoltanIgor válasza Mike (#95042) üzenetére


VoltanIgor
tag

Dettó, nálam is ez a helyzet. A PS4-ben is csak a RDR2 lemeze járt, amivel pakkban vettem. PC-n sem vettem már lemezes játékot évek óta.

(#95047) sfefe válasza VoltanIgor (#95046) üzenetére


sfefe
őstag

De a lemezes pl azért is jó mert oda tudod adni havernak is nem?
(Még csak egy játékom van a Tsushima de azt digitálisan vettem :) )

Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...

(#95048) FollowTheORI válasza Gubu0101 (#95026) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ha elmész feltápolni a karaktered, és kimaxolod, akkor egyik se lesz extra frusztrálóan "túl nehéz"... de azért még ígyis izzasztó rendesen.

Nélküle meg kis túlzással lehetetlen az utolsó pár. :D Legalábbis nem souls like vérűeknek.

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#95049) raziel01 válasza sfefe (#95047) üzenetére


raziel01
veterán

[link] Official PlayStation Used Game Instructional Video
Azóta is kedvenc. Mekkora fricska volt már ez az xboxnak annó. :D

(#95050) Taurimod01 válasza Mike (#94984) üzenetére


Taurimod01
kezdő

Állj. A rachet-hez van magyar felírat? Amúgy meg én indítottam a lavinát a Returnal-al, es en is jobban élem a saját nyelvemen olvasva a játékokat, mint az angol felíratot. LoU2-nek még jót is tett a sok változatos káromkodás, amihez képest az angol elbújhat. Legyünk büszkék xD

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.